Sağol canım bizde de bactropan verdi doktor5.gun yaptırın demisti bize citcitli bady sünnet olduktan sonra hep taktim ben ilaçların resimlerimi ekliyorum .Biz 2. Günü sabah tum kremleri bitirmistiktekrardan almistik bayagi bol sıkmisiz gerek yokmuş meğer yaoismasin diye beze tüpü bosaltiyordum.
Evet canım artık tadımlar için vakti diye düşündüm 5 buçuk ay ancak çünkü yediği bi kaç çay kaşığı buharda iyice yumuşamış kabak su gibi bisey zaten birazda maksat bizim alerji yapmayacak gıdalar belirlemek şimdilikEvet canım sana yazmıştım sende erken başlamak istemiyordun ya merak ettim ne zaman başladığını bugün 5 ay 6 günlük oldu benim bebeğim bende 1 hafta sonra tadımlara başlarım heralde
Evet mama ya gerek olmuyor bizim de emziriyorum da yemek türlerinden biraz biraz yemeye başlarsa 8 9 ay olana kadar çok iyi olurAynen bencede tadımlar için zamanı geldi bende merak ediyorum çok inşallah yer mamayı bile içmek istemiyor öğürüyor umarım yiyeceklerde böyle olmaz
Yaa bnmkideEk gıdaya baslayan.anneler bebislerin kakalarında değişme oldu mu ? 1 hafta oldu biz tadımlara başlayalı, 2 gündür felaket kakasidün ve evvelsi gün havuç tadımı yapmıştık , havucdan sonra kakasininicin de havuçlar vardı ve sırtına kadar çıkardı çocuk
güzel olmuş ellıne saglık benım oğlan sevmedi havucuBugün ilk corbamsi karışımı yaptım. Sevdi kızım şükür. Patates ve havucu buharda pişirdim. Pişince suyuna 1 tatlı kaşığı irmik attım. Onu da pişirdim. Sonra blender yaptım. Aslında blender yapmıyorum ama bebiş daha küçük olunca kıvamı düzgün olsun dedim. Pişince içine 1 çay kaşığı kadar da zeytinyağı koydum.
Bi müddet ara verip , tekrar denersiniz canim. Böyle karışım icin de de deneyebilirsingüzel olmuş ellıne saglık benım oğlan sevmedi havucu
Bana annem aldı satan kişi makineye atmayın demiş ben elimde yıkadım kararmaz paslanmaz demiş ama emin olamadım bendeKızlar hani su buharda haşlama aparatı var ya her tencereye uyabilen , büyüyüp kuçülebilen onu makinede yıkasak bişey olmaz dmi ? Kullanan varsa yazabilir mi
yogurt verdıgım gün gazdan çıldırıyo bugun verdım uyuyamadı butun gun bıraz ara verıcem onada köy sütüyle yapmadım pınar sütle mayaladım aslında ama kolık oldugu için zorlanıyoruz yınede şükür halımızeBi müddet ara verip , tekrar denersiniz canim. Böyle karışım icin de de deneyebilirsin
Benim de aynı. Hatta bu gece abarttık 15 dakika 20 dakika arayla uyandık hep. Çok yorgun ve uykusuzum.Gece 3 ten beri birer saat arayla uyanmaya basladı benim kiz zaten 11.30da geciyor uykuya daha erken uyumuyor malesef ya uzun uuumasi icin ne yapmam lazım
Çabuk paslanıyor diyorlarKızlar hani su buharda haşlama aparatı var ya her tencereye uyabilen , büyüyüp kuçülebilen onu makinede yıkasak bişey olmaz dmi ? Kullanan varsa yazabilir mi
Zaman lazım canımGece 3 ten beri birer saat arayla uyanmaya basladı benim kiz zaten 11.30da geciyor uykuya daha erken uyumuyor malesef ya uzun uuumasi icin ne yapmam lazım
Antibiyotik iğneniz bitti mi canımBenim de aynı. Hatta bu gece abarttık 15 dakika 20 dakika arayla uyandık hep. Çok yorgun ve uykusuzum.
Evet bitti çok şükür.Antibiyotik iğneniz bitti mi canım
Insallah gecer bu günler diye umut ediyorumBenim de aynı. Hatta bu gece abarttık 15 dakika 20 dakika arayla uyandık hep. Çok yorgun ve uykusuzum.
haklısin canım bu günlerde gecicek biliyorumda uykusuzlukta mafediyor insanı 4 yasinda ikizlerim var gündüzde onlarla kosturmak cok zorluyorZaman lazım canım
Güzel vakit geçirmeye yormaya bak sen onu oyun oynat her fırsatta hava iyi olduğunda dışarı çıkart beraber duşa girin çok güzel oluyor dusta sarılmak öpmek hemde yoruluyor birde hep beslenme uyku ve günlük rutinlere takılma çocuklarım büyüdüler şimdi bebeklik resimlerine bakıp üzülüyorum özlüyorum keşke geri dönebilsem de sevsem o hallerinde diye o zaman bebeğimin uykusuzluguna beni yormasina karşı olan sabrım artıyor asla geri gelmeyecek güzel günlerde olduğunu hatırla uykusuzluğu da önemsemiyor o zaman insan
Bnmde bebeğim bazı günler sabaha kadar uykusu hiç derinlesmeden saatte bir kalkıyor o öyle olunca bende hiç uyumamış gibi oluyorum ama uyuduklarina say ugurbocuuu diyorum kendime koşuyorum bebeğime hemen kokluyorum onu kolaylaşıyor o zaman
Bir doktora götürsen canım. Bizim kulak enfeksiyonu çıktı. Kulağı ağrıdığı için uyumuyormuş. Sen de iyi bir doktora götürsen. Bizim doktorumuz kulak ya da idrar enfeksiyonudur diye düşünmüş arayınca. Baktı kulak çıktı.Insallah gecer bu günler diye umut ediyorum
haklısin canım bu günlerde gecicek biliyorumda uykusuzlukta mafediyor insanı 4 yasinda ikizlerim var gündüzde onlarla kosturmak cok zorluyorikiser saat arayla kalksa yine iyi dicem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?