- 11 Mart 2020
- 276
- 372
- 18
- 41
Canım geçmiş olsun öncelikle bencede kimyasal geçiriyorsun dünkü doktorun keseyim gördüm demişti ama bu yanlışta olabilir düşünki benim doktor bebeği kist olarak görmüştü çoğul gebelikti sonra özele gittik o Önümüzdeki ayın yumurtası dedi yani haftan küçük olduğu için kese oluşmamış olabilir eğer görünmüş olsaydı zaten bugun görmediği zaman senin kanamalı halin başlamış olurduk senin sonra başladı progestan düşük önleyici rahim kalınlaştırıcı şuan ona artık ihtiyacın yok bence içmeli rahat bitsin... Ve canım çok iyi anlıyorum insan bir damla suya bile üzülüyor annelik Allahın verdiği duyguHaklısın canım bazen diyorum ki sağlıksızsa rabbim benden bizden alacaksa böyle baştan olsun.. imtihanı gün geçtikçe daha zor olacaktı şimdi bile canım yandı ağladım olanlara o zamanı düşünmek bile beni yıktı rabbim onlara da sabır versin ben 3 buçuk yıllık evliyim deniyoruz Kasım’da kimyasal yaşadım sonra şubatta hamilelik yaşadım şimdi durumumu biliyorsunuz nasibimiz böyleymiş imtihan herşey sonuçta..
Canım demek ki doktorlarda yanlış görebiliyor.. kanamam pedime çok az gelmiş damla şeklinde inşaallah kimyasaldır devam eder ve biter.. evet canım sağlıklıysa olsun değilse zaten razıyım kimyasala rabbim elbet biliyordur en doğru zamanı.. çok istediğim bir zamandı ama nasip böyleymiş..dış gebelik olmasında başka birşey istemiyorum artık yıprandım..Canım geçmiş olsun öncelikle bencede kimyasal geçiriyorsun dünkü doktorun keseyim gördüm demişti ama bu yanlışta olabilir düşünki benim doktor bebeği kist olarak görmüştü çoğul gebelikti sonra özele gittik o Önümüzdeki ayın yumurtası dedi yani haftan küçük olduğu için kese oluşmamış olabilir eğer görünmüş olsaydı zaten bugun görmediği zaman senin kanamalı halin başlamış olurduk senin sonra başladı progestan düşük önleyici rahim kalınlaştırıcı şuan ona artık ihtiyacın yok bence içmeli rahat bitsin... Ve canım çok iyi anlıyorum insan bir damla suya bile üzülüyor annelik Allahın verdiği duyguama şunu unutma beterin beteri var sen sağlıklı olki sağlıklı yavruların olsun Allah büyük acıdan korusun canım dilerim bu zamanı kolay atlatırsın
Canım bu kasının ortasında cızgı olayı nası oluyor.bunun gerceklık payı varmı gercekten.Benim 2018de oğlum doğdu çin takvimi erkek dedi kaşının ortasında doğduğundan berinçizgi var yüzlerce kişi bunun arkası da erkek dedi biz eşimle kız istiyoruz nasipse inşallah ve çin takvimi yine buna da erkek diyor bakalım kısmet ☺☺
İnş cnm inşCanım benim sen neden stres oldun bak tarıh olarak 30 u doğum yazmışsın yanı suan zaten o dedıklerını gorebılırsın . Çok normal ılerlıyor hıc korkma olur mu on gün önce bende o sekılde oldu sonra bebek çıktı ortayasonra kalp
Tam 1 hafta da bu kadar bugün 6+1 cnmince uzun ise erkek derler
Kaç günde bu kadar büyümüş ayrıca kaç hafta şu an
Oğlumun doğduğundan beri kaşının arasında hafif çizgi var canım damar görünüyo yeşil gören herkes bunun arkası da erkek diyo bakalım inşallah çürütcem o totemiCanım bu kasının ortasında cızgı olayı nası oluyor.bunun gerceklık payı varmı gercekten.
Bence var benim kızımın kaşının ortasın da cizgi vardi oğlum oldu oğlumdada var bakalım hayırlısıCanım bu kasının ortasında cızgı olayı nası oluyor.bunun gerceklık payı varmı gercekten.
