2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Karından baktı sadece iki saniye sürmedi çok üzgünüm değerlerim iki katınartmıyor %60 %40 artıyor ama geç döllenme bekleyelim diyebilirdi çok çok üzgünüm..
Kuzum üzülme ama bebişin etkileniyor annesi malesef her doktor açıklayıcı ve rahatlatıcı veya da çok paylaşımcı olmuyor. Sen bekle bence biraz daha başka bir doktora git karından görmesi çok zor. Benim 6+1 de önce karından baktı ama sadece küçücük boş kese göründü. Altta bakalım dedi, o zaman gördü kuşumu sen içini ferah tut

Yarın özelden randevu aldık canım stresli bir dönem yıprandım yeterince bir tek onlar korkmuyor virüsten.. üstten baktı sadece çok kısa alttan yarın bakar belki inşaallah görürüm dualarınızı eksik etmeyin hamişlerin duası kabul olurmuş..

Kizlar size bisey soracam ama nasil anlatsam bilmiyorum ayaga kalktigimda afedersiniz sag genital dudagimda cok agri vardi bi baktim sag tarafi sismis agri yapiyo uzanirsam hicbisey yok korktum sadece orda buyuk bi baski var ve cok agriyo

İnşallah canım, elbette dua ederiz İnşallah yarın görürsün sen de kuzucuğu haber et bize de

Nasıl yani hiçbir seyden emin olmadan testler vs olmadan bebeği alalım mı dedilerr

Nasıl yani hiçbir seyden emin olmadan testler vs olmadan bebeği alalım mı dedilerr
Evet canım benim değerlerim iki günde bir 230-360-511 arttı buna bakarak dediler ama geç döllenme de böyle olabiliyormuş hiç bakmadı ki sormadı da tamam iki katı değil artışım ama %60 I gördü almak için çok erken bir karar değil mi çok üzülüyorum ya insanlar haftalarca kalp atışını beklerken ben kesemi görmek için başımı bile kaldırıp bakamadım

Enfeksiyon olabilir

İnş iyi haberler alırsın cnm onların her dedigin ide yapma sana mantıklı bir açıklama yapsınlar önce

Çok ilginç gerçekten ne hakla acaba bunu yapıyorlar inşallah hissettiğin gibi olumlu sonuç alırsın yarın Allah yardımcın olsun

Çok heyecanlıyım kızlar yarın gideceğim 6+0 umarım görürüm ve herşey yolundadır kahverengi akıntım perş den beri kesildi çok şükür ara ara özellikle yemeklerden sonra mide bulantım var uzandıkça geçio

Bende yarın gidicem 7+3 oluyoruz bakalım mercimeği görüp kalp atışını duyarım diye umut ediyorumm inslhh sağlıklı güzel haberler alırız

Ben de yataktan hiç kalkamıyorum bile Bir şey yiyemediğim için çıkaramıyorum da öğürüyorum sadece. Mutfağın önünden bile geçemiyorum. Ben de İstanbul’dayım ama dikkat ederek fazla riske girmeden gidiyorum doktoruma

Benim iki kizimda bulantilarim cok kotuydu 3 ay devam etti oldum korktugumdan ilacta kullanmadim hicbisey fauda etmiyo simdi bilantim yok midem cok dolu hicbirsey yiyemiyorum sizdede boyle oldumu yani kizda ve oglanda degisiyomu merak ettim
Ben sanmıyorum değiştiğini ilk iki seferde koku hassasiyeti Bile olmadı hem kızım hem oğlum oldu. Şimdi bulantı var maalesef ne iğrenç şeymiş çok rahattım..
Benimde çok oluyor bulantım özellikle midem boşken daha çok oluyor. Az az bişeyler yemeye çalışıyorum.
ben ekşi tuzlu şeyler yiyorum turşu falan iyi geliyor aslında canım çikolata falan istiyor ama yiyince mide bulantısı çekiyorum
Benimde açken çok bulanıyor kusma yok ama berbat bir hal sürekli gemide sallanıyor gibi midem havada yiyince biraz rahatlıyor
Aynı bende bu yüzden kilo aldım

canım olumlu düşün birak anlayışsız doktorları kesinlikle araştırmadan doktora girme yorumlarını oku her zaman olumlu Güler yüzlü olanları seç hamile insan en çok buna ihtiyaç duyuyor.. kızımda gittiğimde bu bebek yaşamayabilir bakalım ilerde gelişecek mi demişti bir doktor.. hemde sadece kanamam vardı birde eski hamileliğimden kalma protein kaçağı

Evet sanki kisa bir zaman olarak bahsediyorlar 12 14 yada en gec 16 da kesilecek diyorlar ama bu benim icin öyle uzun bir zamanki bu bulantı ile daha o kadar hafta nasıl dayanacağım diyorum
Valla ben de gün sayıyorum ama her gün birbirinin aynı, zaman da geçmiyor inşallah en kısa zamanda kesilir bulantılarımız, bebeklerimiz sağlıklı olsun da gerekirse 16 hafta da olsa çekeceğiz

Bende yarın gidicem 7+3 oluyoruz bakalım mercimeği görüp kalp atışını duyarım diye umut ediyorumm inslhh sağlıklı güzel haberler alırız

duyarsınız kalp atışını ve mercimeğini görürsün inşallah haftan ilerlemil
Aminn canım inşallah oğlumda sağımdaydı hep jeli sağ tarafıma sürerdi çok iyi hatırlıyorum :) şimdi 2. Ye hamileyim Rabbim nasip ederse kız istiyoruz inşallah :)
benim de dünyalar güzeli kızım bar önce sağlık sonra erkek istiyorum açıkçası bakalım kısmet ama sağlıklı olması en önemlisi

Canım benim üzülme kötü etkilenmesin bebişin bol bol dua et kan değerini arttırmak için uğraş canım ye iç araştır benim bildiğim fındık ceviz fıstık muz badem kırmızı et kan değerini çok güzel arttırıyo aklında olsun Dinlen bol bol, Allah yardımcınız olsun inşallah canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz ❤❤❤

Tam tersiymişiz seninle canım sen kız tecrübelerini anlat bana ben de sana erkek :) mesela kızın sol yumurtalığında mıydı canım, benim oğlum sağımdaydı :)

Kizlar size bisey soracam ama nasil anlatsam bilmiyorum ayaga kalktigimda afedersiniz sag genital dudagimda cok agri vardi bi baktim sag tarafi sismis agri yapiyo uzanirsam hicbisey yok korktum sadece orda buyuk bi baski var ve cok agriyo
Canim varis olabilir mi acaba bana varisi düşündürdü dediğin şey çünkü benim alt bacaklarımda ilk hamileligimde kılcal varisler oluştu ikinci hamilelikte biraz arttı kalınlaştı 3. De daha artar demişlerdi hatta genital bölgeye kadar çıkar diyenler ve cikanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…