2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynen öyle ben 1 lt yapiyorum gunluk sutten birde gecenlerde bi doktor dinliyordum o kesinlikle acik sut onermiyor inegin sutu bol olsun diye bir igne yapiyorlarmis eger cok guvendiginiz biriyse alin diyor ama genelde boyleymis bende duyunca şok olmustum yok artik dedim onu bike hormonlu yapiyorlar resmen o yuzden bende gunluk sut aliyorum yoksa bulundugum ilde cok car acik sut

Canım güzel anlatmışsın teşekkürler o günlük sütü kaç dakika kaynatmak gerekiyor bide küçük kavanoz dediğin yarım litrelik kavanozun bir küçüğü mü yoksa çok küçük oluyor bebekler için onlardan mı?
Ben bunu sordum doktora ilk ay verirken günlük mayala ver dedi daha sonra 3 günde bir mayalayabilirsin dedi ilk ay için neden öyle dedi bilmiyorum keşke sorsaydım

Canim ben 1 litrelik süt yapiyorum ,200 ml lik şişeler aldım. Onlara mayaliyorum. Tavsiye ederim çok iyi oluyor. 10 gün oldu ek gıdaya başlayalı, 1 kavanozu sabah açıyorum. Kahvaltılık karışımı şimdi yoğurtla yapiyorum, biraz kahvaltıya, biraz ara öğüne biraz da akşam yemeğine 1 kavanoz 1 günde bitiyor.

Ben bimden altın süt yazan sütü alıyorum. 1 litreyi 5 küçük kavanoza mayaliyorum . 3 gün kullanıyoruz yoğurtları. Büyük kızıma da veriyorum 2 kavanozu. Taze oluyor böyle canim. Tavsiye ederim..

Canım peki 200 ml sütü mayalamak için ne kadar maya koyuyorsun bide kaç saat bekletiyorsun?

Benim 5 aylık bir oğlum var ve 4 ay aşısını yaptırmaya gittiğimzde 6,5 kilo geldi boyu 65 kilosu iyi mi
bızımde 5.5 aylık 7.300 boyu da 68 az dedıler bızede stres arttı bendede adımlara basladım bakalım bı cok seyı sevmedı saglıkla buyusun bebegın

Benim 5 aylık bir oğlum var ve 4 ay aşısını yaptırmaya gittiğimzde 6,5 kilo geldi boyu 65 kilosu iyi mi
bızımde 5.5 aylık 7.300 boyu da 68 az dedıler bızede stres arttı bendede adımlara basladım bakalım bı cok seyı sevmedı saglıkla buyusun bebegın
Benim ki 4 ay aşısı oldugunda sadece anne sütüyle besleniyor du 7.400 kiloydu bana az geldi halbuki kilosu çok iyiydi ek olarak mamaya başladım ve gıda olarakta yoğurt

Merhaba kasım anneleri. Hamile kaldığımdan beri bu grubu takip ediyorum. Bende sizin gibi kasım annesiyim. Yazmak bu güne nasip oldu. 5 ay 12 günlük oğlum var. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Oğlum doğduğundan beri aşırı gazlı bir bebek. Sap simplex ve probiyotik damla kullandık onlar hafifletti. Ama 3. Buçuk ayına doğru şikayetleri daha da arttı.Sanırım sap simplex artik fayda etmez oldu. Doktorumuz ultrason kan testi yaptı gazi var dedi. Ama nedense bir türlü azalmıyor. Sürekli inilama şeklinde gün içinde. Uzun bir süre sut urunleri diyeti uyguladım. Ama sanki bir faydası olmadi. Doktorumuz 3. 4. Aydan sonra baya geçmesi lazım diyor. Bu beni daha da tedirgin ediyor. Ikinmaktan poposunda çatlak oluştu uzun süredir krem kullanmamıza rağmen düzelmedi.Gazından dolayı emmekte istemiyor. Emerken karnından ses geliyor kendini atıyor geriye doğru. Ben de uyku sersemi veriyorum hep. Çareyi bu şekilde buldum. Bana yardımcı olabilir mısınız. Böyle bir durumla karşı karşıya kalan var miSırf bu yüzden katı gıdaya geçmeye korkuyorum. Anne sütü ile gazi var katı gıdada ne olur die.

