2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aa bizimkide öyle 1-2 kere uyanan çocuk gitti 4-5 kere uyanıyor bide ağlayarak uyanıyor bende ataktır fln diyorumda acayip yoruldum bu ay götürmeyecektim acaba götürsemmi
Ben de buraya aklımızda olsun, örnek olsun diye yazdım. İstersen bir kontrol ettir sen de.

Canım mama veriyor musun yoksa sadece anne sütü mü?

mama içerken de pozisyonu doğru olmazsa kulak iltihabına çok çevirirmişte o yüzden soruyorum.
Sadece anne sütü alıyoruz. Mama eskiden az içiyordu şimdi hiç kullanmıyoruz.

ben sorun yaşamadım açıkcası. birçok yerde de ikea kullanılıyor restaurantlarda falan.

Dr muayenesi şart orta kulak iltihabi olmamali ve cigere inmemesi gerekli.. atesi cikarsa calpol vermisti bizim dr umuz bogaz icin bitkisel bir surup..burun için serum fizyolojik yapabilirsiniz..
Teşekkürler Cumartesi gideceğiz bakalım

Merhaba bende şu an cprona olabilirim siz nasıl atlattınız
Canim insaallah değilsinizdir. Youplus c vitamini propolist çinko vardi onu kullandım hergun. Elinizin altında c vitamini olarak ne varsa başlayın. Karanfil alıyordum ağzıma bir kaç tane surekli hatta çoğunlukla karanfille uyuyakalmışım. Kekik yagi Kaynar suya bir kaç damla damlatip baharını içimize cekiyorduk ve o suyu içiyorduk. Cok dikkat etmemize rağmen maalesef iki aylıkken bebeğime de geçti ilk o test oldu ve pozitif cikti sadece bir gün atesi cikti. Ama boğazında kızarıklık var diye doktoru antibiyotik verdi ve cok sukur cok cok hafif atlatti. Bebekler gercekten hafif atlatiyor. Insaallah değilsinizdir..

Canım öncelikle geçmiş olsun İnstagram da anne sütü doktoru diye biri var o bugün bahsetti hasta olsanız bile emzirin bebeğe de geçsin antikorlar demişti bir bak istersen hesaba
Canim cok tesekkur ederim bu mesaj biraz eskilerden gelmis buraya attık cok sukur ama bebeğimi koruyamadık o da pozitif cikti ve antibiyotik kullandı.hafif atlattık çok sukur

O kadar cok yaptım ki anasonu hc bir işe yarmadı 4 aylık
bıraz sabır ozamn cunku banada 5 ve 6. aya dogru duzelıyo demıslerdı suan 5 ay 5 gunluk ve gercekten eskısı gıbı degıl gazıda azaldı uykularıda yavasca eskıden daha ıyı bı diş sıkıntısı yasıyo huzursuz sureklı aglıyo ama eskı sıkıntıları gecıyo sabırlar dılıyorum

duş yapyırırken çok dıkkat et su kacmasın demekki kulakları çok hasas

Uzadımı gece uykusu

Ben de buraya aklımızda olsun, örnek olsun diye yazdım. İstersen bir kontrol ettir sen de.
Bende gittiğimde yine baktirayim canım sıkma canını eskiden daha sık daha kolay verirdi doktorlar antibiyotik kac kez kullanmak zorunda kaldık napalim kullanmazsan enfeksiyon kötüye gidiyor nedendir bilmem çok da sık oluyor çocuklarda kulak enfeksiyonu

Ben bu çocuğa bu ilacı nasıl vereceğimi şaşırdım. İyileşmesi gerek ama sabahtan beri ağzından sokamadım ilacı. Delireceğim artık.

Dediklerinizin hepsini bende yapıyorum test verdim inşallah değilimdir

Test verdim sadece burnum akıyo başka bi belirttim yok tat koku da gitmedi ama emin olmak istedim yine de bakalım sonuç inşallah negatif çıkar

canım ortanca 2 yaşını geçti hala içine oturuyor kullanıyoruz çok rahat, öyle içine sığmayacak kadar kilolu bebiş nerde bazen kızımla beraber banyoda yıkıyorum tertemiz oluyor.
Tamam canım sağol büyük ihtimalle pnu alacağım o zaman

Canım bizdede aynı uykusuzluk problemi var söylemiştim ateş falan oldu mu sizde peki bide böyle ağlamalar falan oluyor muydu bizde öyle ağlama falan yok çünkü
ben sorun yaşamadım açıkcası. birçok yerde de ikea kullanılıyor restaurantlarda falan.
Aynen restaurantlarda ikea var genelde dediğin gibi daha kullanışlı olur heralde

Ben bu çocuğa bu ilacı nasıl vereceğimi şaşırdım. İyileşmesi gerek ama sabahtan beri ağzından sokamadım ilacı. Delireceğim artık.
Canım geçmiş olsun tadından dolayı mı içmek istemiyor birisi ilgisini çeken bir oyuncakla falan oyalasa ona bakarken versen içmez mi acaba biz öyle yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…