Burdayım canım bulantilarla bas etmeye çalışıyorum 9. Haftaya geldik şaka maka geçtiğimiz hafta dr a gittim kalp atışlarını dinledik herşey iyi görünüyor dedi işte böyle sen nasılsın neler yapıyorsunuz alış veriş vs yapiyormusunuz çok fazla giremiyorum bu aralar
Doç. Dr. Çağrı Gülümser (@cagrigulumser) • Instagram photos and videos kizlar cagri hocayi takip edin hamilelikte akliniza takilan herseyi sorabilirsiniz harika bir doktor ogluma hamileyken ne sorduysam aninda ccevap verdi cok yol gosterdi sizlerde takip edip cekinmeden herseyi sorabilirsiniz
Benim iki kizimda bulantilarim cok kotuydu 3 ay devam etti oldum korktugumdan ilacta kullanmadim hicbisey fauda etmiyo simdi bilantim yok midem cok dolu hicbirsey yiyemiyorum sizdede boyle oldumu yani kizda ve oglanda degisiyomu merak ettim
Iki oğlumda da deli gibi kusma vardı ölüyordum bunda artık olmaz sandım 3. Vücut alışmıştır diye yok bundada oldu cinsiyetten fark etmez galiba ya ne bilim kızım olsun istiyorum ama belirtiler diğer çocuklarımla aynı
benim de ara ara bulanıyor. bazen öğürtü oluyor. ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamadım
alışveriş için daha çok erken. kızımda ben de erken başlamıştım ama ilk ve zor elde edilen bir gebelik olunca baya almıştım. çok pişmanlık yaşadım sonra. bunda çok almayacağım. zaten kızımdan çoğu araç gereç duruyor.
Merhaba siz şu an kaçıncı haftadasınız peki? Bulantılar 12-14 haftada kesilecek diyorlar. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum, ben de bir haftadır çoookk kötüyüm
benim de ara ara bulanıyor. bazen öğürtü oluyor. ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamadım
alışveriş için daha çok erken. kızımda ben de erken başlamıştım ama ilk ve zor elde edilen bir gebelik olunca baya almıştım. çok pişmanlık yaşadım sonra. bunda çok almayacağım. zaten kızımdan çoğu araç gereç duruyor.