Benim doktorum çok önemli bir şey yok deyip çok ilgilenmedi. Ben de ne yapacagimi şaşırdım. Benim bir göğsümde sut daha fazla onu kesinlikle almak istemiyor. Zorla veriyorum. Az olanı alıyor ama diğerini zorla veriyorum. Benim doktorum bir de 3 4 den sonra azalmalıydı dedi iyice telâşlandım.5 Buçuk oldu ama neden geçmesi diyorum. Oğlumda doğduğundan beri aşırı gaz var. İlk zamanlar elimizi karnına koyarak uyutirduk yoksa uyumuyordu sıcaklık hissetmeden. Ama hep 3 Aydan sonra azalır dendi ben de dedim bir tek benim oğlum mu yaşıyor bunları
sütümüzün olması çok güzel bişey sevınmelıyız bızde de bazen cok süt doldumu oluyo arada elımle sagıyom bı 5.5 ayluk oldukBenim doktorum çok önemli bir şey yok deyip çok ilgilenmedi. Ben de ne yapacagimi şaşırdım. Benim bir göğsümde sut daha fazla onu kesinlikle almak istemiyor. Zorla veriyorum. Az olanı alıyor ama diğerini zorla veriyorum. Benim doktorum bir de 3 4 den sonra azalmalıydı dedi iyice telâşlandım.5 Buçuk oldu ama neden geçmesi diyorum. Oğlumda doğduğundan beri aşırı gaz var. İlk zamanlar elimizi karnına koyarak uyutirduk yoksa uyumuyordu sıcaklık hissetmeden. Ama hep 3 Aydan sonra azalır dendi ben de dedim bir tek benim oğlum mu yaşıyor bunları
Sizin böyle bir teşhisi doktor mu koydu siz mi fark ettiniz. Sizin şikayetleriniz azaldı mi peki önden sağım yapınca. Bir de katı gıdaya başladınız mi. Kusura bakmayın çok soru sordum. Ama benimle aynı durumu yaşadığınız için bu konuda yakın hissettim.sütümüzün olması çok güzel bişey sevınmelıyız bızde de bazen cok süt doldumu oluyo arada elımle sagıyom bı 5.5 ayluk olduk
Laktoz intoleransı gibi görünüyor canım relaktaz damla kullansan çözülür sıkıntı her emzirme öncesi bebeğine 2 damla ver anne sütündeki laktoz u 6 7 ay olana kadar sindiremiyor bazı bebekler damlanın hicbir zararı yok zaten karaciğerden salgılanması gereken enzim ilk aylarda az salgılaamıyor yetmiyor o zamana kadar takviye yapmış oluyorsunMerhaba kasım anneleri. Hamile kaldığımdan beri bu grubu takip ediyorum. Bende sizin gibi kasım annesiyim. Yazmak bu güne nasip oldu. 5 ay 12 günlük oğlum var. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Oğlum doğduğundan beri aşırı gazlı bir bebek. Sap simplex ve probiyotik damla kullandık onlar hafifletti. Ama 3. Buçuk ayına doğru şikayetleri daha da arttı.Sanırım sap simplex artik fayda etmez oldu. Doktorumuz ultrason kan testi yaptı gazi var dedi. Ama nedense bir türlü azalmıyor. Sürekli inilama şeklinde gün içinde. Uzun bir süre sut urunleri diyeti uyguladım. Ama sanki bir faydası olmadi. Doktorumuz 3. 4. Aydan sonra baya geçmesi lazım diyor. Bu beni daha da tedirgin ediyor. Ikinmaktan poposunda çatlak oluştu uzun süredir krem kullanmamıza rağmen düzelmedi.Gazından dolayı emmekte istemiyor. Emerken karnından ses geliyor kendini atıyor geriye doğru. Ben de uyku sersemi veriyorum hep. Çareyi bu şekilde buldum. Bana yardımcı olabilir mısınız. Böyle bir durumla karşı karşıya kalan var miSırf bu yüzden katı gıdaya geçmeye korkuyorum. Anne sütü ile gazi var katı gıdada ne olur die.
Kati gıdanın size zararı olmaz sıkıntı sütünüzdeki laktozla ilgili ek gıda tadimlarina baslayabilirsinizSizin böyle bir teşhisi doktor mu koydu siz mi fark ettiniz. Sizin şikayetleriniz azaldı mi peki önden sağım yapınca. Bir de katı gıdaya başladınız mi. Kusura bakmayın çok soru sordum. Ama benimle aynı durumu yaşadığınız için bu konuda yakın hissettim.
