2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gece. Emiyor gündüz emmiyor
Gece uykusersemi
Gündüz saldir suldur gelmiyor
Gece geliyor sutum saatler sonra doluyor.
Gündüz pek sütüm yok

bu şekilde devam ediyorsa direk karışımlardan giderim ben olsam. püre kıvamında çorbalar yapabilirsin. yoğurttan yayla çorbası yapabilirsin. seçenek çok
Derdim karnı doysun değil ki öyle olsa çeşit yaparım. Biz tadımlar yapıyoruz o yüzden değişik yiyecekleri de sevdirmeye çalışıyorum. karışımdan ziyade meyvelerin kendi tatlarına alışsın ki zaten biz çorbalara 6. Ay başlayacağız. Yumurtaya da öyle.

Bunları nasıl veriyorsun cnm
Benimki alerjik nasıl baslicam bilemedim
Canim doktorlar hep sebzeden başla derler, mantıklı da ,ama ben ilk kızımda da yoğurttan başladığım icin bunda da yoğurtla başladım. Her şeyi ilk günler 1 tatlı kaşığı kadar verdim. Şükür yoğurdu sevdi. Elmayı önce cam rendede yapıp verdim. Sonra da meyve emzigine koydum. Havuç ve patatesi buharda haşladım, çatalla iyice ezip içine biraz formül mamadan damlattim ki akışkan olsun rahat yesin diye. Bugün de armut denedim. Ay bi şekilde cam rendede. Patates ve havucu denedigim.icin bundan sonra onları karıştırıp corbamsi bisiler yaparım artık ins.

Tabiki bende marketen günlük pastörize süt alıyorum sütaş yada aoç bebisin yogurdunu ondan yapıyorum.kendi yogurdumuzu normal sütcuden alip yapiyorum.ama açık sütleri bebekler icin önermiyorlar.marketten alıp yap.Ben labne peynirinide dost sut ve süzme peynir aliyorum marketten evde kendim yapiyorum.Bebişe birazcık tatdirdim hosuna gitti.labne vermiyorum henuz.tadım aşamasinda oldugumuz icin.3er gun 3er gun yogurt havuc elma verdim armut vercem sonra..yalniz ek giaya geceli gunduz emmesi azaldi 5 saatte bir emiyor.gunduz uykusuda azaldı 1 kere uyuyor.kakası daha koyu ve demirden dolayi sanirim aşırı kötu kokuyor.sizin bebislerin kakasida cok kokuyormu.uzun yazdim kusura bakma
Kızlar benim bebek yarın 5 ay 1 günlük oluyor. Market sütü ile yoğurt yapsam bir sıkıntı olur mu yapıp veren var mı? Bende artık başlamak istiyorum

Bende sebzeyle başlatacaktim aslinda ama drumuz en alerjik gıdalar meyveler o yüzden meyveyle başlicaz vucut herhangi bir tepki gosterecekmi 3 gun kurali ile ilk gun 3 bebek kaş 2.gün 6 bebek kaş.3.gun 9 bebek kaş. elma armut..sonra yogurt sonra sebzeler dedi.(cilek kivi nar vermiyoruz dedi)

Bugün ne kadarlık oldu canım bebeğin? Bende her gün başlasam mı başlamasam mı gidip geliyorum
Bana sordun galiba 5 ay 12 gün
Güzeldi yedi zaten başlangıç olarak 1 çay kaşığı olsa yeterdi 3 çay kaşığı dolusu yedi sırayla sebze denemesi var ilk hafta 1 haftanın sonuna da denedigimiz sebzelerden sebze çorbası zeytinyağı ile yapilcak tuz vs yok o yüzden çok tatsız oluyor da inşallah alışır ve yer

Öpüyorlar ne yazıkki uçuğu olanda öpyor hasta olanda sinr oldgum söylediğim halde öpüyorlar
Allah bildiği gibi yapsın şu korona zamanı birde ya bebek öpülür mu normal zamanda bile neden öperler ki bizimde babanne öptü geçenlerde götürdüm elini yüzünü yıkadım yüzü şişiyor kızarıyor dedim az sonra yine öptü heleki sık görüşmüyoruz

Hmm anladım.bizimki süte ve süt ürünlerine alerjik
Ben yoğurtla başlayamadim hala.

Kendin nasıl labne yapıyorsun? Tarif verir misin ben de deneyeyim.

Zaten şu aşamada yeter de artar bile yumurta sarısı labne günlük veriyorsan meyveleri de tatmış

Anlatamazsm ki görsen ayy cok seviyoruz se seven öpmez

Kızlar benim bebek yarın 5 ay 1 günlük oluyor. Market sütü ile yoğurt yapsam bir sıkıntı olur mu yapıp veren var mı? Bende artık başlamak istiyorum
Gunluk cam sutler oluyor ya ben oyle aldim cnm dr um oyle al dedi 3 gun kullanabilirsin ayni sutu dedi tarhleri kisa sureli oluyor onlarin

Ben daha başlamadım ama demir ilacı verdigim den beri koyulaştı kötü kokuyor ama ek gıdadan dolayı rengi degişebilir. Kötü kokabilir canım

Gunluk cam sutler oluyor ya ben oyle aldim cnm dr um oyle al dedi 3 gun kullanabilirsin ayni sutu dedi tarhleri kisa sureli oluyor onlarin
Mayalama nasıl yapıyorsun canım teşekkür ederim

Evet canım sana yazmıştım sende erken başlamak istemiyordun ya merak ettim ne zaman başladığını bugün 5 ay 6 günlük oldu benim bebeğim bende 1 hafta sonra tadımlara başlarım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…