Gece uyandigimda kızım üzerini acmis üsümüsmüdür battaniyenin yatagin kenarina sıkıstırmama ragmen ayaklariyla aciyor.ne giydirmem lazım uyku tulumu kullanan var mi memnun kalan
Cnm ben hep uyku tulumu kullandım çok memnunum.Lw almıştım.mss gibi üstünü örtmeye gerek te yok.ev benim 23 derece .

Cnm ben laktamax kullandım.bende ki gazi bebegime geçirmedi.ve yediklerime dikkat ettim.4 litre su hala içiyorum.

Cnm ben 5 gunde mayaliyorumm.dr hiçbir şey olmaz dedi.kuck kavanozlara

Cnm ben laktamax kullandım.bende ki gazi bebegime geçirmedi.ve yediklerime dikkat ettim.4 litre su hala içiyorum.
Ben gaz yapan hiç birşey yemiyorum ama çare olmadi çok dikkat ediyorum. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Bu gaz problemi ne zaman geçicek acaba tamamen.

aynı benım oğlum kopyası hemde hıcbısey degıl canm ne besı alerjisi ne baska bısey ben her emzırdıgımdr karnından seslerı ben duyardım ve emerken bırakır çığlık atar aglardı köpüklü mukuslu kakada vardı ve sadece sorunumuz ÖN SÜT FAZLALIĞI ANNE SÜTÜNDEKİ LAKTOZ FAZLALIĞI korkma sag maule pompayla görüceksın nasıl tazıklı ve dusunsene hortumdan su içiyosun bebegımızde aynı genzıne dogru kacıyo dıye sınırlenıyo karnının guruldaması ve gazda cabası bıogaı damlayı sureklı kullan ve tek çözümün emmeden önce 2 dakıka sagman ve gor zaten cok sulu ve tazıklı bı sut sonra hızı kesılıyo ve ön sütün fazlalıgı alınıyo 1 ay uygula memeler terbıye olucaktır gecmıs olsun saglıkla buyusun

Benim ki 4 ay aşısı oldugunda sadece anne sütüyle besleniyor du 7.400 kiloydu bana az geldi halbuki kilosu çok iyiydi ek olarak mamaya başladım ve gıda olarakta yoğurt
Bnde sadece anne sütü veriyorum biberon tutturamadım tutmadı kaşıkla vermeye başladım yoğurt frlan bnde veriyorum

Ben sütümü arada bir sağıyorum evet biraz tanzikli geliyor. Sebebi o mu diyorsunuz. Kendi isteğiyle emmiyor artik. Memeye alınca sinirleniyor. Kendini atmaya çalışıyor. Sen ne yaptin canım. Ben alerji mi var die şüpheleniyorum. Alerji testi yapıldı normal çıktı ama nasıl geçer sen ne yaptin.

ben alerjı testıne goturdum doktor sokmadı kolık bı bebek zaten hasas sadece asıtlı herseyı yemıyorum hala kuru baklagıllerden hıcbısey tuketmıyorum ayrıca sag arada degıl sureklı baktın gögsun şiş emıp bırakıyomu bıda teklıf etme sag hızını azalt önsütün benım gıbı cok fazla pes etme 15 20 gun sonra memeler duzene gırıyo ben cok sey yasadım ınan sut urunlerı kestım dıye hatta doktor kafana gore neden kalsıum suz bırakıyosun kendını dedı kakada kan yok ıshal yok kusma yok bunları ararız bız alerjıde dedı hıc suphen olmasın dedıgım gıbı

Benim doktorum çok önemli bir şey yok deyip çok ilgilenmedi. Ben de ne yapacagimi şaşırdım. Benim bir göğsümde sut daha fazla onu kesinlikle almak istemiyor. Zorla veriyorum. Az olanı alıyor ama diğerini zorla veriyorum. Benim doktorum bir de 3 4 den sonra azalmalıydı dedi iyice telâşlandım.5 Buçuk oldu ama neden geçmesi diyorum. Oğlumda doğduğundan beri aşırı gaz var. İlk zamanlar elimizi karnına koyarak uyutirduk yoksa uyumuyordu sıcaklık hissetmeden. Ama hep 3 Aydan sonra azalır dendi ben de dedim bir tek benim oğlum mu yaşıyor bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…