Benimkide kizariyordu vucududa alerjik mama veriyorum toplasan iki yemek kaşığı zor içiyor ama günlük kaka yapmaya başladı az az . Kızarıklıklar geçti .yüzündekiler gitmiyor du onlarda gitti .Bağırsakta var ciltte de kaşlarda kızarıklık oluyor gece sancıları çoğalıyor böyle değildi bu ay tavan yaptı bende diyorum ataktan heralde hey allahım çocuk saat başı bağırarak kalkınca doktora gittim artık
Cnm benimkide karın üstü duramiyor dün bezini taytini çıkardım kendi yarım döndü bende tam döndürdüm emeklemeye felan çalıştı yattı öyle bı dene istersenBebekleriniz yere koydugunuzda dönuyormu.birde karinustu nekadar duruyorlar.benimki donmuyor karinustu koydugumdada durmak istemiyor agliylr hemen.Dr. bol egzersiz karinustu duracak dedi durmuyor neyapmaliyim erkenmi benmi acele ediyorum 5.5 aylik bebek icin
Hangi mama ? Alimentumu içmiyorBenimkide kizariyordu vucududa alerjik mama veriyorum toplasan iki yemek kaşığı zor içiyor ama günlük kaka yapmaya başladı az az . Kızarıklıklar geçti .yüzündekiler gitmiyor du onlarda gitti .
Normalde durmuyor ama banyo oncedi massj yaparke n bezinide cikariyorum cok guzel duruyor kafasini kaldiriyor yana yuvarlaniyor.gel görkinormal zamanda mümkün degil durmuyor.masajmı bekliyor acabaCnm benimkide karın üstü duramiyor dün bezini taytini çıkardım kendi yarım döndü bende tam döndürdüm emeklemeye felan çalıştı yattı öyle bı dene istersen
Cnm ben 2 saat oncesi falan cikartiyorum direk verme midesini usutmesinKızlar yoğurdu dolaptan çıkar çıkmaz mı veriyorsunuz yoksa biraz ılımasını bekliyor musunuz
Cnm ben tam 6ayini doldurduktan sonra vermeye basladim gelissin bagirsaklari iyice zaten omur boyu yiyecekler anne sutu aliyorsa birak doya doya icsin bebisBiraz ılımasını bekliyorum bugün doktorla görüştüm kızlar bebegim 5 ay 4 günlük ek gıda vermememi söyledi sadece haftada bir tattır dedibende geri çekildim zaten yoğurt verdim 2 3 gün oda günde 1 fincan artık vermiycm
Canim 3 gunun sonunda tekrar denedim ve taş☺ naptim biliyomusun bu sefer koy sutu getirttim dr oyle dedi birde bildik biri herneyse sutu cok kaynattim 2 kez falan kabardi sondu ve sık sık kepce yardimiyla karistirip kepceyle alip yukardan biraktim anlatabildim mi adi ne cikaramadim suanYa bir püf noktasını bulursan yaz lütfen. Benim bu sefer çok sulu oldu cidden ya. Eşim de dalga geçiyor benimle.
