Kuzum üzülme ama bebişin etkileniyor annesiKarından baktı sadece iki saniye sürmedi çok üzgünüm değerlerim iki katınartmıyor %60 %40 artıyor ama geç döllenme bekleyelim diyebilirdi çok çok üzgünüm..
Yarın özelden randevu aldık canım stresli bir dönem yıprandım yeterince bir tek onlar korkmuyor virüsten.. üstten baktı sadece çok kısa alttan yarın bakar belki inşaallah görürüm dualarınızı eksik etmeyin hamişlerin duası kabul olurmuş..Kuzum üzülme ama bebişin etkileniyor annesi ☺ malesef her doktor açıklayıcı ve rahatlatıcı veya da çok paylaşımcı olmuyor. Sen bekle bence biraz daha başka bir doktora git ☺ karından görmesi çok zor. Benim 6+1 de önce karından baktı ama sadece küçücük boş kese göründü. Altta bakalım dedi, o zaman gördü kuşumu ☺ sen içini ferah tut ☺
İnşallah canım, elbette dua ederizYarın özelden randevu aldık canım stresli bir dönem yıprandım yeterince bir tek onlar korkmuyor virüsten.. üstten baktı sadece çok kısa alttan yarın bakar belki inşaallah görürüm dualarınızı eksik etmeyin hamişlerin duası kabul olurmuş..
Nasıl yani hiçbir seyden emin olmadan testler vs olmadan bebeği alalım mı dedilerrCanım bugün doktor bebeğimi almaya kalktı acildeyiz bana biraz gıcık oldular sebebi virüsten korktukları için beni başlarından atmak istediler.. çok gergindiler.. eğer bebeğim oluşursa onları bimere şikayet edeceğim.. hiç affetmeyeceğim.. çok teşekkür ederim inanın içime su serptiniz.. Allah razı olsun..
Evet canım benim değerlerim iki günde bir 230-360-511 arttı buna bakarak dediler ama geç döllenme de böyle olabiliyormuş hiç bakmadı ki sormadı da tamam iki katı değil artışım ama %60 I gördü almak için çok erken bir karar değil mi çok üzülüyorum ya insanlar haftalarca kalp atışını beklerken ben kesemi görmek için başımı bile kaldırıp bakamadımNasıl yani hiçbir seyden emin olmadan testler vs olmadan bebeği alalım mı dedilerr
Evet canım benim değerlerim iki günde bir 230-360-511 arttı buna bakarak dediler ama geç döllenme de böyle olabiliyormuş hiç bakmadı ki sormadı da tamam iki katı değil artışım ama %60 I gördü almak için çok erken bir karar değil mi çok üzülüyorum ya insanlar haftalarca kalp atışını beklerken ben kesemi görmek için başımı bile kaldırıp bakamadım
Çok ilginç gerçekten ne hakla acaba bunu yapıyorlar inşallah hissettiğin gibi olumlu sonuç alırsın yarın Allah yardımcın olsunEvet canım benim değerlerim iki günde bir 230-360-511 arttı buna bakarak dediler ama geç döllenme de böyle olabiliyormuş hiç bakmadı ki sormadı da tamam iki katı değil artışım ama %60 I gördü almak için çok erken bir karar değil mi çok üzülüyorum ya insanlar haftalarca kalp atışını beklerken ben kesemi görmek için başımı bile kaldırıp bakamadım
Bende yarın gidicem 7+3 oluyoruz bakalım mercimeği görüp kalp atışını duyarım diye umut ediyorumm inslhh sağlıklı güzel haberler alırızÇok heyecanlıyım kızlar yarın gideceğim 6+0 umarım görürüm ve herşey yolundadır kahverengi akıntım perş den beri kesildi çok şükür ara ara özellikle yemeklerden sonra mide bulantım var uzandıkça geçio
Aminn canım inşallah oğlumda sağımdaydı hep jeli sağ tarafıma sürerdi çok iyi hatırlıyorum :) şimdi 2. Ye hamileyim Rabbim nasip ederse kız istiyoruz inşallah :)Rabbim hepimizin gonlune gore versin canim usg karnina koydugunda saginfamiydi solunda mi
Ağzın bal yesin canım hadi inşallahO zaman Buda kızdır yüzük daire çiziyorda tam sabit ıskalamaz asla
Ben de yataktan hiç kalkamıyorum bileBen de öyleyim kızlar yaa, 1 hafta oldu, reflü ve geniz akıntım var bir de. Mide bulantısına dayansam bile mide yanmam feci ve geniz akıntısı da bir olunca yine gidip ne varsa çıkarıyorum. Ve aynen yediğimde çok daha kötüyüm, açken daha iyiyim. Sabah öğle akşam kötüyüm gece biraz rahatlıyorum onda da aç hissediyorum midem gurulduyor. İstanbul’da olduğum için doktora da gitmedim henüz. Ama bu işkence ne zaman bitecek bekliyorum
Ben sanmıyorum değiştiğini ilk iki seferde koku hassasiyeti Bile olmadı hem kızım hem oğlum oldu. Şimdi bulantı var maalesef ne iğrenç şeymiş çok rahattım..Benim iki kizimda bulantilarim cok kotuydu 3 ay devam etti oldum korktugumdan ilacta kullanmadim hicbisey fauda etmiyo simdi bilantim yok midem cok dolu hicbirsey yiyemiyorum sizdede boyle oldumu yani kizda ve oglanda degisiyomu merak ettim
ben ekşi tuzlu şeyler yiyorum turşu falan iyi geliyor aslında canım çikolata falan istiyor ama yiyince mide bulantısı çekiyorumBenimde çok oluyor bulantım özellikle midem boşken daha çok oluyor. Az az bişeyler yemeye çalışıyorum.
