Darisi bana ya hem karantinadayım çocuklar evde onlarin sorumlulukları sıkılmaları bi de bu bulantılar boyle olmasa cocuklar okula gider bende anacığıma giderdim yatardimSeninle ayni gun dogumumuz insallah cnm benimde mide bulantilarim kesildi
Evet sanki kisa bir zaman olarak bahsediyorlar 12 14 yada en gec 16 da kesilecek diyorlar ama bu benim icin öyle uzun bir zamanki bu bulantı ile daha o kadar hafta nasıl dayanacağım diyorumMerhaba siz şu an kaçıncı haftadasınız peki? Bulantılar 12-14 haftada kesilecek diyorlar. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum, ben de bir haftadır çoookk kötüyüm
Canim korkma benimde bhcg hep yavas artar ama düzenli artar ben keseyi ve bebegi 8. Haftanın içinde gördüm kalp atışını da 8. Hafta şu anda sabırla beklemekten baska çaren yok tek yapman gereken beklemek çünkü sağlıklı bir gebelik ise yerleşecek ve büyüyecek ki oyledir inşallah ama değilse inşallah bu ihtimali dusunmeyelim yapılacak birşey olmuyor o aşamada sen stressizce bekle bence bebegin sağlıkla tutunacakKızlar benim dün yazmıştım değerlerim %40-%60 arasında ilerliyordu çok korkmuştum kötü birşey mi olacak diye Kasım annesi olacağım eğer bebeğim beni bırakmazsa.. keseyi gördük ama bebek görünmüyordu 5. Haftamdayım. Sizler keselerinizi ne zaman görmüştünüz?
6+0 da görmüştüm canım korkma erken daha minicikKızlar benim dün yazmıştım değerlerim %40-%60 arasında ilerliyordu çok korkmuştum kötü birşey mi olacak diye Kasım annesi olacağım eğer bebeğim beni bırakmazsa.. keseyi gördük ama bebek görünmüyordu 5. Haftamdayım. Sizler keselerinizi ne zaman görmüştünüz?
Canım bugün doktor bebeğimi almaya kalktı acildeyiz bana biraz gıcık oldular sebebi virüsten korktukları için beni başlarından atmak istediler.. çok gergindiler.. eğer bebeğim oluşursa onları bimere şikayet edeceğim.. hiç affetmeyeceğim.. çok teşekkür ederim inanın içime su serptiniz.. Allah razı olsun..Canim korkma benimde bhcg hep yavas artar ama düzenli artar ben keseyi ve bebegi 8. Haftanın içinde gördüm kalp atışını da 8. Hafta şu anda sabırla beklemekten baska çaren yok tek yapman gereken beklemek çünkü sağlıklı bir gebelik ise yerleşecek ve büyüyecek ki oyledir inşallah ama değilse inşallah bu ihtimali dusunmeyelim yapılacak birşey olmuyor o aşamada sen stressizce bekle bence bebegin sağlıkla tutunacak
Allah razı olsun iyi ki varsınız.. dua edin ne olur..6+0 da görmüştüm canım korkma erken daha minicikbazısı geç görünüyormuş bazısı erken annelik başlı başına sabır işiymiş burda öğrendim ben de
5 haftalik bebegi beklemeden nasi almaya kalkarlar yaw sen şimdilik bekle canım daha cok küçük cok yeni adetin 10 gun falan geçmiştir heralde daha neyi alıyorlar yazik hiç zaman tanımadan ben ikinci cocugumda da 8. Haftada ancak görebildim kese ve kalp atışınıCanım bugün doktor bebeğimi almaya kalktı acildeyiz bana biraz gıcık oldular sebebi virüsten korktukları için beni başlarından atmak istediler.. çok gergindiler.. eğer bebeğim oluşursa onları bimere şikayet edeceğim.. hiç affetmeyeceğim.. çok teşekkür ederim inanın içime su serptiniz.. Allah razı olsun..
Adetim geçeli en az 15 gün oldu canım geç döllenme oldu bende ovulasyondan takip ettiğim ve akıntıma göre takip ettiğime göre..5 haftalik bebegi beklemeden nasi almaya kalkarlar yaw sen şimdilik bekle canım daha cok küçük cok yeni adetin 10 gun falan geçmiştir heralde daha neyi alıyorlar yazik hiç zaman tanımadan ben ikinci cocugumda da 8. Haftada ancak görebildim kese ve kalp atışını
Sata göre 6+3 de kese bebek ve kalp atışı gördük cnm ben 5. Haftamda gittim doktorum bana dediki boşuna muayene etmeyeceğim daha çok erken kese görünür bebek görünmez kafana takar stres yaparsın haftaya gel net olsun dedi ki beta hcg değerimde yüksekti sen bekle cnm bol bol dua et Streste yapma bekle biraz dahaKızlar benim dün yazmıştım değerlerim %40-%60 arasında ilerliyordu çok korkmuştum kötü birşey mi olacak diye Kasım annesi olacağım eğer bebeğim beni bırakmazsa.. keseyi gördük ama bebek görünmüyordu 5. Haftamdayım. Sizler keselerinizi ne zaman görmüştünüz?
