- 20 Mart 2011
- 13.979
- 32.606
- 798
En çok hangi aylarda kilo alınıyor kendimizi ne zaman tutmaliyizBende 64 üm canım 63le hamile olduğumu öğrendim geçen hafta ☺☺
Her zamanEn çok hangi aylarda kilo alınıyor kendimizi ne zaman tutmaliyiz
Her zaman olmasaydı keşkeHer zamansağlıklı beslenmek en iyisi dicem ama bazen tatlı tuzlu ekşiyi aynı anda yeme hissin geliyo canavara dönüşüyosun ☺☺ tavsiyem imkanınız varsa bu ara kırmızı et yiyin muz ceviz badem fındık ihmal etmeyin çok faydalı ve nane maydanozdan uzak durun canım
Cnmbende de basdönmesi yapıyordu Dr a söyledim vajınal aplikator verdi içeriginde progestan olan simdi iyiyimben hep agzidan aldim burda hreks gece kullanmış bende gece kullancm
Kaçıncı gebelik canimHanımlaaarrrr kimse mesajıma cevap yazmamış ama çok kırıldımmmm
İkinciKaçıncı gebelik canim
Ay çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhabalar, ben de bugün 7+3’te kalp atışlarını dinledim bebeğimin. 2. çocuğum olacak Allah nasip ederse. 7 yaşında bir de kızım var.
Kızlar az önce ilk defa kendime kan sulandırıcı iğne yaptım göbüşümdençok psikopat hissediyorum kendimi virüs olmasa ben her gün hastaneye giderdim ama virüs olunca dün hastanede bir tane yapıp gösterdiler. Bugün kendim yaptım
bneimki rahmin merkzeine yerlesmisBide kese sola yakinsa oglan saga yakinsa kiz diyolar bi bakayim bende bu sitede yapmislar yuzde doksani dogru cikmis
Bende igne kullananlardanim Rabbim yardimcimiz olsun
Ama alkolle dezenfekte etmek lazım benim bildiğim ondan ben kolonyayla yaptım. Az yakıyor ama. İki üç dakika acıyor sonra geçiyorBende hergün göbekten iğne oluyorum. ilk hamileliğimde clexane olmuştum bu sefer oksapar verdi. sanki oksapar çok yakıyor gibi geliyor bana. bi yer de okudum biri iğne yapmadan önce kolonya ile silmeyi bırakmış ve daha az yakmış bende denedim ve gerçekten işe yaradı. ama ne kdr doğru bi uygulama bilmiyorum dezanfekte etmeden iğne yapmak.
Acaba doktora erken gitmeniz daha iyi olmaz mı? Düşük olma tehlikesine karşı size ilaç verirdi tutunmasını kolaylaştırmak ve düşmesini engellemek için. Benim de önceden kimyasallar vardı. Silik çizgi çıkınca whemen gittim. Değerlerin iyi ama ben yine de progesteron vericem koruyalım dediBenimde içim rahat ama doktora gitmeyi biraz erteliyorum bu sefer. Çünkü bundan önce 2 düşük bir operasyon gecirdim. Polip alındı rahimden. Önemli olan bebeğimin tutunması sağlıkla inşallah benim için
Ben Dr Banu Çiftçi nın programını kullanıyorum canımArkadaşlar telefondan gebelik takibi icin kullandığınız, memnun kaldığınız bi program var mı?
Canim kese icindeki bebege bak sagami yakin solamibneimki rahmin merkzeine yerlesmis
Benimki sola yakın kese de fasulye gibi ne oluyor bu durumdaCanim kese icindeki bebege bak sagami yakin solami
İnanki çok yıprandım 2 düşük olduğunda doktordan çıkmadım. Polip olduğu için düşük oluyormuş alındı polip te histeroskopi ile 30 aralıkta. 25 şubat sat şuan. Şuan gitsem nolcakki yine bekliycem tutunmasını kalp atışını 3 ay geçmesini. Ama ben 8. Haftada gitmeyi düşünüyorum.Acaba doktora erken gitmeniz daha iyi olmaz mı? Düşük olma tehlikesine karşı size ilaç verirdi tutunmasını kolaylaştırmak ve düşmesini engellemek için. Benim de önceden kimyasallar vardı. Silik çizgi çıkınca whemen gittim. Değerlerin iyi ama ben yine de progesteron vericem koruyalım dedi
Sen bilirsin canım, ama histeroskopi sonrası olması kolaylaşıyor diyor doktorlar ben de ekimde olmuştumİnanki çok yıprandım 2 düşük olduğunda doktordan çıkmadım. Polip olduğu için düşük oluyormuş alındı polip te histeroskopi ile 30 aralıkta. 25 şubat sat şuan. Şuan gitsem nolcakki yine bekliycem tutunmasını kalp atışını 3 ay geçmesini. Ama ben 8. Haftada gitmeyi düşünüyorum.
Erkek oluyorBenimki sola yakın kese de fasulye gibi ne oluyor bu durumdakarından bakıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?