Bende 6+0 ım canım kendimi dinlemiyim diyorum ama hiç belirti yok bende de 7. Haftadan sonra başlıyomuş diyo herkes ama sonuçta her hamilelik kendine özgü
Buarada 5+4 ken gittim doktora sadece keseyi gördük sıkıntı yapma oyüzden kendine❤
Aynen canım ben de kendimi dinlemeye başladım oluyor ara ara ama stres yapıyorum işte evhamlı bir insanım maalesef ki ben de 5. Haftada gittim ama doktor göbekten kese göremedi vajinalden de küçücük birşey gördü emin olmak için kan istedi inşallah büyümüştür bebeğim şu iki hafta içinde cuma günü randevum var çünkü
Merhaba kızlar 6+4 deyim . Sizler bebeğinizi hissediyor musunuz yani sürekli bir değişiklikler oluyo mu vücudunuzda. Benim bir tek kasık ağrım oluyordu o da artık olmamaya başladı bu cuma kalp atışını duymaya gidicez çok stres oldum vücudumda pek belirti olmadığı için. Bir de düşük vesaire yazılan şeyleri çok okuduğum için etkilendim sanırım genelde kalp atışını duymadan emin olmam falan yazmışlar. Sizlerde durum nasıl benim gibi hala kalp atışını duymayan var mı acaba?
Aynen canım ben de kendimi dinlemeye başladım oluyor ara ara ama stres yapıyorum işte evhamlı bir insanım maalesef ki ben de 5. Haftada gittim ama doktor göbekten kese göremedi vajinalden de küçücük birşey gördü emin olmak için kan istedi inşallah büyümüştür bebeğim şu iki hafta içinde cuma günü randevum var çünkü
Benim de kasık ağrım olurdu canım ağrın olunca progestan kullan dedi doktor kullandım ben de artık kasık ağrısı da olmayınca tedirgin oldum olması mı iyi olmaması mı bilemedim şu boş gebelik falan olaylarında ilk muayenede doktor farkedebiliyor mu peki
Benim de kasık ağrım olurdu canım ağrın olunca progestan kullan dedi doktor kullandım ben de artık kasık ağrısı da olmayınca tedirgin oldum olması mı iyi olmaması mı bilemedim şu boş gebelik falan olaylarında ilk muayenede doktor farkedebiliyor mu peki
ah ah bende ona takildim bosgebelige
Bana suan kesevardedi önemli olan kalpatisi dedi oyuzden muallak konustu
Aklim 15nisanda kasik agrisi suan bendede yok ilkbasta vardi
ah ah bende ona takildim bosgebelige
Bana suan kesevardedi önemli olan kalpatisi dedi oyuzden muallak konustu
Aklim 15nisanda kasik agrisi suan bendede yok ilkbasta vardi
Aynı şeye takmışız. Burada okuduklarımdan etkilendim ben de pek de anlamıyorum zaten bu konudan ama içimizi ferah tutmaya çalışalım bebişler hislerden bile etkileniyormuş ailelere söylediniz mi yoksa kalp atışını mı bekliyorsunuz ben birtek annemle ablama söyledim
Aynı şeye takmışız. Burada okuduklarımdan etkilendim ben de pek de anlamıyorum zaten bu konudan ama içimizi ferah tutmaya çalışalım bebişler hislerden bile etkileniyormuş ailelere söylediniz mi yoksa kalp atışını mı bekliyorsunuz ben birtek annemle ablama söyledim
Kızlar selam mide bulantılarına çözüm olarak zencefil çayının iyi geldiğini okudum birkaç yerde,ama hamilelikte kullanmak sakıncalı olabiliyormuş, daha önce bunu doktoruna danışan var mı?