2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kucağında gezdirerek kulağına hafif hafif melodik biseyler mırıldanarak sakinlesir mi acaba canım

Benim de bir ara çok zor çok az emiyordu kilo alımı yavaşlar diye o atak dönemi sabaha kadar 4 5 kez uzun uzun uykuda emzirdim çünkü gündüz çok fazla meme reddi vardı kafasını geriye çekip yay gibi geriliyordu şimdi gündüz güzel emmeye başlayınca gece dokunmuyorum kendi 1 2 kez istiyor

doktor kendi oluşturuyor takvimi. benüm doktorum zaten yeteri kadar aşı yoğunluğu var 1yaşa kadar ekstraya gerek görmedi. zaten pandemi süreci zamanımız evde geçiyor dedi.
Ben de aynı fikirdeyim. Bizi takip eden 2 dr umuz var biri aynı sizin doktorunuz gibi düşünüyor.

Arkadaşlar bebeğinizin yüzüne krem suruyormusunuz ? Ne onerirsiniz

1 yaşında doğum kilosunu 3 e katlaması normal olan kızlar 3 kilo 3.5 kilo arası doğan bir bebek 1 yaşında 10 kilo olursa çok güzel
Bize 1 yaşında olmasi normal olan 9 kilo dedi doğum kilomuza göre
Bnmki 5. Ayında 9 bck ben napiyim 1de 15 olur kesin 6 kati olur dogdugunun

Masallah kiz iyice tosumcukmus seninki anne sutuyle mi sadece o kiloda ama simdiden sonra durakliycak kilo alimlari ek gida sureci ve hareketlenmeyle eskisi kadar kilo almamiycaklar zaten

Masallah kiz iyice tosumcukmus seninki anne sutuyle mi sadece o kiloda ama simdiden sonra durakliycak kilo alimlari ek gida sureci ve hareketlenmeyle eskisi kadar kilo almamiycaklar zaten
Oncedn gunde bi mama verirdim doysun iice die bi 10 gundr fln biberonu almiyo sadece anne sutu devam ediyoruz. Biz ek gida tadimlarina basladik 1 ay olck nerdeyse hareketleri de iyice artti ama hala tosun hala tosun

Kizlar bogazım agriyor emziriken ne kullanabilirim acaba ballı limon iciyorum sanki faydası yok gbi

Kizlar bogazım agriyor emziriken ne kullanabilirim acaba ballı limon iciyorum sanki faydası yok gbi
Merhaba... kekik cayi içebilirsiniz boğazdaki bakteri öldürme özelliği var süte bi zarari yok benim bebeginde 4.5 aylik Bende ara ara tüketiyorum

Oncedn gunde bi mama verirdim doysun iice die bi 10 gundr fln biberonu almiyo sadece anne sutu devam ediyoruz. Biz ek gida tadimlarina basladik 1 ay olck nerdeyse hareketleri de iyice artti ama hala tosun hala tosun
Mama almayınca gece uyanmaları çoğaldımı peki ?

Merhaba... kekik cayi içebilirsiniz boğazdaki bakteri öldürme özelliği var süte bi zarari yok benim bebeginde 4.5 aylik Bende ara ara tüketiyorum
Sagol canım deneyim onu da
Soğan sarımsak doğrayıp üzerine bal gezdirin 3-4 saat bekleyip suyunu için sabah akşam
hic duymamistım bunu denicem sagol canim
ben de grip oldum. limonlu ıhlamur ve solgar ester c alıyorum. bir de d vitamini.
ihlamurda iciyorum ama vitamin kullanmiyordum kullanmak lazim

Öyle gitmez canım korkma sadece anne sütüyse tabi korkma mamayla besliyorsan dikkat et benim diger oğlumda 6 aylıkken 10 kiloydu bir yaşında 12.5 kilo ya kadar cıktı sonra 1 sene sadece boyu uzadı almadı Allah korusun obez felan olmadı korkmuştuk biz ama doktor sadece anne sütü aldığı icin korkmayın demişti

Ona korkmuyorum ztn kendi belime sirtima korkuyorm fitik is coming moddayim
Mama almayınca gece uyanmaları çoğaldımı peki ?
Aksm ustu veriodm mamayi 5 yada 7de onyuzdn gece uykusuna pek etkisi olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…