Pisti mi merak ettim..benim bahsettigim yuvarlak büyukler var metal süzgec gibi ama tel degil fotoda yükleyemiyorum ki telefondan olmuyor anlatabilmisimdir umarim
Kızlar kabak verdim ilk defa yemiyor ögürdü agladı nasıl sevcek benimki ikizlerde yogurtla baslamistim hic seve seve ilerlemistik bunda alerji var diye veremiyorumda yarın mi denesem aksam mı denesem
Kızlar benim buharda pişirme aparatım paslandı ya trendyoşdan aldım ama gelmesine daha var ben azcık suda haşlasam olmaz mı bugün kabak vereyim diyorum başka nasıl halledebilirim o gelene kadar
Kızlar kabak verdim ilk defa yemiyor ögürdü agladı nasıl sevcek benimki ikizlerde yogurtla baslamistim hic seve seve ilerlemistik bunda alerji var diye veremiyorumda yarın mi denesem aksam mı denesem
Canım senin bebsin kakasinda kan da var dı dimi..bende gördum catlak kanıydı galiba anestolla hamazic kullaniyorum iki gundür kan yoktu simdi tekrar kakasini ederken ikindi biraz nokta seklinde gelmis.ek gidayada baslicam simdi nasil ayirt edicem kan gelirse falan
Canım çay kaşığı ile başla zaten yarın iki çay kaşığı verirsin obur gün 1 tatlı kaşığı sende var mı bülent sekerel in listesi ona göre devam edebilirsin
2 gün önce öyleydi mukusun icindeydi boyamis gibiydi hatta facede resimnpaylastim orda da catlak kani dediler bugünkunude paylastim onada catlak kani dedi valla anladim
Canım çay kaşığı ile başla zaten yarın iki çay kaşığı verirsin obur gün 1 tatlı kaşığı sende var mı bülent sekerel in listesi ona göre devam edebilirsin