Ah neler çektik bizde neler gece boyu aralıksız ağlardı öyle bir gece iki gece degil diyetle felanda çözülmedi 3 buçuk ay olunca bizim kendi bitti 3 4 5 6 aylarda bitiyorBenim doktorum çok önemli bir şey yok deyip çok ilgilenmedi. Ben de ne yapacagimi şaşırdım. Benim bir göğsümde sut daha fazla onu kesinlikle almak istemiyor. Zorla veriyorum. Az olanı alıyor ama diğerini zorla veriyorum. Benim doktorum bir de 3 4 den sonra azalmalıydı dedi iyice telâşlandım.5 Buçuk oldu ama neden geçmesi diyorum. Oğlumda doğduğundan beri aşırı gaz var. İlk zamanlar elimizi karnına koyarak uyutirduk yoksa uyumuyordu sıcaklık hissetmeden. Ama hep 3 Aydan sonra azalır dendi ben de dedim bir tek benim oğlum mu yaşıyor bunları
O zamn probiyotik kulln cnm ben maflor kullaniyorum. Dr 1 yasina kadar kullanabilirsin dedi.tavsiye ederim.kefir gibi düşün mideyi rahatlatıyor biz de çok işe yaradıBen gaz yapan hiç birşey yemiyorum ama çare olmadi çok dikkat ediyorum. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Bu gaz problemi ne zaman geçicek acaba tamamen.
Ah neler çektik bizde neler gece boyu aralıksız ağlardı öyle bir gece iki gece degil diyetle felanda çözülmedi 3 buçuk ay olunca bizim kendi bitti 3 4 5 6 aylarda bitiyore
Relactaz kullandık bir faydasını göremedim. Probiyotik kullanıyorum halen. Bir de şuan aguline şurup kullanıyorum ama tam olarak rahatlamıyor çocuk. Sizin mjlarinizi sürekli takip ediyordum. Yazmak bu güne nasipmiş. Artık rahatlasın istiyorum yavrum. Sürekli iniliyor. Bir anda mi kesildi sıkıntıları. Yakında başlıycam ben de katı gıda denemesine. Sut alerjisi vardı sizin oglunuzda değil mi. Benimki de sut alerjisimidir die düşünüyorum sürekli. Ama çok katı bir şekilde 2 ay kadar sut içeren hicbir şey yemedim. Gene çok rahatlama olmadi.Ah neler çektik bizde neler gece boyu aralıksız ağlardı öyle bir gece iki gece degil diyetle felanda çözülmedi 3 buçuk ay olunca bizim kendi bitti 3 4 5 6 aylarda bitiyor
istersen saatlerce sor canm sayfaya neden uye olduk herkez dertlşsin konuşsun bılgısızlık degıl bızımkısı sadece doğru çözümü bulmak ben kendım buldum doktorda olabılır dedı okuya okuya arastırarak gözlemlüyerek ve mauel pompa alıp baktıgımda gördumki sagdıgımda karsıya attırıyodu brnde emerken neden ögürüyo bazen dıyodum öksürüyodu gulk gulk dıye bogulurcasına ses gelıyodu emınce ve ardındand akarında gurultu kendını gerıye atyodu pamukcukmu dıye goturdum hatta bısey yok dedı doktor dıl bagımı dedık bısey çıkmadı takı LA LECHE LEAGUE TÜRKİYE ÖN SÜT FAZZLALIĞI İLEİLGİLİ bir yazısı var onu oku daha sonra pompa aldık ve baktıkkı evet ön süt aşırı ve hızlı yanı şekerli laktozlu süt bbu nedenle bebekte laktoz ıntoleransı hasasıyetı baslıyo bu da 2 dakıka o önsütü sağıp yavaslatıp fazlalıgı almanla yavas yavas ortadan kalkıyo katı gıdaya yavastan basladım ama tadımlık sadce yarım cay bardagından hero baby kasık maması yapıyorum onu yedırıyorum 10 tatlık kasıgı falan yapıyo zorlamıyorum zaten bagırsakları yoruldu cok ypgurtta cok gaz yaptı ara verdı 6.5 aylıkken devam edıcemSizin böyle bir teşhisi doktor mu koydu siz mi fark ettiniz. Sizin şikayetleriniz azaldı mi peki önden sağım yapınca. Bir de katı gıdaya başladınız mi. Kusura bakmayın çok soru sordum. Ama benimle aynı durumu yaşadığınız için bu konuda yakın hissettim.
