Canım canım kurban olurum çok oluyor alerjik bebeklerde fazla ıkınınca oluyor anestol ve terramisin göz kremi veriyor doktor yada başka kremler ishal olduğu içinde oluyor ne kadar kilo almış canimSelam kızlar bugun rota adını yaptırdık Dr . Yarında altıncı aya giriyoruz Dr uzun uzun muane etti . aşırı üzgünüm kilo alımı çok düşmüş .bu kadarını normal karşılamıyor uz dedi .mama başlattı alerjisi olduğu için özel bir mama verdi . Bir hafta kullanıp tekrar goruzecegiz . Poposunda çatlak varmış ikinmaktan bana gösterdi gösterirken çok ayırdı kızım içli içli ağladı yapmayın dedim ama
Birde canım çok probiyotik denedim çözümü klaire labs infant ta buldum 1 günde önceleri 7 8 9 kaka yapardı sonra 5 6 ya düşmüştü kendiliğinden bu probiyotige başladık 2 güne 1 yapıyor katı da değil su gibi de degil çok güzel düzenledi doktorun onay verirse tavsiye ederimSelam kızlar bugun rota adını yaptırdık Dr . Yarında altıncı aya giriyoruz Dr uzun uzun muane etti . aşırı üzgünüm kilo alımı çok düşmüş .bu kadarını normal karşılamıyor uz dedi .mama başlattı alerjisi olduğu için özel bir mama verdi . Bir hafta kullanıp tekrar goruzecegiz . Poposunda çatlak varmış ikinmaktan bana gösterdi gösterirken çok ayırdı kızım içli içli ağladı yapmayın dedim ama
bu günlük süt mü? üzerinde öyle bir yazı varmıBizde altın süt aldık yoğurt yapcm yarına yoğurtla başlayacaz ek gıdaya
pınar süt dediğin kutu süt mü? eğer öyleyse onları tercih etme. günlük sütler oluyor genellikle cam şişede. onlardan kullanyogurt verdıgım gün gazdan çıldırıyo bugun verdım uyuyamadı butun gun bıraz ara verıcem onada köy sütüyle yapmadım pınar sütle mayaladım aslında ama kolık oldugu için zorlanıyoruz yınede şükür halımıze
Bilmiyorum canım bu daha iyidir diye aldımbu günlük süt mü? üzerinde öyle bir yazı varmı
cnm pastörize sanırım bu. bunları tercih etme. geçtiği işlemler yüzünden uzun ömürlü hale getiriliyor ve besleyiciliği kayboluyor. bunun yerine günlük süt tercih etmelisin.Bilmiyorum canım bu daha iyidir diye aldım
İnşallah cnmÇok üzüldüm canım ama toparlanır yinede sen manasını içir ek gıdaya da başla
Kilo alımı çok güzeldi nazara inanıyorum artık cnm saglikocaginda annesi güzel beslemissin sütün yaramış dediler o günden beri hep kilo sorunumuz var .bide kızıma her bakan oyuncak gibi diyor maşallah diyen yok deli oluyorumGeçmiş olsun canım toparlar kilosunu inşallah ama kafana takma bazı bebekler ne yaparsan yap zayıf olabiliyor sağlıklı olsunda narin olsun
Krem verdi cnm anestol hametan .iki ayda 700 gram almış cnmCanım canım kurban olurum çok oluyor alerjik bebeklerde fazla ıkınınca oluyor anestol ve terramisin göz kremi veriyor doktor yada başka kremler ishal olduğu içinde oluyor ne kadar kilo almış canim
Dedim çok alerjik lütfen ne varsa verin kaka gaz sorunu artıyor gün geçtikçe dedim . Mama başlayalım duruma bağlı bakarız dedi . Probiyotik vermedi . Mutlaka soracağım inşallah uygun görür artık dayanamiyorum . Bagirmalarina canı çok yanıyorBirde canım çok probiyotik denedim çözümü klaire labs infant ta buldum 1 günde önceleri 7 8 9 kaka yapardı sonra 5 6 ya düşmüştü kendiliğinden bu probiyotige başladık 2 güne 1 yapıyor katı da değil su gibi de degil çok güzel düzenledi doktorun onay verirse tavsiye ederim
Benimki emerek uyuyyor sallayincada uyumuyor valla insallah bizde düzen oturturuz yaBenimkide öyleydi uyku eğitmeniyle konuştm neden böyle bu aylarda olur uyku gerilemesi var 6. Aya doğru düzelir dedi desteklide uyutuyorsan uyku döngüsünü atlatamıyordur dedi düzen oturtmaya başla dedi bizim düzenli gündüzler geceler geceleri bu ara 3 saate çıktık yine bakalm inşallah uzar
uyku egitimi vericemde nasil olcak bilemedim yatir kaldir denedim pıs pıs pat denedim hatta sallamayi bile denedim olmuyo emerek uyuyor benimki keske egitim verebilsemKızlar bizimde aynı sürekli kalkıyor bazen kucağıma alıyorum hemen uyuyor 1 dakikada yatırıyorum bazen emmek istiyor bugün doktor kontrolümüz vardı bir problemimiz çıkmadı şükür uykuyla ilgili bebeklerin yüzde 30unda böyle sorun yaşanabiliyor dedi uyku eğitimi verebilirsin dedi genelde iyi sonuç alıyorlar dedi ama bu konuyla ilgili nasıl bir uyku eğitimi vereceğiz bilemedimdesteksiz uyumaya alışmaları lazım sanırım mesela bizimki hep kucakta uyuyor o yüzden uyurken de hep bişeylere dokunmak istiyor yoksa eli falan boşluğa düşer gibi olup uyanıyor
