2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar vitamin kullandım kullandım saç dökülmedi şimdi bıraktım başladı dökülmeye bunlar galiba artık dökülmesi gereken güçsüz ölmüş saclar

bugün 4 kasık yoğurt denemesi yaptım bakalım yarına kadar nasıl tepki vericek sizler basladınızmı ek gıdalara bız 5 aylık olduk yavastan basladık
5 aya bir hafta kala yoğurtla başladım pek sevmedi tadim yaotim hoslanmadi simdj sebze çorbasını içiyor her gün bi ogun veriyorum balkabagi yeşil kabak patates havuc elma muz denendi

Mamada içtiğimiz için doktorumuz 4. Ayda yoğurt tadimina basla dedi ben cok küçük diye baslamadim bi iki hafta sonra başladım ama eger sadece anne sütü alsaydı 6. Ayda başlayacaktı

Kızlar daha hiç disi çıkmayan bebiş varmı .bizimki çıkarıyor gibi sonrasi yok.kulagina çok vuruyor kaç aydır . anlamadim elimi alıp damagiyla ezmeye çalışıyor. Bide eldiveni cikariyormu sizinkiler öğrenmiş kızım eldiveni çıkarıyor sürekli.

Evet hiç dişimiz çıkmadı bizim zaten daha erken sayılır çıkan bebişlerde var tabi ama. Eldiven mi kullanıyorsunuz ?

bizim de çıkmadı. diş hazırlıkları öyle başlar ama hemen çıkmaz zaten. 3-4ayı bulabildiği de oluyor. eldiven hiç kullanmadım ben

Bende çok kararsızım doktorum 6. ayda diyor sizin gibi öncesinde tadımlık başlasam mı diye düşünüyorum
6.ay oturmuş bir kıstas ama bence bebeğn durumuna göre 4.5aydan sonra başlanabilir. ek gıdaya başlamak zaten haldur huldur yedirmek değil. tadımdan hiç birşey olmaz.5ay 10günlük başladık havuçla. dün patates verdim bugün muz verdim meyve filesiyle. ben yavaş ilerliyorum emdiği için. haftaya yoğurt düşünüyorum. ben aslında tek tek diil de bütünden ilerleyeceğim. çorba yapıcam alerjik özelliği olmayan sebzelerle mesela. öle vericem. 3 gün kuralını ben uygulamayacağım yani. sadece alerjik besinlerde

Canım eldiven mi takıyırdun

Bizim daha 5 ay dolmadı 5 buçuk olunca bende yavaştan tadımlara başlayayım meyve filesiyle iyi oluyordur dimi damaklarınıda kaşırlar.Havucu haşlayıp mı verdin?

Kızlar bu hafta bim ve A101 bakın derim

Eklentiler

• B008F0C0-18D5-42A0-BCCC-F1326451269B.webp
    64,9 KB · Görüntüleme: 51
  • 59C692C6-EE7C-4137-9233-0352EE4D34E9.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 49
  • DF4C6A61-1DBD-460D-8718-82716B8C7EEC.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 46
bizim de çıkmadı. diş hazırlıkları öyle başlar ama hemen çıkmaz zaten. 3-4ayı bulabildiği de oluyor. eldiven hiç kullanmadım ben
Baya uzun süre nasıl baş edicem bu huysuzlugu ile bilmiyorum
Canım eldiven mi takıyırdun
Evet kuzum mecbur takıyorum tırnaklarını uyurken bile kestirmiyor kessem bile kalanı çok keskin oluyor

5 aya bir hafta kala yoğurtla başladım pek sevmedi tadim yaotim hoslanmadi simdj sebze çorbasını içiyor her gün bi ogun veriyorum balkabagi yeşil kabak patates havuc elma muz denendi
Maşallah canim.siz baya ek gıda olayını yarılamışsınız gece uykudan önce bisi veriyor musun ek gıda icin de canim ?

Bizim de.cikmadi canim ama acayip salyası var. Yalniz dişe dair kabariklik vs hiç bisi yok. Büyük kızım 7.5 aylıkken çıkarmıştı. Bakalim.bu minnoş ne zaman çıkaracak?

Hâlâ eldiven kullanıyor musunuz canim ? Artık baya büyüdüler bence çıkarmalısın. Biz hiç eldiven kullanmadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…