2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynen canım ben de kendimi dinlemeye başladım oluyor ara ara ama stres yapıyorum işte evhamlı bir insanım maalesef ki ben de 5. Haftada gittim ama doktor göbekten kese göremedi vajinalden de küçücük birşey gördü emin olmak için kan istedi inşallah büyümüştür bebeğim şu iki hafta içinde cuma günü randevum var çünkü

ayni durumdayim

Bence 2 hafta uzun bi süre görürsn diye düşünüyorum benim cumartesi göremedik çarşamba tekrar gel dedi bu kadr kısa sürede görülür mü bakalm

Bence 2 hafta uzun bi süre görürsn diye düşünüyorum benim cumartesi göremedik çarşamba tekrar gel dedi bu kadr kısa sürede görülür mü bakalm
Dört gün sonra çağırdığına göre demekki baya hızlı büyüme oluyor

Cnm 15nisan gitcm
Kasik agrım.arada sıkıştırıyor mide bulantim yok sende nevarneyok
Benim de kasık ağrım olurdu canım ağrın olunca progestan kullan dedi doktor kullandım ben de artık kasık ağrısı da olmayınca tedirgin oldum olması mı iyi olmaması mı bilemedim şu boş gebelik falan olaylarında ilk muayenede doktor farkedebiliyor mu peki

ah ah bende ona takildim bosgebelige
Bana suan kesevardedi önemli olan kalpatisi dedi oyuzden muallak konustu
Aklim 15nisanda kasik agrisi suan bendede yok ilkbasta vardi

ah ah bende ona takildim bosgebelige
Bana suan kesevardedi önemli olan kalpatisi dedi oyuzden muallak konustu
Aklim 15nisanda kasik agrisi suan bendede yok ilkbasta vardi
Aynı şeye takmışız. Burada okuduklarımdan etkilendim ben de pek de anlamıyorum zaten bu konudan ama içimizi ferah tutmaya çalışalım bebişler hislerden bile etkileniyormuş ailelere söylediniz mi yoksa kalp atışını mı bekliyorsunuz ben birtek annemle ablama söyledim

annnemler biliyor esimin ailesine kalpatisindan sorna soyleme karari aldim
İnsalah saglikla duyarızda

banakalsa kesegorunce hamile saniyordum ama doktorda kalpatisin onemli dedi bosgebelik olabiliyor bazen dedi
Bende endiseliyim

Kızlar bir de şu gebelikte bazı yiyeceklere dokunma leke olayına
annnemler biliyor esimin ailesine kalpatisindan sorna soyleme karari aldim
İnsalah saglikla duyarızda
Aynen ben de öyle yaptım söylemek istedi o da kalp atışını duyup emin olalım sonra söyleyelim dedim

banakalsa kesegorunce hamile saniyordum ama doktorda kalpatisin onemli dedi bosgebelik olabiliyor bazen dedi
Bende endiseliyim
Evet ben de kendimi kaptırdım direk pek bilmiyordum açıkçası. Kanama falan da olmadı bende

Kızlar selam mide bulantılarına çözüm olarak zencefil çayının iyi geldiğini okudum birkaç yerde,ama hamilelikte kullanmak sakıncalı olabiliyormuş, daha önce bunu doktoruna danışan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…