10 güne alıştı canımYa anlamıstim zaten probiyitikten olduguni vermicektim bende vereyim ozaman bari sagol canım ya sizin kac günde iyilesti
Ins bizde cabuk atlatıriz
Anladim canim bugün karnı hep gurul gurul kızimın ya ne uyutuyor ne de emzirtiyor kıvraniyor yavrum eskiden bu kadar cok kıvranmazdi10 güne alıştı canım
Aynen yaa oglumun basında egzama cikiyordu kremlerle zor geciyirdu dr alerji demesti ama hic demediki diyet yap söyle bötle yap diye bisey duymadim kasinmamasi icin damla vermisti iyi geldi ara ara cikiyodu 2.5 yasindan sonra gecti valla..bilmiyordum böyle seyler hicBen bu yıl ki kadar süt alerjisi hiç bir sene ne gördüm ne duydum patladı resmen herkes te az tepkili yada çok tepkili alerji var nerdeyse
Canim bağırsakları kendini toparlayana kadar ek gıda denemesi yapma probiyotigi tokken ver yada verir vermez emzirAnladim canim bugün karnı hep gurul gurul kızimın ya ne uyutuyor ne de emzirtiyor kıvraniyor yavrum eskiden bu kadar cok kıvranmazdi
Insallah canim yaEvet kızlar hamilelikler güme gitti tadını çıkaramadık inşallah salgın biter de bebelerimizin bu günlerinin tadını alırız gezer tozarız
Parklara da pikniklere gezmelere de gönül rahatlığı ile gidebiliriz insallah
2 gundur ayni durumdayim canim ya 3 gun cok guzel becerdim simdi olmuyor ayni seyleri yapiyorum bi deAy sinirlerim bozuldu. Kaç oldu yoğurt mayalıyorum. Hep sulu oluyor. Sinir ediyor beni bu durum.
ahhh ahhh aynı durumdayız hatta benimki bir ilerisi. evden çalıştığım için sabah 9 akşam 5 bir odanın içindeyim. tek gittiğim yer market, doktor. bayrama kadar izne ayrılıyorum bu hafta.köydeki evimize gidicez inşallah annemlerle. orası bana iyi gelecekKızlar salgindan sosyal hayatın tümden bitmiş olmasından hiç bahseden olmuyor ne hayaller kurmuştuk bebeklerimizle gezecektik hele de ben arkadaşlarıma kuzenlerime vs gidecektim oğlumla gezecektik resmen hapishane hayati yaşıyorum depresyondayım ama haberim bile yok sadece eve bebeğime odaklı yaşayıp gidiyorum hoş salgın olmasa da zaten ancak kendimize geldik ama bu kadar da kapatmazdım heralde kendimi işin ilginç yani artık yalnızlık hoşuma gitmeye başladı canım kimseyi istemiyor bu da depresyonumun bir parçası mi acaba bazen apartmanin bahçeye çıkıyorum bazen de anneme kahveye birde doktora hastaneye
dün akşam elini sürekli sağ kulağına götürüyordu oğlum. diş sandım ama bugün öğlen ağlama krizlerine girdi ve el sürekli kulaktaydı. hemen doktora götürdüm enfeksiyon çıktı kulaklarında. agumentin başladık. ellerinden oyuncaklardan ağzına bakteri geçişleri kulak yolunda enfeksiyon sebeplerinden birisiymiş.Oğlum da kulak agrısı var bir aydır yaşayan var mı randevu aldım
cnm ben başlamadım. hazırda ne varsa öle tattırıyorum sadece. ben kurallı gitmiyorum alerjik olmadığı için. yumurta ve labne verdim geçen gün. sabah kahvaltı öğlen sebze veya yoğurt akşam meyve olarak ilerleyebilirsin. benim oğlan ptesi 6aylık olcak1 gunde neler veriyorsun nasil veriyorsun öğün olarakmi veriyorsun.bebegin tam olarak kac gunluk canim.benimki tam 5.5 aylik 3 gün kurali yapiyorum yogurt havuc elma armut kayisi bugünde kabak basladik hic sevmedi.yumurta sarisi verebilirmiyim labne falan.3 öğün verebilirmiyiz 5.5 aylik bebege.bebek tarifleri hep 6+dan basliyor nette.sen nasil veriyorsun
Bende şüpheniliyorum yaa kulaklarını yara etmiş hep artık gecede huysuzlanıp duruyor yarına bakalım ne dicek doktorahhh ahhh aynı durumdayız hatta benimki bir ilerisi. evden çalıştığım için sabah 9 akşam 5 bir odanın içindeyim. tek gittiğim yer market, doktor. bayrama kadar izne ayrılıyorum bu hafta.köydeki evimize gidicez inşallah annemlerle. orası bana iyi gelecek
dün akşam elini sürekli sağ kulağına götürüyordu oğlum. diş sandım ama bugün öğlen ağlama krizlerine girdi ve el sürekli kulaktaydı. hemen doktora götürdüm enfeksiyon çıktı kulaklarında. agumentin başladık. ellerinden oyuncaklardan ağzına bakteri geçişleri kulak yolunda enfeksiyon sebeplerinden birisiymiş.
