2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende öle dü
ben altan hicduymadim taki forumu okuyana kadar ve azonce ilacin disinabaktim hazneye konur dyeince danketti nehaznesi diyordum
Ama mesela vajinal fiitller icilmiyir
Ben içme ve fitil olarak farkli dusunmustum
bende öle düşünmüştüm valla ama şimdi okuyunca olmadığını anladım

Canım göbek ıcın suan çok erken psıkolojık öyle geliyor hemde kılo da alıyoruz
şuan gerçekten karnım çıktı çok küçük bişey ciddiyim önce yoktu

Hanımlaaarrrr kimse mesajıma cevap yazmamış ama çok kırıldımmmm
Bunun nedeni adet öncesi bile biriken kan göbeği çıkarır sertleşir göbek adet olunca şişkinlik gider bundada rahim duvarı kalınlaşti bebeğin gelişimi için zemin hazırlandı dolayısı ile büyüyen rahim bağırsakları toparlıyor büyüdükçe ve evet bebeginiz büyüyor

Bravo canim, ben kızımda 1 yıl yapmıştım, doğumdan sonra da 3 ay daha. Ama bi kere bile cesaret edememiştim. Hep eşim yaptı sağolsun
Şimdi de öyle

bende yapıyorum geçen hamileliğimde hibor kullandım çok yakıyordu bu daha az yakıyor oksapar benimki de
Hanımlaaarrrr kimse mesajıma cevap yazmamış ama çok kırıldımmmm
Evet göbek çıkıyor ama bebekten değil yaklaşık 2 aydık adet olmuyorsun ve birde muhtemelen yediğim için göbeğe gidiyor hamilelikte hormonlardan dolayı yağ ve su birikir vücutta.. benimde göbeğim çıktı yediğim için

Bravo canim, ben kızımda 1 yıl yapmıştım, doğumdan sonra da 3 ay daha. Ama bi kere bile cesaret edememiştim. Hep eşim yaptı sağolsun
Şimdi de öyle
Ne güzel ben ilk iğnemi az önce yaparken de eşim bana söyle yaparken dedi, ben de sandım ki yardım edecek, ama o kameraya alacakmış

Bir iki dakika yakıyor sonra geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…