Snmalyz 94
Gizlice yıldızlarla donandığım, dünyamdayım...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 26 Temmuz 2019
- 282
- 353
- 18
Benim var ama beni şehir dışına bırakmazlarsa kötü olur çünkü bulunduğum ilçede hastane hasta kabul etmiyorBugün randevusu olan arkadaşlar, umarım hepinizin muayenesi çok güzel gever, sıkıntısızhayırla bize de yazın ins
Bebgin tam olarak neredeyse oraya tutacanMerhaba kızlar bende giremedim oğlum okula gitmiyor ama ödevleri falan fırsat kalmıyorkızlar benim önceki hamileliğim de tad duyumda değişikler olmuştu metal tadı alıyordum yemeklerden, kusma oluyordu ama bunda midem bile tam olarak bulanmıyor çok hafif sevinsem mi üzülsem mi bilemedim doktora haftaya cumartesi gideceğim kalp atışını da duymuş olurum diye bekledim hastane önerenler olmuş çok teşekkür ederim bugün kontrole gidecek olanlar güzel haberlerle gelir İnşallah Birde ben bu yüzük testini denedim ama sağ da yuvarlak solda ileri gidip geldi nolcak benim bebiş
5 arti5ti cnm 2haftasonra kalpatisina cagirdi
Hamilelik takvimi vs bilmiorum cnm
Ah bu wcler bitirdi biziBen bu ara pek takip edemiyorum canım ama genelde buralarda olmaya gayret ediyorum ❤
Uyku tutmuyor gece wc kalkınca tüm uyku kaçıyor benim o vakitlerden merhaba size
Tamam canım sıkıntı edecek bir şey yok ben 6+0 da minicik bir bebek gördüm herkesin farklı olur. Üç hafta sonra pıt pıt kalp sesini duyarsın inşallahKızlar ilk muayenemdi bu kağıdı verdi yolladı şimdi farlettim bende 5 hafta 6 günlükmüş ultrosana göre kist için hamileliğin ileri zamanları geçer dedi sadece o kadar
Canım bulunduğun ilde bakılmiyorsun anladığım kadarıyla?Benim var ama beni şehir dışına bırakmazlarsa kötü olur çünkü bulunduğum ilçede hastane hasta kabul etmiyor
Bütün tedbirleri alıp mecburen gidiyoruz zaten erteleyebildigimiz kadar erteliyoruz napalım kötü zamana denk geldi yeter ki sağlıklı olsun bebişlerSelam kızlar,
Ben de dün akşam dayanamadım, İstanbul’da olmama rağmen aldım randevu doktordan. Çünkü hem bulantı hem de mide ağrısı çekiyorum. Kabızlık da oldu ben de. Sanki bağırsaklarım yara gibi. Midem zaten mahşer yeri, cayır cayır. İnş düzgün bir ilaç verir hepsi için. Daha ultrasona da hiç girmemiştim, onun için de heyecanlıyım. İnş her şey yolundadır.
Tamam canım olmuş takvimin hayırlı olsun ☺ bende 6+3deyim daha hiç gitmedim hastaneye 13ünde randevum vardı 21ine erteledim kalp atışını da keseyi de görürüm inşallah sabırla beklemeye devam ☺5 arti5ti cnm 2haftasonra kalpatisina cagirdi
Hamilelik takvimi vs bilmiorum cnm
Günaydın canım ben 8de kalkıyorum hergün mecburen sen uyuyabiliyosan ne güzelGünaydın kızlar
inşllah cnmTamam canım olmuş takvimin hayırlı olsun ☺ bende 6+3deyim daha hiç gitmedim hastaneye 13ünde randevum vardı 21ine erteledim kalp atışını da keseyi de görürüm inşallah sabırla beklemeye devam ☺
Evet sağdan yumurtlamıştım ultrason görüntüsü de tombikti ince uzun değildi 7 haftalık görüntüsü yani..Tam tersiymişiz seninle canım sen kız tecrübelerini anlat bana ben de sana erkek :) mesela kızın sol yumurtalığında mıydı canım, benim oğlum sağımdaydı :)
Aksam üç film ızledım geç de yattım ondan dolayı geç kalktım bıraz da bogaz agrısı var ama çok hafıf suan ınsallah ılerlemezGünaydın canım ben 8de kalkıyorum hergün mecburen sen uyuyabiliyosan ne güzel
maşallah canım :) benimde yeğenim kız oğlumdan 3 ay küçük çok tatlı valla onu gördükçe daha kız istiyorum hayırlısı inşallah çok kaptırmasam iyi olacakEvet sağdan yumurtlamıştım ultrason görüntüsü de tombikti ince uzun değildi 7 haftalık görüntüsü yani..
Doğduktan sonra cilve Naz ne ararsan bulursun gerçekten aşırı cilve sevimlilik biraz baba düşkünlüğü oda görmediği için sanırımhele 6 7 aylık olunca yemede yanında yat ama 1 yaşından sonra biraz daha aklı eriyor yaramazlık tavan yapıyor
Sevgim
Canım ben oğlumda ekşiye turşu ya aşerirdim bundada öyleyim
Erkek bence :)Bırı yorum yapsın merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?