valla bende yazayım dedim ama senin gibi cümleyi toparlayıp bu kadar güzelce yazabilir miyidim bilemedim, çok güzel yazmışsın, çözüm eldiven olmamalı bence, gerekirse gün aşırı kes tırnaklarınıuyusal gelisimi desteklemek için tam da bu ellerini kesfettiği uzun uzun incelediği dönemde farklı dokulara dokundurtmak tanımasına fırsat verip gelişimini desteklemek gerekiyor. Mesela ben kundakta büyümüşüm ellerim baglı haliyle. Şimdi duyusal problemlerim var. Şeftali, çagla, kayısı vb tüylü meyvelere dokunamam. Burada adlarını yazmak bile bütün tüylerimi diken diken etti. Öğretmenim diye midir nedir vok konuştum uzun lafın kısası yüzünü çizse birsey olmaz ama eldiven takarsa gelişimiolumsuz etkilenir arkadasım.
nacizane tavsiyem ilaçlarınızı internetten almamanız yönünde olacak.Ocean 400 mg d vit trendyolda 37 tlye düşmüş, mobtesori kitaplık 40 TL, inek piyano 71 TL koşun kızlar.
Canım bizimkide anlıyor canın yandığını da ah bu gaz sancısı çocuk uyuyana kadar bu sancıyla uğraşıyor . O acıyla saçını yolmaya yüzü gözü çizmeye başladı daha beter oldu. 3 ay hiç takmadım sancimiz daha azdı . Cizmiyordu. Artık babasida dayanamıyor tak eldiveni diyor .çıkarıyor bideCanim ben de cok gec çıkardım eldiveni cok iyi anlıyorum seni.. haklısın aurekli kendilerine zarar verebiliyor bazı çocuklar... ama bor yandan da eli biseyleri farklı dokuları hissetsin istedim.. önceleri emzirirken tek el açtım ama durmuyor surekli kendini tırmalıyor sakinken açmaya çalıştım. Sonra sakin oldukça oyuncakları ellettim. Ama beş dk değil 10 sn bile ayrılamazdim yanından sonra cok cok yavaş sanırım 1 veya 2 ay sürdü,eldivensiz vakitleri arttira arttira gündüzleri açık kalmaya baslladi.. ama hala geceleri takıyorum. Cunku surekli yüzünü gözünü ovarak uyaniyir. Ve tırnak kessemde torpulesem de cok keskin.. fakat şunu farkettim uyku sersemi değilken uyanıkken gözünü surekli elinin tersiyle kasıyor tırnağını hic sürmemeye calisiyor demekki o şekilde caninin yandığını anladi..
Bak teyzesi böyle etti gözünü kestigim günGünaydın kızlar
valla bende yazayım dedim ama senin gibi cümleyi toparlayıp bu kadar güzelce yazabilir miyidim bilemedim, çok güzel yazmışsın, çözüm eldiven olmamalı bence, gerekirse gün aşırı kes tırnaklarınıLimon11
nacizane tavsiyem ilaçlarınızı internetten almamanız yönünde olacak.
Günaydın uzun zamandır uğramadım buraya bebekleriniz nasıl sizler nasılsınız kızlarGünaydın kızlar
valla bende yazayım dedim ama senin gibi cümleyi toparlayıp bu kadar güzelce yazabilir miyidim bilemedim, çok güzel yazmışsın, çözüm eldiven olmamalı bence, gerekirse gün aşırı kes tırnaklarınıLimon11
nacizane tavsiyem ilaçlarınızı internetten almamanız yönünde olacak.
