Çikolata kesinlikle yememelisin süt diyetini boşuna yapmış oluyorsun paketli gıdalar 1 yaşına gelene kadar mümkün olduğunca sadece alerjik bebek anneleri değil tüm emziren anneler uzak durmalı çok fazla toksik etki yapıyor paketli abur cubur şeyler içeriklerinde katkı maddelerinden ötürü hırçınlığı huzursuzluğu yapan bu da olabilirEvet cnm yapıyorum özellikle süt ürünlerini yemiyorum . Çikolataya alerjisi yok doğduğundan beri yiyorum. Süt ürünlerini tuketmeme rağmen bugün çok mukuslu idi kakasi
Canım öncelikle geçmiş olsun İnstagram da anne sütü doktoru diye biri var o bugün bahsetti hasta olsanız bile emzirin bebeğe de geçsin antikorlar demişti bir bak istersen hesabaKizlar bugun atesim cikti oksuruk basladi ama cok az öksürüyorum. Corona veya grip olmuş olabilirim. Ama hemen test yaptırmak istemiyorum benim böyle corona pozitif çıkan ve emziren arkadaşlarım var. Doktoremzirdikleri için ilaç vermemiş. maskeyle emziriyorum maskeyle uyuyacağım.. sürekli elimi göğsümü yıkıyorum bir de dezenfektanım var yıkayamadığım acil haykırışlarda dezenfekte ediyorum. Aklıma başka bişey gelmiyor.. sizin var mı tanıdıklarınızda emzirirken korona olan.. baya moralim bozuldu bi de üstüne hastayım diye uyumuyor sanki..
İnan bugünler geçecek ilerde büyüyünce birlikte oynayacaklar zaman geçirecekler bende tek var birde abla var bende o haldeyim arada annem geliyor oğlanı yıkayıp gidiyor Allah yardımcın olsun relaktaz damla kullanmıştım benHerkese iyi geceler
Grubun sessiz takipçilerindenim.ikiz bebeklerim var biri kız biri oğlan.6 kasım doğumlular.sadece iç dökmek için yazmak istedim.ufak tefek sağlık problemleri dışında çok şükür herşey normal fakat doğduklarından beri onlar ağlıyor ben ağlıyorum.depresyon başlangıcımdayım.az uyuyorlar uyanıkkende ikisi birden ağlıyor yetişemiyorum ve gün boyu onlarla olan çabam yüzünden ne kendime vakit ayırabiliyorum ne yemek yapabiliyorum ne düzgün bir uyku uyuyabiliyorumartık hayattan soğumuş vaziyetteyim.nerdeyse 2 aydır uyanık oldukları vakit sadece ağlayarak geçiyor ama hiçbir şekilde susmadan...doktor gaz sancısı diyor.bebeği böyle olanlar lütfen bana birşeyler yazın neler yapıyorsunuz ne kullanıyorsunuz?Çok zayıfladım artık bu koşturmaca bitsin biraz normalleşmek istiyorum
2 ocakta yapmış canım paylaşımını şimdiye iyileşmiştir 3 ay geçmiş üzerindenCanım öncelikle geçmiş olsun İnstagram da anne sütü doktoru diye biri var o bugün bahsetti hasta olsanız bile emzirin bebeğe de geçsin antikorlar demişti bir bak istersen hesaba
Kızım yuruse şimdiden kaçacakBana kardesim verdi banyo için kullanacağım alti vakumlu ayağa kalkip kacamiyolar biraz büyüyünce
Demi şükür çok fazla üstüme gelindi bu konuda iyiligim iz için söyleniyor ama anne yuregide dayanmıyor ki canı yanacak diye emzirirken bende gogusumu tutturuyorum benimde çizik hep . Bazen denk geliyo ucunu tutup var gücüyle sıkıyor . Kızım bırak diye biliyorum o acıyla . Benim canm boyle yaniyosa onunki nasıl yaniyordur . Bir ara kulak arkasını yirtmis kanı görünce şok oldum.napim takmayip her dk başında bekleyemem kiGüzelliğini severim senin maşallah üzme kendini zaten uykuda takıyorum diyorsun gece uykuda cisimleri inceleyecek değil dokularını cisimleri tanıması için uyanikken zaten gündüz çıkarıyormuşsun her bebek farklıdır alerjik bir bebek daha farklıdır ben seni çok iyi anlıyorum benim oğlum da bazen öyle hırçın oluyor ki emzirirken bile kendini çizecek oluyor elini göğsüme koyuyorum göğsüm çizik çizik ben eldiven takmıyorum ama yarası hiç eksik olmuyor derin derin kanatiyor tırnak kesmek törpü yapmak çözümün ç si bile olmuyor sakin bir bebegin kazara yüzüne tırnağının gelip çizmesi gibi birşey olmuyor sen de yavaş yavaş alıştırırsın iyice gündüz hiç takmazsın gündüz uykusunda da sık kontrol edersin takmazsın sonrada yavaş yavaş gece de takmazsın
Çikolata süt yapar diye yiyordum ben .hiç bilmiyordum cnm .bide mide yanması var boğazıma kadar çıkıyor ilaç kullanamadigimdan maden suyu içiyorum oda mi böyle yapıyordur. Aslında herşeyi kestim gazlı içecek meyveler süt ürünleri bir tek maden suyu hariç . Oda dayanamadigimdan .Çikolata kesinlikle yememelisin süt diyetini boşuna yapmış oluyorsun paketli gıdalar 1 yaşına gelene kadar mümkün olduğunca sadece alerjik bebek anneleri değil tüm emziren anneler uzak durmalı çok fazla toksik etki yapıyor paketli abur cubur şeyler içeriklerinde katkı maddelerinden ötürü hırçınlığı huzursuzluğu yapan bu da olabilir
bende atlattım 15 gun boyunca maskesız hıc bebegıme temasta bulunmadım yavrum hep suratıma tuhaf tuhaf bakardı ama cok zordu benım ıcın vucut agrıları ve bebegme bulasma kprkusu ama hıcbırsey olmadı sutumden gecmedı sureklı emzırdım ve sureklı ellerımı yıkadım ustumu degıstırdım gecmıs olsun rabbım şifa versın bu arada tat ve koku kaybı 2 yada 3 gun ıcınde gıderse zaten koronasınızdırMerhaba bende şu an cprona olabilirim siz nasıl atlattınız
Cnm skt sine bak mutlaka bende bi kerw trendyol eczacidan aldim ve bebek urunuydu son kullanma tarihi gecikti aklinda olsunInternette satan da eczacı , tesekkur ederim bende eskiden çok şüphe duyardım ancak artık geçti
Emiyorsa bol.bol.emzir canim atesini falan kontrol et umarim ilerlemeden atlatir.Acil doru kızlar griptim 2 gündür geçti ama bebeğede geçti burnu akıo tıksnıyo ne yspabilirim
Aynen 1.aydan sonra hiç eldiven takmadım. Ellerini keşfediyor bırakın lütfen. 1yasina kadar herşeyi ağzına götürecek oral dönem..cok normal..Hala eldiven mi takiyorsun ben 10 günlükken çıkardım. Biseyleri nasıl tutacak eldiven varken.
