Bizimde sizinkine benziyor uykuları 1 aydır çok kötüyüz geceleri böyle sürekli uyanmaları saatte bir bazen daha önce beni çok yordu uykusuzluktan sütüm azaldı ya. Sen her uyandığında emziriyor musun? Benimki bazen kucağıma alınca pışpışla uyuyor ama çoğunlukla emmek için ağlıyor emmeden durmuyorGündüz toplasan bölük pörçük 1 buçuk saat uyuyor. Gece uykusuna anca 11 12 arası geçebiliyor ve sabaha kadar 45 dakikada bir uyanıyor. Sabah da 8de tamamen uyanıyor. Düzen müzen yok bam bam bam gidiyoruz.
Düzene gireceği günleri dört gözle bekliyorum.
Pışpış yapınca daha çok ağlıyor emmek istiyor hep. Her uyandığında emiyor hatta bazen 15 dakikada bir bile uyanıyor. Valla yat kalk yat kalk kilo verdim. Ama bence üzülme yapacak birşey yok çünkü. Ben bazen artık ağlıyordum ama çözüm değil. Uykuyu unutacağız yorgunluk olacak artık.Bizimde sizinkine benziyor uykuları 1 aydır çok kötüyüz geceleri böyle sürekli uyanmaları saatte bir bazen daha önce beni çok yordu uykusuzluktan sütüm azaldı ya. Sen her uyandığında emziriyor musun? Benimki bazen kucağıma alınca pışpışla uyuyor ama çoğunlukla emmek için ağlıyor emmeden durmuyor
decatabs fer şurup kullanıyoruz biz. şırıngası var onunla 3mlkızlar kan damlasi ne kullaniyorsunuz. Ocean alcam sanirim kqc damla vericem bilmiyorum
ben dün havuç ve filede elma bugün patates verdim ama bütünden parçaya gitmeye karar verdim ben. tek tek sıkılırım sankiBizede doktor yavaş yavaş ek gıdaya başlayalım dedi sebzelerle sebze çorbaları ile tam 5 aylık olduk ama ben en az 5.5 aylık olana kadar bekleme kararı aldım yoğurt bizimde en sonlarda olur galiba 9 10 aylık olmaya yemeye başlarsak iyi
Cilt tepkiniz var mı canim
salya bizde uzun süredir var. diş hemen çıkmıyor. gece yatıp sabaha kadar uyanmıyor benim oğlum. 10-11arası uyuyor sabah 7-8gibi emip devam ediyor.Iyi aksamlar kızlar umarım herkeste her şey yolundadır. Bugün 5 aylık biz şükür. Gece uykuları sizlerde nasıl? Önceleri benim kız derin uykuya geçince 4 5 saat uyurdu ilk. Şimdi 10 gündür falan o bitti. Max 2 saate bi emmeye uyanıyorgündüz de çok salyası akıyor. Ama daha dış belirtisi yok bakıyorum..
1000mg C vitamini içiyorum ben limonlu ıhlamur ve bol su.Kızlar grip oluyorum kesin çözüm napabilirimhalaizlik başlıyo bebiş 5 ten beri uyumuyooo
bizim maşallah düzenli. gece uykusu 10-11arası başlıyor sabah 7-8arası uyanıyor emip devam ediyor. gündüz de 2-3saat uyanık kalıp uyuyor mutlaka.kızlar yazdım kimse cevap vermedi bebeklerinizin uyku düzeni nasıl?
Teşekkürler ama emziren aneler için kulanılmaması tavsiye edilir yazıyorBen eczaneye sormuştum. İmuneks vermişti bana. Çok çabuk toparlamıştım.
Sizin güzelmiş maşallah uyku bizimde iyidi bozuldu bu aralar tam kaç aylıkdecatabs fer şurup kullanıyoruz biz. şırıngası var onunla 3ml
ben dün havuç ve filede elma bugün patates verdim ama bütünden parçaya gitmeye karar verdim ben. tek tek sıkılırım sankialerjik bir durum yaşarsam verdiklerimi azaltarak giderim. haftaya falan direk püre çorba tattırabilirim. emzirdiğim için acele etmiyorum
salya bizde uzun süredir var. diş hemen çıkmıyor. gece yatıp sabaha kadar uyanmıyor benim oğlum. 10-11arası uyuyor sabah 7-8gibi emip devam ediyor.
