Çok acele ediyorsun inşallah bağırsaklarını yormazsın daha 6 ayı bile doldurmadilar bu kadar çeşitli ve doyumluk öğün vermemeli canım 5 6 aylık bebek yemek yemez zaten erken heves ediyorsun ana besin anne sütü yada formül mamadır. Bu dediklerin yiyecek mi yemeyecek mi çeşitli öğünler menüler hazırlama çabalarına daha var şu anda ancak tatlarına baktirarak gidebilirsin. Yine de senin tercihinSlm kızlar bu sabah bende kahvaltı verdim ogluma 1/4 yumurta sarisi 1 cay kaş. Labne.aksam yapmistim labnesini.öglende kabakla patates puresi vercem yanina yogurtda koycam.kabak puresini hic sevmedi cunku yogurdu seviyor.3 gün kuralini ihlal ettim yumurta ve labne verdimcok sabirsizim herseyi tatsin biranonce ögunlere gecelim istiyorum ne diye acele ediyorsam.acaba yiyecekmi yemeyecekmi sevecekmi sevmicekmi.guzel güzel hazırlayip yedirmek istiyorum.ilik suyu cikartip buzluga koydum yemeklerine katmak icin erkenden.3 ay kaliyormus buzlukta.
Alerji mamasi yazmadı mi doktor canımBenimkide artık emmiyor karnı ağrıyor kendini geri itiyor doktor relactaz verdi bide enteromax ve ya forbıome probıotık alalım dedi gecede doymadığu için sık kalkıyor valla mahvolduk beraber
Biraz ılımasını bekliyorum bugün doktorla görüştüm kızlar bebegim 5 ay 4 günlük ek gıda vermememi söyledi sadece haftada bir tattır dediKızlar yoğurdu dolaptan çıkar çıkmaz mı veriyorsunuz yoksa biraz ılımasını bekliyor musunuz
YaZdı alimentum similac onuda dün gece akla karayı seçerek içirdim çok kötü kokuyo benm bile burnumdan gitmedi tüm gece meme reddi yaşıyorum şuan zaten gece emmiypr emmedipi için sık kalkıyor mahvoldumAlerji mamasi yazmadı mi doktor canım
Ya bir püf noktasını bulursan yaz lütfen. Benim bu sefer çok sulu oldu cidden ya. Eşim de dalga geçiyor benimle.2 gundur ayni durumdayim canim ya 3 gun cok guzel becerdim simdi olmuyor ayni seyleri yapiyorum bi de
Ben de bunalımdayım hiçbir şeyden zevk almıyorum sadece görev gibi yapıp duruyorum evin içinde. Koronadan önceki hayatım ne güzelmiş diyorum şimdi kimseyle görüşmek yok evde hapis gibi yaşıyorumKızlar salgindan sosyal hayatın tümden bitmiş olmasından hiç bahseden olmuyor ne hayaller kurmuştuk bebeklerimizle gezecektik hele de ben arkadaşlarıma kuzenlerime vs gidecektim oğlumla gezecektik resmen hapishane hayati yaşıyorum depresyondayım ama haberim bile yok sadece eve bebeğime odaklı yaşayıp gidiyorum hoş salgın olmasa da zaten ancak kendimize geldik ama bu kadar da kapatmazdım heralde kendimi işin ilginç yani artık yalnızlık hoşuma gitmeye başladı canım kimseyi istemiyor bu da depresyonumun bir parçası mi acaba bazen apartmanin bahçeye çıkıyorum bazen de anneme kahveye birde doktora hastaneye
Sağdamıydı soldamıydı acabaEvetcanım ılk bebek yaşım 25 bugun de evlılık yıldonumum ıkıncı yılımız oğlusumuzu ogrendık
Ah canım benim sen ne diyeti yapıyorsun simdiYaZdı alimentum similac onuda dün gece akla karayı seçerek içirdim çok kötü kokuyo benm bile burnumdan gitmedi tüm gece meme reddi yaşıyorum şuan zaten gece emmiypr emmedipi için sık kalkıyor mahvoldum