Cnm hic verme yaa benimki 6.ayini 5gun gecmisti 8600 cikti dr kilosu cok fazla bende 2 ogun mama veriyordum hic verme dedi ek gida icinde 6yi bekle gerek yok hatta surekli besliyom diye kizdi qslinda standart yiyor ama anlamadim vallaKızlar bebegim 5 aylık tartıldı bugün 8.buçuk kilo çıktı birde üzerinde elbisesi vardı ek gıdaya gerek yok galiba bana çok iyi geldi kilosu
Benimkide hep ayni kulaginin orasini sela veren hocalar gibi tutuyo birde kasiyo orayi anlamadim 1disi yarim cikti digeride gozukuyor ama cikmadi huzursuzluk arada yapiyir tabi ama bilemedimKızlar oluyor mu sizde de benim oğlum sol kulağını çekiştiriyor tırnaklarıyla çiziyor kaşıyor hiç bir huzursuzluk yok ağlaması felan yok diş zamani olabilir diyorlar ama daha diş de yok sanırım 6 ay olmadık abileri geç çıkartmıştı bilemedim enfeksiyon mu acaba
Cnm yuzustu durmak cok iyi bebekler icin tum kaslari gelisiyior bir sekilde oyalamaya calisip tut oyle zamanla durus sureside artacaktir zaten bu arada donmek icin 7.aya kadar vakitleri var sanirim benimki 6 aya 4gun vardi dondu simdide duz tutamiyoruz hep donuyo karin ustu duruyorBebekleriniz yere koydugunuzda dönuyormu.birde karinustu nekadar duruyorlar.benimki donmuyor karinustu koydugumdada durmak istemiyor agliylr hemen.Dr. bol egzersiz karinustu duracak dedi durmuyor neyapmaliyim erkenmi benmi acele ediyorum 5.5 aylik bebek icin
20 gündür kulağını kaşıyordu, herkes diş dedi yinede içim el vermedi gittim hiç bişey yoktu diş çıkarıyor dedi doktorBenimkide hep ayni kulaginin orasini sela veren hocalar gibi tutuyo birde kasiyo orayi anlamadim 1disi yarim cikti digeride gozukuyor ama cikmadi huzursuzluk arada yapiyir tabi ama bilemedim
Benim bebegim 4. 5 aylıktı dönmeye başladıCnm yuzustu durmak cok iyi bebekler icin tum kaslari gelisiyior bir sekilde oyalamaya calisip tut oyle zamanla durus sureside artacaktir zaten bu arada donmek icin 7.aya kadar vakitleri var sanirim benimki 6 aya 4gun vardi dondu simdide duz tutamiyoruz hep donuyo karin ustu duruyor
Teşekkür ederim canım. Ben de çok kaynatmayı düşünüyordum bu defa. Ben kavanozda mayalıyorum yoğurdu. Bakalım ben de bugün mayalayacağım yine ne olacak. Bilgiler için teşekkür ederim ama olmayınca olmuyor sinir oluyorumCnm ben tam 6ayini doldurduktan sonra vermeye basladim gelissin bagirsaklari iyice zaten omur boyu yiyecekler anne sutu aliyorsa birak doya doya icsin bebis
Canim 3 gunun sonunda tekrar denedim ve taş☺ naptim biliyomusun bu sefer koy sutu getirttim dr oyle dedi birde bildik biri herneyse sutu cok kaynattim 2 kez falan kabardi sondu ve sık sık kepce yardimiyla karistirip kepceyle alip yukardan biraktim anlatabildim mi adi ne cikaramadim suansonra altini kapatip mayalayacagim tencereye koydum sogumasini bekledim kaynadigi gibi kap degistir bu arada . Parmagimla kontrol yapip isiyi tutturunca bir kaseye bir kepce sutu aldim mayayi koydum yaklasik (500-600 litreye 1yemek kasigi gibi )iyice karistirdim sonra tencerenin kenarindan yavasca mayali sutu diger sute ekledim soguk olmayan odaya ve kimilamiycak sabit bir yere once sofra bezi sonra 2battaniyeye sıkica sardim ve sabaha kadar hic ellemedim ve bir actim oncekilerden de iyi olmustu cnm umarim sende tutturursun bende bu ayarimu bozmam ins yoksa yogurt makinesi alicam deliriyorum cunku
