kaç haftaliksin cnm bende kusma hic yokkBende durumlarböyle çok kötüyüm
6+5 canım ben oğlumda da hep bu durumdaydım kilo veririm ben hamilelikte hiç bişey yiyemiyorumkaç haftaliksin cnm bende kusma hic yokk
İştahın heezamanki gibu
Homurhomur yiyorumm
bende öle düşünmüştüm valla ama şimdi okuyunca olmadığını anladımben altan hicduymadim taki forumu okuyana kadar ve azonce ilacin disinabaktim hazneye konur dyeince danketti nehaznesi diyordum
Ama mesela vajinal fiitller icilmiyir
Ben içme ve fitil olarak farkli dusunmustum
Bebege zarari yoksa kiloveremek guzel6+5 canım ben oğlumda da hep bu durumdaydım kilo veririm ben hamilelikte hiç bişey yiyemiyorum
Cok enteresan vallaBende öle dü
bende öle düşünmüştüm valla ama şimdi okuyunca olmadığını anladım
Anaaa bende ne zaman ne yesem diye düşünüorum nasıl bir iştah açılması anlatamam6+5 canım ben oğlumda da hep bu durumdaydım kilo veririm ben hamilelikte hiç bişey yiyemiyorum
Bebek benim vücudumdakileri kullanıyor şuan sonrası için inşallah düzelirimBebege zarari yoksa kiloveremek guzel
ben dvaul gibi olurum istahim tamgazz
Çok sevdiğim şeyler bile iğrenç geliyor kokusu görüntüsü açım ama yiyemiyorumAnaaa bende ne zaman ne yesem diye düşünüorum nasıl bir iştah açılması anlatamam
Anaaa bende öle olurmuyum acaba bilemedim Allah yardımcın olsun arkadaşım hayırlısıyla kucağına alınca hepsi unutulur inşAllahÇok sevdiğim şeyler bile iğrenç geliyor kokusu görüntüsü açım ama yiyemiyorum
şuan gerçekten karnım çıktı çok küçük bişey ciddiyim önce yoktuCanım göbek ıcın suan çok erken psıkolojık öyle geliyor hemde kılo da alıyoruz
Bunun nedeni adet öncesi bile biriken kan göbeği çıkarır sertleşir göbek adet olunca şişkinlik gider bundada rahim duvarı kalınlaşti bebeğin gelişimi için zemin hazırlandı dolayısı ile büyüyen rahim bağırsakları toparlıyor büyüdükçe ve evet bebeginiz büyüyorHanımlaaarrrr kimse mesajıma cevap yazmamış ama çok kırıldımmmm
Bravo canim, ben kızımda 1 yıl yapmıştım, doğumdan sonra da 3 ay daha. Ama bi kere bile cesaret edememiştim. Hep eşim yaptı sağolsunKızlar az önce ilk defa kendime kan sulandırıcı iğne yaptım göbüşümdençok psikopat hissediyorum kendimi virüs olmasa ben her gün hastaneye giderdim ama virüs olunca dün hastanede bir tane yapıp gösterdiler. Bugün kendim yaptım
Ekledin mi? Hiç görmedim..Ay çok merak ettim benim ilk çocugum erkek onun resmini atcm bakalım doğrumu herkes bu konuyu çok doğruluyor❤
Kızlar az önce ilk defa kendime kan sulandırıcı iğne yaptım göbüşümdençok psikopat hissediyorum kendimi virüs olmasa ben her gün hastaneye giderdim ama virüs olunca dün hastanede bir tane yapıp gösterdiler. Bugün kendim yaptım
Evet göbek çıkıyor ama bebekten değil yaklaşık 2 aydık adet olmuyorsun ve birde muhtemelen yediğim için göbeğe gidiyor hamilelikte hormonlardan dolayı yağ ve su birikir vücutta.. benimde göbeğim çıktı yediğim içinHanımlaaarrrr kimse mesajıma cevap yazmamış ama çok kırıldımmmm
Aaaa çok ilginç, atar mısınız fotoğrafı çok merak ettim ☺
Ne güzelBravo canim, ben kızımda 1 yıl yapmıştım, doğumdan sonra da 3 ay daha. Ama bi kere bile cesaret edememiştim. Hep eşim yaptı sağolsun
Şimdi de öyle
Bir iki dakika yakıyor sonra geçiyorbende yapıyorum geçen hamileliğimde hibor kullandım çok yakıyordu bu daha az yakıyor oksapar benimki de
Evet göbek çıkıyor ama bebekten değil yaklaşık 2 aydık adet olmuyorsun ve birde muhtemelen yediğim için göbeğe gidiyor hamilelikte hormonlardan dolayı yağ ve su birikir vücutta.. benimde göbeğim çıktı yediğim için
Valla inan bilmiyorum. Görüntü böyleydi. Arkadaşlarımınki ise yuvarlaktı.Maşallah, ☺Erkek mi oluyormuş böyle olunca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?