İkea kullanmadım ama baby plus kullanıyorum ilk çocuğumda kullandım çok rahat çok güzelİkea mama sandalyesi kullanan var mı daha önceki bebişlerinde? Pratik olduğu söyleniyor ama oturma alanı çok darmış sanırım büyüdükçe sığmaz mı acaba
Internette satan da eczacı , tesekkur ederim bende eskiden çok şüphe duyardım ancak artık geçtiGünaydın kızlar
valla bende yazayım dedim ama senin gibi cümleyi toparlayıp bu kadar güzelce yazabilir miyidim bilemedim, çok güzel yazmışsın, çözüm eldiven olmamalı bence, gerekirse gün aşırı kes tırnaklarınıLimon11
nacizane tavsiyem ilaçlarınızı internetten almamanız yönünde olacak.
5 ay 17 gunluk olduk. 5 aylik kontrolünde basla demisti dr. Boy 68 cm kilo 7.6 kg di. Sadece anne sütü.Kaç aylık oldunuz canım benim Bebgim 10gün sonra 5 aylık oluyor henüz ek gıdaya başlamadım. Sütüm yetersiz geldiği zamanlar mama veriyorum
Cnm 9 da uyanıyor 11 de 1.uykusu 2 de 2.uykusu 6 da 3.uykusu yarım saat civari uyuyor şarj olup kalkiyorGündüz 3 uykusunu kaç saat yapıypr ben bi türlü 4 ten 3 e düşemiyorum buda gece uykusu u etkiliyor 3 uyku uyuyunca gece 1-2 kez kalkıyor 4 uyuyunca 4 kere fln kalkıyor
Benimki max 1 saat uyuyor o yüzden saat şaşıyorCnm 9 da uyanıyor 11 de 1.uykusu 2 de 2.uykusu 6 da 3.uykusu yarım saat civari uyuyor şarj olup kalkiyor
ekim annelerinde bşr kaç arkadaş aldı kaydığını ve devrildiğini söylediler. çok memnun değillerdi.Günaydın kızlar . Ben bebeğim oturması için bunu alacağım pek çok şeye yarıyor banyo mama felan . Kullanan varmı
ben kullandım kızımda oğlumda da kullanacağım. ben memnundum 2.5yaşına kadar da oturdu kızım sonra sandalyede oturdu bizimleİkea mama sandalyesi kullanan var mı daha önceki bebişlerinde? Pratik olduğu söyleniyor ama oturma alanı çok darmış sanırım büyüdükçe sığmaz mı acaba
bence tattırabilirsin yavaştan ben başladım veriyorum ufaktan birşeyler. 26ekim doğumluyuzKızlar 5 ay 11 gunluguz...Dr gittik 15 gün sonra oturtabilirsiniz dedi.bizimki artık yatmak istemiyor kaldırıyor hemen.8100 kilomuz 67 cm boyunuz olmus.bu ay 500 gr almış.ve ek gıdaya önümüzde ki ay gecicez ama hergun 1 fincan yoğurt yedirebilirsiniz dedi.salatalik ve havuç eline verin dedi.ama öncelik anne sutu dedi vermek zorunda değilsin anne sütüyle de devam edebilirsin dedi.bana bıraktı. Düşüneceğim bakalim.
Hic oturmadı otumasi gerekiyor ya ben otuttmadim hiç.bir hafta daha bekleyip başlayacağım.gecen hafta dik durmak istemiyordu.bu hafta daha çok istiyor havuç vereceğim eline bakalim yogurtbence tattırabilirsin yavaştan ben başladım veriyorum ufaktan birşeyler. 26ekim doğumluyuz
Evet cnm yapıyorum özellikle süt ürünlerini yemiyorum . Çikolataya alerjisi yok doğduğundan beri yiyorum. Süt ürünlerini tuketmeme rağmen bugün çok mukuslu idi kakasiCanım diyet yapıyormusun sen alerjik dmi bebegn
Ben diyet yapmıyorm ama cikolata ve kuruyemiş yedigim günler hiç uyumuyor ve gaz aşırı
Ya bunun bir benzeri var çok pahalı ebebekte . Bu daha uygun .Mama sandalyesi yerine düşünüyordumekim annelerinde bşr kaç arkadaş aldı kaydığını ve devrildiğini söylediler. çok memnun değillerdi.
ben kullandım kızımda oğlumda da kullanacağım. ben memnundum 2.5yaşına kadar da oturdu kızım sonra sandalyede oturdu bizimle
Oo çok güzel maşşallah canım benim5 ay 17 gunluk olduk. 5 aylik kontrolünde basla demisti dr. Boy 68 cm kilo 7.6 kg di. Sadece anne sütü.