Alerji grubunda da çok anneyle konuşuyorum karıştırıyorum canım cilt tepkili mi bağırsak tepkili miydi eğer bağırsak tepkiniz varsa ishal ve mukuslu kaka kesinlikle klaire labs infant probiyotik tavsiye ediyorum bizim günlük önceleri 7 8 9 kaka diyetle 5 6 7 ye düşmüştü şimdi bu probiyotigi 15 gündür kullanıyoruz daha ikinci günden kaka günde 1 kereye düştü şimdilerde de 2 günde 1 kaka yapıyor sesli kaka mukus ishal bitti kesinlikle çok tavsiye ederim soğuk zincirle getiriyorlar biraz pahalı ama inan değerYaZdı alimentum similac onuda dün gece akla karayı seçerek içirdim çok kötü kokuyo benm bile burnumdan gitmedi tüm gece meme reddi yaşıyorum şuan zaten gece emmiypr emmedipi için sık kalkıyor mahvoldum
Kızlar yine mi hamilesinizSağdamıydı soldamıydı acaba
Ayyyynenn aynen görev gibi herşey robot gibi çok bunalımdayım bende annemle görüşüyorum hele ki o varBen de bunalımdayım hiçbir şeyden zevk almıyorum sadece görev gibi yapıp duruyorum evin içinde. Koronadan önceki hayatım ne güzelmiş diyorum şimdi kimseyle görüşmek yok evde hapis gibi yaşıyorumtek güzel şey bebeğim onunlada özgürce çıkıp gezemiyoruz inşallah o günlerde gelir
Ayyy pardon bende burda görünce sizi ikinci sandim geçenlerde bi 2020 kasım annesi arkadaş imiz da hamileydi deCanım benim ilk ama
Çok güzel annesi maşallah kıyafetle mi tartıyorlar sizin doktorunuz bizim doktor sadece bezle tartıyor beze de 100 gr çıkıyor öyle yazıyor yani tam çıplak olarakKızlar bebegim 5 aylık tartıldı bugün 8.buçuk kilo çıktı birde üzerinde elbisesi vardı ek gıdaya gerek yok galiba bana çok iyi geldi kilosu
Çok şükür canım maşallah idrar vermekle de iyi yapmışsın ben kan idrar tahlillerini her gittiğimde yaptırıyorum da sana birşey soracağım benim de oğlum sol kulağını çekiştiriyor çiziyor yoluyor huzursuzluğu ateşi hicbir belirtisi yok doktora gitmemize 12 13 gün var aşıya yani beklemesem gitsem mi bu kulak enfeksiyonu belirtisi mi sizin de böyle olmuş muydu sen dedikten sonra 45 derecelik pozisyona daha dikkat etmeye başlamıştımBizim kulak enfeksiyonumuz geçmiş. Antibiyotik iğneler iyi gelmiş. İdrar tahlili yaptık sonucunu bekliyorum. İdrar tahlilini kontrol olsun diye yaptırıyorum. Onun dışında uykusuzluğa çare yok. Dün gece 3 buçukta uyuduk. Nasıl dayanıyor uyumadan nasıl duruyor inanamıyorum.
Yok benim ki Aralık ta ama sizin ki sağda mı soldamı plesanta cinsiyeti belli değil benim henüz o yüzden sordumAyyy pardon bende burda görünce sizi ikinci sandim geçenlerde bi 2020 kasım annesi arkadaş imiz da hamileydi de
Burası 2020 kasım anneleri yalniz
Benim kızımda alt dişler çıktı, çıkarken kulağını çekiştiriyordu ve sürekli ağzına bişeyler alıp dişlerini kaşıyodu, dişlik salatalık falan. geçenlerde yine kulağını çekiştirmeye başladı başta diş sandık ama uyku düzeni iyi olan çocuk saat başı uyanır, uyanınca da bağırarak kalkar oldu, kulağını çekiştirirken canının yandığı çok belli oluyodu, çok ağlıyordu, enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyoruz şimdi, inşallah sizinkisi iltihap değildir, içim gidiyo kızım ağladıkçaKızlar oluyor mu sizde de benim oğlum sol kulağını çekiştiriyor tırnaklarıyla çiziyor kaşıyor hiç bir huzursuzluk yok ağlaması felan yok diş zamani olabilir diyorlar ama daha diş de yok sanırım 6 ay olmadık abileri geç çıkartmıştı bilemedim enfeksiyon mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?