Benimkide öyleydi uyku eğitmeniyle konuştm neden böyle bu aylarda olur uyku gerilemesi var 6. Aya doğru düzelir dedi desteklide uyutuyorsan uyku döngüsünü atlatamıyordur dedi düzen oturtmaya başla dedi bizim düzenli gündüzler geceler geceleri bu ara 3 saate çıktık yine bakalm inşallah uzarGece 3 ten beri birer saat arayla uyanmaya basladı benim kiz zaten 11.30da geciyor uykuya daha erken uyumuyor malesef ya uzun uuumasi icin ne yapmam lazım
Çok güzel yapmışsın canım bende bugün patatese geçiyorum kabak ve balkabağı başarılı geçtiBugün ilk corbamsi karışımı yaptım. Sevdi kızım şükür. Patates ve havucu buharda pişirdim. Pişince suyuna 1 tatlı kaşığı irmik attım. Onu da pişirdim. Sonra blender yaptım. Aslında blender yapmıyorum ama bebiş daha küçük olunca kıvamı düzgün olsun dedim. Pişince içine 1 çay kaşığı kadar da zeytinyağı koydum.
Ah canım benim çok zor hepsine yetişmek o enerjiyi sağlamak biliyorum az kaldı ama 6 ay bitsin daha yerli yerine oturacak göreceksin 9 ay olduğunda daha da iyi olacak uyanıkken daha mutlu olacak zaman çözecek gerçektenInsallah gecer bu günler diye umut ediyorum
haklısin canım bu günlerde gecicek biliyorumda uykusuzlukta mafediyor insanı 4 yasinda ikizlerim var gündüzde onlarla kosturmak cok zorluyorikiser saat arayla kalksa yine iyi dicem valla
Geçmiş bitmiş olsun bir daha hiç gerek olmaz inşallah canimEvet bitti çok şükür.
Gece 3 ten beri birer saat arayla uyanmaya basladı benim kiz zaten 11.30da geciyor uykuya daha erken uyumuyor malesef ya uzun uuumasi icin ne yapmam lazım
Kızlar bizimde aynı sürekli kalkıyor bazen kucağıma alıyorum hemen uyuyor 1 dakikada yatırıyorum bazen emmek istiyor bugün doktor kontrolümüz vardı bir problemimiz çıkmadı şükür uykuyla ilgili bebeklerin yüzde 30unda böyle sorun yaşanabiliyor dedi uyku eğitimi verebilirsin dedi genelde iyi sonuç alıyorlar dedi ama bu konuyla ilgili nasıl bir uyku eğitimi vereceğiz bilemedimBenim de aynı. Hatta bu gece abarttık 15 dakika 20 dakika arayla uyandık hep. Çok yorgun ve uykusuzum.
Teşekkür ederim. İnşallah. Kontrole götüreceğim salı günü. Umarım geçmiştir. Uykusuzluğu biraz olsun geçti gibi ama bakalım yine de uyumuyor uzun süre. Huysuzluktan uyumasın o sorun değil yeterki rahatsızlığı olmasın. İnsanın ömründen ömür gidiyor bir yerinin ağrıdıını düşününce.Geçmiş bitmiş olsun bir daha hiç gerek olmaz inşallah canim
Aynı şeyler valla.Kızlar bizimde aynı sürekli kalkıyor bazen kucağıma alıyorum hemen uyuyor 1 dakikada yatırıyorum bazen emmek istiyor bugün doktor kontrolümüz vardı bir problemimiz çıkmadı şükür uykuyla ilgili bebeklerin yüzde 30unda böyle sorun yaşanabiliyor dedi uyku eğitimi verebilirsin dedi genelde iyi sonuç alıyorlar dedi ama bu konuyla ilgili nasıl bir uyku eğitimi vereceğiz bilemedimdesteksiz uyumaya alışmaları lazım sanırım mesela bizimki hep kucakta uyuyor o yüzden uyurken de hep bişeylere dokunmak istiyor yoksa eli falan boşluğa düşer gibi olup uyanıyor
İnşallah yerler bizi üzmezlerEvet mama ya gerek olmuyor bizim de emziriyorum da yemek türlerinden biraz biraz yemeye başlarsa 8 9 ay olana kadar çok iyi olur
yıllardır kullanırım bişi olmadı ama sıcakken yıkadım hep makineye atmadım hiçlar hani su buharda haşlama aparatı var ya her tencereye uyabilen , büyüyüp kuçülebilen onu makinede yıkasak bişey olmaz dmi ? Kullanan varsa yazabili
Ben doğduğundan beri 1 2 saatte bazen 3 4 saat oluyor emziriyorum yani acıkınca istiyor öyle uzun hiç emmedi daha 5 dakika en çok olsa 8 9 dakika emiyor bırakıyor kilo alımı güzel 5.5 aylık 8 kilo doğum kilosuna ve sadece anne sütü aldığına göre çok iyiİnşallah yerler bizi üzmezlerBende uyumuyor diye aç mı acaba diye düşünüp mama takviyesi yapayım dedim ama istemiyor mamayı. Birde çok uzun emmeye başladı bazen 40-45 dakika öyle oluncada doymuyor mu acaba diyorum ama doktor kilo alımının iyi olduğunu söyledi aç olduğunu düşünme dedi beni emzik gibi kullanıyor artık heralde sen kaç saatte bir emziriyorsun canım?
Bende genelde 2 saatte bir emziriyorum bizde 5 ay 1 haftalık olduk bugün kilosu 7 buçuk sadece anne sütü alıyor sayılır bizimdeBen doğduğundan beri 1 2 saatte bazen 3 4 saat oluyor emziriyorum yani acıkınca istiyor öyle uzun hiç emmedi daha 5 dakika en çok olsa 8 9 dakika emiyor bırakıyor kilo alımı güzel 5.5 aylık 8 kilo doğum kilosuna ve sadece anne sütü aldığına göre çok iyi
Çok üzüldüm canım ama toparlanır yinede sen manasını içir ek gıdaya da başlaSelam kızlar bugun rota adını yaptırdık Dr . Yarında altıncı aya giriyoruz Dr uzun uzun muane etti . aşırı üzgünüm kilo alımı çok düşmüş .bu kadarını normal karşılamıyor uz dedi .mama başlattı alerjisi olduğu için özel bir mama verdi . Bir hafta kullanıp tekrar goruzecegiz . Poposunda çatlak varmış ikinmaktan bana gösterdi gösterirken çok ayırdı kızım içli içli ağladı yapmayın dedim ama
Bizde altın süt aldık yoğurt yapcm yarına yoğurtla başlayacaz ek gıdayaBugunde patatesi ekledik sebzelerimize güzel karışım yaptık yedi bakalım
Geçmiş olsun canım toparlar kilosunu inşallah ama kafana takma bazı bebekler ne yaparsan yap zayıf olabiliyor sağlıklı olsunda narin olsunSelam kızlar bugun rota adını yaptırdık Dr . Yarında altıncı aya giriyoruz Dr uzun uzun muane etti . aşırı üzgünüm kilo alımı çok düşmüş .bu kadarını normal karşılamıyor uz dedi .mama başlattı alerjisi olduğu için özel bir mama verdi . Bir hafta kullanıp tekrar goruzecegiz . Poposunda çatlak varmış ikinmaktan bana gösterdi gösterirken çok ayırdı kızım içli içli ağladı yapmayın dedim ama
Hadi inşallah canım şimdiden afiyet olsunBizde altın süt aldık yoğurt yapcm yarına yoğurtla başlayacaz ek gıdaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?