2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın kızlar

valla bende yazayım dedim ama senin gibi cümleyi toparlayıp bu kadar güzelce yazabilir miyidim bilemedim, çok güzel yazmışsın, çözüm eldiven olmamalı bence, gerekirse gün aşırı kes tırnaklarını Limon11
Ocean 400 mg d vit trendyolda 37 tlye düşmüş, mobtesori kitaplık 40 TL, inek piyano 71 TL koşun kızlar.
nacizane tavsiyem ilaçlarınızı internetten almamanız yönünde olacak.

Canım bizimkide anlıyor canın yandığını da ah bu gaz sancısı çocuk uyuyana kadar bu sancıyla uğraşıyor . O acıyla saçını yolmaya yüzü gözü çizmeye başladı daha beter oldu. 3 ay hiç takmadım sancimiz daha azdı . Cizmiyordu. Artık babasida dayanamıyor tak eldiveni diyor .çıkarıyor bide

Bak teyzesi böyle etti gözünü kestigim gün daha geçmedi bu en az hasarlı olan yeri

Eklentiler

• IMG_20210407_091934.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 86
Günaydın uzun zamandır uğramadım buraya bebekleriniz nasıl sizler nasılsınız kızlar ugurbocuuu

Kaç aylık oldunuz canım benim Bebgim 10gün sonra 5 aylık oluyor henüz ek gıdaya başlamadım. Sütüm yetersiz geldiği zamanlar mama veriyorum

Bak teyzesi böyle etti gözünü kestigim gün daha geçmedi bu en az hasarlı olan yeri
Siz ısrar ediyorsunuz eldiven konusunda tabi kendi tercihiniz sonuç olarak ama gerçekten doğru birşey değil. Benimki de yüzünü gözünü çiziyor ama birşey olmuyor illa ki geçiyor. Kaç gün burnunun üstündeki yara geçmedi bazen derin çizebiliyor. Ben eldiven işini ilk bir iki haftada bıraktım. Çok nadir çiziyor artık. Korkmakta haklısınız ama inanın alışıyorlar. Bana göre eldiven çözüm değil. Kaç ay olana kadar takacaksınız ki. Eninde sonunda çıkaracaksınız ve bilemediği için yine çizecek yüzünü. Ben çoraplarını bile çıkarıyorum çoğu zaman dokunsun hissetsin diye. Burada çok güzel anlatılmış nedeni keşke siz de yapsanız ama tabi ki tercih sizin sonuç olarak.

ay yerim onu ben, boncuk gözlü maşallah kuzuma, canım muhtemelen yanlış kesiyosun yanları sivri mi bırakarak kesiyorsun acaba? bende öyle kesiyomuşum annem kızdı geçenlerde her gün kesip yanları da törpüle bari sabah uykusunda napıcan, eldiven takma sen yine de.
Günaydın uzun zamandır uğramadım buraya bebekleriniz nasıl sizler nasılsınız kızlar ugurbocuuu
selam canım, bebişler büyüyor şükür ki 5 aylık olduk biz, rota aşımızı da olduk, yaramazlıklara başladık işte fenayız yani, siz nasılsınız? senin bebişler nasıl?

Sevindim adınıza Çok iyiyiz şükür zor günleri atlattık bizde. Ek gıdaya başlayan arkadaşlarımız olmuş merak ettim sizde başladınız mı

Aslında ısrar etmiyorum benimde işime gelir hatta eldiven olmaması . Bingildagini yoldugu günden beri korkarak çıkarıyorum . Niye çocuğuma da kendine de eziyet edeyim ki
Önceden bende öyle kesiyordum ama şimdi iyice dibind n kesiyorum

Bizimki herşeye mızmız kucakta gezer mızmız yatırırım mızmız ben anlamadm nasıl mutlu edicem çocuğu böyle değildi bide uykuları düzene sokmaya çalışıyorum kendi kendine uyusun diye

sevindim adınıza Çok iyiyiz şükür zor günleri atlattık bizde. Ek gıdaya başlayan arkadaşlarımız olmuş merak ettim sizde başladınız mı
gıda değil de tadıma başladık, ben işte olduğum vakitlerde ananesi ufaktan bişiler tattırıyor, 5. ay bitti artık vaktimiz geldi sayılır.
Bizimki herşeye mızmız kucakta gezer mızmız yatırırım mızmız ben anlamadm nasıl mutlu edicem çocuğu böyle değildi bide uykuları düzene sokmaya çalışıyorum kendi kendine uyusun diye
bizimki kucakta gezecek bi o zaman mızırdamıyor :)

İkea mama sandalyesi kullanan var mı daha önceki bebişlerinde? Pratik olduğu söyleniyor ama oturma alanı çok darmış sanırım büyüdükçe sığmaz mı acaba

Canım diyet yapıyormusun sen alerjik dmi bebegn
Ben diyet yapmıyorm ama cikolata ve kuruyemiş yedigim günler hiç uyumuyor ve gaz aşırı

Cnm 9 da uyuyor.gece 1 de emiyor .5 de emiyor.9 da uyanıyor.gunduz de 3 uykusu var.
Gündüz 3 uykusunu kaç saat yapıypr ben bi türlü 4 ten 3 e düşemiyorum buda gece uykusu u etkiliyor 3 uyku uyuyunca gece 1-2 kez kalkıyor 4 uyuyunca 4 kere fln kalkıyor

gıda değil de tadıma başladık, ben işte olduğum vakitlerde ananesi ufaktan bişiler tattırıyor, 5. ay bitti artık vaktimiz geldi sayılır.

bizimki kucakta gezecek bi o zaman mızırdamıyor :)
Evet bende 6 dolunca vermek istiyordum ama o gün geldiğin de düşünürüz yine

Iyiyiz Canım bebek büyütüyoruz biz 5 ay 5 gün olduk ben ekgidaya başlamadım daha 5.5 ta başlayacağım en erken başlarsam
Bebeğim de daha iyi zaman gerekiyor zaman çözüyor herşeyi büyüdükçe tatlanıyorlar bugün arabasına koydum gezdik geldik

Bizde gezmeden yeni geldik. Ben tatırırım ama daha çok erken şimdiden midesi zorlansın istemiyorum maşşallah sizede kocaman olmuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…