Benimde gebelikten kaynaklı artıyor tsh canım bugün gittiğimde baktı doktor sonuçlara sınırda dedi bi dahaki gittiğimde kan alıp bakacak ona göre ilaca baslayacağız.Benimde 8e fırladı. İlaca başladık doktorla her sabah 2 tane içiyorum.
Benim gibi var mı artan merak ettim. Ki 3,20ye düşmüş bir ayda daha da düşmesi gerekirken o yüzden devam ediyoruz ilaca
Canım sağlık ocağında an verebilirsin tek tek alıyolar içeriye hastaneden daha sakin en azındanAy birde kan testi istedi doktorum ama ben yaptıramadım virüs yüzünden nerde yaptırmalı keşke eve gelip alsalar kanı
Canım çok üzüldüm.Daha önce rahimde kese göründüyse dış gebelik değildir büyük ihtimal. Dua edeceğim senin için saglıkla atlatırsın inşallah bu süreciKızlar bugün özele gideceğimi söylemiştim.. özelde doktorum keseyi göremediğini söyledi(dün devletteki doktorum da gördüğünü söylemişti kese burada demişti) ayrıca bugün değerim 711 den iki sonra 706 ya düşmüş.. kimyasal mı dış gebelik mi olduğunu anlamak için Cuma günü tekrar gitmemi söyledi.. şimdi bu sağlıksız durumdan kurtulmak için dua ediyorum inşaallah kimyasaldır diyorum.. Lütfen aklınıza geldikçe bana dua edin lütfen..
Devletteki doktorun yanlış görme ihtimali var mı bilemiyorum bir günde kesem nereye gitmiş olabilir ultrason devletteki daha mı gelişmişti onu da bilemiyorum tek dileğim kimyasal olsun en azından razıyım.. rabbimden şifa sizlerden dua bekliyorum kızlar..Canım çok üzüldüm.Daha önce rahimde kese göründüyse dış gebelik değildir büyük ihtimal. Dua edeceğim senin için saglıkla atlatırsın inşallah bu süreci
kese yi gören doktor ultrasyon kagidi vermedim i cnmDevletteki doktorun yanlış görme ihtimali var mı bilemiyorum bir günde kesem nereye gitmiş olabilir ultrason devletteki daha mı gelişmişti onu da bilemiyorum tek dileğim kimyasal olsun en azından razıyım.. rabbimden şifa sizlerden dua bekliyorum kızlar..
Daha öncesinde dış gebelik geçirdim değerlerim artıyordu ama az az katlanmıyordu.Değerinin düşüşe geçmesi bana kimyasal gebeliği düşündürdü.kontrollerini ihmal etme arkadasım beta hcg sıfırlanana kadar Rabbim yar ve yardımcın olsunDevletteki doktorun yanlış görme ihtimali var mı bilemiyorum bir günde kesem nereye gitmiş olabilir ultrason devletteki daha mı gelişmişti onu da bilemiyorum tek dileğim kimyasal olsun en azından razıyım.. rabbimden şifa sizlerden dua bekliyorum kızlar..
bende koyu akinti oldu cnm ya insallqh onemsiz dirBugun randevusu olanlar varmış merakla bekliyorum hayırlı haberlerle gelin inşallah ben yoğun bulantılı bir süreç geçiriyorum bugun koyu renkli kokulu akıntım var kasık ağrısıda var randevun geçen haftaydı ama gitmedim 2 hafta daha dayanıp 11. Haftada gitmek istiyorum malum sürekli git gel olmuyo bu süreçte inş haftasını yakalar ve Bi sıkıntı yaşamam... Herkese Allah kolaylık versin sağlıklı yavrular versin diliyorum
Hayır canım kötü de muamele etti değerlerim güzel katlanmadığı için alalım dedi bende kesenin görünmesinin şokuyla özele de göstermek istedim özeldeki doktorum Cuma dedi. Dış gebelikse eğer cumaya kadar başıma gelebileceklerden ödüm kopuyor iki arada bir deredeyim rabbime sığınıyorum başka çarem de yok.. bilgi almaya çalışıyorum sizler doktorlardan daha güzel yorumluyorsunuz tecrübe bana göre herşeydir çünkü..kese yi gören doktor ultrasyon kagidi vermedim i cnm
lekelenmen ya da ağrın var mı? böyle tutarsız değerlerle ben de dış gebelik geçirmiştim. ama çok süründürdü beni. hiç anlayamadı doktorlar. en sonunda iç kanama geçirdimHayır canım kötü de muamele etti değerlerim güzel katlanmadığı için alalım dedi bende kesenin görünmesinin şokuyla özele de göstermek istedim özeldeki doktorum Cuma dedi. Dış gebelikse eğer cumaya kadar başıma gelebileceklerden ödüm kopuyor iki arada bir deredeyim rabbime sığınıyorum başka çarem de yok.. bilgi almaya çalışıyorum sizler doktorlardan daha güzel yorumluyorsunuz tecrübe bana göre herşeydir çünkü..
