Teşekkür ederim canım. Ya ben bekleme git baktır derim. Kulağını çekiştirip duruyordu benimki ben dişe yormuştum ama değilmiş. Ateş falan hiç olmadı bizde de. İnşallah enfeksiyon değildir ama sen yine de en kısa zamanda baktır bence. Emzirme pozisyonu önemli hatta uyurken bile dik yatırdık biz hep. Doktot uyurken bile dik durmalı bebekler dedi. Şimdi büyüdü artık normal yatırıyorum. Doktora kalsa hala dik uyutacak bebeği de bence yeter artık.Çok şükür canım maşallah idrar vermekle de iyi yapmışsın ben kan idrar tahlillerini her gittiğimde yaptırıyorum da sana birşey soracağım benim de oğlum sol kulağını çekiştiriyor çiziyor yoluyor huzursuzluğu ateşi hicbir belirtisi yok doktora gitmemize 12 13 gün var aşıya yani beklemesem gitsem mi bu kulak enfeksiyonu belirtisi mi sizin de böyle olmuş muydu sen dedikten sonra 45 derecelik pozisyona daha dikkat etmeye başlamıştım
Oy kuzum çok geçmiş olsun uykusu iyi normal düzeninde ağlaması huzursuzluğu yok dislerini çok fazla kaşıyor bugün ek gıda denemesi için silikon önlük taktım verdiğim ek gıdanın yüzüne bakmadı silikon önlüğü ağzına soktu gıcır gıcır diş kaşıdıBenim kızımda alt dişler çıktı, çıkarken kulağını çekiştiriyordu ve sürekli ağzına bişeyler alıp dişlerini kaşıyodu, dişlik salatalık falan. geçenlerde yine kulağını çekiştirmeye başladı başta diş sandık ama uyku düzeni iyi olan çocuk saat başı uyanır, uyanınca da bağırarak kalkar oldu, kulağını çekiştirirken canının yandığı çok belli oluyodu, çok ağlıyordu, enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyoruz şimdi, inşallah sizinkisi iltihap değildir, içim gidiyo kızım ağladıkça
Canım biz geçen sene kasımda doğum yaptık hiç hatırlamıyorum ki ne taraftaydıYok benim ki Aralık ta ama sizin ki sağda mı soldamı plesanta cinsiyeti belli değil benim henüz o yüzden sordum
Bağırsakta var ciltte de kaşlarda kızarıklık oluyor gece sancıları çoğalıyor böyle değildi bu ay tavan yaptı bende diyorum ataktan heralde hey allahım çocuk saat başı bağırarak kalkınca doktora gittim artıkAlerji grubunda da çok anneyle konuşuyorum karıştırıyorum canım cilt tepkili mi bağırsak tepkili miydi eğer bağırsak tepkiniz varsa ishal ve mukuslu kaka kesinlikle klaire labs infant probiyotik tavsiye ediyorum bizim günlük önceleri 7 8 9 kaka diyetle 5 6 7 ye düşmüştü şimdi bu probiyotigi 15 gündür kullanıyoruz daha ikinci günden kaka günde 1 kereye düştü şimdilerde de 2 günde 1 kaka yapıyor sesli kaka mukus ishal bitti kesinlikle çok tavsiye ederim soğuk zincirle getiriyorlar biraz pahalı ama inan değer
Tamam canım saol kusura bakmaCanım biz geçen sene kasımda doğum yaptık hiç hatırlamıyorum ki ne taraftaydı
Evet kıyafetle tartılıyor hepÇok güzel annesi maşallah kıyafetle mi tartıyorlar sizin doktorunuz bizim doktor sadece bezle tartıyor beze de 100 gr çıkıyor öyle yazıyor yani tam çıplak olarak
sterimar baby blocked var. ben ondan kullanıyorum tavsiye ederim tıkanıklık içinMerhaba kızlar benim bebeğim kafasının arkası düz kaldı
baştan beri yastık(düz kafa yastığı) kullandım ,sağa sola çevirdim yatırıdım illa sırt üstü yatacak öylede yattı hep ne yaptıysam fayda etmedim bi kaç gündür yan yatma yastığı aldım ama onda da çok yoruluyor gibi rahat uyumuyor gibi var mı sizin denediğiniz yöntemler ya da kendi haline mi bıraksam
Birde bu aralar burnu çok tıkalı serum suyu ile yıkıyorum ama çok bir fayda etmiyor dr gittim birşey demed serum suyuna devam edin
Kaka sayısı kac ishal mukus kan var mıBağırsakta var ciltte de kaşlarda kızarıklık oluyor gece sancıları çoğalıyor böyle değildi bu ay tavan yaptı bende diyorum ataktan heralde hey allahım çocuk saat başı bağırarak kalkınca doktora gittim artık
Tamam canım aşıdan önce bi gitmeye çalışayımTeşekkür ederim canım. Ya ben bekleme git baktır derim. Kulağını çekiştirip duruyordu benimki ben dişe yormuştum ama değilmiş. Ateş falan hiç olmadı bizde de. İnşallah enfeksiyon değildir ama sen yine de en kısa zamanda baktır bence. Emzirme pozisyonu önemli hatta uyurken bile dik yatırdık biz hep. Doktot uyurken bile dik durmalı bebekler dedi. Şimdi büyüdü artık normal yatırıyorum. Doktora kalsa hala dik uyutacak bebeği de bence yeter artık.
