2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet cnm yapıyorum özellikle süt ürünlerini yemiyorum . Çikolataya alerjisi yok doğduğundan beri yiyorum. Süt ürünlerini tuketmeme rağmen bugün çok mukuslu idi kakasi
Çikolata kesinlikle yememelisin süt diyetini boşuna yapmış oluyorsun paketli gıdalar 1 yaşına gelene kadar mümkün olduğunca sadece alerjik bebek anneleri değil tüm emziren anneler uzak durmalı çok fazla toksik etki yapıyor paketli abur cubur şeyler içeriklerinde katkı maddelerinden ötürü hırçınlığı huzursuzluğu yapan bu da olabilir

Canım öncelikle geçmiş olsun İnstagram da anne sütü doktoru diye biri var o bugün bahsetti hasta olsanız bile emzirin bebeğe de geçsin antikorlar demişti bir bak istersen hesaba

İnan bugünler geçecek ilerde büyüyünce birlikte oynayacaklar zaman geçirecekler bende tek var birde abla var bende o haldeyim arada annem geliyor oğlanı yıkayıp gidiyor Allah yardımcın olsun relaktaz damla kullanmıştım ben
Hersey yokuna girecek biz çok güçlüyüz içimizden bebek çıkardık o kadar

Bana kardesim verdi banyo için kullanacağım alti vakumlu ayağa kalkip kacamiyolar biraz büyüyünce
Kızım yuruse şimdiden kaçacak banyosu için özellikle istiyorum bende yerinde durmuyor hala babası olmadan banyo yaptiramiyorum bir kaç defa denedim ya su yutuyor yada kulağına gidiyo. Eliyle küveti tutuyor bırakmıyor zıp zıp iki dk yerinde durmuyor
Demi şükür çok fazla üstüme gelindi bu konuda iyiligim iz için söyleniyor ama anne yuregide dayanmıyor ki canı yanacak diye emzirirken bende gogusumu tutturuyorum benimde çizik hep . Bazen denk geliyo ucunu tutup var gücüyle sıkıyor . Kızım bırak diye biliyorum o acıyla . Benim canm boyle yaniyosa onunki nasıl yaniyordur . Bir ara kulak arkasını yirtmis kanı görünce şok oldum.napim takmayip her dk başında bekleyemem ki
Çikolata süt yapar diye yiyordum ben .hiç bilmiyordum cnm .bide mide yanması var boğazıma kadar çıkıyor ilaç kullanamadigimdan maden suyu içiyorum oda mi böyle yapıyordur. Aslında herşeyi kestim gazlı içecek meyveler süt ürünleri bir tek maden suyu hariç . Oda dayanamadigimdan .

Merhaba bende şu an cprona olabilirim siz nasıl atlattınız
bende atlattım 15 gun boyunca maskesız hıc bebegıme temasta bulunmadım yavrum hep suratıma tuhaf tuhaf bakardı ama cok zordu benım ıcın vucut agrıları ve bebegme bulasma kprkusu ama hıcbırsey olmadı sutumden gecmedı sureklı emzırdım ve sureklı ellerımı yıkadım ustumu degıstırdım gecmıs olsun rabbım şifa versın bu arada tat ve koku kaybı 2 yada 3 gun ıcınde gıderse zaten koronasınızdır

Acil doru kızlar griptim 2 gündür geçti ama bebeğede geçti burnu akıo tıksnıyo ne yspabilirim

Hala eldiven mi takiyorsun ben 10 günlükken çıkardım. Biseyleri nasıl tutacak eldiven varken.
Aynen 1.aydan sonra hiç eldiven takmadım. Ellerini keşfediyor bırakın lütfen. 1yasina kadar herşeyi ağzına götürecek oral dönem..cok normal..

Acil doru kızlar griptim 2 gündür geçti ama bebeğede geçti burnu akıo tıksnıyo ne yspabilirim
Dr muayenesi şart orta kulak iltihabi olmamali ve cigere inmemesi gerekli.. atesi cikarsa calpol vermisti bizim dr umuz bogaz icin bitkisel bir surup..burun için serum fizyolojik yapabilirsiniz..

Peki çok sıkışık mı oturma alanı yani büyüdükçe zor mu sığıyordu genelde olumsuz yorumlar hep bununla ilgili çünkü
canım ortanca 2 yaşını geçti hala içine oturuyor kullanıyoruz çok rahat, öyle içine sığmayacak kadar kilolu bebiş nerde bazen kızımla beraber banyoda yıkıyorum tertemiz oluyor.

Merhaba anneler. Biz bir buçuk aydır uyku problemi ve huysuzluk problemi yaşıyorduk. 4. Ayın zor geçmesine bağladık. Gece sık sık uyanmalar falan artık canıma tak etti bugün doktora gittik. Doktor kuak iltihabı dedi. Kulağının etrafını kaşıyordu sürekli sebebi buymuş. Bütün huysuzluk hepsi bundan olurmuş.

Geçmiş olsun canım antibiyotik mi verdi doktor benim diğer çocuklarda başına geldiğinden sık baktırıyorum kulağına boğazına doktor kulağı iyi dokunma çocuğa diyor bakıp

Geçmiş olsun canım antibiyotik mi verdi doktor benim diğer çocuklarda başına geldiğinden sık baktırıyorum kulağına boğazına doktor kulağı iyi dokunma çocuğa diyor bakıp
Teşekkür ederim. Antibiyotik verdi. Daha önce de aynı problem geldi başımıza bir hafta Antibiyotik kullandık ama geçmemiş demek ki. Canım çok sıkkın. İlacı da içmek istemiyor. Çok yıprandım ve üzüldüm. Neden oluyor böyle anlamadım.

Aa bizimkide öyle 1-2 kere uyanan çocuk gitti 4-5 kere uyanıyor bide ağlayarak uyanıyor bende ataktır fln diyorumda acayip yoruldum bu ay götürmeyecektim acaba götürsemmi

Ben de aynı durumdayım. Ne garip bişey bu nasıl uyuyup kalmıyor hayret. Hala uyanığız bu saatte uyumuyor hiç. Baybay night bildiğim kadarıyla çocuklar için. Bebeklere verilmiyor.
Valla tanıdıklarım veriyor bende verdim bi zararını görmedim

Canım mama veriyor musun yoksa sadece anne sütü mü?

mama içerken de pozisyonu doğru olmazsa kulak iltihabına çok çevirirmişte o yüzden soruyorum.

Belirtileri varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…