2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok acele ediyorsun inşallah bağırsaklarını yormazsın daha 6 ayı bile doldurmadilar bu kadar çeşitli ve doyumluk öğün vermemeli canım 5 6 aylık bebek yemek yemez zaten erken heves ediyorsun ana besin anne sütü yada formül mamadır. Bu dediklerin yiyecek mi yemeyecek mi çeşitli öğünler menüler hazırlama çabalarına daha var şu anda ancak tatlarına baktirarak gidebilirsin. Yine de senin tercihin
Ben geçen hafta sırayla kabak bal kabağı patates havuç ve zeytinyağı her birini tek tek ekleyerek denedim zaten alerjik olmayan şeyler ve püre şeklinde degil daha en baştan çatalla ezerek vermek gerekiyor sonrasında zorlanmamak için

Kızlar yoğurdu dolaptan çıkar çıkmaz mı veriyorsunuz yoksa biraz ılımasını bekliyor musunuz
Biraz ılımasını bekliyorum bugün doktorla görüştüm kızlar bebegim 5 ay 4 günlük ek gıda vermememi söyledi sadece haftada bir tattır dedi bende geri çekildim zaten yoğurt verdim 2 3 gün oda günde 1 fincan artık vermiycm

Bizim kulak enfeksiyonumuz geçmiş. Antibiyotik iğneler iyi gelmiş. İdrar tahlili yaptık sonucunu bekliyorum. İdrar tahlilini kontrol olsun diye yaptırıyorum. Onun dışında uykusuzluğa çare yok. Dün gece 3 buçukta uyuduk. Nasıl dayanıyor uyumadan nasıl duruyor inanamıyorum.

2 gundur ayni durumdayim canim ya 3 gun cok guzel becerdim simdi olmuyor ayni seyleri yapiyorum bi de
Ya bir püf noktasını bulursan yaz lütfen. Benim bu sefer çok sulu oldu cidden ya. Eşim de dalga geçiyor benimle.

Ben de bunalımdayım hiçbir şeyden zevk almıyorum sadece görev gibi yapıp duruyorum evin içinde. Koronadan önceki hayatım ne güzelmiş diyorum şimdi kimseyle görüşmek yok evde hapis gibi yaşıyorum tek güzel şey bebeğim onunlada özgürce çıkıp gezemiyoruz inşallah o günlerde gelir

YaZdı alimentum similac onuda dün gece akla karayı seçerek içirdim çok kötü kokuyo benm bile burnumdan gitmedi tüm gece meme reddi yaşıyorum şuan zaten gece emmiypr emmedipi için sık kalkıyor mahvoldum
Ah canım benim sen ne diyeti yapıyorsun simdi
Mamalardan en iyisi tadı en güzel olanı evolvia rp1 ve rp2 ayına göre kullananlar hep öyle diyor istersen raporu ona göre çıkarttır içeremedim de birde yeni mama alana kadar söyle yapabilirsin mama yi bir temiz tepsi gibi cam tabak borcam gibi birseye dök ve akşama kadar git gel karıştır üstüne incecik peçete korumak amaclı kapat kokusu öyle gidiyor muş

YaZdı alimentum similac onuda dün gece akla karayı seçerek içirdim çok kötü kokuyo benm bile burnumdan gitmedi tüm gece meme reddi yaşıyorum şuan zaten gece emmiypr emmedipi için sık kalkıyor mahvoldum
Alerji grubunda da çok anneyle konuşuyorum karıştırıyorum canım cilt tepkili mi bağırsak tepkili miydi eğer bağırsak tepkiniz varsa ishal ve mukuslu kaka kesinlikle klaire labs infant probiyotik tavsiye ediyorum bizim günlük önceleri 7 8 9 kaka diyetle 5 6 7 ye düşmüştü şimdi bu probiyotigi 15 gündür kullanıyoruz daha ikinci günden kaka günde 1 kereye düştü şimdilerde de 2 günde 1 kaka yapıyor sesli kaka mukus ishal bitti kesinlikle çok tavsiye ederim soğuk zincirle getiriyorlar biraz pahalı ama inan değer

Ayyyynenn aynen görev gibi herşey robot gibi çok bunalımdayım bende annemle görüşüyorum hele ki o var

Kızlar bebegim 5 aylık tartıldı bugün 8.buçuk kilo çıktı birde üzerinde elbisesi vardı ek gıdaya gerek yok galiba bana çok iyi geldi kilosu
Çok güzel annesi maşallah kıyafetle mi tartıyorlar sizin doktorunuz bizim doktor sadece bezle tartıyor beze de 100 gr çıkıyor öyle yazıyor yani tam çıplak olarak

Çok şükür canım maşallah idrar vermekle de iyi yapmışsın ben kan idrar tahlillerini her gittiğimde yaptırıyorum da sana birşey soracağım benim de oğlum sol kulağını çekiştiriyor çiziyor yoluyor huzursuzluğu ateşi hicbir belirtisi yok doktora gitmemize 12 13 gün var aşıya yani beklemesem gitsem mi bu kulak enfeksiyonu belirtisi mi sizin de böyle olmuş muydu sen dedikten sonra 45 derecelik pozisyona daha dikkat etmeye başlamıştım

Kızlar oluyor mu sizde de benim oğlum sol kulağını çekiştiriyor tırnaklarıyla çiziyor kaşıyor hiç bir huzursuzluk yok ağlaması felan yok diş zamani olabilir diyorlar ama daha diş de yok sanırım 6 ay olmadık abileri geç çıkartmıştı bilemedim enfeksiyon mu acaba

Ayyy pardon bende burda görünce sizi ikinci sandim geçenlerde bi 2020 kasım annesi arkadaş imiz da hamileydi de
Burası 2020 kasım anneleri yalniz
Yok benim ki Aralık ta ama sizin ki sağda mı soldamı plesanta cinsiyeti belli değil benim henüz o yüzden sordum

Benim kızımda alt dişler çıktı, çıkarken kulağını çekiştiriyordu ve sürekli ağzına bişeyler alıp dişlerini kaşıyodu, dişlik salatalık falan. geçenlerde yine kulağını çekiştirmeye başladı başta diş sandık ama uyku düzeni iyi olan çocuk saat başı uyanır, uyanınca da bağırarak kalkar oldu, kulağını çekiştirirken canının yandığı çok belli oluyodu, çok ağlıyordu, enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyoruz şimdi, inşallah sizinkisi iltihap değildir, içim gidiyo kızım ağladıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…