Canım bende bilemedim süt alerjisi mi değil mi valla 2 ay diyet yaptım yok diyetle orantılı bir şikayet azalması olmadı azaldı galiba zamanı gelmiş bitecekmiş sonra diyeti bozdum şikayetler geri gelmedi demekki dedim diyetin yararı degil nette bazı bebeklerde 6 7 aya kadar sürebilir yazıyordu bu gaz sancısı.
Süt alerjisi olsa kaka da kan olmasa bile mukus olması lazım yapış yapış böyle ki bu bile yeterli olmuyor süt
Saol canım. Bir süre daha beklemem lazım sanırım. Çok rahatsız ediyor gaz onu ben de uzuluyorum. Rahat etsin artik istiyorim. Bakalım inş biter tez zamanda.Canım bende bilemedim süt alerjisi mi değil mi valla 2 ay diyet yaptım yok diyetle orantılı bir şikayet azalması olmadı azaldı galiba zamanı gelmiş bitecekmiş sonra diyeti bozdum şikayetler geri gelmedi demekki dedim diyetin yararı degil nette bazı bebeklerde 6 7 aya kadar sürebilir yazıyordu bu gaz sancısı.
Süt alerjisi olsa kaka da kan olmasa bile mukus olması lazım yapış yapış böyle ki bu bile yeterli olmuyor süt alerjisi demeye
Cnm 5 ay 22 gunluguz.15 gün önce Dr gittik Dr hergun 1 fincan yoğurt verebilirsin dedi.1 daha ki ay ek gıdayı konuşacağız dedi.bende 4 gün oldu yogurt veriyorum.bugun 1 cay kaşığı kabak tattirdim..artık mama sandalyesine oturuyor kuzum.bekledim oturabilmesini.2 gün daha kabak verip ,patates e geçeceğim.Kızlar merhaba kafamı kurcalayn bir soruyla tekrardan sizinleyimek gıdaya 6. Ayın bitiminde mi başlangıcında mı geçiliyor doktora gidenleriniz varsa veya tecrübeli annişler yardımcı olabilir mi
Canım kavanoz kapağı kısmını anlamadım benCanim gece 11 civari cezvede kucuk kavonoz dolacak kadar sutu kaynatiyorum sonra parmagimi sokup 8 e kadar sayabiliyorsam elim yanmadan sicaklik tamamdir deyip 1cay kasigindan biraz fazla maya koyup guzelce karistiriyorum kavanoz kapagini kapatmadan kapagi ters uzerine kapatip tek kat bez atiyorum sabah 6gibi uyaninca kavonozu dolaba koyuyorum beslemeden 1 saat once isinmasi icin cikariyorum besliyorum. Bu arada gunluk sutu 3gun falan kullaniyorum
Kac kilo bebegin bazı aylar bazı haftalar az alabiliyor bebekler hatta almadığı haftalar oluyor sıradaki haftalar açığı kapatıyor bu ayki kilo alımına göre değerlendirir doktor mama takviyesi yaparKızlar birde benim bebegimin bu meme reddinden dolayı kilo alımı çok düştü bu zamanlarda 300 gr normal mi. Çok zor emziriyorum.
CAnim bana dr en fazla 2gu verebilirsin aybi yogurdu dedi bir yerde okumustum bebeklerde 2gunden sonra yogurtta ureyen sey sindiremiyormus kucukler biz buyukler sindirebiliyormus o yuzden gunluk mayalaniyor ilk etapta. Sutu de migrostan ve tugradan aldim ama tugradan aldigim sutle bir turlu tutturamadim ya kafayi yiycemmmBu bilgi çok iyi oldu günlük süt anlamında yani hiç günlük sütle mayalamamıştım açık süt getiren sutcumuz ve köy ürünleri satan bir yer var bulunduğum yerde açık sütle 5 kilo birden mayalarım hep oralardan alırdım günlük süt bim den a101 den felan mi alıyorsunuz canım
Ben aslında çok güzel yoğurt mayalarım ekşitmem sulandırmam ama miktar küçülünce bu tarif çok iyi oldu
Bir soru daha o günlük sütun hepsini mayalasak 3 gün yedirsek olmuyor mu hergun taze mi mayalamak gerekiyor tatlı taze yoğurt 2 günde bozulmaz ki hatta içindeki probiyotikler artar daha güzel olur
Cnm ben tasana kadar kaynatiyom valla kavanozda 200cc civari falandir cnmCanım güzel anlatmışsın teşekkürler o günlük sütü kaç dakika kaynatmak gerekiyor bide küçük kavanoz dediğin yarım litrelik kavanozun bir küçüğü mü yoksa çok küçük oluyor bebekler için onlardan mı?
