Selam kızlar,
Ben de dün doktora gittim ama önceliğim şu mide ağrısı ve bulantısına çare bulmaktı. Tabi bu vesileyle bebişe de baktık, ben erken olduğunu düşünsem de benim çekirdek pıt pıt atıyordu, kalp atışını da görmüş oldum. Kan testlerini de yaptırdım bakalım inşallah bir dahakine 1 ay sonra gideceğim. Bulantı ve reflü için de ilaç aldım. Bulantı için çok sağlam bir ilaç verdi bir nebze daha iyiyim, artık ağlıyordum çünkü çok kötüydüm.
Maşallah canım benimde doktor kontrolüm yarın sanırım aramızda 1 gün var tahmini doğum tarihi olarak çok şükür bende bulantı yok gibi ama halsizlik yorgunluk ve sürekli uyku hali oluyor inşallah hepimizin sağlıklı ilerler ve kucağımıza almak nasip olur
Allah razı olsun canım o kadar korkmuştum canım yanmıştı ki..eğer dış gebelik ihtimali olmasa kimyasal canımı daha çok yakardı çünkü ikinci kimyasalım.. ama dış gebelik ihtimalini düşününce kimyasala şükrettim rabbim biliyor.. şimdi neden sürekli bebeklerim tutunmuyor sorun ne bunları araştırmam gerekiyor üçüncüde yapabileceğim birşeyler olmalı..
Kasım anneleri bende Kasım annesi olacaktım çok hevesliydim ama nasibim buraya kadarmış anne hissettiğim heran için şükrediyorum yine rabbime.. sizler inşaallah sağlıcakla alırsınız yavrularınızı kucaklarınıza.. Hepinize Hayırlı Kandiller diliyorum..
Canım içimi çok rahatlattın inan ki.. kesem demek ki dün göründü bugün görünmedi olabiliyormuş demek ki böyle şeyler.. benimde inşaallah sizin gibi olur darısı başıma çook sevindim sizin adınıza dualarınızı eksik etmeyin olur mu çok istiyorum buraya gelip önce kimyasal için sonra gebeliğim için haberler vermeyi.. Allah razı olsun vaktinizi ayırıp kader ortağı olduğumuz konularda bilginizi paylaşıyorsunuz içime su serpildi.. maydanoz suyu içsem kanamamı sağlıkla şekilde atmamı sağlar mı acaba ekstra birşeyler mi yapsam kanamam tam başlamadı peçeteye silince geldi.. bende dün sabah son progestanı içmiştim 100 mg. Ne yapsam ?
Allah razı olsun canım o kadar korkmuştum canım yanmıştı ki..eğer dış gebelik ihtimali olmasa kimyasal canımı daha çok yakardı çünkü ikinci kimyasalım.. ama dış gebelik ihtimalini düşününce kimyasala şükrettim rabbim biliyor.. şimdi neden sürekli bebeklerim tutunmuyor sorun ne bunları araştırmam gerekiyor üçüncüde yapabileceğim birşeyler olmalı..
Kasım anneleri bende Kasım annesi olacaktım çok hevesliydim ama nasibim buraya kadarmış anne hissettiğim heran için şükrediyorum yine rabbime.. sizler inşaallah sağlıcakla alırsınız yavrularınızı kucaklarınıza.. Hepinize Hayırlı Kandiller diliyorum..
Çok geçmiş olsun canım. Benim ilk gebeliğim dış gebelikti çok çektim senin öyle degil sanırım. Umudunu kaybetme benim tüp bebekle bir oğlum var. 2 yıl öncede kendilğimden hamile kaldım kalbi durdu. Şimdi yine kendiliğimden hamile kaldım ve hep hayırlısını diliyorum.
Kızlar çok acil yardım edin lütfen sabah 2 tane parmağımda böcek ısırmış gibi kaşıntı ve şişlik vardı şu saat itibariyle hem tüm parmaklarıma hemde elime şişlik ve kaşınma başladı. Böcek ısırmış diye düşündüm ama tam eklem yerlerimden şişmiş durumda tüm parmaklarım ellerim kapanmıyor resmen
Benim kız 28 Mayıs doğumlu 23 tam dolmadı sa ben 23 diyorum.. bizimki hala emiyor o yüzden de gece uyanıyor kesmek istedim ama korona yüzünden bekliyorum.. bazı geceler kafayı yiyor resmen uyumuyor sinirlerim çok bozuluyor gerçekten çok zor
Sizinle 2018 Haziran annelerinde karşılaşmış olabiliriz. Çünkü benimki de 10 Haziran doğumlu. Emmeyi kesmek sizi rahatlatır kesin. Benimki de uykuda hep problemliydi. Hala da geceleri kalkar. O yüzden geceleri güzel uyuyan çocuk hayalim. İnşallah bunda nasip olsa bari her anne eminim 5dkda uykuya dalan çocuk ister. Anneye rahatlık oluyor
Benim kız 28 Mayıs doğumlu 23 tam dolmadı sa ben 23 diyorum.. bizimki hala emiyor o yüzden de gece uyanıyor kesmek istedim ama korona yüzünden bekliyorum.. bazı geceler kafayı yiyor resmen uyumuyor sinirlerim çok bozuluyor gerçekten çok zor
Sizinle 2018 Haziran annelerinde karşılaşmış olabiliriz. Çünkü benimki de 10 Haziran doğumlu. Emmeyi kesmek sizi rahatlatır kesin. Benimki de uykuda hep problemliydi. Hala da geceleri kalkar. O yüzden geceleri güzel uyuyan çocuk hayalim. İnşallah bunda nasip olsa bari her anne eminim 5dkda uykuya dalan çocuk ister. Anneye rahatlık oluyor