2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben bu yıl ki kadar süt alerjisi hiç bir sene ne gördüm ne duydum patladı resmen herkes te az tepkili yada çok tepkili alerji var nerdeyse

Ben bu yıl ki kadar süt alerjisi hiç bir sene ne gördüm ne duydum patladı resmen herkes te az tepkili yada çok tepkili alerji var nerdeyse
Aynen yaa oglumun basında egzama cikiyordu kremlerle zor geciyirdu dr alerji demesti ama hic demediki diyet yap söyle bötle yap diye bisey duymadim kasinmamasi icin damla vermisti iyi geldi ara ara cikiyodu 2.5 yasindan sonra gecti valla..bilmiyordum böyle seyler hic

Insallah canim ya

ahhh ahhh aynı durumdayız hatta benimki bir ilerisi. evden çalıştığım için sabah 9 akşam 5 bir odanın içindeyim. tek gittiğim yer market, doktor. bayrama kadar izne ayrılıyorum bu hafta.köydeki evimize gidicez inşallah annemlerle. orası bana iyi gelecek
Oğlum da kulak agrısı var bir aydır yaşayan var mı randevu aldım
dün akşam elini sürekli sağ kulağına götürüyordu oğlum. diş sandım ama bugün öğlen ağlama krizlerine girdi ve el sürekli kulaktaydı. hemen doktora götürdüm enfeksiyon çıktı kulaklarında. agumentin başladık. ellerinden oyuncaklardan ağzına bakteri geçişleri kulak yolunda enfeksiyon sebeplerinden birisiymiş.
cnm ben başlamadım. hazırda ne varsa öle tattırıyorum sadece. ben kurallı gitmiyorum alerjik olmadığı için. yumurta ve labne verdim geçen gün. sabah kahvaltı öğlen sebze veya yoğurt akşam meyve olarak ilerleyebilirsin. benim oğlan ptesi 6aylık olcak

Bende şüpheniliyorum yaa kulaklarını yara etmiş hep artık gecede huysuzlanıp duruyor yarına bakalım ne dicek doktor

Canim bağırsakları kendini toparlayana kadar ek gıda denemesi yapma probiyotigi tokken ver yada verir vermez emzir
Probiyotigi bırakcaz mı bagirsaklarinin toparlandigini anlamak icin canim.ben hep aç karnı veriyordum probiyotigi ne zararı varmıs ki sòyledigin icin sagol canım bilmiyordum

Ya bi iki gündür benim de oğlum sol kulağına götürüp duruyor elini huzursuzluğu yok da herzaman da kriter olmuyor huzursuzluk bende bi baktırayım içime kurt düştü

Probiyotigi bırakcaz mı bagirsaklarinin toparlandigini anlamak icin canim.ben hep aç karnı veriyordum probiyotigi ne zararı varmıs ki sòyledigin icin sagol canım bilmiyordum
Yok bırakma bu belirtiler aslında onun probiyotige ne kadar ihtiyacı olduğunu gösteriyor onun belirtisi tolkien yada emzirmeden önce verip üstüne emzirmek gaz sancısını azaltiyor

Merhaba kızlar benim bebeğim kafasının arkası düz kaldı
baştan beri yastık(düz kafa yastığı) kullandım ,sağa sola çevirdim yatırıdım illa sırt üstü yatacak öylede yattı hep ne yaptıysam fayda etmedim bi kaç gündür yan yatma yastığı aldım ama onda da çok yoruluyor gibi rahat uyumuyor gibi var mı sizin denediğiniz yöntemler ya da kendi haline mi bıraksam
Birde bu aralar burnu çok tıkalı serum suyu ile yıkıyorum ama çok bir fayda etmiyor dr gittim birşey demed serum suyuna devam edin

Doğumdan sonra iştahı açılan hızla kilo alan bi tek beni miyim iştahımın önüne geçemiyorum birde vücudum çok genişlemiş kollarım bi şiş hamilelikte hiç kilo almayıp vermiştim bile ilk hamile kaldığım kilodayım ama kıyafetlerim olmuyor

Yok bırakma bu belirtiler aslında onun probiyotige ne kadar ihtiyacı olduğunu gösteriyor onun belirtisi tolkien yada emzirmeden önce verip üstüne emzirmek gaz sancısını azaltiyor
Sagol canım

Benimkide artık emmiyor karnı ağrıyor kendini geri itiyor doktor relactaz verdi bide enteromax ve ya forbıome probıotık alalım dedi gecede doymadığu için sık kalkıyor valla mahvolduk beraber

Slm kızlar bu sabah bende kahvaltı verdim ogluma 1/4 yumurta sarisi 1 cay kaş. Labne.aksam yapmistim labnesini.öglende kabakla patates puresi vercem yanina yogurtda koycam.kabak puresini hic sevmedi cunku yogurdu seviyor.3 gün kuralini ihlal ettim yumurta ve labne verdimcok sabirsizim herseyi tatsin biranonce ögunlere gecelim istiyorum ne diye acele ediyorsam.acaba yiyecekmi yemeyecekmi sevecekmi sevmicekmi.guzel güzel hazırlayip yedirmek istiyorum.ilik suyu cikartip buzluga koydum yemeklerine katmak icin erkenden.3 ay kaliyormus buzlukta.

Kızlar yoğurdu dolaptan çıkar çıkmaz mı veriyorsunuz yoksa biraz ılımasını bekliyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…