Dr muayenesi şart orta kulak iltihabi olmamali ve cigere inmemesi gerekli.. atesi cikarsa calpol vermisti bizim dr umuz bogaz icin bitkisel bir surup..burun için serum fizyolojik yapabilirsiniz..Acil doru kızlar griptim 2 gündür geçti ama bebeğede geçti burnu akıo tıksnıyo ne yspabilirim
canım ortanca 2 yaşını geçti hala içine oturuyor kullanıyoruz çok rahat, öyle içine sığmayacak kadar kilolu bebiş nerdePeki çok sıkışık mı oturma alanı yani büyüdükçe zor mu sığıyordu genelde olumsuz yorumlar hep bununla ilgili çünkü
Geçmiş olsun canım antibiyotik mi verdi doktor benim diğer çocuklarda başına geldiğinden sık baktırıyorum kulağına boğazına doktor kulağı iyi dokunma çocuğa diyor bakıpMerhaba anneler. Biz bir buçuk aydır uyku problemi ve huysuzluk problemi yaşıyorduk. 4. Ayın zor geçmesine bağladık. Gece sık sık uyanmalar falan artık canıma tak etti bugün doktora gittik. Doktor kuak iltihabı dedi. Kulağının etrafını kaşıyordu sürekli sebebi buymuş. Bütün huysuzluk hepsi bundan olurmuş.
Teşekkür ederim. Antibiyotik verdi. Daha önce de aynı problem geldi başımıza bir hafta Antibiyotik kullandık ama geçmemiş demek ki. Canım çok sıkkın. İlacı da içmek istemiyor. Çok yıprandım ve üzüldüm. Neden oluyor böyle anlamadım.Geçmiş olsun canım antibiyotik mi verdi doktor benim diğer çocuklarda başına geldiğinden sık baktırıyorum kulağına boğazına doktor kulağı iyi dokunma çocuğa diyor bakıp
Aa bizimkide öyle 1-2 kere uyanan çocuk gitti 4-5 kere uyanıyor bide ağlayarak uyanıyor bende ataktır fln diyorumda acayip yoruldum bu ay götürmeyecektim acaba götürsemmiMerhaba anneler. Biz bir buçuk aydır uyku problemi ve huysuzluk problemi yaşıyorduk. 4. Ayın zor geçmesine bağladık. Gece sık sık uyanmalar falan artık canıma tak etti bugün doktora gittik. Doktor kuak iltihabı dedi. Kulağının etrafını kaşıyordu sürekli sebebi buymuş. Bütün huysuzluk hepsi bundan olurmuş.
Valla tanıdıklarım veriyor bende verdim bi zararını görmedimBen de aynı durumdayım. Ne garip bişey bu nasıl uyuyup kalmıyor hayret. Hala uyanığız bu saatte uyumuyor hiç. Baybay night bildiğim kadarıyla çocuklar için. Bebeklere verilmiyor.
O kadar cok yaptım ki anasonu hc bir işe yarmadı 4 aylıkkaç aylık bebeğin aktardan anason alıp demle ve iç gunde 400 ml ıc ve farkedıceksın uykusunun düzeldiğini
Canım mama veriyor musun yoksa sadece anne sütü mü?Teşekkür ederim. Antibiyotik verdi. Daha önce de aynı problem geldi başımıza bir hafta Antibiyotik kullandık ama geçmemiş demek ki. Canım çok sıkkın. İlacı da içmek istemiyor. Çok yıprandım ve üzüldüm. Neden oluyor böyle anlamadım.
Belirtileri varmıydıMerhaba anneler. Biz bir buçuk aydır uyku problemi ve huysuzluk problemi yaşıyorduk. 4. Ayın zor geçmesine bağladık. Gece sık sık uyanmalar falan artık canıma tak etti bugün doktora gittik. Doktor kuak iltihabı dedi. Kulağının etrafını kaşıyordu sürekli sebebi buymuş. Bütün huysuzluk hepsi bundan olurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?