2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Herkes başlamış gibi bende heveslendim 5,5 ta bizde başlayalım bakalım ama nasıl başlayacağım ilk ne vereceğim hiç fikrim yokdeneyimlerimizi paylaşalım canım
1 puf 3 damlaya eşitmiş canım o yüzden 3 damla vereceksin bizde hergün 3 damla veriyoruz

Bizim daha 5 ay dolmadı 5 buçuk olunca bende yavaştan tadımlara başlayayım meyve filesiyle iyi oluyordur dimi damaklarınıda kaşırlar.Havucu haşlayıp mı verdin?
buharda haşladım ezdim çatalla
muza karıştırabilirsin avokadoyu

korkarak verıyorum bende agzını burnunu eksıttı zaten muhallebı 1 tatlı kasıgından yapıp verıyorum yavastan ama korkmuyoda degılım aşırı gazlı bir oğlum var çünkü
Ben muhallebi kısmına geçmedim henüz 6 aydan sonra başlayacağım. Yeni tadlar keşfettileri için her tada suratları değişiyor. Yogurdu ilk inek sütüyle yaptim gaz yapti gunluk sütle devam ediyorum

Ocean 1 pis sıkıyorum ağzına. Gelince zaten yüzünü burusturur ordan anlarsın

Aslında arkadas ellerin duyusal gelişim için çıplak olmasının cok önemli oldugu söylüyor. El gelisimi iyi olsa bile eldiven takarsanız duyusal gelişimi eksik olur. Duyusal gelisimi desteklemek için tam da bu ellerini kesfettiği uzun uzun incelediği dönemde farklı dokulara dokundurtmak tanımasına fırsat verip gelişimini desteklemek gerekiyor. Mesela ben kundakta büyümüşüm ellerim baglı haliyle. Şimdi duyusal problemlerim var. Şeftali, çagla, kayısı vb tüylü meyvelere dokunamam. Burada adlarını yazmak bile bütün tüylerimi diken diken etti. Öğretmenim diye midir nedir vok konuştum uzun lafın kısası yüzünü çizse birsey olmaz ama eldiven takarsa gelişimiolumsuz etkilenir arkadasım.

Yorucu ama cok zevkli Ona ozel birseyler hazırlamak hoşuma gidiyor.Bi gidayi sevmediyse israr etme demisti doktorumuz.Bizde yogurdu pek sevmedik.ilk inek sütü probiyotik mayayla mayaladim inek sütü gaz yapti simdi gunluk sut le mayaliyorum elma rendesiyle bir kaşık anca yiyiyor. Avakado için biraz erken değil mi sade sevmesi çok zor yoğurduna veya sebze çorbasına az tadını almiycak miktarda verirsen belki yiyebilir. Kararmamasi içinde çekirdeğini çıkarmadan strec e sarıp bir kaç gün dolapta muhafaza edebilirsin.

Camim kaç aylık oldular eldiven mi takiyorsun halen

Amiiin

Oyle sakladım ama hava aldi heralde ,ne biliym erken mi acaba hersey +6 yazıyor internette bizim dr da süt ve bal haric herseyi ver dedi hemde küçük kase ve 3 öğün. Ben 1 cay kaşığına razıyım aslinda

O kadar haklısın ki ,hatta çorap bile çok giydirmemek çeşitli dokulara temas etmesini sağlamak lazım duyu bütünleme adına. Bebeklerin cildi çok hassas evet qma aynı zamanda çok hızlı iyileşiyor hücre bölünmesi çok hızlı olduğu için.

Ocean 400 mg d vit trendyolda 37 tlye düşmüş, mobtesori kitaplık 40 TL, inek piyano 71 TL koşun kızlar.

Bizim kizin daha disi cikmadi gorunurde de yok henuz cnm

Genelde ilac kutusunun uzerinde yazar canim 1fis esittir ... damla diye bir bak bakalim uzerine

Canim ben de cok gec çıkardım eldiveni cok iyi anlıyorum seni.. haklısın aurekli kendilerine zarar verebiliyor bazı çocuklar... ama bor yandan da eli biseyleri farklı dokuları hissetsin istedim.. önceleri emzirirken tek el açtım ama durmuyor surekli kendini tırmalıyor sakinken açmaya çalıştım. Sonra sakin oldukça oyuncakları ellettim. Ama beş dk değil 10 sn bile ayrılamazdim yanından sonra cok cok yavaş sanırım 1 veya 2 ay sürdü,eldivensiz vakitleri arttira arttira gündüzleri açık kalmaya baslladi.. ama hala geceleri takıyorum. Cunku surekli yüzünü gözünü ovarak uyaniyir. Ve tırnak kessemde torpulesem de cok keskin.. fakat şunu farkettim uyku sersemi değilken uyanıkken gözünü surekli elinin tersiyle kasıyor tırnağını hic sürmemeye calisiyor demekki o şekilde caninin yandığını anladi..

Gerçekten asla ama asla uyumayan bebek var mafoldum artık yorgunluktan eşimde bende 2 saat sallıorum 15 dk uyuyor gecede gündüzde kullanmadığım şey kalmadı hic birşey fayda etmiuor baybay night bile verdim
Ben de aynı durumdayım. Ne garip bişey bu nasıl uyuyup kalmıyor hayret. Hala uyanığız bu saatte uyumuyor hiç. Baybay night bildiğim kadarıyla çocuklar için. Bebeklere verilmiyor.

Gerçekten asla ama asla uyumayan bebek var mafoldum artık yorgunluktan eşimde bende 2 saat sallıorum 15 dk uyuyor gecede gündüzde kullanmadığım şey kalmadı hic birşey fayda etmiuor baybay night bile verdim
kaç aylık bebeğin aktardan anason alıp demle ve iç gunde 400 ml ıc ve farkedıceksın uykusunun düzeldiğini

Benim bebeğimde 1,5 aydır çok zor uyuyor hemen uyanıyor kaç saattir uyutmaya çalışıyoruz 10 dakika uyuyp geri uyanıyor halen uyanık çok yoruldum

Günaydın kızlar . Ben bebeğim oturması için bunu alacağım pek çok şeye yarıyor banyo mama felan . Kullanan varmı

Eklentiler

• IMG_20210407_091009.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 78
Camim kaç aylık oldular eldiven mi takiyorsun halen
Evet kuzum .5 aya girecegiz 10 gün sonra ya çıkarıca kafa göz yüz kalmıyor ayakları bil çizik çizik . Kesmeylede olmuyor torpuluyorum daha keskin oluyor babaya çekmiş bu konuda bugün kesince yarın uzuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…