2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hoşgeldin canim,Benim kızım da 3 kasım doğumlu. Amin insss
bizim gaz sorunumuz hala var sizlerdede varmı hala dişimiz kabardı 4 haftadır heryerı ısırmaya calısıyo tabı emmek istememesıde ayrı bı dert 1 aydır resmen kabus yasıyoruz mama ve bıberon terkıde yasadık sadece anne sutu onuda ısteksız yıyodu sadece 300 gram aldı gecen ay baya streslı gunlerımız gecıyo...

Gaz sıkıntımız çok olmadı şükür bizim canim. Ama büyüdükce tabi zorluyorlar sanki. Bizimki de hep kucakta olmak istiyor, yatmak istemiyor. Bugün artık bebeyatmaz destek minderi sipariş verdim.ins işe .yarar. geçen ay benim.kizim da az kilo almıştı. 500 gr almıştı. Ama artık ben pek kiloya takmıyorum.napalim sağlıkları yerinde olsun da..

aynen canm onemlı olan sağlıkları etrafımızdakıler tosun görmeye çok meraklılar ınsan ıster ıstemez etkılenıyo bırde bu 4. ay ataklarımız bıtmedı bugun 5 aylık olduk ama uykuya dalmakta hem kendı hemde bız mahvoluyoruz evde sesız sınema oynuyoruz resmen

Senin bebis kac kilo dogdu canim? Bir de simdi.kac kilo ? Ay sorma biz de aynı uykuya dalmakta güçlük.cekiyor. dalsa da en ufak bi seste kıpırdanma oluyor. Dediğin gibi parmak ucunda.yürüyorum geceleri. 5.5 yaşında bi kızım daha var. Oyuzden gündüz sessizlik bazen zor olabiliyor..

Bir dE kızlar salyalar icin kehribar kolye kullanma ve memnun.kalan var mı aranızda?

3200 dogdu mama meme olarak gıdıyoduk 2 aylıkken bıberon terkı yasadık mama alerjı yaptıktan sonra sogudu cocuk tutmadı gecen ayda meme terkıyle savastık sımdı 7 kılo sorma benm kızımda 4.5 yasında oda kıskanclık sendromları yuzunden ınatlasıp bagırıyo evın ıcınde zor valla buyuseler saglıcakla ben kehrıbar kolye aldım daha 2 gun oluyo bakalım nasıl olucak senın bebıs kac kılo dogdu

Kızlar grip oluyorum kesin çözüm napabilirim halaizlik başlıyo bebiş 5 ten beri uyumuyooo

Birde özellikle gündüzleri emerken hiç mutlu değil az braz çekip tepinmrye baslıyor şöyle eme eme uyuyan bebeklere özeniyorm
Gece emip uyuyor uyanınca ama
Ayni durum
Sutumuz sorunlu emerken bacakları gerim gerim.geriliyor
Gece yari uykulu olduğu için emiyor
Uyanıkken emip birakiyor
Gündüz benimki hiç uyumuyor sallayarak duruyor sallamayinca uyaniyor
Bugün kakasina baktım hep mukuslu
Alerji mahvediyor

Maşallah kilosu fena değil seninkinin canim. Benim kız 2390 gr doğdu. Şimdi de 6250 civarı canim. Kolyenin ise yarayıp yaramadigini yazar mısın biraz kullanınca. Bir de nerden aldin kolyeyi canim ?

Kızlar grip oluyorum kesin çözüm napabilirim halaizlik başlıyo bebiş 5 ten beri uyumuyooo
Geçmiş olsun canim, bol.bol limon ye. Limonu sık bardağa koy üstüne de sıcağa yakin ilik su koy. Sık sık ic. Ihlamur ıç

Yalniz değilsin emin ol bu aylara özgü şeyler yaşıyorsun çoğumuzda var geçen ay bizde 450 almıştık bu ay 650 artık bu şekilde devam edecek yürüyebilmesi için bu pofidik yağlardan kurtulması gerekiyor bizim de zaman zaman çok zor oluyor
Geçen ay yani 4. Ay tamamen meme reddi ile geçti 2 kasım doğumuyuz 4 5 gündür meme reddi bitti

nasıl stresli bi ay anlatamam kabus gibiydi ama şukur yavaştan düzeliyo

Maşallah kilosu fena değil seninkinin canim. Benim kız 2390 gr doğdu. Şimdi de 6250 civarı canim. Kolyenin ise yarayıp yaramadigini yazar mısın biraz kullanınca. Bir de nerden aldin kolyeyi canim ?
gittigidiyordan aldım canm tabıkı yazarım 1 hafta kullanalım bakalım

kızlar yazdım kimse cevap vermedi bebeklerinizin uyku düzeni nasıl?
Gündüz toplasan bölük pörçük 1 buçuk saat uyuyor. Gece uykusuna anca 11 12 arası geçebiliyor ve sabaha kadar 45 dakikada bir uyanıyor. Sabah da 8de tamamen uyanıyor. Düzen müzen yok bam bam bam gidiyoruz.
Düzene gireceği günleri dört gözle bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…