2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım geçmiş olsun öncelikle bencede kimyasal geçiriyorsun dünkü doktorun keseyim gördüm demişti ama bu yanlışta olabilir düşünki benim doktor bebeği kist olarak görmüştü çoğul gebelikti sonra özele gittik o Önümüzdeki ayın yumurtası dedi yani haftan küçük olduğu için kese oluşmamış olabilir eğer görünmüş olsaydı zaten bugun görmediği zaman senin kanamalı halin başlamış olurduk senin sonra başladı progestan düşük önleyici rahim kalınlaştırıcı şuan ona artık ihtiyacın yok bence içmeli rahat bitsin... Ve canım çok iyi anlıyorum insan bir damla suya bile üzülüyor annelik Allahın verdiği duygu ama şunu unutma beterin beteri var sen sağlıklı olki sağlıklı yavruların olsun Allah büyük acıdan korusun canım dilerim bu zamanı kolay atlatırsın

Bebeğiniz doğduktan sonra 2. Yıldan sesleniyorum çok büyük hata yaptınız başınızı yaktınız hayırlı olsun şu saat oldu nedensiz yere ağlıyor hemde gece uykusuna 10 gibi yattı düşünün tam ben uyumak üzereydim ki uyandı hala böyle gıcık bir ağlama tutturuyor.. şimdiden bol uyku ve sabır depolayın kalmıyor çünkü

Canım demek ki doktorlarda yanlış görebiliyor.. kanamam pedime çok az gelmiş damla şeklinde inşaallah kimyasaldır devam eder ve biter.. evet canım sağlıklıysa olsun değilse zaten razıyım kimyasala rabbim elbet biliyordur en doğru zamanı.. çok istediğim bir zamandı ama nasip böyleymiş..dış gebelik olmasında başka birşey istemiyorum artık yıprandım..

Canım bu kasının ortasında cızgı olayı nası oluyor.bunun gerceklık payı varmı gercekten.

İnş cnm inş bugün teyzemde dedi ki kız bu kesin kızlar daha geç oluşuyor ayy dedim inş sağlıklı olsun var olsunda cinsiyet hiç önemli değil

Canım bu kasının ortasında cızgı olayı nası oluyor.bunun gerceklık payı varmı gercekten.
Oğlumun doğduğundan beri kaşının arasında hafif çizgi var canım damar görünüyo yeşil gören herkes bunun arkası da erkek diyo bakalım inşallah çürütcem o totemi

İnş cnm inş bugün teyzemde dedi ki kız bu kesin kızlar daha geç oluşuyor ayy dedim inş sağlıklı olsun var olsunda cinsiyet hiç önemli değil
Öyle miymiş çok sevindim bunu duyduğuma. Senin de mi geç oluşuyor? Ben 5 haftalıkken gittim keseyi pek göremedi doktor nokta kadar bişey vardı emin olamadı kan testi istedi ama 5 haftalıkken keseyi görenler var cuma gidicem 2 hafta geçmiş olacak inşallah büyümüştür

Valla haklısın canım benim oğlumda 25 aylık hala geceleri sık sık uyanır ve ayağımda sallayıp uyuturum geri gece rahat uyuyamamak beni aşırı yoruyor tahammülüm diplerde valla 2. Ye Napcaz Allah bilir

Gebelik hesaplama diye bir site var orda transfer tarihinizle ve kaçıncı gğn embriyosu transfer edildiyse onunla falan hesaplıyorsunuz ben 2 gebeliğimide öle hesaplamıştım Tüp bebekle olan
Bende girip baktım şimdi programın hesaplamasına göre 8+0 ama hemşirenin ultrason cihazına girdiğine göre 7+5 . 2 günlük bir oynama var çok önemli değildir heralde

İnşallah cnm benim 5+0da kese çok belli belirsizdi 6+0da kese göründü ama bebek yok haftaya tekrar gel dedi bende tedirgin oldum boş gebeliktir die

Valla haklısın canım benim oğlumda 25 aylık hala geceleri sık sık uyanır ve ayağımda sallayıp uyuturum geri gece rahat uyuyamamak beni aşırı yoruyor tahammülüm diplerde valla 2. Ye Napcaz Allah bilir
Ayy benimki oğlum 10 yaşında şuan tamamen unutmuş durumdayım o günleri neler yaşayacağız bakalim bide bu gögüs uçları yara olmaması icin ne yapacagım ya en büyük korkum o hic bir krem fayda etmemisti ilk hamileliğimde

kreme erken başlamak gerekiyor. doğum öncesinde 32dan sonra başlamıştım ben. ama kızım ilk 1 ay emmedi hep sağıyordum. makinaya rağmen de zorluk çekmedim

başımıza huni takar elimizde direksiyon arkada bebeler biib biibb diye gezeriz
İnşallah cnm benim 5+0da kese çok belli belirsizdi 6+0da kese göründü ama bebek yok haftaya tekrar gel dedi bende tedirgin oldum boş gebeliktir die

canım gayet normal aslında yolk görünürdü ama uğraşmak istemedi demekki virüsten dolayı doktorlar çabucak atıyor başından

Benimde fenaydı garnastan krem almıştım hemen düzeltmişti o zaman gelsin tavsiye veririz birbirimize

keseyi göremeyen arkadaşlar usg cihazıyla da çok alakalı bu durum. benim doktorun ki detaylı usg yapan makina. o yüzden 5.haftada gördük hem de karından.
o yüzden takılmayın stres yapmayın. bir sorun yoksa 7.hafta gibi hem kalp hem kese görülür

Allah yardımcımız olsun inşallah canım..
ben yaradan değil de göğüs ucum yoktu oğlum tutamadı aç kalmış yavrum böbrekkeri susuz kalmış 3 gece küvezde kaldı sarılık da oldu o kadar çok ağlamıştım ki hala içim acır şimdi mama da vercem ilk günlerde bana kötü bi tecrübe oldu... lansinoh krem alabilirsin canım doğumdan 1.5 ay önce fln başla sür göğüs uçlarına ben kullanmıştım hiç yara olmadı bende kremden mi bilmiyorum bi de sütünü de sürmek iyi geliyo aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…