Ben bunu sordum doktora ilk ay verirken günlük mayala ver dedi daha sonra 3 günde bir mayalayabilirsin dedi ilk ay için neden öyle dedi bilmiyorum keşke sorsaydım
Cnm video izlemistim ona gore yapmistim ayni tarifi bugun tutturamiyorum cildiricamm kapagi kapatmayip ters cevirip kavonozun ustune koyuyorumCanım kavanoz kapağı kısmını anlamadım ben
Sütle ilgilidir canımCnm video izlemistim ona gore yapmistim ayni tarifi bugun tutturamiyorum cildiricamm kapagi kapatmayip ters cevirip kavonozun ustune koyuyorum
Cnm su derecesi alin.45 50 derece arasında ise yogurt mayalayin çok güzel oluyor.benim elim hep soğuktur o yüzden parmakla deneyerek tutmadı çok. Kaynatiyorum 1 kaşık yogurt ekleyip fırına koyuyorum.5 saat sonra dolaba ertesi günde yiyor .taş gibi oluyor.Canım kavanoz kapağı kısmını anlamadım ben
Canım anne sütüyle yoğurt mayalanmıyor o mayalanan ortaya çıkan şey pelteleşmiş yapısı bozulmuş bir gıda oluyor ve sağlıksız oluyor anne sütü yoğurt mayası tutacak bir süt değil malesefKızlar buzlukta fazladan sütünüz var ise bebeginiz içmiyorsa onunla katı gıda deneme sürecinde onunla yoğurt yapilabiliryormus denemek isterseniz.
Aynı durumdayım ne hayyaler kurduk ne hale düştük hele hamilelik başlı başına evde geçtiKızlar salgindan sosyal hayatın tümden bitmiş olmasından hiç bahseden olmuyor ne hayaller kurmuştuk bebeklerimizle gezecektik hele de ben arkadaşlarıma kuzenlerime vs gidecektim oğlumla gezecektik resmen hapishane hayati yaşıyorum depresyondayım ama haberim bile yok sadece eve bebeğime odaklı yaşayıp gidiyorum hoş salgın olmasa da zaten ancak kendimize geldik ama bu kadar da kapatmazdım heralde kendimi işin ilginç yani artık yalnızlık hoşuma gitmeye başladı canım kimseyi istemiyor bu da depresyonumun bir parçası mi acaba bazen apartmanin bahçeye çıkıyorum bazen de anneme kahveye birde doktora hastaneye
Ayni durumdayim cnm hamilelikte cok kotuydu ben resmen insan ozluyorum ya ama dedigin gibi alisiyiruz hrealde tembellik ediyorum bazen disari cikarken bitsede kurtulsak ga cocuklarimiz park bile goremiycek bu gidisleKızlar salgindan sosyal hayatın tümden bitmiş olmasından hiç bahseden olmuyor ne hayaller kurmuştuk bebeklerimizle gezecektik hele de ben arkadaşlarıma kuzenlerime vs gidecektim oğlumla gezecektik resmen hapishane hayati yaşıyorum depresyondayım ama haberim bile yok sadece eve bebeğime odaklı yaşayıp gidiyorum hoş salgın olmasa da zaten ancak kendimize geldik ama bu kadar da kapatmazdım heralde kendimi işin ilginç yani artık yalnızlık hoşuma gitmeye başladı canım kimseyi istemiyor bu da depresyonumun bir parçası mi acaba bazen apartmanin bahçeye çıkıyorum bazen de anneme kahveye birde doktora hastaneye
Cnm su derecesi alin.45 50 derece arasında ise yogurt mayalayin çok güzel oluyor.benim elim hep soğuktur o yüzden parmakla deneyerek tutmadı çok. Kaynatiyorum 1 kaşık yogurt ekleyip fırına koyuyorum.5 saat sonra dolaba ertesi günde
Hahha bende bugün bebek arabasını çıkardım bebişi içine koydum ablası onu bi güzel gezdirdi.. salon mutfak yatak odası koridor turlayıp durdularKızlar salgindan sosyal hayatın tümden bitmiş olmasından hiç bahseden olmuyor ne hayaller kurmuştuk bebeklerimizle gezecektik hele de ben arkadaşlarıma kuzenlerime vs gidecektim oğlumla gezecektik resmen hapishane hayati yaşıyorum depresyondayım ama haberim bile yok sadece eve bebeğime odaklı yaşayıp gidiyorum hoş salgın olmasa da zaten ancak kendimize geldik ama bu kadar da kapatmazdım heralde kendimi işin ilginç yani artık yalnızlık hoşuma gitmeye başladı canım kimseyi istemiyor bu da depresyonumun bir parçası mi acaba bazen apartmanin bahçeye çıkıyorum bazen de anneme kahveye birde doktora hastaneye
Benim ki de son 1 haftadır kulapını yutmaya çekiştirmeye başladı , dişlerden diye düşünüyorumOğlum da kulak agrısı var bir aydır yaşayan var mı randevu aldım
Benimki de iki gündür aynı durumda biz ek gıdaya geçtik ama sadece yoğurtla sanırım gaz yapıyor bugün vermiycm bakalım nasıl olck bu geceKızlar bana bi akıl verim gittikçe daha kötü oluyor bebeğim emer uyurdu gece 2-3 kere kalkardı şimdi 1 haftadır ilk sabaha karşo uyanmasında ağlamaya başladı zor uyudu dün gece neredeyse saat başı uyandı ve emmiyor iki çekip bırakıyor be bağıra bağıra ağlıyo zor uyuyor
Uzun zamandır böyle yinede tedirgin oldum götrcmBenim ki de son 1 haftadır kulapını yutmaya çekiştirmeye başladı , dişlerden diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?