2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bizimde sizinkine benziyor uykuları 1 aydır çok kötüyüz geceleri böyle sürekli uyanmaları saatte bir bazen daha önce beni çok yordu uykusuzluktan sütüm azaldı ya. Sen her uyandığında emziriyor musun? Benimki bazen kucağıma alınca pışpışla uyuyor ama çoğunlukla emmek için ağlıyor emmeden durmuyor

Pışpış yapınca daha çok ağlıyor emmek istiyor hep. Her uyandığında emiyor hatta bazen 15 dakikada bir bile uyanıyor. Valla yat kalk yat kalk kilo verdim. Ama bence üzülme yapacak birşey yok çünkü. Ben bazen artık ağlıyordum ama çözüm değil. Uykuyu unutacağız yorgunluk olacak artık.

kızlar kan damlasi ne kullaniyorsunuz. Ocean alcam sanirim kqc damla vericem bilmiyorum
decatabs fer şurup kullanıyoruz biz. şırıngası var onunla 3ml
ben dün havuç ve filede elma bugün patates verdim ama bütünden parçaya gitmeye karar verdim ben. tek tek sıkılırım sankialerjik bir durum yaşarsam verdiklerimi azaltarak giderim. haftaya falan direk püre çorba tattırabilirim. emzirdiğim için acele etmiyorum
salya bizde uzun süredir var. diş hemen çıkmıyor. gece yatıp sabaha kadar uyanmıyor benim oğlum. 10-11arası uyuyor sabah 7-8gibi emip devam ediyor.
Kızlar grip oluyorum kesin çözüm napabilirim halaizlik başlıyo bebiş 5 ten beri uyumuyooo
1000mg C vitamini içiyorum ben limonlu ıhlamur ve bol su.
kızlar yazdım kimse cevap vermedi bebeklerinizin uyku düzeni nasıl?
bizim maşallah düzenli. gece uykusu 10-11arası başlıyor sabah 7-8arası uyanıyor emip devam ediyor. gündüz de 2-3saat uyanık kalıp uyuyor mutlaka.

Ben bu ay doktora götürmicem evde tartıyorum zaten kızlar doktor bu ay için ekstra birşey söylüyormu

Sizin güzelmiş maşallah uyku bizimde iyidi bozuldu bu aralar tam kaç aylık

Bizimkide uykuya dalarken kıyamet kopuyor neden acaba ya gece uykuya geçerken bağırmıyor ama gündüz ciyak ciyak

Uyku duzenimizi anlatmaya geldim pek örnek alınacak gibi değiliz aslında.
Sabah 7 civari uyaniyor emiyor oynuyoruz 9 gibi tekrar uyuyor 1 saat ,sonra 12 gibi tekrar uyku ,bundan sonra ne zaman uyanirsa 2 saat sonra geri uyutuyorum cunku bazen yarim saat uyuyor bazen 10 dk bazen 1 saat ama ben hep uyandığı saate bakıyorum 2 saat sonra tekrar uyutuyorum.hep emerek ve eee diyerek ayakta uyuyor 8 kilo ve sırtım belim kollarim tutmaz oluyor. Emzirerek uyutur yanına yatar her ıh dediğinde meme verirsem güzelce uyuyor. Gece uykusuna da ayni şekilde geçiyoruz ama gece uykusu öncesi 3 saat uyanik bırakıyorum emiyor uyuyor dalana kadar memede sonra yanına yatiyorum 3 kez uyanıyor ağlayarak her defasında pış pış ve meme bazen ayağa kalkıp salınıyorum.
Gece de her 3 saatte bir mızıldaniyor alıp emzirip yatiriyorum, bazen beşikte degil yanımda yatmak istiyor koyduğum an agliyor o zaman yanima alıyorum ama heryerim tutuluyor.
Bakalim ne zaman odasına gidip ben yqtiyorum diyip uyuyacak dört gözle bekliyorum

Aynen eğer emmek istiyorsa pış pış yapınca daha çok sinirlenip ağlıyor. Benimde sinirlerim çok yıprandı artık uyumak yatağa yatmak istemiyorum işkence gibi oldu. yapacak bir şey yok dediğin gibi

Maşallah canim.senin.oglanin uykusu çok düzenliymiş

Ben bu ay doktora götürmicem evde tartıyorum zaten kızlar doktor bu ay için ekstra birşey söylüyormu
Ben de memlekette olduğum.icin götüremeyeceğim canim, ama bizim rota aşısının 2. Dozu vardı. Bugün aradım.doktoru eczaneden alıp kendiniz verebilirsiniz dedi.

Gunduzleri bellj bir saati yok cnm nezaman isterse ozman uyuyor gece uykusuna 8-8bucuk gibi yatmis oluyor sabah 6bucuk 7gibide beslemek icin ben uyandiriyorum cogunlukla
Canim gece uykusunda.hic uyanmıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…