2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hahahhaaha çok yaşa emi
Benim oğlumda tutmuştu bunda yine erkek diyor inşallah tutmaz şöyle bir durum var ben 21 şubat sat mesela bugün doğum günüm 31 yaşla bakarsam erkek şimdi bakarsam kız görünüyo hangisine göre bakmam lazım ben kız istiyorum yüzükde deli gibi daire çiziyo oğlum sağımdaydı hep ultrasonla sağımdan baktı doktor şimdi solda hissediyorum inşallah kızdır

Hayırla sağlıkla dogsunlar Rabbim acılarını yaşatmasın yeter ki tatlı heyecanlar

Burdayım canım bulantilarla bas etmeye çalışıyorum 9. Haftaya geldik şaka maka geçtiğimiz hafta dr a gittim kalp atışlarını dinledik herşey iyi görünüyor dedi işte böyle sen nasılsın neler yapıyorsunuz alış veriş vs yapiyormusunuz çok fazla giremiyorum bu aralar

Karnı büyümeye başlayan var mı yada kilo alanlar bulantılar kusmalar olmasa ben alırdım galiba kilo istahim çok değil ama evden çıkarmayına hareket az oluyor

Benimde oğlumda çin takvimi tutmuştu bunda da kız diyor hayırlısı

Rabbim hepimizin gonlune gore versin canim usg karnina koydugunda saginfamiydi solunda mi

O zaman Buda kızdır yüzük daire çiziyorda tam sabit ıskalamaz asla

Benim iki kizimda bulantilarim cok kotuydu 3 ay devam etti oldum korktugumdan ilacta kullanmadim hicbisey fauda etmiyo simdi bilantim yok midem cok dolu hicbirsey yiyemiyorum sizdede boyle oldumu yani kizda ve oglanda degisiyomu merak ettim
İlk Oğlumdada hiç midem bulamadı çok haifti bundada öyle bakalım bu ne olck

Rabbim hepimizin gonlune gore versin canim usg karnina koydugunda saginfamiydi solunda mi
Cnm o nasıl oluyor bebek sagdaysa erkek degil miydi yani ultrason çekiminde ne degişiyor li o ters mi çıkartıyor hanımlar ben anlayamadım orayı

İlk Oğlumdada hiç midem bulamadı çok haifti bundada öyle bakalım bu ne olck
Valla Rabbim biliyo kuldanmi saklayacam iki kizim var benim hamileliklerim cok zor geciyo sirf onlar icin son kez deneyim dedim onlarda sabah aksam dua ediyolar erkek kardesimuz olsun diye tabi once sagliklisi hayirlisi oglum olursa dile benden ne dilersen benim icimede kiz doguyo ama Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…