2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bugün A101 de kivi marka yoğurt yapma makinesi vardı alan oldu mu kullanan var mı

Bugün kızım 5 ay 5 günlük, ilk denemeye başladık. Yoğurtla basladik ins. Rabbim kuzucuklar şifa versin ins, yarasın
Masallah canim nasil sevdimi yogurdu bizde 5 ay 4 gunlukde basladik tadimlara yogurtla basladik suan 5 ay 11 gunluguz en sevdigimiz sey yogurt gerci 3 gun kurali uyguluyorum henuz yogurt disinda 2 farkli sey denedik havuc ve balkabagi

Ateş olmadı hiç. Ağlıyordu evet.
Canım geçmiş olsun tadından dolayı mı içmek istemiyor birisi ilgisini çeken bir oyuncakla falan oyalasa ona bakarken versen içmez mi acaba biz öyle yapıyoruz
Tadından nefret etti. Meyvesuyuyla karıştırıp vermeye çalışıyorum yine yok. Dediğini yaptık öyle de almıyor. Böyle olursa iyileşmeyecek.

Bebeğe bakacak kimse yok ondan dolayı ayrıca kendi elimde de büyüsün istiyorum tabi imkanlar el verdiği sürece şuanda borcumuz yok eşimin maaşıyla geçiniriz diye düşünüyorum.. 6 aylık ücretsiz izin aldım bu arada

İyi geceler kızlar size bir sorum olacaktı aranızda bebişlerinde çoklu gıda alerjisi olan var mı.. malesef bizim var çok zorlanıyorum diyet yapmakta kolay olmuyor haliyle.. nasıl bir yol izliyorsunuz merak ettim

Ben bu çocuğa bu ilacı nasıl vereceğimi şaşırdım. İyileşmesi gerek ama sabahtan beri ağzından sokamadım ilacı. Delireceğim artık.
Benim kızımda kullandığım bi antibiyotiğin içinde enjektör vardı minicik, ağzının yanına sıkıyordum mecburen içiyordu, kaşıkla falan çok zor, eğer bulabilirsen insülin enjektörü ile dene, yoksa kaşığı verdikten sonra hemen çıkarma ağzından yoksa dışarıya ittiyolar.

Ben de öyle enjektörle vermeye çalışıyorum ama çene kilit açmasına denk gelsem zaten ilacı geri çıkartıyor. O kadar inat ki.

Sonrasında napcaksın,ayrılcakmısın

Bilgisi olan var mı , ben muhendısım ogretmen olabılırmıyım onu arastırıyorum

Çok geçmiş olsun canım

Düşündükçe simdiye kadar böyle bisey yaşamamış olmamıza şükrettim ve kendime çok kızdım. Akıl akıldan üstündür cok teşekkür ederim. Bi de fenci olacağım. 10 sene sonra kavuştuk yavrumla herseyini tam yapayim derken nasıl bi riske girmişim aklımı kaçıracam. sebert

Üzülme lütfen. Herşeyi düşünemiyor insan. Çok normal. Hiçbir anne evladına bile bile birşey yapmak istemez. Bu forumu bu yüzden seviyorum. Herkes birbirine destek oluyor. Akıl akıldan üstündür. Keşke daha hızlı konuşulan bir platform olsa ama eldeki bu.

Kızlar biz ilaç içmede başarılı olamadık. Zorla ilaç vermek güven zedeleyeceği için artık daha fazla zorlamak istemedim. Benim minnak fazla inat. İğneye başlattı doktor mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…