2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Cok nadir cnm emzik veriyorum geri uyuyor direk bazen atak zamani sanirim 3kez uyandigi oluyo ama geri uyuyo hemen birtek gece 12de uykusunda besliyorum geri yatiriyorum
Maşallah canim, baştan beri hep mi böyle? Yoksa zamanla mi böyle oldu ?

Arkadaşlar bebeğinizin yüzüne krem suruyormusunuz ? Ne onerirsiniz
Cnm bepantol sensiderm sürüyorum.ve biobayb güneş kremi kullaniyorum.zeytin sutu nü ve losyonu da kullaniyorum.mustelayi onermiyorum içeriği temiz değil dedi Dr um.

Cnm bepantol sensiderm sürüyorum.ve biobayb güneş kremi kullaniyorum.zeytin sutu nü ve losyonu da kullaniyorum.mustelayi onermiyorum içeriği temiz değil dedi Dr um.
Zeytin sütü nasıl birşey? Popoya mı yüzün e mı?
Ben de mustela var şuan incia diye bir marka önerdiler güneş kremi için. 6 aylıkken sürülebilecekti için henüz almadik

Buzuki Orhan kolik müziğini denermisin ağladığında.. bizde ise yaradı..

Arkadaşlar sizin de saçınız döküldü mu ? 1haftadir saçlarım inanılmaz dökülüyor neden olabilir? Vitaminlerimi kullanıyorum. Demir takviyesi de alıyorum.

Arkadaşlar sizin de saçınız döküldü mu ? 1haftadir saçlarım inanılmaz dökülüyor neden olabilir? Vitaminlerimi kullanıyorum. Demir takviyesi de alıyorum.
Benim de efsane dökülüyor son zamanlarda evde her yer saç ne yapacağımı bilmiyorum

Kızlar benim bebeğim on gün sonra tam beş aylık olacak biz mesela bir şey yerken gözlerini dikiyor sanki canı istiyormuş gibi ağzını falan açıyor sizce bu 5. ayda başlamak doğru mu yoksa altı ayı doldurması mı gerekiyor anne sütü alıyor bu arada

Benimki mama da aldigi icin 4 bck aylik basladm tadima dr onerisiyle. Yemek yemeknimkasz oluyo bi sure sonra illa masaya oturcam bizimle agzibi sapirdatiyo fln

Zeytin sütü nasıl birşey? Popoya mı yüzün e mı?
Ben de mustela var şuan incia diye bir marka önerdiler güneş kremi için. 6 aylıkken sürülebilecekti için henüz almadik
Cnm zeytin yağının saf hali.trendyoldan alıyorum.zeytin sutu yazarsan çıkıyor.1 şişe aldim 250 ml idi.daha bitmedi.hergun kullaniyorum.heryerine sürüyorum.2 şişe daha söyledim 1 ini ek gıda 1 ini vücuduna süreceğiz.dr mustelanin içeriğinn temiz olmadığını inadına içindeki bir maddeyi kaldirmadiklarini söyledi.ben sürüyorum 5 ay 10 gunluguz güneş kremine basladim.cok beyaz ve hassas çünkü

Cnm bizim Dr 180 gün dolmadan baslatmiyor.omurga gelisimi mide bağırsak o zaman gelişiyor dedi erkenmis.bu hafta bir daha gidicem aylik kontrole.baslatirsa soylerim.

Cnm bizim Dr 180 gün dolmadan baslatmiyor.omurga gelisimi mide bağırsak o zaman gelişiyor dedi erkenmis.bu hafta bir daha gidicem aylik kontrole.baslatirsa soylerim.
Çok doğru söylüyor aslında 6 aydan sonra bile temel besin anne sütü olmalı doyumluk ek gıda verilmemeli diyor çok doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…