Kaç aylık oldunuz canım benim Bebgim 10gün sonra 5 aylık oluyor henüz ek gıdaya başlamadım. Sütüm yetersiz geldiği zamanlar mama veriyorumBiz ek gidaya 2 hafta önce başladık, bal kabağı, havuç, hurma ,yogurt, muz ,elma, armut denedim. Labne ve lor yaptim denedim. Sadece muzu deliler gibi yedi meyve püre şeyi varya adını bilmiyorum onun içine koydum. Yoğurttan nefret ediyor hurma haşlayıp ezdim içine ancak öyle yedi. Avokadoyu nasıl vereceğimi bilemedim ben hayatımda hiç avokado yemedim o bana ben ona bakıyorum 1 dilim kesip icini püre yaptim begenmedi tadı da saman gibi nesine deli oluyolar anlamadim. Karardı attim 1 tane daha var öneriniz varsa bekliyorum çok besleyiciymis yedirebilirsem mutlu olacağım.
Onun dışında pirinc unu ,keci boynuzu unu ve özü ,tam buğday unu aldim ama daha hiç kullanmadım zaten 1 cay kaşığı ya yiyor ya da yemiyor. Sadece anne sütü ile 6. Ayi tamamlariz saniyordum dr ver diyince asiri panik oldum yemedikçe de sinir oldum. Çok yorucu bibsurec hepimize kolay gelsin
Siz ısrar ediyorsunuz eldiven konusunda tabi kendi tercihiniz sonuç olarak ama gerçekten doğru birşey değil. Benimki de yüzünü gözünü çiziyor ama birşey olmuyor illa ki geçiyor. Kaç gün burnunun üstündeki yara geçmedi bazen derin çizebiliyor. Ben eldiven işini ilk bir iki haftada bıraktım. Çok nadir çiziyor artık. Korkmakta haklısınız ama inanın alışıyorlar. Bana göre eldiven çözüm değil. Kaç ay olana kadar takacaksınız ki. Eninde sonunda çıkaracaksınız ve bilemediği için yine çizecek yüzünü. Ben çoraplarını bile çıkarıyorum çoğu zaman dokunsun hissetsin diye. Burada çok güzel anlatılmış nedeni keşke siz de yapsanız ama tabi ki tercih sizin sonuç olarak.Bak teyzesi böyle etti gözünü kestigim gündaha geçmedi bu en az hasarlı olan yeri
ay yerim onu ben, boncuk gözlüBak teyzesi böyle etti gözünü kestigim gündaha geçmedi bu en az hasarlı olan yeri
selam canım, bebişler büyüyor şükür ki
Sevindim adınızaay yerim onu ben, boncuk gözlümaşallah kuzuma, canım muhtemelen yanlış kesiyosun yanları sivri mi bırakarak kesiyorsun acaba? bende öyle kesiyomuşum annem kızdı geçenlerde her gün kesip yanları da törpüle bari sabah uykusunda napıcan, eldiven takma sen yine de.
selam canım, bebişler büyüyor şükür ki5 aylık olduk biz, rota aşımızı da olduk, yaramazlıklara başladık işte fenayız yani, siz nasılsınız? senin bebişler nasıl?
Aslında ısrar etmiyorum benimde işime gelir hatta eldiven olmaması . Bingildagini yoldugu günden beri korkarak çıkarıyorum . Niye çocuğuma da kendine de eziyet edeyim kiSiz ısrar ediyorsunuz eldiven konusunda tabi kendi tercihiniz sonuç olarak ama gerçekten doğru birşey değil. Benimki de yüzünü gözünü çiziyor ama birşey olmuyor illa ki geçiyor. Kaç gün burnunun üstündeki yara geçmedi bazen derin çizebiliyor. Ben eldiven işini ilk bir iki haftada bıraktım. Çok nadir çiziyor artık. Korkmakta haklısınız ama inanın alışıyorlar. Bana göre eldiven çözüm değil. Kaç ay olana kadar takacaksınız ki. Eninde sonunda çıkaracaksınız ve bilemediği için yine çizecek yüzünü. Ben çoraplarını bile çıkarıyorum çoğu zaman dokunsun hissetsin diye. Burada çok güzel anlatılmış nedeni keşke siz de yapsanız ama tabi ki tercih sizin sonuç olarak.
