2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İkea mama sandalyesi kullanan var mı daha önceki bebişlerinde? Pratik olduğu söyleniyor ama oturma alanı çok darmış sanırım büyüdükçe sığmaz mı acaba
İkea kullanmadım ama baby plus kullanıyorum ilk çocuğumda kullandım çok rahat çok güzel

Internette satan da eczacı , tesekkur ederim bende eskiden çok şüphe duyardım ancak artık geçti

Gündüz 3 uykusunu kaç saat yapıypr ben bi türlü 4 ten 3 e düşemiyorum buda gece uykusu u etkiliyor 3 uyku uyuyunca gece 1-2 kez kalkıyor 4 uyuyunca 4 kere fln kalkıyor
Cnm 9 da uyanıyor 11 de 1.uykusu 2 de 2.uykusu 6 da 3.uykusu yarım saat civari uyuyor şarj olup kalkiyor

Kızlar 5 ay 11 gunluguz...Dr gittik 15 gün sonra oturtabilirsiniz dedi.bizimki artık yatmak istemiyor kaldırıyor hemen.8100 kilomuz 67 cm boyunuz olmus.bu ay 500 gr almış.ve ek gıdaya önümüzde ki ay gecicez ama hergun 1 fincan yoğurt yedirebilirsiniz dedi.salatalik ve havuç eline verin dedi.ama öncelik anne sutu dedi vermek zorunda değilsin anne sütüyle de devam edebilirsin dedi.bana bıraktı. Düşüneceğim bakalim.

Günaydın kızlar . Ben bebeğim oturması için bunu alacağım pek çok şeye yarıyor banyo mama felan . Kullanan varmı
ekim annelerinde bşr kaç arkadaş aldı kaydığını ve devrildiğini söylediler. çok memnun değillerdi.
İkea mama sandalyesi kullanan var mı daha önceki bebişlerinde? Pratik olduğu söyleniyor ama oturma alanı çok darmış sanırım büyüdükçe sığmaz mı acaba
ben kullandım kızımda oğlumda da kullanacağım. ben memnundum 2.5yaşına kadar da oturdu kızım sonra sandalyede oturdu bizimle

bence tattırabilirsin yavaştan ben başladım veriyorum ufaktan birşeyler. 26ekim doğumluyuz

bence tattırabilirsin yavaştan ben başladım veriyorum ufaktan birşeyler. 26ekim doğumluyuz
Hic oturmadı otumasi gerekiyor ya ben otuttmadim hiç.bir hafta daha bekleyip başlayacağım.gecen hafta dik durmak istemiyordu.bu hafta daha çok istiyor havuç vereceğim eline bakalim yogurt

Canım diyet yapıyormusun sen alerjik dmi bebegn
Ben diyet yapmıyorm ama cikolata ve kuruyemiş yedigim günler hiç uyumuyor ve gaz aşırı
Evet cnm yapıyorum özellikle süt ürünlerini yemiyorum . Çikolataya alerjisi yok doğduğundan beri yiyorum. Süt ürünlerini tuketmeme rağmen bugün çok mukuslu idi kakasi

Ya bunun bir benzeri var çok pahalı ebebekte . Bu daha uygun .Mama sandalyesi yerine düşünüyordum

Merhaba bende şu an cprona olabilirim siz nasıl atlattınız

Oyle sakladım ama hava aldi heralde ,ne biliym erken mi acaba hersey +6 yazıyor internette bizim dr da süt ve bal haric herseyi ver dedi hemde küçük kase ve 3 öğün. Ben 1 cay kaşığına razıyım aslinda
Bize de 4.ayda yoğurtla basla demisti 5.ay kontrolunde tadimlara basla demisti biz pek tadimi sevmedik direk corba yemeye geçtik.Doktorun uygun görmüş bebeğin de istiyorsa devam et canım zaten onlar bizi yönlendiriyor bugun yogurdu sade yedi cok sevindim

Benim yeğenler 2,5 yaşına kadar kullandı
Baya kullanmışlar canım iyiymiş o zaman
İkea kullanmadım ama baby plus kullanıyorum ilk çocuğumda kullandım çok rahat çok güzel
Baby plus mı ona da bakayım o zaman
Peki çok sıkışık mı oturma alanı yani büyüdükçe zor mu sığıyordu genelde olumsuz yorumlar hep bununla ilgili çünkü

Bak teyzesi böyle etti gözünü kestigim gün daha geçmedi bu en az hasarlı olan yeri
Güzelliğini severim senin maşallah üzme kendini zaten uykuda takıyorum diyorsun gece uykuda cisimleri inceleyecek değil dokularını cisimleri tanıması için uyanikken zaten gündüz çıkarıyormuşsun her bebek farklıdır alerjik bir bebek daha farklıdır ben seni çok iyi anlıyorum benim oğlum da bazen öyle hırçın oluyor ki emzirirken bile kendini çizecek oluyor elini göğsüme koyuyorum göğsüm çizik çizik ben eldiven takmıyorum ama yarası hiç eksik olmuyor derin derin kanatiyor tırnak kesmek törpü yapmak çözümün ç si bile olmuyor sakin bir bebegin kazara yüzüne tırnağının gelip çizmesi gibi birşey olmuyor sen de yavaş yavaş alıştırırsın iyice gündüz hiç takmazsın gündüz uykusunda da sık kontrol edersin takmazsın sonrada yavaş yavaş gece de takmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…