Tamam canım sağol büyük ihtimalle pnu alacağım o zaman
Canım bizdede aynı uykusuzluk problemi var söylemiştim ateş falan oldu mu sizde peki bide böyle ağlamalar falan oluyor muydu bizde öyle ağlama falan yok çünkü
Aynen restaurantlarda ikea var genelde dediğin gibi daha kullanışlı olur heralde
Canım geçmiş olsun tadından dolayı mı içmek istemiyor birisi ilgisini çeken bir oyuncakla falan oyalasa ona bakarken versen içmez mi acaba biz öyle yapıyoruz
Ben 4 ay rapor somrası 6 ay ucretsız ızın aldım, hep doncem dedım , 6 ayın bitmesıne 3 hafta kala beni işten cıkarcaklarını soyledıler.. ama şuan yasak oldugu çin yasak bitene kadar ucrersuz ızne cıkarcaklarmış.. siz işinizden mi memnun degıldımız ,bebekle vakit gecırmek için mi?
Bebeğe bakacak kimse yok ondan dolayı ayrıca kendi elimde de büyüsün istiyorum tabi imkanlar el verdiği sürece şuanda borcumuz yok eşimin maaşıyla geçiniriz diye düşünüyorum.. 6 aylık ücretsiz izin aldım bu arada
İyi geceler kızlar size bir sorum olacaktı aranızda bebişlerinde çoklu gıda alerjisi olan var mı.. malesef bizim var çok zorlanıyorum diyet yapmakta kolay olmuyor haliyle.. nasıl bir yol izliyorsunuz merak ettim
Benim kızımda kullandığım bi antibiyotiğin içinde enjektör vardı minicik, ağzının yanına sıkıyordum mecburen içiyordu, kaşıkla falan çok zor, eğer bulabilirsen insülin enjektörü ile dene, yoksa kaşığı verdikten sonra hemen çıkarma ağzından yoksa dışarıya ittiyolar.
Benim kızımda kullandığım bi antibiyotiğin içinde enjektör vardı minicik, ağzının yanına sıkıyordum mecburen içiyordu, kaşıkla falan çok zor, eğer bulabilirsen insülin enjektörü ile dene, yoksa kaşığı verdikten sonra hemen çıkarma ağzından yoksa dışarıya ittiyolar.
Bebeğe bakacak kimse yok ondan dolayı ayrıca kendi elimde de büyüsün istiyorum tabi imkanlar el verdiği sürece şuanda borcumuz yok eşimin maaşıyla geçiniriz diye düşünüyorum.. 6 aylık ücretsiz izin aldım bu arada
Olmaz öyle birşey verilmez bebeğe. Soluk borusuna kaçarsa bu sefer ciğerleriyle uğraşırız. Siz de öyle yapmayın bence tehlikeli. Boğaza dayayıp ilaç fışkırtılmaz.
Merhaba anneler. Biz bir buçuk aydır uyku problemi ve huysuzluk problemi yaşıyorduk. 4. Ayın zor geçmesine bağladık. Gece sık sık uyanmalar falan artık canıma tak etti bugün doktora gittik. Doktor kuak iltihabı dedi. Kulağının etrafını kaşıyordu sürekli sebebi buymuş. Bütün huysuzluk hepsi bundan olurmuş.
Olmaz öyle birşey verilmez bebeğe. Soluk borusuna kaçarsa bu sefer ciğerleriyle uğraşırız. Siz de öyle yapmayın bence tehlikeli. Boğaza dayayıp ilaç fışkırtılmaz.
Düşündükçe simdiye kadar böyle bisey yaşamamış olmamıza şükrettim ve kendime çok kızdım. Akıl akıldan üstündür cok teşekkür ederim. Bi de fenci olacağım. 10 sene sonra kavuştuk yavrumla herseyini tam yapayim derken nasıl bi riske girmişim aklımı kaçıracam. sebert
Düşündükçe simdiye kadar böyle bisey yaşamamış olmamıza şükrettim ve kendime çok kızdım. Akıl akıldan üstündür cok teşekkür ederim. Bi de fenci olacağım. 10 sene sonra kavuştuk yavrumla herseyini tam yapayim derken nasıl bi riske girmişim aklımı kaçıracam. sebert
Üzülme lütfen. Herşeyi düşünemiyor insan. Çok normal. Hiçbir anne evladına bile bile birşey yapmak istemez. Bu forumu bu yüzden seviyorum. Herkes birbirine destek oluyor. Akıl akıldan üstündür. Keşke daha hızlı konuşulan bir platform olsa ama eldeki bu.
Kızlar biz ilaç içmede başarılı olamadık. Zorla ilaç vermek güven zedeleyeceği için artık daha fazla zorlamak istemedim. Benim minnak fazla inat. İğneye başlattı doktor mecbur.