Cnm hic verme yaa benimki 6.ayini 5gun gecmisti 8600 cikti dr kilosu cok fazla bende 2 ogun mama veriyordum hic verme dedi ek gida icinde 6yi bekle gerek yok hatta surekli besliyom diye kizdi qslinda standart yiyor ama anlamadim valla
Canım 4 aylıkken dönmeye başladı benim oğlum şu anda dönerek gidiyor üst üste ard arda 2 3 kez dönerek halının bir ucuna gidiyor oyuncağını almaya şimdi 5 buçuk aylık sürünmeye de başladı yavaş yavaş zor oluyor ama debelene debelene kendini öne doğru ittiriyor yüz üstü koydugumda 40 günlükten beri duruyor maşallah önceleri yorulur kafasını indirir yere yan koyar geri kaldırırdı şimdi pek yorulmuyorBebekleriniz yere koydugunuzda dönuyormu.birde karinustu nekadar duruyorlar.benimki donmuyor karinustu koydugumdada durmak istemiyor agliylr hemen.Dr. bol egzersiz karinustu duracak dedi durmuyor neyapmaliyim erkenmi benmi acele ediyorum 5.5 aylik bebek icin
Dişi şişmiş mi canım belli oldu mu yeri beyazlık felan var mı benim oğlumda daha yok20 gündür kulağını kaşıyordu, herkes diş dedi yinede içim el vermedi gittim hiç bişey yoktu diş çıkarıyor dedi doktor
Bende kabak balkabak havuç patates pirinç ve zeytinyağı ilk hafta bunları geçtik bu hafta kalan sebzelerin tadına baktıracağım ben daha çok alerjik bebek olduğundan dolayı deneyip alerjisi olmadığını görüp ilerde menü hazırlarken güvenli gıdaları tespit etmek maksadıyla tadına baktirip bir iki çay kaşığı geçiyorumEk gıdada tadımlık giden anneler, nasıl gidiyor? Biz de güvenli yiyecekler: yoğurt, patates, havuç, lor peyniri ( kendim yaptım) . Bunları sevdi. Yarın da kabak deneyeceğim bakalim. 2 hafta oldu başlayalı.
Evet canım çoktandır var beyazlık daha 4 aylık tı doktorumuz dedi başlamış bu arada kızlar saçlarınız ne durumda ben vitamin aldıgım halde devam ediyor dökülme?,Dişi şişmiş mi canım belli oldu mu yeri beyazlık felan var mı benim oğlumda daha yok
Benim oğlum da öyle canım sabırsızlanıyoruz yedirmek için çünkü ne yesek uzanıyor ama ben listeye göre programlı gidiyorum herşeyi denedikten sonra artık ona özel yemekler hazırlarım şöyle 8 aylık olmaya felanBizimle masaya oturmak istiyor tabaklara uzaniyor kaptigi gibi agzina goturuyor su icerkenbardaga uzaniyor banada ver gibi..yani hevesli.yemek yerken filesine elma koyuyorum onu emiyor oyalaniyor yoksa bize yedirmiyor
Benim vitamin demir kullandigim sürece hiç dökülmedi bu ay ilaç kullanmadım epey saçım döküldü yani sana vitamin almadığın için dökülüyor diyordum ama dökülecek saç yine de dökülüyor demekki ölü saçlar bunlar diyorum banyoda elimi attıkça geldi epey şimdi azaldı dökülme ama baya bi saç gitti kökleri ölmüş demekki diyorumEvet canım çoktandır var beyazlık daha 4 aylık tı doktorumuz dedi başlamış bu arada kızlar saçlarınız ne durumda ben vitamin aldıgım halde devam ediyor dökülme?,
Doktora gittim hamilelik sürecinde dinlenen saçlar emzirme döneminde dökülürmüş ama yerine yeniden çıkıyor bu durum 2 yılda sürebilir dedi korkmuyorum artık alıştım zaten iki üç tel saçım tek kaldıBenim vitamin demir kullandigim sürece hiç dökülmedi bu ay ilaç kullanmadım epey saçım döküldü yani sana vitamin almadığın için dökülüyor diyordum ama dökülecek saç yine de dökülüyor demekki ölü saçlar bunlar diyorum banyoda elimi attıkça geldi epey şimdi azaldı dökülme ama baya bi saç gitti kökleri ölmüş demekki diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?