2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Teşekkür ederim canım. Ya ben bekleme git baktır derim. Kulağını çekiştirip duruyordu benimki ben dişe yormuştum ama değilmiş. Ateş falan hiç olmadı bizde de. İnşallah enfeksiyon değildir ama sen yine de en kısa zamanda baktır bence. Emzirme pozisyonu önemli hatta uyurken bile dik yatırdık biz hep. Doktot uyurken bile dik durmalı bebekler dedi. Şimdi büyüdü artık normal yatırıyorum. Doktora kalsa hala dik uyutacak bebeği de bence yeter artık.

Oy kuzum çok geçmiş olsun uykusu iyi normal düzeninde ağlaması huzursuzluğu yok dislerini çok fazla kaşıyor bugün ek gıda denemesi için silikon önlük taktım verdiğim ek gıdanın yüzüne bakmadı silikon önlüğü ağzına soktu gıcır gıcır diş kaşıdı

Bağırsakta var ciltte de kaşlarda kızarıklık oluyor gece sancıları çoğalıyor böyle değildi bu ay tavan yaptı bende diyorum ataktan heralde hey allahım çocuk saat başı bağırarak kalkınca doktora gittim artık

Çok güzel annesi maşallah kıyafetle mi tartıyorlar sizin doktorunuz bizim doktor sadece bezle tartıyor beze de 100 gr çıkıyor öyle yazıyor yani tam çıplak olarak
Evet kıyafetle tartılıyor hep

sterimar baby blocked var. ben ondan kullanıyorum tavsiye ederim tıkanıklık için

Kaka sayısı kac ishal mukus kan var mı
Vücudunda döküntü var mi sadece kaşlarında mi vücudunda genel kuruluk egzema gibi şeyler.yada kırmızı benekli döküntüler oluyor mu
Süt ürünlerini sıkıca kesersen ve alerji mamasıyla devam edersen şikayetleriniz 3 haftada çok hafifleyecek yeterli gelmezse et susam yumurta ve kuruyemişleri de kesersin bu arada asla paketli gıdalar bisküvi alıştırmalık çikolata yeme emerken aniden kendini geriye atıyorsa gizli reflu de olabilir kusuyor mu kilo alımı güzel mi

Tamam canım aşıdan önce bi gitmeye çalışayım

Masallah hızlı anne

Ek gıdada tadımlık giden anneler, nasıl gidiyor? Biz de güvenli yiyecekler: yoğurt, patates, havuç, lor peyniri ( kendim yaptım) . Bunları sevdi. Yarın da kabak deneyeceğim bakalim. 2 hafta oldu başlayalı.

Ek gıdada tadımlık giden anneler, nasıl gidiyor? Biz de güvenli yiyecekler: yoğurt, patates, havuç, lor peyniri ( kendim yaptım) . Bunları sevdi. Yarın da kabak deneyeceğim bakalim. 2 hafta oldu başlayalı.
Benimki kabağı hic sevmedi 3.gün bugünde kabak vercemneden 2 gün degilde 3 gun acaba.siz nekadar veriyorsunuz.bizim dr 1.gun 3 bebek kaş 2.gun 6 bebek kaş. 3.günde 9 bebek kaş.dedi.birde aradabu karisimlarina 1 tane kuru karisi katiyorum suda bekletip yada yarim catalla iyice eziyirum kakasini yapsin diye dogrumu yapiyorum bilmiyorum.zeytinyagida veriyorum kury kuru gunde 1 kere yapiyor dun yapmadi mesela.ama huzursuzda degil aglamiyor ikiniyor sadece yaparken.birseyi vermeden once arastiriyorum kabizmi ishalmi yapar ona gore vermeye calisiyorum.yogurdu cok sevdi mesela ama gaz yapiyor gırklayip duruyor yogurt yiyince

Doktora en son dört aylıkken gittim mamaya devam et dedi alerjik bebek ya.
Şuan beşinci aydayiz.
Ama.ben altı aydan önce düşünmüyorum
Zaten herşeye alerji geliştiriyor.
Anne sütü ve mama veriyorum şuan.

Bizimle masaya oturmak istiyor tabaklara uzaniyor kaptigi gibi agzina goturuyor su icerkenbardaga uzaniyor banada ver gibi..yani hevesli.yemek yerken filesine elma koyuyorum onu emiyor oyalaniyor yoksa bize yedirmiyor

Bebekleriniz yere koydugunuzda dönuyormu.birde karinustu nekadar duruyorlar.benimki donmuyor karinustu koydugumdada durmak istemiyor agliylr hemen.Dr. bol egzersiz karinustu duracak dedi durmuyor neyapmaliyim erkenmi benmi acele ediyorum 5.5 aylik bebek icin

Kilo alımı çok iyi ayda 1 kgydu bu zamana kadar vücutta döküntü yok sadece kaşlarda oluyor kakada kan vardı keçi sütüne geçince kesti ama keçi sütüde verilmezmiş maması değişti alimentum veriyorum ama çok zor içiyor içine dün pekmez katıp verdim 10 a doğru uyudu 12 de bi sancı tuttu balık gibi kıvranıyor çocuk atıyo kendini geri kapanıyo içeri gaz damlası fln verdim gece biraz daha rahatladı

Doktora en son dört aylıkken gittim mamaya devam et dedi alerjik bebek ya.
Şuan beşinci aydayiz.
Ama.ben altı aydan önce düşünmüyorum
Zaten herşeye alerji geliştiriyor.
Anne sütü ve mama veriyorum şuan.
Bende öyle devam ediyorum şimdi bence doğrusuda 6 ay doldurmadan ek gıda vermemek. Zaten ömür boyu yiyecekler bari 6 ay anne sütü alsın sadece

Benim anne sütünü gece alıyor gündüz almıyor gündüz alerjik mama veriyorum
Bizim aleeji yok şükür ama günde 3 defa mama veriyorum her şişe 120 ml olck şekilde anne sütü artık yetersiz kaldı o büyüdükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…