- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
İşte rahata alışırsam başka çocuk yapmam diye düşündüm bende amaHangisi iyi bilmiyorum valla
siz üst üste birarada büyüyüp gidecekler,
ben 12 senenin üstüne herşeye sıfırdan başlayacağım
hamileliği bile unutmuşum
benim iki oglan da ayni buyudu cnm.buyugu 2 yasindayken kucuge hamileydim tam 3 yas oldu aralari zorlugu var ama masallah simdi arkadas gibiler..aradaki kavgalari saymasakİşte rahata alışırsam başka çocuk yapmam diye düşündüm bende amaşimdi doğunca ne yaparım diye kara kara düşünüyorum.. sen en azından markete gitsen kardeşine sahip çık 2 dk ya geliyorum diyebilirsin ben acaba ablası kardeşini döver mi elini ağzına gözüne sokar mı diye takipte kalırım
Oyy bende 10 seneden sonra aynı durumdayız bakalım neler olacakHangisi iyi bilmiyorum valla
Geçmiş olsun canım hiç bilgim olmadığı için yorum yapamiycam ağrın varmıKızlar tekrar merhaba aşırı kanamam başladı.. afedersiniz iki pedi değiştirdim.. sizce dış gebelik ihtimalim devam ediyor mu yoksa kimyasal mı yaşadığım..?
Teşekkür ederim canım ağrım değil de adet olur gibi hissediyorum özel bölgemde ağrı değil ama adet olurkenki hisler oluşuyor..Geçmiş olsun canım hiç bilgim olmadığı için yorum yapamiycam ağrın varmı
Kader ortaklığımız var galiba. Aslında benimki de 22 aylık. İkisi aradan çıksın dedim. Ama çıkana kadar nasıl olacak acaba. Tek başına bakınca, yardımsız şekilde olunca çok zor oluyor gerçekten. Anneliğin zor yanından biri uykusuzluk. O kadar yıpratıyor kiiaynı şeyi dün gece yazdım valla 23 aylık kızım var ömrümü yedi dün gece 3 e kadar ağladı.. hemde nedensiz..rahata alışmadan biri daha olsun dedik ama hata ettik galiba
Benim de kardeşimle aramda 13 yaş fark var. Annem bana bırakabilirdi. En azından azıcık kafayı dinleyebiliyorduHangisi iyi bilmiyorum valla
Kızlar tekrar merhaba aşırı kanamam başladı.. afedersiniz iki pedi değiştirdim.. sizce dış gebelik ihtimalim devam ediyor mu yoksa kimyasal mı yaşadığım..?
Benim kız 28 Mayıs doğumlu 23 tam dolmadı sa ben 23 diyorum.. bizimki hala emiyor o yüzden de gece uyanıyor kesmek istedim ama korona yüzünden bekliyorum.. bazı geceler kafayı yiyor resmen uyumuyor sinirlerim çok bozuluyor gerçekten çok zorKader ortaklığımız var galiba. Aslında benimki de 22 aylık. İkisi aradan çıksın dedim. Ama çıkana kadar nasıl olacak acaba. Tek başına bakınca, yardımsız şekilde olunca çok zor oluyor gerçekten. Anneliğin zor yanından biri uykusuzluk. O kadar yıpratıyor kii
Hiç öyle düşünme cnm her bebek bir değil oğlum şuan 5 yaşında doğduktan sonra 1 kere bile gece uyanık kaldığımızı hatırlamam 5. Ayda odasını ayırdım gece mama saati geldiğinde kalkar hazırlar yedirir yada emzirir geri yatırırdım. Uyku eğitiminin gerçekten çok önemli olduğunu düşünüyorum bu konudaİşte rahata alışırsam başka çocuk yapmam diye düşündüm bende amaşimdi doğunca ne yaparım diye kara kara düşünüyorum.. sen en azından markete gitsen kardeşine sahip çık 2 dk ya geliyorum diyebilirsin ben acaba ablası kardeşini döver mi elini ağzına gözüne sokar mı diye takipte kalırım
Canım bende oğluma emzirmeyi 1 ay önce bıraktırdım tam 24 aylıktı aşırı memeye düşkündü geceleri yarım saatde bir uyanırdı ve her seferinde emerek uyumak isterdi uykularım öyle berbattı ki ağlıyodum artık son zamanlarda geceleri.. emmeyi bıraktık uykuları baya düzeldi bikaç kez deliksiz sabaha kadar uyudu hatta, şimdi 1-2 kez uyanıyo gece ayağımda 2 dk da geri uyuyo..Benim kız 28 Mayıs doğumlu 23 tam dolmadı sa ben 23 diyorum.. bizimki hala emiyor o yüzden de gece uyanıyor kesmek istedim ama korona yüzünden bekliyorum.. bazı geceler kafayı yiyor resmen uyumuyor sinirlerim çok bozuluyor gerçekten çok zor
Çok çok rahatlıyor içim sanırım yarın dayanamayıp kan vereceğim.. sizce kaç.gün içinde değerlerim sıfırlanır dün 706 çıkmıştı.. bu mübarek günde rabbime şükürler olsun dış gebelik ihtimalim neredeyse çok azaldı..canım kanaman başlamış zaten Kimyasaldır.. dış gebelikte değerler çok yükselir senin değerler çok düşüktü zaten..