Öyle miymiş çok sevindim bunu duyduğuma. Senin de mi geç oluşuyor? Ben 5 haftalıkken gittim keseyi pek göremedi doktor nokta kadar bişey vardı emin olamadı kan testi istedi ama 5 haftalıkken keseyi görenler varİnş cnm inşbugün teyzemde dedi ki kız bu kesin kızlar daha geç oluşuyor ayy dedim inş sağlıklı olsun var olsunda cinsiyet hiç önemli değil
Valla haklısın canım benim oğlumda 25 aylık hala geceleri sık sık uyanır ve ayağımda sallayıp uyuturum geri gece rahat uyuyamamak beni aşırı yoruyor tahammülüm diplerde valla 2. Ye Napcaz Allah bilirBebeğiniz doğduktan sonra 2. Yıldan sesleniyorum çok büyük hata yaptınızbaşınızı yaktınız hayırlı olsun şu saat oldu nedensiz yere ağlıyor hemde gece uykusuna 10 gibi yattı düşünün tam ben uyumak üzereydim ki uyandı hala böyle gıcık bir ağlama tutturuyor.. şimdiden bol uyku ve sabır depolayın kalmıyor çünkü
Bende girip baktım şimdi programın hesaplamasına göre 8+0 ama hemşirenin ultrason cihazına girdiğine göre 7+5 . 2 günlük bir oynama var çok önemli değildir heraldeGebelik hesaplama diye bir site var orda transfer tarihinizle ve kaçıncı gğn embriyosu transfer edildiyse onunla falan hesaplıyorsunuz ben 2 gebeliğimide öle hesaplamıştım Tüp bebekle olan
İnşallah cnmÖyle miymiş çok sevindim bunu duyduğuma. Senin de mi geç oluşuyor? Ben 5 haftalıkken gittim keseyi pek göremedi doktor nokta kadar bişey vardı emin olamadı kan testi istedi ama 5 haftalıkken keseyi görenler varcuma gidicem 2 hafta geçmiş olacak inşallah büyümüştür
Ayy benimki oğlum 10 yaşında şuan tamamen unutmuş durumdayım o günleri neler yaşayacağız bakalimValla haklısın canım benim oğlumda 25 aylık hala geceleri sık sık uyanır ve ayağımda sallayıp uyuturum geri gece rahat uyuyamamak beni aşırı yoruyor tahammülüm diplerde valla 2. Ye Napcaz Allah bilir
kreme erken başlamak gerekiyor. doğum öncesinde 32dan sonra başlamıştım ben. ama kızım ilk 1 ay emmedi hep sağıyordum. makinaya rağmen de zorluk çekmedimAyy benimki oğlum 10 yaşında şuan tamamen unutmuş durumdayım o günleri neler yaşayacağız bakalimbide bu gögüs uçları yara olmaması icin ne yapacagım ya en büyük korkum o hic bir krem fayda etmemisti ilk hamileliğimde
Valla haklısın canım benim oğlumda 25 aylık hala geceleri sık sık uyanır ve ayağımda sallayıp uyuturum geri gece rahat uyuyamamak beni aşırı yoruyor tahammülüm diplerde valla 2. Ye Napcaz Allah bilir
İnşallah cnmbenim 5+0da kese çok belli belirsizdi 6+0da kese göründü ama bebek yok haftaya tekrar gel dedi bende tedirgin oldum boş gebeliktir die
Benimde fenaydı garnastan krem almıştım hemen düzeltmişti o zaman gelsin tavsiye veririz birbirimizeAyy benimki oğlum 10 yaşında şuan tamamen unutmuş durumdayım o günleri neler yaşayacağız bakalimbide bu gögüs uçları yara olmaması icin ne yapacagım ya en büyük korkum o hic bir krem fayda etmemisti ilk hamileliğimde
Allah yardımcımız olsun inşallah canım..Ayy benimki oğlum 10 yaşında şuan tamamen unutmuş durumdayım o günleri neler yaşayacağız bakalimbide bu gögüs uçları yara olmaması icin ne yapacagım ya en büyük korkum o hic bir krem fayda etmemisti ilk hamileliğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?