Aynı bende bu yüzden kilo aldımBenimde açken çok bulanıyor kusma yok ama berbat bir hal sürekli gemide sallanıyor gibi midem havada yiyince biraz rahatlıyor
Evet canım benim değerlerim iki günde bir 230-360-511 arttı buna bakarak dediler ama geç döllenme de böyle olabiliyormuş hiç bakmadı ki sormadı da tamam iki katı değil artışım ama %60 I gördü almak için çok erken bir karar değil mi çok üzülüyorum ya insanlar haftalarca kalp atışını beklerken ben kesemi görmek için başımı bile kaldırıp bakamadım
Valla ben de gün sayıyorum ama her gün birbirinin aynı, zaman da geçmiyorEvet sanki kisa bir zaman olarak bahsediyorlar 12 14 yada en gec 16 da kesilecek diyorlar ama bu benim icin öyle uzun bir zamanki bu bulantı ile daha o kadar hafta nasıl dayanacağım diyorum
Bende yarın gidicem 7+3 oluyoruz bakalım mercimeği görüp kalp atışını duyarım diye umut ediyorumm inslhh sağlıklı güzel haberler alırız
benim de dünyalar güzeli kızım bar önce sağlık sonra erkek istiyorum açıkçasıAminn canım inşallah oğlumda sağımdaydı hep jeli sağ tarafıma sürerdi çok iyi hatırlıyorum :) şimdi 2. Ye hamileyim Rabbim nasip ederse kız istiyoruz inşallah :)
Canım benim üzülme kötü etkilenmesin bebişin bol bol dua et kan değerini arttırmak için uğraş canım ye iç araştır benim bildiğim fındık ceviz fıstık muz badem kırmızı et kan değerini çok güzel arttırıyo aklında olsun Dinlen bol bol, Allah yardımcınız olsun inşallah canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz ❤❤❤Evet canım benim değerlerim iki günde bir 230-360-511 arttı buna bakarak dediler ama geç döllenme de böyle olabiliyormuş hiç bakmadı ki sormadı da tamam iki katı değil artışım ama %60 I gördü almak için çok erken bir karar değil mi çok üzülüyorum ya insanlar haftalarca kalp atışını beklerken ben kesemi görmek için başımı bile kaldırıp bakamadım
Tam tersiymişiz seninle canım sen kız tecrübelerini anlat bana ben de sana erkek :) mesela kızın sol yumurtalığında mıydı canım, benim oğlum sağımdaydı :)duyarsınız kalp atışını ve mercimeğini görürsün inşallah haftan ilerlemil
benim de dünyalar güzeli kızım bar önce sağlık sonra erkek istiyorum açıkçasıbakalım kısmet ama sağlıklı olması en önemlisi
Canim varis olabilir mi acaba bana varisi düşündürdü dediğin şey çünkü benim alt bacaklarımda ilk hamileligimde kılcal varisler oluştu ikinci hamilelikte biraz arttı kalınlaştı 3. De daha artar demişlerdi hatta genital bölgeye kadar çıkar diyenler ve cikanlar varKizlar size bisey soracam ama nasil anlatsam bilmiyorum ayaga kalktigimda afedersiniz sag genital dudagimda cok agri vardi bi baktim sag tarafi sismis agri yapiyo uzanirsam hicbisey yok korktum sadece orda buyuk bi baski var ve cok agriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?