bekle cnm özel deki doktor takip edip en iyi karari verecektir sakin ol.Allah yardimcin olsn.Hayır canım kötü de muamele etti değerlerim güzel katlanmadığı için alalım dedi bende kesenin görünmesinin şokuyla özele de göstermek istedim özeldeki doktorum Cuma dedi. Dış gebelikse eğer cumaya kadar başıma gelebileceklerden ödüm kopuyor iki arada bir deredeyim rabbime sığınıyorum başka çarem de yok.. bilgi almaya çalışıyorum sizler doktorlardan daha güzel yorumluyorsunuz tecrübe bana göre herşeydir çünkü..
Daha öncesinde dış gebelik geçirdim değerlerim artıyordu ama az az katlanmıyordu.Değerinin düşüşe geçmesi bana kimyasal gebeliği düşündürdü.kontrollerini ihmal etme arkadasım beta hcg sıfırlanana kadar Rabbim yar ve yardımcın olsun
kese gorunduyse kimyasal dir cnm.ama diger doktor neden keseyi göremedi ilginc olan orasi.Artışlarım tam iki gün arayla şöyle kızlar 230-360-511-711-706 inşaallah kimyasaldır kızlar dualarınızı bekliyorum mutlaka
Bekleyeceğim canım ama Perşembe ya da Cuma tekrar bekliyorum dedi ben perşembe gideceğim cumaya dayanamayacağım..bekle cnm özel deki doktor takip edip en iyi karari verecektir sakin ol.Allah yardimcin olsn.
Bende şaştım ikisinden birisi yanılıyor ya da vardı yok oldu kafam almak bullak oldu rabbim bu karışıklıktan hayırlarla kurarsın..kese gorunduyse kimyasal dir cnm.ama diger doktor neden keseyi göremedi ilginc olan orasi.
dusuk olmadan yok olmax kese benim bildigim.iki doktordan biri yaniliyor.yanilan doktor senin icin hayirli olan dir insallah cnm.Bende şaştım ikisinden birisi yanılıyor ya da vardı yok oldu kafam almak bullak oldu rabbim bu karışıklıktan hayırlarla kurarsın..
Ağrım olmadı hiç canım ama ağır kaldırmıştım bir gün bilmiyordum o gün hamile olduğumu ayakta dururken birden kan boşaldı baya sürdü acildeki progestan verince kanamam durdu. Değerlerim düzgün artmadı progestanı kesince hatta değerim düşmeye başladı bugün ilk düşüşü gördüm.. kafam çok karıştı korkuyorum..lekelenmen ya da ağrın var mı? böyle tutarsız değerlerle ben de dış gebelik geçirmiştim. ama çok süründürdü beni. hiç anlayamadı doktorlar. en sonunda iç kanama geçirdim
O zaman değerim düştüğüne göre dünden bugüne düşük mü yaşıyorum dersiniz..Bu arada afedersiniz göğüslerim inanılmaz şişti ve açıyorlar.. bu da kötü bir belirti değildir umarımdusuk olmadan yok olmax kese benim bildigim.iki doktordan biri yaniliyor.yanilan doktor senin icin hayirli olan dir insallah cnm.
kimyasal gebelik ve dusuk gibi gozukuyor ama en iyisini doktor bilir cnm biz uzaktan hic bisey söyleyemeyizO zaman değerim düştüğüne göre dünden bugüne düşük mü yaşıyorum dersiniz..Bu arada afedersiniz göğüslerim inanılmaz şişti ve açıyorlar.. bu da kötü bir belirti değildir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?