2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

tam olarak kaç haftadasın canım aslında bebeği görebilirdi ama önemsememiş demekki.. kese 5+6 haftalık gözüküyor ama önemli olan bebeğin boyutu onu görünce asıl haftanı öğrenirsin

Merhaba kızlar 6+4 deyim . Sizler bebeğinizi hissediyor musunuz yani sürekli bir değişiklikler oluyo mu vücudunuzda. Benim bir tek kasık ağrım oluyordu o da artık olmamaya başladı bu cuma kalp atışını duymaya gidicez çok stres oldum vücudumda pek belirti olmadığı için. Bir de düşük vesaire yazılan şeyleri çok okuduğum için etkilendim sanırım genelde kalp atışını duymadan emin olmam falan yazmışlar. Sizlerde durum nasıl benim gibi hala kalp atışını duymayan var mı acaba?

Benimde 7+3 canım daha bende duymadım az sonra randevum var gideceğim insallah duyarım

Insallah duyacaksınız kızlar haber beklıyorum sizden mutluluklarımızı paylaşalım

Insallah duyacaksınız kızlar haber beklıyorum sizden mutluluklarımızı paylaşalım
Çok sağol canım insan paylaştıkça mutlu oluyor şimdi çok erken olduğu için tanıdıklara bile söyleyemiyor insan ama burda olunca rahat rahat yazabiliyor :)

Bu arada 1 hafta önce kalp atışini duyduk.fakat benim ne bulantım ne kusmam yok uyku dışında hicbirsey yok bol bol uyuyorum.birde gögus hassasiyeti

Sürekli ekşi yemek istiyorum tuzlu limon falan

Bugun randevusu olanlar varmış merakla bekliyorum hayırlı haberlerle gelin inşallah ben yoğun bulantılı bir süreç geçiriyorum bugun koyu renkli kokulu akıntım var kasık ağrısıda var randevun geçen haftaydı ama gitmedim 2 hafta daha dayanıp 11. Haftada gitmek istiyorum malum sürekli git gel olmuyo bu süreçte inş haftasını yakalar ve Bi sıkıntı yaşamam... Herkese Allah kolaylık versin sağlıklı yavrular versin diliyorum

Merhabalar ben 8+4 hamileyim. Geçen hafta kalp atışını duyduk . Regli tarihime göre 10. Haftada olmam lazim fakat geç dolleme olduğunu soyleledi doktor. Daha önce bir düşük bir de kimyasal gebelik yaşadım. O yüzden emin olamiyorum henüz hiçbir şeyden. Önümde uzun bir süreç var. Bir sonraki randevum Nisan sonu. Yurt dışında yaşıyorum çok uzun aralıklarla ultrason yapıyorlar burda. Harmony testi yaptırmak istiyoruz 10. haftayı görürsek insallah

ccedricc sen prilam dr yi nasıl kullanıyorsun canım doktorun nasıl önerdi.
Akşam yatmadan 2 tane. 2 gün bu şekilde deniyoruz rahatlama yoksa öğlen 1 tane daha almaya başlıyoruz. Yine rahatlama yoksa akşam 1 tane daha ekliyoruz. Toplamda en fazla 4 doz alabiliyoruz. Ben sadece akşam 2 tane alıyorum. Yeterli geliyor.

Aynı haftalardayız seninle bende bulantı hiç yok bende gitmedim randevuya istanbuldayım nekadar gec gidersem okadar iyi 11-14 hafta arası gitmeyi düşünüyorum ikili test için. İnşallah sıkıntı yaşamadan atlatırız bu süreci...

Bu arada bilgi vermek amaçlı belirtilerime gelirsek oncelikle yerleşme kanaması olmadı, 8.hatftaya kadar goguslerimede acı, ara ara yiyecek hassasiyeti ve hafif bulantı dışında bir sorun yaşamadım. Lekelenme tarzi kanamam olmadı. Karın ve kasık ağrım hafif hafif oluyor gün içi. Bol bol yürüyüş yapıyorum. Aktif formda folat, B vitamin kompleksi, d vitamini ve balık yağı içiyorum sadece. Hamilelik belirtilerim gidip gidip geliyor. Henüz hiç kusmadim. Sık acikiyorum. Arada gogus hassasiyetin geçiyor sonra geri geliyor. Benim durumum bu.

Çok heyecanlı:) İnşallah duyarsın duyunca yazarsan mutlu olurum kendim duymuş gibi :) belirtilerin çok muydu peki şu ana kadar
Evett canım şimdi döndüm eve çok şükür duyduk kalp atışını Allahım bekleyen herkese nasip etsin heyecandan benim kalbim yerinden çıkacaktı

Bende 6+0 ım canım kendimi dinlemiyim diyorum ama hiç belirti yok bende de 7. Haftadan sonra başlıyomuş diyo herkes ama sonuçta her hamilelik kendine özgü
Buarada 5+4 ken gittim doktora sadece keseyi gördük sıkıntı yapma oyüzden kendine

Evett canım şimdi döndüm eve çok şükür duyduk kalp atışını Allahım bekleyen herkese nasip etsin heyecandan benim kalbim yerinden çıkacaktı
Gözün aydın canım çok sevindim Allah benim gibi duymayanlara da nasip etsin inşallah sağlıkla büyüsün çok heyecanlı bir olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…