cnm ben başlamadım. hazırda ne varsa öle tattırıyorum sadece. ben kurallı gitmiyorum alerjik olmadığı için. yumurta ve labne verdim geçen gün. sabah kahvaltı öğlen sebze veya yoğurt akşam meyve olarak ilerleyebilirsin. benim oğlan ptesi 6aylık olcak
Probiyotigi bırakcaz mı bagirsaklarinin toparlandigini anlamak icin canim.ben hep aç karnı veriyordum probiyotigi ne zararı varmıs ki sòyledigin icin sagol canım bilmiyordumCanim bağırsakları kendini toparlayana kadar ek gıda denemesi yapma probiyotigi tokken ver yada verir vermez emzir
Ya bi iki gündür benim de oğlum sol kulağına götürüp duruyor elini huzursuzluğu yok da herzaman da kriter olmuyor huzursuzluk bende bi baktırayım içime kurt düştüahhh ahhh aynı durumdayız hatta benimki bir ilerisi. evden çalıştığım için sabah 9 akşam 5 bir odanın içindeyim. tek gittiğim yer market, doktor. bayrama kadar izne ayrılıyorum bu hafta.köydeki evimize gidicez inşallah annemlerle. orası bana iyi gelecek
dün akşam elini sürekli sağ kulağına götürüyordu oğlum. diş sandım ama bugün öğlen ağlama krizlerine girdi ve el sürekli kulaktaydı. hemen doktora götürdüm enfeksiyon çıktı kulaklarında. agumentin başladık. ellerinden oyuncaklardan ağzına bakteri geçişleri kulak yolunda enfeksiyon sebeplerinden birisiymiş.
cnm ben başlamadım. hazırda ne varsa öle tattırıyorum sadece. ben kurallı gitmiyorum alerjik olmadığı için. yumurta ve labne verdim geçen gün. sabah kahvaltı öğlen sebze veya yoğurt akşam meyve olarak ilerleyebilirsin. benim oğlan ptesi 6aylık olcak
Yok bırakma bu belirtiler aslında onun probiyotige ne kadar ihtiyacı olduğunu gösteriyor onun belirtisi tolkien yada emzirmeden önce verip üstüne emzirmek gaz sancısını azaltiyorProbiyotigi bırakcaz mı bagirsaklarinin toparlandigini anlamak icin canim.ben hep aç karnı veriyordum probiyotigi ne zararı varmıs ki sòyledigin icin sagol canım bilmiyordum
Canim ona1 çay kaşığı.koysan yeter. 5 6 saatte mayalanır.Canım peki 200 ml sütü mayalamak için ne kadar maya koyuyorsun bide kaç saat bekletiyorsun?
Sagol canımYok bırakma bu belirtiler aslında onun probiyotige ne kadar ihtiyacı olduğunu gösteriyor onun belirtisi tolkien yada emzirmeden önce verip üstüne emzirmek gaz sancısını azaltiyor
Benimkide artık emmiyor karnı ağrıyor kendini geri itiyor doktor relactaz verdi bide enteromax ve ya forbıome probıotık alalım dedi gecede doymadığu için sık kalkıyor valla mahvolduk beraberYok bırakma bu belirtiler aslında onun probiyotige ne kadar ihtiyacı olduğunu gösteriyor onun belirtisi tolkien yada emzirmeden önce verip üstüne emzirmek gaz sancısını azaltiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?