1000mg C vitamini içiyorum ben limonlu ıhlamur ve bol su.
bizim maşallah düzenli. gece uykusu 10-11arası başlıyor sabah 7-8arası uyanıyor emip devam ediyor. gündüz de 2-3saat uyanık kalıp uyuyor mutlaka.
Bizimkide uykuya dalarken kıyamet kopuyor neden acaba ya gece uykuya geçerken bağırmıyor ama gündüz ciyak ciyakaynen canm onemlı olan sağlıkları etrafımızdakıler tosun görmeye çok meraklılar ınsan ıster ıstemez etkılenıyo bırde bu 4. ay ataklarımız bıtmedı bugun 5 aylık olduk ama uykuya dalmakta hem kendı hemde bız mahvoluyoruz evde sesız sınema oynuyoruz resmen
Bizim vardı 1.30 saatte 1 uyurdu 2 haftadır bozuldu 2-3 saatte 1 uyuyor gecede 1-2 kere kalkardı şimdi 3-4 kerekızlar yazdım kimse cevap vermedi bebeklerinizin uyku düzeni nasıl?
Bende ocean kullaniyorum 1cc veriyorum cnm gundeKizlar kan damlasi ne kullaniyorsunuz. Ocean alcam sanirim kqc damla vericem bilmiyorum
Gunduzleri bellj bir saati yok cnm nezaman isterse ozman uyuyor gece uykusuna 8-8bucuk gibi yatmis oluyor sabah 6bucuk 7gibide beslemek icin ben uyandiriyorum cogunluklakızlar yazdım kimse cevap vermedi bebeklerinizin uyku düzeni nasıl?
uyku düzenimiz gundüz hep uyanıkkızlar yazdım kimse cevap vermedi bebeklerinizin uyku düzeni nasıl?
Aynen eğer emmek istiyorsa pış pış yapınca daha çok sinirlenip ağlıyor. Benimde sinirlerim çok yıprandı artık uyumak yatağa yatmak istemiyorum işkence gibi oldu. yapacak bir şey yok dediğin gibiPışpış yapınca daha çok ağlıyor emmek istiyor hep. Her uyandığında emiyor hatta bazen 15 dakikada bir bile uyanıyor. Valla yat kalk yat kalk kilo verdim. Ama bence üzülme yapacak birşey yok çünkü. Ben bazen artık ağlıyordum ama çözüm değil. Uykuyu unutacağız yorgunluk olacak artık.
Sizin nasılallah herkese kolaylık versin hanımlar düzensiz zordur eminims
Maşallah canim.senin.oglanin uykusu çok düzenliymişdecatabs fer şurup kullanıyoruz biz. şırıngası var onunla 3ml
ben dün havuç ve filede elma bugün patates verdim ama bütünden parçaya gitmeye karar verdim ben. tek tek sıkılırım sankialerjik bir durum yaşarsam verdiklerimi azaltarak giderim. haftaya falan direk püre çorba tattırabilirim. emzirdiğim için acele etmiyorum
salya bizde uzun süredir var. diş hemen çıkmıyor. gece yatıp sabaha kadar uyanmıyor benim oğlum. 10-11arası uyuyor sabah 7-8gibi emip devam ediyor.
1000mg C vitamini içiyorum ben limonlu ıhlamur ve bol su.
bizim maşallah düzenli. gece uykusu 10-11arası başlıyor sabah 7-8arası uyanıyor emip devam ediyor. gündüz de 2-3saat uyanık kalıp uyuyor mutlaka.
Ben de memlekette olduğum.icin götüremeyeceğim canim, ama bizim rota aşısının 2. Dozu vardı. Bugün aradım.doktoru eczaneden alıp kendiniz verebilirsiniz dedi.Ben bu ay doktora götürmicem evde tartıyorum zaten kızlar doktor bu ay için ekstra birşey söylüyormu
Bizim abladan kalma Joie var. 5 yil ablaya kullandım, hâlâ taş gibi. Sıra küçük minnosunKızlar yakın zamanda oto koltuğu alan var mı ? Ya da önerebileceğiniz marka model ?
Canim gece uykusunda.hic uyanmıyor mu ?Gunduzleri bellj bir saati yok cnm nezaman isterse ozman uyuyor gece uykusuna 8-8bucuk gibi yatmis oluyor sabah 6bucuk 7gibide beslemek icin ben uyandiriyorum cogunlukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?