2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
En çok hangi aylarda kilo alınıyor kendimizi ne zaman tutmaliyiz
Her zaman sağlıklı beslenmek en iyisi dicem ama bazen tatlı tuzlu ekşiyi aynı anda yeme hissin geliyo canavara dönüşüyosun ☺☺ tavsiyem imkanınız varsa bu ara kırmızı et yiyin muz ceviz badem fındık ihmal etmeyin çok faydalı ve nane maydanozdan uzak durun canım

Her zaman olmasaydı keşke maydanozu duymuştum naneye de dikkat ederim

Bide kese sola yakinsa oglan saga yakinsa kiz diyolar bi bakayim bende bu sitede yapmislar yuzde doksani dogru cikmis

Bende igne kullananlardanim Rabbim yardimcimiz olsun

Bende hergün göbekten iğne oluyorum. ilk hamileliğimde clexane olmuştum bu sefer oksapar verdi. sanki oksapar çok yakıyor gibi geliyor bana. bi yer de okudum biri iğne yapmadan önce kolonya ile silmeyi bırakmış ve daha az yakmış bende denedim ve gerçekten işe yaradı. ama ne kdr doğru bi uygulama bilmiyorum dezanfekte etmeden iğne yapmak.

Ama alkolle dezenfekte etmek lazım benim bildiğim ondan ben kolonyayla yaptım. Az yakıyor ama. İki üç dakika acıyor sonra geçiyor ben clexane kullanmadım hiç bu ilk bir sağına bir soluna yapıcam aslında koldan da yapılıyormuş ama ona kendin yapman çok zor. Belki ilerde virüs geçerse hastaneye gider koldan yaptırırım arada dün bir arkadaş söyledi buradan, yaptıktan sonra da bastır hafif yoksa morarıyormuş

Acaba doktora erken gitmeniz daha iyi olmaz mı? Düşük olma tehlikesine karşı size ilaç verirdi tutunmasını kolaylaştırmak ve düşmesini engellemek için. Benim de önceden kimyasallar vardı. Silik çizgi çıkınca whemen gittim. Değerlerin iyi ama ben yine de progesteron vericem koruyalım dedi

Arkadaşlar telefondan gebelik takibi icin kullandığınız, memnun kaldığınız bi program var mı?

İnanki çok yıprandım 2 düşük olduğunda doktordan çıkmadım. Polip olduğu için düşük oluyormuş alındı polip te histeroskopi ile 30 aralıkta. 25 şubat sat şuan. Şuan gitsem nolcakki yine bekliycem tutunmasını kalp atışını 3 ay geçmesini. Ama ben 8. Haftada gitmeyi düşünüyorum.

Sen bilirsin canım, ama histeroskopi sonrası olması kolaylaşıyor diyor doktorlar ben de ekimde olmuştum hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…