2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bugün randevusu olan arkadaşlar, umarım hepinizin muayenesi çok güzel gever, sıkıntısız hayırla bize de yazın ins
Benim var ama beni şehir dışına bırakmazlarsa kötü olur çünkü bulunduğum ilçede hastane hasta kabul etmiyor

Bebgin tam olarak neredeyse oraya tutacan

Hesabına gir bildiklerini düzenle yap orda bir tarih var bebgin doğacağı muhmetel günü yaz kendiliginden çıkıyor artık
5 arti5ti cnm 2haftasonra kalpatisina cagirdi
Hamilelik takvimi vs bilmiorum cnm

Selam kızlar,
Ben de dün akşam dayanamadım, İstanbul’da olmama rağmen aldım randevu doktordan. Çünkü hem bulantı hem de mide ağrısı çekiyorum. Kabızlık da oldu ben de. Sanki bağırsaklarım yara gibi. Midem zaten mahşer yeri, cayır cayır. İnş düzgün bir ilaç verir hepsi için. Daha ultrasona da hiç girmemiştim, onun için de heyecanlıyım. İnş her şey yolundadır.

Kızlar ilk muayenemdi bu kağıdı verdi yolladı şimdi farlettim bende 5 hafta 6 günlükmüş ultrosana göre kist için hamileliğin ileri zamanları geçer dedi sadece o kadar
Tamam canım sıkıntı edecek bir şey yok ben 6+0 da minicik bir bebek gördüm herkesin farklı olur. Üç hafta sonra pıt pıt kalp sesini duyarsın inşallah

Bütün tedbirleri alıp mecburen gidiyoruz zaten erteleyebildigimiz kadar erteliyoruz napalım kötü zamana denk geldi yeter ki sağlıklı olsun bebişler

5 arti5ti cnm 2haftasonra kalpatisina cagirdi
Hamilelik takvimi vs bilmiorum cnm
Tamam canım olmuş takvimin hayırlı olsun ☺ bende 6+3deyim daha hiç gitmedim hastaneye 13ünde randevum vardı 21ine erteledim kalp atışını da keseyi de görürüm inşallah sabırla beklemeye devam ☺

Tam tersiymişiz seninle canım sen kız tecrübelerini anlat bana ben de sana erkek :) mesela kızın sol yumurtalığında mıydı canım, benim oğlum sağımdaydı :)
Evet sağdan yumurtlamıştım ultrason görüntüsü de tombikti ince uzun değildi 7 haftalık görüntüsü yani..

Doğduktan sonra cilve Naz ne ararsan bulursun gerçekten aşırı cilve sevimlilik biraz baba düşkünlüğü oda görmediği için sanırım hele 6 7 aylık olunca yemede yanında yat ama 1 yaşından sonra biraz daha aklı eriyor yaramazlık tavan yapıyor

Bırı yorum yapsın merak ettım

Eklentiler

• 08E41653-8C61-4BBF-8A13-16793B5533C1.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 31
  • A76452BB-2527-4274-8219-91BD7412B715.webp
    21 KB · Görüntüleme: 39
  • 135E8557-FDEC-4650-B156-ED12C1BBB57E.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 34
maşallah canım :) benimde yeğenim kız oğlumdan 3 ay küçük çok tatlı valla onu gördükçe daha kız istiyorum hayırlısı inşallah çok kaptırmasam iyi olacak

Sevgim
Canım ben oğlumda ekşiye turşu ya aşerirdim bundada öyleyim

ben iki beneğimde de öyleydim.. kızımda da oğlumda da dolu zeytin yedim.. birazda mideyi rahatlattığı için herhalde tuzlu ve ekşi dah çok tüketiyorum şimdiki hamilelikte mecburiyetten ilk defa midem bulanıyor az da olsa diğerleri de ekşi ve tuzlu şeyler yemek istiyordum gerçi normal hayatımda da şekerli sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…