2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Birde dolu dolu 5 ayı bitirince haftaya yani 5 ay 1 haftadan sonra galiba bizim doktor tadım yaptırmaya başlayacak sebzelerle başlayacağız

Benim ki de 3 5 13 nimenrix 4 6 12 bexsero dedi neden farklı bu uygulamalar??

Benim ki de 3 5 13 nimenrix 4 6 12 bexsero dedi neden farklı bu uygulamalar??
doktor kendi oluşturuyor takvimi. benüm doktorum zaten yeteri kadar aşı yoğunluğu var 1yaşa kadar ekstraya gerek görmedi. zaten pandemi süreci zamanımız evde geçiyor dedi.

4.ay kontrolu icin gittik kızım 7 kilo geldi 500gr almis az mı acaba ya doktorada gidemedik soramadim da

Maşallah canim..

Birde dolu dolu 5 ayı bitirince haftaya yani 5 ay 1 haftadan sonra galiba bizim doktor tadım yaptırmaya başlayacak sebzelerle başlayacağız
Bizim de doktor 5. Aydan sonra başlarız dedi. Bizimki hem zayıf doğdu hem de yavaş kilo alıyor. O yüzden başlarız dedi bakalim. Nasıl geçecek bu süreç?

ben kızda erken başlamıştım ama şimdi oyalanıyorum. 10gün sonra falan başlıcam
Bende istemiyorum aslında ama bi doktor günü gelsin de görüşeyim 5 buçuk ayı geçirsin en azindan diye
Ne yesek ağzını açıyor çok kolay olacak gibi ek gıda bizi şaşırtmazsa kilo alımı da güzel

normal cnm. artık gramla ilerleyecekler

Kilo alımları giderek azalacak sanki benimki de öyle almıştı bence sorun yok

Çok iyi canım her ay 1 kilo alamaz artık 1 yaşında doğum kilosunu 3 e katlayacak şekilde zamana yata yata artık gram gram alacaklar
Sagolun kızlar gecen ay 750 gr almisti 500 gr mı görünce bi afalladım hemen aklima mama vermek geldi ya

1 yaşında doğum kilosunu 3 e katlaması normal olan kızlar 3 kilo 3.5 kilo arası doğan bir bebek 1 yaşında 10 kilo olursa çok güzel
Bize 1 yaşında olmasi normal olan 9 kilo dedi doğum kilomuza göre

Canim burası 2020 kasım anneleri grubu, sen 2021 kasım.annelerine girmen lazım.. hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebisin ins
Geçen yıl ki hatıralarımız aklima geldi ne güzeldi bulantılar başlamadan hemen öncesi 5 haftalık hamilelik en heyecanlı günler düşünüyorum da ne kadar sakin bir hayatım varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…