Çok acele ediyorsun inşallah bağırsaklarını yormazsın daha 6 ayı bile doldurmadilar bu kadar çeşitli ve doyumluk öğün vermemeli canım 5 6 aylık bebek yemek yemez zaten erken heves ediyorsun ana besin anne sütü yada formül mamadır. Bu dediklerin yiyecek mi yemeyecek mi çeşitli öğünler menüler hazırlama çabalarına daha var şu anda ancak tatlarına baktirarak gidebilirsin. Yine de senin tercihinSlm kızlar bu sabah bende kahvaltı verdim ogluma 1/4 yumurta sarisi 1 cay kaş. Labne.aksam yapmistim labnesini.öglende kabakla patates puresi vercem yanina yogurtda koycam.kabak puresini hic sevmedi cunku yogurdu seviyor.3 gün kuralini ihlal ettim yumurta ve labne verdimcok sabirsizim herseyi tatsin biranonce ögunlere gecelim istiyorum ne diye acele ediyorsam.acaba yiyecekmi yemeyecekmi sevecekmi sevmicekmi.guzel güzel hazırlayip yedirmek istiyorum.ilik suyu cikartip buzluga koydum yemeklerine katmak icin erkenden.3 ay kaliyormus buzlukta.
Ben geçen hafta sırayla kabak bal kabağı patates havuç ve zeytinyağı her birini tek tek ekleyerek denedim zaten alerjik olmayan şeyler ve püre şeklinde degil daha en baştan çatalla ezerek vermek gerekiyor sonrasında zorlanmamak için