Canım şimdilik sevdi gibi yoğurdu 3. Gün bugün. Az da olsa yiyor şükür. Elma denedim bir de.onu da sevdi. Sırada havuç var bizim de bakalim. Onu sevecek.mi? Maşallah sizin de güzel baslamis ek gida, devami da guzel.olur insMasallah canim nasil sevdimi yogurdu bizde 5 ay 4 gunlukde basladik tadimlara yogurtla basladik suan 5 ay 11 gunluguz en sevdigimiz sey yogurtgerci 3 gun kurali uyguluyorum henuz yogurt disinda 2 farkli sey denedik havuc ve balkabagi
İnsallah amin canimCanım şimdilik sevdi gibi yoğurdu 3. Gün bugün. Az da olsa yiyor şükür. Elma denedim bir de.onu da sevdi. Sırada havuç var bizim de bakalim. Onu sevecek.mi? Maşallah sizin de güzel baslamis ek gida, devami da guzel.olur ins
Yanlışını götüp kabul etmek cok büyük bir erdemDüşündükçe simdiye kadar böyle bisey yaşamamış olmamıza şükrettim ve kendime çok kızdım. Akıl akıldan üstündür cok teşekkür ederim. Bi de fenci olacağım. 10 sene sonra kavuştuk yavrumla herseyini tam yapayim derken nasıl bi riske girmişim aklımı kaçıracam.sebert
Geleneksel yöntem derken canımKızlar biz bugün yine kalp dr una gittik gersey ok çok şükür ve sanırım pztsi sünnet oluyoruz tam 5 aylık olduk sünnet yaptıran anneler tecrübeleriniz nasıl geleneksel yöntem ve lokal anestezi altında olacak
Eski usul birde klipsli olan varmış ya ondan değilGeleneksel yöntem derken canım
Canım cikolata süt yapmaz aksine zararlı. Süt ürünleri diyeti yaparken nasıl çikolata yiyorsn anlamadım. İnş peynir falan yemiyorsundur? Birde süt ürünü diyeti yapanlar dana etinede dkkat ediyor ben bi ara baya sıkı diyet yapmştm snra doktor açtırdı diyetimi yapma dediKızım yuruse şimdiden kaçacakbanyosu için özellikle istiyorum bende yerinde durmuyor hala babası olmadan banyo yaptiramiyorum bir kaç defa denedim ya su yutuyor yada kulağına gidiyo. Eliyle küveti tutuyor bırakmıyor zıp zıp iki dk yerinde durmuyor
Demi şükür çok fazla üstüme gelindi bu konuda iyiligim iz için söyleniyor ama anne yuregide dayanmıyor ki canı yanacak diye emzirirken bende gogusumu tutturuyorum benimde çizik hep . Bazen denk geliyo ucunu tutup var gücüyle sıkıyor . Kızım bırak diye biliyorum o acıyla . Benim canm boyle yaniyosa onunki nasıl yaniyordur . Bir ara kulak arkasını yirtmis kanı görünce şok oldum.napim takmayip her dk başında bekleyemem ki
Çikolata süt yapar diye yiyordum ben .hiç bilmiyordum cnm .bide mide yanması var boğazıma kadar çıkıyor ilaç kullanamadigimdan maden suyu içiyorum oda mi böyle yapıyordur. Aslında herşeyi kestim gazlı içecek meyveler süt ürünleri bir tek maden suyu hariç . Oda dayanamadigimdan .
Canım emzirirken hafif kafayı dik tutmaya çalış. Ben yeğenimede olurdu hep emzirme pozisyon önemliTeşekkür ederim. Antibiyotik verdi. Daha önce de aynı problem geldi başımıza bir hafta Antibiyotik kullandık ama geçmemiş demek ki. Canım çok sıkkın. İlacı da içmek istemiyor. Çok yıprandım ve üzüldüm. Neden oluyor böyle anlamadım.
Ben 2 aylıkken yaptırdım cok rahat olmuştu iğne de ağladı snraki süreç ilk çişte ağladı eve gelince birdaha hiç anlamadıKızlar biz bugün yine kalp dr una gittik gersey ok çok şükür ve sanırım pztsi sünnet oluyoruz tam 5 aylık olduk sünnet yaptıran anneler tecrübeleriniz nasıl geleneksel yöntem ve lokal anestezi altında olacak
Bende bu ay yaptırcm inşallahEski usul birde klipsli olan varmış ya ondan değil
marketten günlük süt alıp yapacağım ben yoğurdunu. köy sütü almıyorum ilk zamanlar benKızlar köy yoğurdu mu veriyorsunuz yoksa hazır mı?
Alerjen olur diye korkuyorum bende öyle yaparım olmazsamarketten günlük süt alıp yapacağım ben yoğurdunu. köy sütü almıyorum ilk zamanlar ben
Biz 4 +10 uz canım epeydir oturtuyorum ben çocuğun yapısı gelişimine bağlı bnce oturmayı istiyosa oturt yavaş yavaşMerhaba herkese ,bebeğim 4 ay 27 günlük , biz hiç oturtmuyoruz henüz bugün bi arkadaşım günde 20 dk oturtabilirsin artık dedi ben de size sorayım istedim ... siz ne durumdasınız , çoktan oturtmaya başladınız mı yoksa hala benim gibi bekliyor musunuz
Teşekkür ederim canım denerimBen yoğurdunu marketten günlük süt alıyorum onunla yapiyorum canim. Bim deki Altın Süt çok güzel tutuyor
Gercekten artık dayanamyorm koronaym zaten 1 gece bile uyumadım aynı zamanda astım hastasym çöktm her anlamdabıraz sabır ozamn cunku banada 5 ve 6. aya dogru duzelıyo demıslerdı suan 5 ay 5 gunluk ve gercekten eskısı gıbı degıl gazıda azaldı uykularıda yavasca eskıden daha ıyı bı diş sıkıntısı yasıyo huzursuz sureklı aglıyo ama eskı sıkıntıları gecıyo sabırlar dılıyorum
Emzirmekten başka yapabileceğin hiçbirşey yok malesef. Emerek kendini güvende hissedebilir. Aç olmasa bile orda dinlendir bence biraz.4.ay aşılarını olduk ben kasım sonu doğum yaptığım için biraz geriden geliyorum aşırı huzursuz duruyo duruyo ağlıyor ne yapabilirim ? Çözümü yokmuçıldıracağuk
Canim Çocuk seni yönlendiriyor aslında. Benim kız oturmak istediğini belirtti. Yatirdigimizda bildiğin sporcular gibi kafayı kaldırmaya çalıştı hap. kucağımda oturma pozisyonunda oturttum hep. 2 3 gündür de bebeyatmaz tarzı oturma minderi aldım.ise yarayacak gibi. En azından düştü vs derdi yok. Bugün 5 ay 7 günlükMerhaba herkese ,bebeğim 4 ay 27 günlük , biz hiç oturtmuyoruz henüz bugün bi arkadaşım günde 20 dk oturtabilirsin artık dedi ben de size sorayım istedim ... siz ne durumdasınız , çoktan oturtmaya başladınız mı yoksa hala benim gibi bekliyor musunuz
Rabbim tez zamanda şifa versin insGercekten artık dayanamyorm koronaym zaten 1 gece bile uyumadım aynı zamanda astım hastasym çöktm her anlamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?