2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gece 3 ten beri birer saat arayla uyanmaya basladı benim kiz zaten 11.30da geciyor uykuya daha erken uyumuyor malesef ya uzun uuumasi icin ne yapmam lazım
Benimkide öyleydi uyku eğitmeniyle konuştm neden böyle bu aylarda olur uyku gerilemesi var 6. Aya doğru düzelir dedi desteklide uyutuyorsan uyku döngüsünü atlatamıyordur dedi düzen oturtmaya başla dedi bizim düzenli gündüzler geceler geceleri bu ara 3 saate çıktık yine bakalm inşallah uzar

Çok güzel yapmışsın canım bende bugün patatese geçiyorum kabak ve balkabağı başarılı geçti

Ah canım benim çok zor hepsine yetişmek o enerjiyi sağlamak biliyorum az kaldı ama 6 ay bitsin daha yerli yerine oturacak göreceksin 9 ay olduğunda daha da iyi olacak uyanıkken daha mutlu olacak zaman çözecek gerçekten

Gece 3 ten beri birer saat arayla uyanmaya basladı benim kiz zaten 11.30da geciyor uykuya daha erken uyumuyor malesef ya uzun uuumasi icin ne yapmam lazım

Benim de aynı. Hatta bu gece abarttık 15 dakika 20 dakika arayla uyandık hep. Çok yorgun ve uykusuzum.
Kızlar bizimde aynı sürekli kalkıyor bazen kucağıma alıyorum hemen uyuyor 1 dakikada yatırıyorum bazen emmek istiyor bugün doktor kontrolümüz vardı bir problemimiz çıkmadı şükür uykuyla ilgili bebeklerin yüzde 30unda böyle sorun yaşanabiliyor dedi uyku eğitimi verebilirsin dedi genelde iyi sonuç alıyorlar dedi ama bu konuyla ilgili nasıl bir uyku eğitimi vereceğiz bilemedimdesteksiz uyumaya alışmaları lazım sanırım mesela bizimki hep kucakta uyuyor o yüzden uyurken de hep bişeylere dokunmak istiyor yoksa eli falan boşluğa düşer gibi olup uyanıyor

Geçmiş bitmiş olsun bir daha hiç gerek olmaz inşallah canim
Teşekkür ederim. İnşallah. Kontrole götüreceğim salı günü. Umarım geçmiştir. Uykusuzluğu biraz olsun geçti gibi ama bakalım yine de uyumuyor uzun süre. Huysuzluktan uyumasın o sorun değil yeterki rahatsızlığı olmasın. İnsanın ömründen ömür gidiyor bir yerinin ağrıdıını düşününce.

Aynı şeyler valla. demekki biz 30luk kısımdayız. Ben kulaktan umutluyum geçerse uyur belki ama desteksiz uyutamam çok inat çünkü.

Evet mama ya gerek olmuyor bizim de emziriyorum da yemek türlerinden biraz biraz yemeye başlarsa 8 9 ay olana kadar çok iyi olur
İnşallah yerler bizi üzmezler Bende uyumuyor diye aç mı acaba diye düşünüp mama takviyesi yapayım dedim ama istemiyor mamayı. Birde çok uzun emmeye başladı bazen 40-45 dakika öyle oluncada doymuyor mu acaba diyorum ama doktor kilo alımının iyi olduğunu söyledi aç olduğunu düşünme dedi beni emzik gibi kullanıyor artık heralde sen kaç saatte bir emziriyorsun canım?

İnşallah geçer canım düzelir uykularınız. Sen nasıl uyutuyorsun sallayarak mı? Ben ilk zamanlar ayağımda sallamadığıma pişmanım vala ya şimdi sallamaya çalışıyorum kendini atıp duruyor. ayakta kucağımızda sallayarak uyuyor belim sırtım kopuyorsallamak daha kolay olurdu sanki sebert

Ben sallayarak uyutuyordum. Otomatik sallanan salıncak almıştım doğduğundan beri onda uyuyordu. Şimdi emerek uyuyor. Sallanmayı bırakmak için uyku eğitimi almayı düşünüyordum ama kendi kendine bıraktı geçen ay. Emip yatıyor artık. Kucak zor evet annemden biliyorum tosun gibi kardeşimi ayakta geze geze uyuturdu hep. Bazen akışında rayına giriyor işler çok sabır çekmek gerekebiliyor işte. A aria09

Benimkide emerek uyuyor çoğunlukla ama emerek uyumadıysa da böyle kucakta istiyor o da çok zor dediğin gibi bakalm zamanla düzelir inşallah

Ben doğduğundan beri 1 2 saatte bazen 3 4 saat oluyor emziriyorum yani acıkınca istiyor öyle uzun hiç emmedi daha 5 dakika en çok olsa 8 9 dakika emiyor bırakıyor kilo alımı güzel 5.5 aylık 8 kilo doğum kilosuna ve sadece anne sütü aldığına göre çok iyi

Bende genelde 2 saatte bir emziriyorum bizde 5 ay 1 haftalık olduk bugün kilosu 7 buçuk sadece anne sütü alıyor sayılır bizimde

Selam kızlar bugun rota adını yaptırdık Dr . Yarında altıncı aya giriyoruz Dr uzun uzun muane etti . aşırı üzgünüm kilo alımı çok düşmüş .bu kadarını normal karşılamıyor uz dedi .mama başlattı alerjisi olduğu için özel bir mama verdi . Bir hafta kullanıp tekrar goruzecegiz . Poposunda çatlak varmış ikinmaktan bana gösterdi gösterirken çok ayırdı kızım içli içli ağladı yapmayın dedim ama

Çok üzüldüm canım ama toparlanır yinede sen manasını içir ek gıdaya da başla

Geçmiş olsun canım toparlar kilosunu inşallah ama kafana takma bazı bebekler ne yaparsan yap zayıf olabiliyor sağlıklı olsunda narin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…