Önceden bende öyle kesiyordum ama şimdi iyice dibind n kesiyorumay yerim onu ben, boncuk gözlümaşallah kuzuma, canım muhtemelen yanlış kesiyosun yanları sivri mi bırakarak kesiyorsun acaba? bende öyle kesiyomuşum annem kızdı geçenlerde her gün kesip yanları da törpüle bari sabah uykusunda napıcan, eldiven takma sen yine de.
selam canım, bebişler büyüyor şükür ki5 aylık olduk biz, rota aşımızı da olduk, yaramazlıklara başladık işte fenayız yani, siz nasılsınız? senin bebişler nasıl?
Bizimki herşeye mızmız kucakta gezer mızmız yatırırım mızmız ben anlamadm nasıl mutlu edicem çocuğu böyle değildi bide uykuları düzene sokmaya çalışıyorum kendi kendine uyusun diyeay yerim onu ben, boncuk gözlümaşallah kuzuma, canım muhtemelen yanlış kesiyosun yanları sivri mi bırakarak kesiyorsun acaba? bende öyle kesiyomuşum annem kızdı geçenlerde her gün kesip yanları da törpüle bari sabah uykusunda napıcan, eldiven takma sen yine de.
gıda değil de tadıma başladık, ben işte olduğum vakitlerde ananesi ufaktan bişiler tattırıyor, 5. ay bitti artık vaktimiz geldi sayılır.sevindim adınızaÇok iyiyiz şükür zor günleri atlattık bizde. Ek gıdaya başlayan arkadaşlarımız olmuş merak ettim sizde başladınız mı
bizimki kucakta gezecek bi o zaman mızırdamıyor :)Bizimki herşeye mızmız kucakta gezer mızmız yatırırım mızmız ben anlamadm nasıl mutlu edicem çocuğu böyle değildi bide uykuları düzene sokmaya çalışıyorum kendi kendine uyusun diye
Benim yeğenler 2,5 yaşına kadar kullandıİkea mama sandalyesi kullanan var mı daha önceki bebişlerinde? Pratik olduğu söyleniyor ama oturma alanı çok darmış sanırım büyüdükçe sığmaz mı acaba
Canım diyet yapıyormusun sen alerjik dmi bebegnCanım bizimkide anlıyor canın yandığını da ah bu gaz sancısı çocuk uyuyana kadar bu sancıyla uğraşıyor . O acıyla saçını yolmaya yüzü gözü çizmeye başladı daha beter oldu. 3 ay hiç takmadım sancimiz daha azdı . Cizmiyordu. Artık babasida dayanamıyor tak eldiveni diyor .çıkarıyor bide
Gündüz 3 uykusunu kaç saat yapıypr ben bi türlü 4 ten 3 e düşemiyorum buda gece uykusu u etkiliyor 3 uyku uyuyunca gece 1-2 kez kalkıyor 4 uyuyunca 4 kere fln kalkıyorCnm 9 da uyuyor.gece 1 de emiyor .5 de emiyor.9 da uyanıyor.gunduz de 3 uykusu var.
Evet bende 6 dolunca vermek istiyordum ama o gün geldiğin de düşünürüz yinegıda değil de tadıma başladık, ben işte olduğum vakitlerde ananesi ufaktan bişiler tattırıyor, 5. ay bitti artık vaktimiz geldi sayılır.
bizimki kucakta gezecek bi o zaman mızırdamıyor :)
Iyiyiz Canım bebek büyütüyoruz
Bizde gezmeden yeni geldik.Iyiyiz Canım bebek büyütüyoruzbiz 5 ay 5 gün olduk ben ekgidaya başlamadım daha 5.5 ta başlayacağım en erken başlarsam
Bebeğim de daha iyi zaman gerekiyor zaman çözüyor herşeyi büyüdükçe tatlanıyorlar bugün arabasına koydum gezdik geldik
Maşallah canım bende yoğurtla başlarım muhtemelenBugün kızım 5 ay 5 günlük, ilk denemeye başladık. Yoğurtla basladik ins. Rabbim kuzucuklar şifa versin ins, yarasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?