2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Anladım teşekkür ederim canım doktorum banada aynı şekilde önerdi. Yatarken iki öğlen bir.

Benim de iğne 18 inde bitecek.. C tesi ye geliyor acaba pazartesi mi gitsem 1 gün vurmasam bişey olur mu ki

Benim de iğne 18 inde bitecek.. C tesi ye geliyor acaba pazartesi mi gitsem 1 gün vurmasam bişey olur mu ki
Aspirin falan kullaniyomusun canim 1 gunle bisey olmaz insallah bide dr soyle igneler icin sana rapor cikartsin fazla al evde kalsin

Son düzenleme:
Derinndn1234 tebrik ederim canim gozunaydin darisi digerlerine insallah hadi kizlar guzel haberlerinizi bekliyoruz insallah

Son düzenleme:
Kızlar selam mide bulantılarına çözüm olarak zencefil çayının iyi geldiğini okudum birkaç yerde,ama hamilelikte kullanmak sakıncalı olabiliyormuş, daha önce bunu doktoruna danışan var mı?
Kızlar bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?

Aspirin falan kullaniyomusun canim 1 gunle bisey olmaz insallah bide dr soyle igneler icin sana rapor cikartsin fazla al evde kalsin
Geçen hamilelikte 14 haftada çoksarmışsın raporu erken çokarılmıyor sanırım 12 haftayı geçene kadar düşük oranı fazla ya o yüzden sanırım

Bennn en son 6 ydi hamilelikte dahada artiyomus dikkat edelim bdn dikkat etmiyodum hamile kalinca duzene girdim insallah dusmustur

Benimde 8e fırladı. İlaca başladık doktorla her sabah 2 tane içiyorum.

Benim gibi var mı artan merak ettim. Ki 3,20ye düşmüş bir ayda daha da düşmesi gerekirken o yüzden devam ediyoruz ilaca

Geçen hamilelikte 14 haftada çoksarmışsın raporu erken çokarılmıyor sanırım 12 haftayı geçene kadar düşük oranı fazla ya o yüzden sanırım
Dr bana bana cikartmisti ozaman kizdim Allah korusun bisey olursa diye simdi iyiki yazmis dr gitmek zor zaten bu gittiginde bi soyle istersen

kızlar merhaba, şalgam suyu ile kekik şekeri de çok iyi geldi benim mide bulantılarıma :) henüz tam başlamadı gerçi bende. sadece akşam yemeğimi tam yiyemiyorum. bir yere kadar yiyorum, sonra bakıyorum devam edersem geri dönecek yediklerim mecburen bırakıyorum. ama Şalgam suyu bana çok iyi geldi günde veya iki günde bir bardak tüketicek gibiyim ben . kekik şekerini de az az mide bulantım geçince hemen çıkarıyorum. umarım zararı yoktur

Ay birde kan testi istedi doktorum ama ben yaptıramadım virüs yüzünden nerde yaptırmalı keşke eve gelip alsalar kanı

Ay birde kan testi istedi doktorum ama ben yaptıramadım virüs yüzünden nerde yaptırmalı keşke eve gelip alsalar kanı
Geçen hafta kalp atışı duymaya gittiğimde banada virüs sebebi ile test önerdi doktorum sonuçlar hemen çıkmaz bir haftada çıkar dedi devlette ücretsizmiş ama özelde 215 liraya yaptırdık.

Canlar çok şükür ki Allah’a güzel haberlerle geldim. Bebişimi henüz göremedik ama Kese ve yolk kesesini görebildik.Buda dış gebelik ve boş gebelik ihtimalini çok şükür ki yok etti. Adet tarihimle uyumlu değil geçmiş öyküm den dolayıda riskli bir ggebelik fakat beta hcg ile uyumlu dedi doktorum 10 gün sonraya kalp atımı için randevu verdi.Tabii her hamileliğimde kullanmak zorunda olduğum ilaçlarıma da başladık.O kadar mutluyum ki anlatamam çünkü dış gebelik olmasından çok korkuyordum inşallah kalp atışını da duydugumda mutluluğuma mutluluk katacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…