2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İyilik sağlık sen nasılsın :) ne kadar iyi sabretmişsşn ilk gebelikte canım ben sabredemedim 1 hafta gecikince hemen doktora gittim ama kese görünmedi bekliyorum şimdi cuma gününü dört gözle
Valla biraz korkudan birazda kuzenimin sayesjnde bekledim. Erken gidince alttan ultrasonla bakmak isterler o da kanama yapıyor dedi hani düşük olabilir diye tavsiye etmedi.o yüzden bekledim
Şimdi de belirtileri takip ediyorum işte ... Tiksinme bulantı ve kasık ağrım var adet olacakmisim gibi ..ilkinde ağrım olmamıştı bunda ara ara geliyo o korkutuyo ama takmıyorum yornuuorum kendimi daha da elimden bişey gelmez bakalım bekliyorum

Doğru olan bu bence erken gidince fazlaca stres oluyor insan. Aramızda 4gun var bu arada bende tam 7haftaligim bakalim

Kızlar bebek hareket etmeye başlamış benim programa göre saçma gelebilir ama ben esnerken gerinirken ve bazense normal otururken hissediyorum bebisi

Doktorumda gününe göre önde gidiyor dedi bebiş yani hamilelik uygulamasıyla aynı şuan canım çok teşekkür ederim bizde çok bekledik çok badire atlattık allahım nasip etti sonunda isteyen herkese nasip etsin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Kızlar bebek hareket etmeye başlamış benim programa göre saçma gelebilir ama ben esnerken gerinirken ve bazense normal otururken hissediyorum bebisi
Canım kıpırtılar rahmin büyümesinden kaynaklanıyor.. bebeğin şu an 1 cm civarı ve kasları gelişmemiş yani hangi gücüyle vuracak ki yada hissettirecek birde kesesi kendisine göre büyük şu an orada ileri geri yüzüyordur

Canim bidahakine gidisinde goreceksin bebek hareketini sen bile sasiracaksin ama bizim faretmsmiz 4 aylara falan denk geliyo gecte olabiliyo

Oluşumu hissediyorum canım zaten yeri belli bunkadar erken hissedecegimi tahmin etmiyordum. Ama ilki kız ve soldaydi bu mijikde solda ? :)

Selam kızlar,
Ben de dün doktora gittim ama önceliğim şu mide ağrısı ve bulantısına çare bulmaktı. Tabi bu vesileyle bebişe de baktık, ben erken olduğunu düşünsem de benim çekirdek pıt pıt atıyordu, kalp atışını da görmüş oldum. Kan testlerini de yaptırdım bakalım inşallah bir dahakine 1 ay sonra gideceğim. Bulantı ve reflü için de ilaç aldım. Bulantı için çok sağlam bir ilaç verdi bir nebze daha iyiyim, artık ağlıyordum çünkü çok kötüydüm.

Reflün için ne yazdı ben gaviskon yazdı ama başladım daha çünkü ilerde ciddi lazım olucak çok içicem biliyorum şimdiden alışmıyyayım dedim

Hareket başladı ama biz hissetmiyorum ikinci gebeliğinse rahmini daha belli hissedersin sıkışınca uykudan kalkınca falan mesela ben şuan ufak portakal hissediyorum

Buraya hiç yazamıyorum takip edemiyorum
Fakat 2 yaşında bir kızım var. Sabah ezanıyla uyanıyoruz. Sabah akşam çok yoruluyorum. İlk hamilelik yaşayanlar rahat rahat uyusun bence. Çünkü doğduktan sonraki uykusuzluklar var bir de

aynı şeyi dün gece yazdım valla 23 aylık kızım var ömrümü yedi dün gece 3 e kadar ağladı.. hemde nedensiz..rahata alışmadan biri daha olsun dedik ama hata ettik galiba

aynı şeyi dün gece yazdım valla 23 aylık kızım var ömrümü yedi dün gece 3 e kadar ağladı.. hemde nedensiz..rahata alışmadan biri daha olsun dedik ama hata ettik galiba
Hangisi iyi bilmiyorum valla
siz üst üste birarada büyüyüp gidecekler,
ben 12 senenin üstüne herşeye sıfırdan başlayacağım
hamileliği bile unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…