Canım bende oğluma emzimeyi 1 ay önce bıraktırdım tam 24 aylıktı aşırı memeye düşkündü geceleri yarım saatde bir uyanırdı ve hem emerdi uykularım öyle berbattı ki ağlıyodum artık son zamanlarda geceleri.. emmeyi bıraktık uykuları baya düzeldi çok bikaç kez deliksiz sabaha kadar uyudu hatta şimdi 1-2 kez uyanıyo gece ayağımda 2 dk da geri uyuyo..Benim kız 28 Mayıs doğumlu 23 tam dolmadı sa ben 23 diyorum.. bizimki hala emiyor o yüzden de gece uyanıyor kesmek istedim ama korona yüzünden bekliyorum.. bazı geceler kafayı yiyor resmen uyumuyor sinirlerim çok bozuluyor gerçekten çok zor
Kızlar çok acil yardım edin lütfensabah 2 tane parmağımda böcek ısırmış gibi kaşıntı ve şişlik vardı şu saat itibariyle hem tüm parmaklarıma hemde elime şişlik ve kaşınma başladı. Böcek ısırmış diye düşündüm ama tam eklem yerlerimden şişmiş durumda tüm parmaklarım ellerim kapanmıyor resmen
Aslında benim kızımda zorlamadı beni ama uyku sorunu var uykuya dalamıyor Buda ben kıyamadım uyku eğitimi vermedim diye ayakta sallayarak 1 saatte uyuyor ayaklarım mahvoluyorHiç öyle düşünme cnm her bebek bir değil oğlum şuan 5 yaşında doğduktan sonra 1 kere bile gece uyanık kaldığımızı hatırlamam 5. Ayda odasını ayırdım gece mama saati geldiğinde kalkar hazırlar yedirir yada emzirir geri yatırırdım. Uyku eğitiminin gerçekten çok önemli olduğunu düşünüyorum bu konuda
Canım bende oğluma emzirmeyi 1 ay önce bıraktırdım tam 24 aylıktı aşırı memeye düşkündü geceleri yarım saatde bir uyanırdı ve her seferinde emerek uyumak isterdi uykularım öyle berbattı ki ağlıyodum artık son zamanlarda geceleri.. emmeyi bıraktık uykuları baya düzeldi bikaç kez deliksiz sabaha kadar uyudu hatta, şimdi 1-2 kez uyanıyo gece ayağımda 2 dk da geri uyuyo..
Yani bence gece emzirmeyi bırak canım akşam emzir uyut gece hiç emzirme 1-2 gece ağlar ama alışır o da rahat uyur sende rahat uyursun artık geceleri acıkmıyolar çünkü emdikçe midesi rahatsız oluyo yine uyanıyo sürekli devir daim.. dene istersen
☺☺
Canım birkaç gün içinde sıfırlanır merak etme yarın verme 2 3 gün sonra ver tek seferde biterÇok çok rahatlıyor içim sanırım yarın dayanamayıp kan vereceğim.. sizce kaç.gün içinde değerlerim sıfırlanır dün 706 çıkmıştı.. bu mübarek günde rabbime şükürler olsun dış gebelik ihtimalim neredeyse çok azaldı..
Tamam canım Cuma doktora gideceğim zaten o gün vereyim en iyisi inşaallah kuzum şimdi benim adet tarihim bu kanamaya göre değişecek mi canım?Canım birkaç gün içinde sıfırlanır merak etme yarın verme 2 3 gün sonra ver tek seferde biter
Canim dis gebelikte degerler cok artiyo benimde dusuklerimde kanama oluyodu kanla atiyo zaten insallah cabuk atlatirsin cok gecmis olsunKızlar tekrar merhaba aşırı kanamam başladı.. afedersiniz iki pedi değiştirdim.. sizce dış gebelik ihtimalim devam ediyor mu yoksa kimyasal mı yaşadığım..?
Canim alerji olabilir yedigin biseyde olabilirKızlar çok acil yardım edin lütfensabah 2 tane parmağımda böcek ısırmış gibi kaşıntı ve şişlik vardı şu saat itibariyle hem tüm parmaklarıma hemde elime şişlik ve kaşınma başladı. Böcek ısırmış diye düşündüm ama tam eklem yerlerimden şişmiş durumda tüm parmaklarım ellerim kapanmıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?