Oncedn gunde bi mama verirdim doysun iice die bi 10 gundr fln biberonu almiyo sadece anne sutu devam ediyoruz. Biz ek gida tadimlarina basladik 1 ay olck nerdeyse hareketleri de iyice artti ama hala tosun hala tosun
Selam kızlar nasılsınız . Aktif değil eskisi gibi bura. Kızlar sizin bebeklerde gaz sorunu bitti derken gazi olmuyor mu yoksa rahat mı çıkarıyor . Benim baby hala çok fazla sancı ve gaz sorunu var sesli çıkarıyor bide aşırı . Ben artık pes ettim hicbirsey vermiyorum zaten isede yaramadı bu gaz damlalarını probiyotiklere 500 TL rahat gitmiştir belki daha fazla . Keşke duzelse bitse de daha fazla gitsin para umrumda değil
1 yaşında doğum kilosunu 3 e katlaması normal olan kızlar 3 kilo 3.5 kilo arası doğan bir bebek 1 yaşında 10 kilo olursa çok güzel
Bize 1 yaşında olmasi normal olan 9 kilo dedi doğum kilomuza göre
Selam kızlar nasılsınız . Aktif değil eskisi gibi bura. Kızlar sizin bebeklerde gaz sorunu bitti derken gazi olmuyor mu yoksa rahat mı çıkarıyor . Benim baby hala çok fazla sancı ve gaz sorunu var sesli çıkarıyor bide aşırı . Ben artık pes ettim hicbirsey vermiyorum zaten isede yaramadı bu gaz damlalarını probiyotiklere 500 TL rahat gitmiştir belki daha fazla . Keşke duzelse bitse de daha fazla gitsin para umrumda değil
Klaire labs infant probiyotik aldım canım en son hipoalerjienik bütçemi zorlamaz dersen bağırsağı en iyi toparlayan ve bagirsak tepkili alerjiyede çok iyi gelen bir probiyotik 300 tl ama 4 ay rahat gidiyormuş bunu aldım bir kaç gündür başladık 15 güne gidişatı yazarım bizim gazını çıkartmasında sıkıntı yoktu artık ama kaka hep sulu mukuslu olduğu için aldım face de gruplarda annelerin tecrübelerine göre alerjik bebeklerde en iyi gelen probiyotik
Bizede doktor yavaş yavaş ek gıdaya başlayalım dedi sebzelerle sebze çorbaları ile tam 5 aylık olduk ama ben en az 5.5 aylık olana kadar bekleme kararı aldım yoğurt bizimde en sonlarda olur galiba 9 10 aylık olmaya yemeye başlarsak iyi
Cilt tepkiniz var mı canim
Klaire labs infant probiyotik aldım canım en son hipoalerjienik bütçemi zorlamaz dersen bağırsağı en iyi toparlayan ve bagirsak tepkili alerjiyede çok iyi gelen bir probiyotik 300 tl ama 4 ay rahat gidiyormuş bunu aldım bir kaç gündür başladık 15 güne gidişatı yazarım bizim gazını çıkartmasında sıkıntı yoktu artık ama kaka hep sulu mukuslu olduğu için aldım face de gruplarda annelerin tecrübelerine göre alerjik bebeklerde en iyi gelen probiyotik
İnan fiyatı hiç umrumda değil yeterki gazı bitsin kaka yapamıyor üç gündür çok huzursuz yaz bana sonuç alırsan önümüzdeki hafta Dr gidincez ısrar kullanirim
Bizede doktor yavaş yavaş ek gıdaya başlayalım dedi sebzelerle sebze çorbaları ile tam 5 aylık olduk ama ben en az 5.5 aylık olana kadar bekleme kararı aldım yoğurt bizimde en sonlarda olur galiba 9 10 aylık olmaya yemeye başlarsak iyi
Cilt tepkiniz var mı canim
Cildi tepki veriyor kızarmış göğüs bel bölgesi ne alerji yaptı bilmiyorum. Süt ürünlerini bıraktım mukus azaldı ama gaz daha beter oldu strese giriyorum şimdide gogusum ağrıyor tıkandı galiba antibiyotik alacağım ama ne alacağım bilmiyorum hemsiremize sorsam bilir mi acaba
Iyi aksamlar kızlar umarım herkeste her şey yolundadır. Bugün 5 aylık biz şükür. Gece uykuları sizlerde nasıl? Önceleri benim kız derin uykuya geçince 4 5 saat uyurdu ilk. Şimdi 10 gündür falan o bitti. Max 2 saate bi emmeye uyanıyor gündüz de çok salyası akıyor. Ama daha dış belirtisi yok bakıyorum..