2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sağol canım bizde de bactropan verdi doktor

Evet canım sana yazmıştım sende erken başlamak istemiyordun ya merak ettim ne zaman başladığını bugün 5 ay 6 günlük oldu benim bebeğim bende 1 hafta sonra tadımlara başlarım heralde
Evet canım artık tadımlar için vakti diye düşündüm 5 buçuk ay ancak çünkü yediği bi kaç çay kaşığı buharda iyice yumuşamış kabak su gibi bisey zaten birazda maksat bizim alerji yapmayacak gıdalar belirlemek şimdilik
Bugün de balkabağı verdim güzel yedi yine tadımlık çay kaşığı ile az az

Aynen bencede tadımlar için zamanı geldi bende merak ediyorum çok inşallah yer mamayı bile içmek istemiyor öğürüyor umarım yiyeceklerde böyle olmaz

Aynen bencede tadımlar için zamanı geldi bende merak ediyorum çok inşallah yer mamayı bile içmek istemiyor öğürüyor umarım yiyeceklerde böyle olmaz
Evet mama ya gerek olmuyor bizim de emziriyorum da yemek türlerinden biraz biraz yemeye başlarsa 8 9 ay olana kadar çok iyi olur

Ya
Yaa bnmkide verdigim havuc uc dort cay kasgi bsey bi actm tum bez havuc

Bugün ilk corbamsi karışımı yaptım. Sevdi kızım şükür. Patates ve havucu buharda pişirdim. Pişince suyuna 1 tatlı kaşığı irmik attım. Onu da pişirdim. Sonra blender yaptım. Aslında blender yapmıyorum ama bebiş daha küçük olunca kıvamı düzgün olsun dedim. Pişince içine 1 çay kaşığı kadar da zeytinyağı koydum.

Eklentiler

• 20210415_170914.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 57
güzel olmuş ellıne saglık benım oğlan sevmedi havucu

Kızlar hani su buharda haşlama aparatı var ya her tencereye uyabilen , büyüyüp kuçülebilen onu makinede yıkasak bişey olmaz dmi ? Kullanan varsa yazabilir mi
Bana annem aldı satan kişi makineye atmayın demiş ben elimde yıkadım kararmaz paslanmaz demiş ama emin olamadım bende

Bi müddet ara verip , tekrar denersiniz canim. Böyle karışım icin de de deneyebilirsin
yogurt verdıgım gün gazdan çıldırıyo bugun verdım uyuyamadı butun gun bıraz ara verıcem onada köy sütüyle yapmadım pınar sütle mayaladım aslında ama kolık oldugu için zorlanıyoruz yınede şükür halımıze

Offf yeni adet edindi memeden süt şapur şupur gelmiyorsa emmiyor beyefendi ya gögsmü önceden biraz sağıp süt akısı hızlandgnda alıyorum gögse yada mama vermek zorunda kalıyorum en baasta gelen damla damla sütü beğenmyor böyle olan var mı gerçekten çok sıkldım bu redd durumundan

Gece 3 ten beri birer saat arayla uyanmaya basladı benim kiz zaten 11.30da geciyor uykuya daha erken uyumuyor malesef ya uzun uuumasi icin ne yapmam lazım

Gece 3 ten beri birer saat arayla uyanmaya basladı benim kiz zaten 11.30da geciyor uykuya daha erken uyumuyor malesef ya uzun uuumasi icin ne yapmam lazım
Zaman lazım canım
Güzel vakit geçirmeye yormaya bak sen onu oyun oynat her fırsatta hava iyi olduğunda dışarı çıkart beraber duşa girin çok güzel oluyor dusta sarılmak öpmek hemde yoruluyor birde hep beslenme uyku ve günlük rutinlere takılma çocuklarım büyüdüler şimdi bebeklik resimlerine bakıp üzülüyorum özlüyorum keşke geri dönebilsem de sevsem o hallerinde diye o zaman bebeğimin uykusuzluguna beni yormasina karşı olan sabrım artıyor asla geri gelmeyecek güzel günlerde olduğunu hatırla uykusuzluğu da önemsemiyor o zaman insan
Bnmde bebeğim bazı günler sabaha kadar uykusu hiç derinlesmeden saatte bir kalkıyor o öyle olunca bende hiç uyumamış gibi oluyorum ama uyuduklarina say ugurbocuuu diyorum kendime koşuyorum bebeğime hemen kokluyorum onu kolaylaşıyor o zaman

Benim de aynı. Hatta bu gece abarttık 15 dakika 20 dakika arayla uyandık hep. Çok yorgun ve uykusuzum.
Insallah gecer bu günler diye umut ediyorum
haklısin canım bu günlerde gecicek biliyorumda uykusuzlukta mafediyor insanı 4 yasinda ikizlerim var gündüzde onlarla kosturmak cok zorluyor ikiser saat arayla kalksa yine iyi dicem valla

Bir doktora götürsen canım. Bizim kulak enfeksiyonu çıktı. Kulağı ağrıdığı için uyumuyormuş. Sen de iyi bir doktora götürsen. Bizim doktorumuz kulak ya da idrar enfeksiyonudur diye düşünmüş arayınca. Baktı kulak çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…