valla bir kere karnınızda ve boynumuzda egzama gibi şeyler oldu o dönem biraz sıkıntı yaşadık ama sonradan birşey olmadı. bende öyle düşünüyorum alerjikleri gözlemliyorum kalanı Allah ne verdiyseZaten şimdiye kadar alerjik bir durum gözlemlemedin enzirirken değil mi bebeğinde yani öyle olunca ekgıdada da süt ürünlerini ve yumurta verirken tropik meyveleri verirken temkinli olsan yeter sanki
ben sıkıntı yok şimdilik. ne olur ne olmaz diye 1 öğün buzluktaki stoktan veriyorum ama yine de tüketmek amaçlı. sahurda solgar bira mayası tableti alıyorum 1-2tane.i gün aşırı.Bende tutmak istiyorum sütümü etkiler mi acaba
Evet benim oğlum da oyle karnından ses gelip atıyor kendini. Peki siz sağmaya başlayınca şikayetleriniz azaldı miistersen saatlerce sor canm sayfaya neden uye olduk herkez dertlşsin konuşsun bılgısızlık degıl bızımkısı sadece doğru çözümü bulmak ben kendım buldum doktorda olabılır dedı okuya okuya arastırarak gözlemlüyerek ve mauel pompa alıp baktıgımda gördumki sagdıgımda karsıya attırıyodu brnde emerken neden ögürüyo bazen dıyodum öksürüyodu gulk gulk dıye bogulurcasına ses gelıyodu emınce ve ardındand akarında gurultu kendını gerıye atyodu pamukcukmu dıye goturdum hatta bısey yok dedı doktor dıl bagımı dedık bısey çıkmadı takı LA LECHE LEAGUE TÜRKİYE ÖN SÜT FAZZLALIĞI İLEİLGİLİ bir yazısı var onu oku daha sonra pompa aldık ve baktıkkı evet ön süt aşırı ve hızlı yanı şekerli laktozlu süt bbu nedenle bebekte laktoz ıntoleransı hasasıyetı baslıyo bu da 2 dakıka o önsütü sağıp yavaslatıp fazlalıgı almanla yavas yavas ortadan kalkıyo katı gıdaya yavastan basladım ama tadımlık sadce yarım cay bardagından hero baby kasık maması yapıyorum onu yedırıyorum 10 tatlık kasıgı falan yapıyo zorlamıyorum zaten bagırsakları yoruldu cok ypgurtta cok gaz yaptı ara verdı 6.5 aylıkken devam edıcem
Şifa olsun canım ben biraz acele ettim 5 aylık 3 günlüküzBnde sadece anne sütü veriyorum biberon tutturamadım tutmadı kaşıkla vermeye başladım yoğurt frlan bnde veriyorum
Sadece cuma günleri tutacam galiba zaten henüz küçük kıyamıyorumben sıkıntı yok şimdilik. ne olur ne olmaz diye 1 öğün buzluktaki stoktan veriyorum ama yine de tüketmek amaçlı. sahurda solgar bira mayası tableti alıyorum 1-2tane.i gün aşırı.
herkeste aynı etki olmayabilir denemen lazım bence
köpüklü mukuslu kaka bıttı bıde gazı hafıfledıEvet benim oğlum da oyle karnından ses gelip atıyor kendini. Peki siz sağmaya başlayınca şikayetleriniz azaldı mi
Vlla biz 5 ay 6 günlüğüz yoğurt veriyorumKızlar merhaba kafamı kurcalayn bir soruyla tekrardan sizinleyimek gıdaya 6. Ayın bitiminde mi başlangıcında mı geçiliyor doktora gidenleriniz varsa veya tecrübeli annişler yardımcı olabilir mi
Çok teşekkür ederim bir deniycem.köpüklü mukuslu kaka bıttı bıde gazı hafıfledı
Tadimlarla 5.5 ayda başladık çoğumuzKızlar merhaba kafamı kurcalayn bir soruyla tekrardan sizinleyimek gıdaya 6. Ayın bitiminde mi başlangıcında mı geçiliyor doktora gidenleriniz varsa veya tecrübeli annişler yardımcı olabilir mi
Canım bende bilemedim süt alerjisi mi değil mi valla 2 ay diyet yaptım yok diyetle orantılı bir şikayet azalması olmadı azaldı galiba zamanı gelmiş bitecekmiş sonra diyeti bozdum şikayetler geri gelmedi demekki dedim diyetin yararı degil nette bazı bebeklerde 6 7 aya kadar sürebilir yazıyordu bu gaz sancısı.Relactaz kullandık bir faydasını göremedim. Probiyotik kullanıyorum halen. Bir de şuan aguline şurup kullanıyorum ama tam olarak rahatlamıyor çocuk. Sizin mjlarinizi sürekli takip ediyordum. Yazmak bu güne nasipmiş. Artık rahatlasın istiyorum yavrum. Sürekli iniliyor. Bir anda mi kesildi sıkıntıları. Yakında başlıycam ben de katı gıda denemesine. Sut alerjisi vardı sizin oglunuzda değil mi. Benimki de sut alerjisimidir die düşünüyorum sürekli. Ama çok katı bir şekilde 2 ay kadar sut içeren hicbir şey yemedim. Gene çok rahatlama olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?