Merhaba bende şu an cprona olabilirim siz nasıl atlattınızKizlar bugun atesim cikti oksuruk basladi ama cok az öksürüyorum. Corona veya grip olmuş olabilirim. Ama hemen test yaptırmak istemiyorum benim böyle corona pozitif çıkan ve emziren arkadaşlarım var. Doktoremzirdikleri için ilaç vermemiş. maskeyle emziriyorum maskeyle uyuyacağım.. sürekli elimi göğsümü yıkıyorum bir de dezenfektanım var yıkayamadığım acil haykırışlarda dezenfekte ediyorum. Aklıma başka bişey gelmiyor.. sizin var mı tanıdıklarınızda emzirirken korona olan.. baya moralim bozuldu bi de üstüne hastayım diye uyumuyor sanki..
Günaydın kızlar
valla bende yazayım dedim ama senin gibi cümleyi toparlayıp bu kadar güzelce yazabilir miyidim bilemedim, çok güzel yazmışsın, çözüm eldiven olmamalı bence, gerekirse gün aşırı kes tırnaklarınıLimon11
nacizane tavsiyem ilaçlarınızı internetten almamanız yönünde olacak.
Bana kardesim verdi banyo için kullanacağım alti vakumlu ayağa kalkip kacamiyolar biraz büyüyünceGünaydın kızlar . Ben bebeğim oturması için bunu alacağım pek çok şeye yarıyor banyo mama felan . Kullanan varmı
Afiyet olsun masallah kuzuyaBugün kızım 5 ay 5 günlük, ilk denemeye başladık. Yoğurtla basladik ins. Rabbim kuzucuklar şifa versin ins, yarasın
Bize de 4.ayda yoğurtla basla demisti 5.ay kontrolunde tadimlara basla demisti biz pek tadimi sevmedik direk corba yemeye geçtik.Doktorun uygun görmüş bebeğin de istiyorsa devam et canım zaten onlar bizi yönlendiriyor bugun yogurdu sade yedi cok sevindimOyle sakladım ama hava aldi heralde ,ne biliym erken mi acaba hersey +6 yazıyor internette bizim dr da süt ve bal haric herseyi ver dedi hemde küçük kase ve 3 öğün. Ben 1 cay kaşığına razıyım aslinda
Baya kullanmışlar canım iyiymiş o zamanBenim yeğenler 2,5 yaşına kadar kullandı
Baby plus mı ona da bakayım o zamanİkea kullanmadım ama baby plus kullanıyorum ilk çocuğumda kullandım çok rahat çok güzel
Peki çok sıkışık mı oturma alanı yani büyüdükçe zor mu sığıyordu genelde olumsuz yorumlar hep bununla ilgili çünküekim annelerinde bşr kaç arkadaş aldı kaydığını ve devrildiğini söylediler. çok memnun değillerdi.
ben kullandım kızımda oğlumda da kullanacağım. ben memnundum 2.5yaşına kadar da oturdu kızım sonra sandalyede oturdu bizimle
Güzelliğini severim senin maşallah üzme kendini zaten uykuda takıyorum diyorsun gece uykuda cisimleri inceleyecek değil dokularını cisimleri tanıması için uyanikken zaten gündüz çıkarıyormuşsun her bebek farklıdır alerjik bir bebek daha farklıdır ben seni çok iyi anlıyorum benim oğlum da bazen öyle hırçın oluyor ki emzirirken bile kendini çizecek oluyor elini göğsüme koyuyorum göğsüm çizik çizik ben eldiven takmıyorum ama yarası hiç eksik olmuyor derin derin kanatiyor tırnak kesmek törpü yapmak çözümün ç si bile olmuyor sakin bir bebegin kazara yüzüne tırnağının gelip çizmesi gibi birşey olmuyor sen de yavaş yavaş alıştırırsın iyice gündüz hiç takmazsın gündüz uykusunda da sık kontrol edersin takmazsın sonrada yavaş yavaş gece de takmazsınBak teyzesi böyle etti gözünü kestigim gündaha geçmedi bu en az hasarlı olan yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?