Kuzum kuzum vay kıyamam maşallah gerçekten çok güzel bir bebek annesi yüz bin kere maşallah ona kilo da çok az almamış annesi bende 100 200 gr mi acaba dedim maşallah 350 gr oluyor ayda birazcık az sadece mama yi kabul etti mi alabildiniz mi alerjik mamalar daha tatsız zor kabul ediyor diyorlar da anestolde olur ağrısını keser internetten baksan makat çatlağında ne iyi gelirmiş mesela yetişkinler ilik suya oturur ya bebeklerde de faydası olursa kuvetine ilik su koyup biraz oturtsan yumuşatır belki gibiİnşallah cnmBen yavaştan meyvelerle başlamıştım ama Dr bir hafta daha bekle mamanın etkisini görelim dedi
Kilo alımı çok güzeldi nazara inanıyorum artık cnm saglikocaginda annesi güzel beslemissin sütün yaramış dediler o günden beri hep kilo sorunumuz var .bide kızıma her bakan oyuncak gibi diyor maşallah diyen yok deli oluyorum
Krem verdi cnm anestol hametan .iki ayda 700 gram almış cnm
Dedim çok alerjik lütfen ne varsa verin kaka gaz sorunu artıyor gün geçtikçe dedim . Mama başlayalım duruma bağlı bakarız dedi . Probiyotik vermedi . Mutlaka soracağım inşallah uygun görür artık dayanamiyorum . Bagirmalarina canı çok yanıyor
Bizde de sirada kabak ve balkabağı var bakalim inaÇok güzel yapmışsın canım bende bugün patatese geçiyorum kabak ve balkabağı başarılı geçti
Afiyet şifa olsun. Ben bugün yoğurt yaparken 2 bardak sütle de lor peynir yaptım .kizimaBizde altın süt aldık yoğurt yapcm yarına yoğurtla başlayacaz ek gıdaya
Günlük süt, yoğurt yapmak icin dahagüzel.bir süt canimbu günlük süt mü? üzerinde öyle bir yazı varmı
Rabbim bize bağışlasın kuzumu cnm bu gün gören herkes baktıkça baktı ben kafasını ortuyorum kızım açtı deli oldum ya durup bakanlar oldu .bazılarına maşallah diyin dedim hiç demiyolarKuzum kuzum vay kıyamam maşallah gerçekten çok güzel bir bebek annesi yüz bin kere maşallah ona kilo da çok az almamış annesi bende 100 200 gr mi acaba dedim maşallah 350 gr oluyor ayda birazcık az sadece mama yi kabul etti mi alabildiniz mi alerjik mamalar daha tatsız zor kabul ediyor diyorlar da anestolde olur ağrısını keser internetten baksan makat çatlağında ne iyi gelirmiş mesela yetişkinler ilik suya oturur ya bebeklerde de faydası olursa kuvetine ilik su koyup biraz oturtsan yumuşatır belki gibi
Anestol önce yakar sonra uyuşturur hametan da bolca sür hatta varsa keşke yeşil arko sürsen yada teramisin göz kremi desen de yazsa doktor o antibiyotikli vazelinli çok faydası oluyormusRabbim bize bağışlasın kuzumu cnm bu gün gören herkes baktıkça baktı ben kafasını ortuyorum kızım açtı deli oldum ya durup bakanlar oldu .bazılarına maşallah diyin dedim hiç demiyolarDoktor normal değil dedi bu kadarı . Canım çok sıkıldı . Mamayı kabul etmedi hani mama meme reddi yapar derler ya bu memeyi sevdirir cinsten eşimle bende baktım tadına iğrenç bişe . Doktor verdi mamayı elinde varmış . Sürdüm krem yaktı galiba bir ağladı baya . Banyo yaptıracağım yarın suya oturturayim inşallah iyi gelir kuzum
Sen bol bol oku o zaman bende hep unutuyorumİnşallah cnmBen yavaştan meyvelerle başlamıştım ama Dr bir hafta daha bekle mamanın etkisini görelim dedi
Kilo alımı çok güzeldi nazara inanıyorum artık cnm saglikocaginda annesi güzel beslemissin sütün yaramış dediler o günden beri hep kilo sorunumuz var .bide kızıma her bakan oyuncak gibi diyor maşallah diyen yok deli oluyorum
Krem verdi cnm anestol hametan .iki ayda 700 gram almış cnm
Dedim çok alerjik lütfen ne varsa verin kaka gaz sorunu artıyor gün geçtikçe dedim . Mama başlayalım duruma bağlı bakarız dedi . Probiyotik vermedi . Mutlaka soracağım inşallah uygun görür artık dayanamiyorum . Bagirmalarina canı çok yanıyor
Yoğurt yapımı çok güzel sabah yapsam öğlene yetişirKızlar belki işinize yarar . Duzeltemedim k.b
belkide bu yüzden sindiremedipınar süt dediğin kutu süt mü? eğer öyleyse onları tercih etme. günlük sütler oluyor genellikle cam şişede. onlardan kullan
Yok cnm evde şuan ikisini bir sürüyorum inşallah hemen düzelir Dr sorayim düzelmezse yazdiririmAnestol önce yakar sonra uyuşturur hametan da bolca sür hatta varsa keşke yeşil arko sürsen yada teramisin göz kremi desen de yazsa doktor o antibiyotikli vazelinli çok faydası oluyormus
Ah nasıl göz varsa millette çocuk uyuyamadi . Dua babası okuyor ben hasta oldum galiba sabah kırmızı kan vardı başka gelen giden yok korkuyorum ya yerleşme felansa diye ayda bir oda tutar şans ya bendekide . Yoğurt da çok güzel olur inşallahSen bol bol oku o zaman bende hep unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?