Ilinmasini bekliyorum canimKızlar yoğurdu dolaptan çıkar çıkmaz mı veriyorsunuz yoksa biraz ılımasını bekliyor musunuz
Masallah hızlı anneSlm kızlar bu sabah bende kahvaltı verdim ogluma 1/4 yumurta sarisi 1 cay kaş. Labne.aksam yapmistim labnesini.öglende kabakla patates puresi vercem yanina yogurtda koycam.kabak puresini hic sevmedi cunku yogurdu seviyor.3 gün kuralini ihlal ettim yumurta ve labne verdimcok sabirsizim herseyi tatsin biranonce ögunlere gecelim istiyorum ne diye acele ediyorsam.acaba yiyecekmi yemeyecekmi sevecekmi sevmicekmi.guzel güzel hazırlayip yedirmek istiyorum.ilik suyu cikartip buzluga koydum yemeklerine katmak icin erkenden.3 ay kaliyormus buzlukta.
Benimki kabağı hic sevmedi 3.gün bugünde kabak vercemEk gıdada tadımlık giden anneler, nasıl gidiyor? Biz de güvenli yiyecekler: yoğurt, patates, havuç, lor peyniri ( kendim yaptım) . Bunları sevdi. Yarın da kabak deneyeceğim bakalim. 2 hafta oldu başlayalı.
Kilo alımı çok iyi ayda 1 kgydu bu zamana kadar vücutta döküntü yok sadece kaşlarda oluyor kakada kan vardı keçi sütüne geçince kesti ama keçi sütüde verilmezmiş maması değişti alimentum veriyorum ama çok zor içiyor içine dün pekmez katıp verdim 10 a doğru uyudu 12 de bi sancı tuttu balık gibi kıvranıyor çocuk atıyo kendini geri kapanıyo içeri gaz damlası fln verdim gece biraz daha rahatladıKaka sayısı kac ishal mukus kan var mı
Vücudunda döküntü var mi sadece kaşlarında mi vücudunda genel kuruluk egzema gibi şeyler.yada kırmızı benekli döküntüler oluyor mu
Süt ürünlerini sıkıca kesersen ve alerji mamasıyla devam edersen şikayetleriniz 3 haftada çok hafifleyecek yeterli gelmezse et susam yumurta ve kuruyemişleri de kesersin bu arada asla paketli gıdalar bisküvi alıştırmalık çikolata yeme emerken aniden kendini geriye atıyorsa gizli reflu de olabilir kusuyor mu kilo alımı güzel mi
Bende öyle devam ediyorum şimdi bence doğrusuda 6 ay doldurmadan ek gıda vermemek. Zaten ömür boyu yiyecekler bari 6 ay anne sütü alsın sadeceDoktora en son dört aylıkken gittim mamaya devam et dedi alerjik bebek ya.
Şuan beşinci aydayiz.
Ama.ben altı aydan önce düşünmüyorum
Zaten herşeye alerji geliştiriyor.
Anne sütü ve mama veriyorum şuan.
Benim anne sütünü gece alıyor gündüz almıyor gündüz alerjik mama veriyorumBende öyle devam ediyorum şimdi bence doğrusuda 6 ay doldurmadan ek gıda vermemek. Zaten ömür boyu yiyecekler bari 6 ay anne sütü alsın sadece
Bizim aleeji yok şükür ama günde 3 defa mama veriyorum her şişe 120 ml olck şekilde anne sütü artık yetersiz kaldı o büyüdükçeBenim anne sütünü gece alıyor gündüz almıyor gündüz alerjik mama veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?