Tamam kuzum ben bekleyeyim yarın özelden randevum var güzel haberler için dua eder misiniz size buradan güzel haberler verebilmek istiyorum.. ben 15 şubatta son adet tarihim normalde 7 haftalık içindeyim ama döllenmeden sebep 5 haftalıkta görünüyorum diye düşünüyorum yumurtlama takibime göre.. doktor bunu bile dinlemedi biliyor musunuz.. öylece baktı iki saniye sürmedi bakması..Sata göre 6+3 de kese bebek ve kalp atışı gördük cnm ben 5. Haftamda gittim doktorum bana dediki boşuna muayene etmeyeceğim daha çok erken kese görünür bebek görünmez kafana takar stres yaparsın haftaya gel net olsun dedi ki beta hcg değerimde yüksekti sen bekle cnm bol bol dua et Streste yapma bekle biraz daha
Allah doktorunda düzgünüyle karşılaştırsın içini ferah tut Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah dualarım seninleTamam kuzum ben bekleyeyim yarın özelden randevum var güzel haberler için dua eder misiniz size buradan güzel haberler verebilmek istiyorum.. ben 15 şubatta son adet tarihim normalde 7 haftalık içindeyim ama döllenmeden sebep 5 haftalıkta görünüyorum diye düşünüyorum yumurtlama takibime göre.. doktor bunu bile dinlemedi biliyor musunuz.. öylece baktı iki saniye sürmedi bakması..
Ben de öyleyim kızlar yaa, 1 hafta oldu, reflü ve geniz akıntım var bir de. Mide bulantısına dayansam bile mide yanmam feci ve geniz akıntısı da bir olunca yine gidip ne varsa çıkarıyorum. Ve aynen yediğimde çok daha kötüyüm, açken daha iyiyim. Sabah öğle akşam kötüyüm gece biraz rahatlıyorum onda da aç hissediyorum midem gurulduyor. İstanbul’da olduğum için doktora da gitmedim henüz. Ama bu işkence ne zaman bitecek bekliyorumMerhaba siz şu an kaçıncı haftadasınız peki? Bulantılar 12-14 haftada kesilecek diyorlar. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum, ben de bir haftadır çoookk kötüyüm
Ben bir kaç kıyafet aldımAlış veriş vs yapıyor musunuz kızlar netten falan
Valla dr 9-10 haftaya kadar bekliyolar degerlerin duzenli artiyorsa hic korkma insallah insallah guzel haberlerle gelirsin bekle derimCanım bugün doktor bebeğimi almaya kalktı acildeyiz bana biraz gıcık oldular sebebi virüsten korktukları için beni başlarından atmak istediler.. çok gergindiler.. eğer bebeğim oluşursa onları bimere şikayet edeceğim.. hiç affetmeyeceğim.. çok teşekkür ederim inanın içime su serptiniz.. Allah razı olsun..
Canım benim de 5+1 de kese göründü. 6+1 de vajinal ultrasonda bebeğimizi gördük ve kalbini duyduk çok şükürKızlar benim dün yazmıştım değerlerim %40-%60 arasında ilerliyordu çok korkmuştum kötü birşey mi olacak diye Kasım annesi olacağım eğer bebeğim beni bırakmazsa.. keseyi gördük ama bebek görünmüyordu 5. Haftamdayım. Sizler keselerinizi ne zaman görmüştünüz?
Canım ankarada Aşkın Evren Güler var ve eşi Çiğdem güler. Çok tatlı doktor iksii de. İnstagramdan takip et istersen, çok güzel şeyler paylaşıyorlar. Çok pozitifler. Eskiden özel hastanedelerdi, şimdi klinik açtılar. Ben onlara gittim bir kaç defa sonradan taşındım ankaradan. Onları çok tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar ben de yeni geldimAnkarada kadın doğum doktoru arıyorum yardımcı olur musunuz hiç bir bilgim yok benim sezeryan olacak ama çok fazla para veremeyebilirim doç prof olmayabilir şimdiden teşekkürler
Gerçekten hastaneden tahlil sonuçlarımı almadan eve geldim öyle bir davranışa alışkın da değilim bekleyeceğim canım haber edeceğim..Valla dr 9-10 haftaya kadar bekliyolar degerlerin duzenli artiyorsa hic korkma insallah insallah guzel haberlerle gelirsin bekle derim
Karından baktı sadece iki saniye sürmedi çok üzgünüm değerlerim iki katınartmıyor %60 %40 artıyor ama geç döllenme bekleyelim diyebilirdi çok çok üzgünüm..Canım benim de 5+1 de kese göründü. 6+1 de vajinal ultrasonda bebeğimizi gördük ve kalbini duyduk çok şükür ☺ ama karından daha geç oluyor. Hiç endişe etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?