2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Cnm o nasıl oluyor bebek sagdaysa erkek degil miydi yani ultrason çekiminde ne degişiyor li o ters mi çıkartıyor hanımlar ben anlayamadım orayı
Canim ultrasyon resmini al karnina koyarsan sagdaki erkek ultrasyonu eline alip bakarsan soldaki erkek diyolar

Canim ultrasyon resmini al karnina koyarsan sagdaki erkek ultrasyonu eline alip bakarsan soldaki erkek diyolar
En iyisi ben yarın resmi atayım o zaman daha iyi anlarım

Ben kabak çekirdeği normal tuzlu çekirdek yiyorum epey hafifliyo bide muz

Ben de dokuzuncu haftadayim bulantı çoook çok nadirrrr. Daha başlamadım hiçbir şey almaya hele büyüsünler en azından ilk trimester bitsin

Benim iki kizimda bulantilarim cok kotuydu 3 ay devam etti oldum korktugumdan ilacta kullanmadim hicbisey fauda etmiyo simdi bilantim yok midem cok dolu hicbirsey yiyemiyorum sizdede boyle oldumu yani kizda ve oglanda degisiyomu merak ettim
Iki oğlumda da deli gibi kusma vardı ölüyordum bunda artık olmaz sandım 3. Vücut alışmıştır diye yok bundada oldu cinsiyetten fark etmez galiba ya ne bilim kızım olsun istiyorum ama belirtiler diğer çocuklarımla aynı

Benimde açken çok bulanıyor kusma yok ama berbat bir hal sürekli gemide sallanıyor gibi midem havada yiyince biraz rahatlıyor

benim de ara ara bulanıyor. bazen öğürtü oluyor. ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamadım

alışveriş için daha çok erken. kızımda ben de erken başlamıştım ama ilk ve zor elde edilen bir gebelik olunca baya almıştım. çok pişmanlık yaşadım sonra. bunda çok almayacağım. zaten kızımdan çoğu araç gereç duruyor.

Bende herseyi vermistim maviydi herşey inşallah simdi pembe olur hayırlısı ve sagliklisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…