2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Maşallah canım benimde doktor kontrolüm yarın sanırım aramızda 1 gün var tahmini doğum tarihi olarak çok şükür bende bulantı yok gibi ama halsizlik yorgunluk ve sürekli uyku hali oluyor inşallah hepimizin sağlıklı ilerler ve kucağımıza almak nasip olur

Canim dis gebelikte degerler cok artiyo benimde dusuklerimde kanama oluyodu kanla atiyo zaten insallah cabuk atlatirsin cok gecmis olsun
Allah razı olsun canım o kadar korkmuştum canım yanmıştı ki..eğer dış gebelik ihtimali olmasa kimyasal canımı daha çok yakardı çünkü ikinci kimyasalım.. ama dış gebelik ihtimalini düşününce kimyasala şükrettim rabbim biliyor.. şimdi neden sürekli bebeklerim tutunmuyor sorun ne bunları araştırmam gerekiyor üçüncüde yapabileceğim birşeyler olmalı..

Kasım anneleri bende Kasım annesi olacaktım çok hevesliydim ama nasibim buraya kadarmış anne hissettiğim heran için şükrediyorum yine rabbime.. sizler inşaallah sağlıcakla alırsınız yavrularınızı kucaklarınıza.. Hepinize Hayırlı Kandiller diliyorum..

Prigestan icmeyi birak kuzum kanaman artacaktir biraz agrinda olabilir erveles ic ben inaniyorum cok kisa sure sonra bize mutlu haberini vericeksin

Çok geçmiş olsun canım. Benim ilk gebeliğim dış gebelikti çok çektim senin öyle degil sanırım. Umudunu kaybetme benim tüp bebekle bir oğlum var. 2 yıl öncede kendilğimden hamile kaldım kalbi durdu. Şimdi yine kendiliğimden hamile kaldım ve hep hayırlısını diliyorum.

Canım hemen doktora danışmalısın gebelikte herşey olabiliyor

Sizinle 2018 Haziran annelerinde karşılaşmış olabiliriz. Çünkü benimki de 10 Haziran doğumlu. Emmeyi kesmek sizi rahatlatır kesin. Benimki de uykuda hep problemliydi. Hala da geceleri kalkar. O yüzden geceleri güzel uyuyan çocuk hayalim. İnşallah bunda nasip olsa bari her anne eminim 5dkda uykuya dalan çocuk ister. Anneye rahatlık oluyor

Sizinle 2018 Haziran annelerinde karşılaşmış olabiliriz. Çünkü benimki de 10 Haziran doğumlu. Emmeyi kesmek sizi rahatlatır kesin. Benimki de uykuda hep problemliydi. Hala da geceleri kalkar. O yüzden geceleri güzel uyuyan çocuk hayalim. İnşallah bunda nasip olsa bari her anne eminim 5dkda uykuya dalan çocuk ister. Anneye rahatlık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…