Ben kimyasal gebelik geçirdim geçen yıl. Regli tarihim gelir gelmez idrar testi yapmıştım pozitif çıktı. 10 gün sonra kanamam başladı birden, kadın doğum acile gittim. Orda ultrasonla bakıldı kese görünmedi, düşük başlamış. Zor olmadı regli kanaması gibi oldu. 2 günde bi beta degerime baktılar sıfırlanana kadar. Doktor dedi ki çoğu kadın kimyasal düşük yaşar ama genelde bilmez. Gebeliklerde en az 1 ay bekleyip öyle randevu almak lazım çünkü kromozom hatası, sağlıksız döllenmeyi vücut kendiliğinden atar dediSizin kimyasallarınız nasıl oldu canım ilaçla durdurabildi mi doktorunuz?
kendimi öyle hayal ettim şimdi kahkaha attım valla eminim yaparız canımbaşımıza huni takar elimizde direksiyon arkada bebeler biib biibb diye gezeriz
canım gayet normal aslında yolk görünürdü ama uğraşmak istemedi demekki virüsten dolayı doktorlar çabucak atıyor başından
Benimde fenaydı garnastan krem almıştım hemen düzeltmişti o zaman gelsin tavsiye veririz birbirimize
Merhaba canım benimde vücudum atmaya çalıştı muhtemelen kanamam başlamıştı biz progestan içerek bu süreci bir buçuk hafta geciktirdik gibi geliyor inşaallah benimde kimyasaldır artık içmiyorum vücudum kendini temizsin diye bekliyorum.. maydonoz ya da soğan kürüne başlayayım diyorum bugün.. perşembe ya da cuma doktor randevum olacak o zamana kadar sökülürsem çok sevineceğim çok.. ben daha önce de kimyasal yaşamıştım.. bundan da kimyasal ile atlatırsam yumurta ve sperm kalitemize baktırmak en doğrusu sanırım.. temizlenmenin darısı da başıma inşaallah..Ben kimyasal gebelik geçirdim geçen yıl. Regli tarihim gelir gelmez idrar testi yapmıştım pozitif çıktı. 10 gün sonra kanamam başladı birden, kadın doğum acile gittim. Orda ultrasonla bakıldı kese görünmedi, düşük başlamış. Zor olmadı regli kanaması gibi oldu. 2 günde bi beta degerime baktılar sıfırlanana kadar. Doktor dedi ki çoğu kadın kimyasal düşük yaşar ama genelde bilmez. Gebeliklerde en az 1 ay bekleyip öyle randevu almak lazım çünkü kromozom hatası, sağlıksız döllenmeyi vücut kendiliğinden atar dedi
Uzulme, tekrar gebe kalmana engel degil. En güzeli vücudun kendi kendini temizlemesi. Olur böyle şeyler. Sağlıksız sperme veya yumurtaya denk gelmistir
Ahh canım ne kremler kullandım bir bilsen hicbiri fayda etmedi o yüzden bu kadar kafaya takıyorum şimdiden lansinoh falan kullandım hattailk onu kullandim ona rağmen yara oldu sonrasinda bir suru bisiler denedim fayda etmedi bu göğüs kalkanı diye bisi cıkmıs onun bir faydası olur mu acabaAllah yardımcımız olsun inşallah canım..
ben yaradan değil de göğüs ucum yoktu oğlum tutamadı aç kalmış yavrum böbrekkeri susuz kalmış 3 gece küvezde kaldı sarılık da oldu o kadar çok ağlamıştım ki hala içim acırşimdi mama da vercem ilk günlerde bana kötü bi tecrübe oldu... lansinoh krem alabilirsin canım doğumdan 1.5 ay önce fln başla sür göğüs uçlarına ben kullanmıştım hiç yara olmadı bende kremden mi bilmiyorum bi de sütünü de sürmek iyi geliyo aklında olsun
Zamanlama açısından her şey suan olması gerektıgı gbı zaten öyle olmasa doktor soylerdı canımİnş cnm inşbugün teyzemde dedi ki kız bu kesin kızlar daha geç oluşuyor ayy dedim inş sağlıklı olsun var olsunda cinsiyet hiç önemli değil
İlk haftalarda oluyormuş öyle kimisinin 2 gğn önde kimisinin 2 gğn geride haftalar ilerledikçe yetişiyormuş ama 2 gün zaten az bir sapma ben önemli olduğunu sanmıyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizi tamımıyorum ama ben tüp bebekte çok yıpranıp çok üzüldüğüm için tüp bebeklilere ayrı bir zaafım var çok çok sevindim hamile kalmanıza Rabbim sağlıklı bir doğum nasip etsin size en kolayındanBende girip baktım şimdi programın hesaplamasına göre 8+0 ama hemşirenin ultrason cihazına girdiğine göre 7+5 . 2 günlük bir oynama var çok önemli değildir heralde
Günaydın canım ben de 8. Haftamdayım kasık agrısı normal olduğunu doktorum soyledıKizlar gunaydin kasik agrisi yasayan varmi benim epey var bugun 9.haftadayim artik
Merhaba tekrar, ben de bir kimyasal yaşadıktan sonra ardından hemen hamile kalmıştım. Onda da kanamam oldu, o zaman Turkiyedeydim ve doktor progestanla durdurmuştu ama bu işe yaramadı kalbi durdu bebeğin 8. Haftada. Kürtaj oldum. Aslında sanırım en iyisi vücudu kendi haline bırakmak. Olan oluyor eğer sağlıksız gebelikse. 6 ay falan bekledik biz. Şimdi tekrar hamileyim 8+5. Bu sefer hiç kanamam olmadı, yerleşme kanaması da dahil. Şimdi yurtdisindayiz, doktora da istediğin zaman gidemiyorsun burda Nisan sonuna gün verdi. Kanamam olmadıkça korkmuyorum bekliyorum bakalım. Hayırlısı olsun. Ben sürece mudahele edemedigimi anladım. O yuzden sabırla bekliyorum. Iyi giden gebelik ilerliyor bir sekildeMerhaba canım benimde vücudum atmaya çalıştı muhtemelen kanamam başlamıştı biz progestan içerek bu süreci bir buçuk hafta geciktirdik gibi geliyor inşaallah benimde kimyasaldır artık içmiyorum vücudum kendini temizsin diye bekliyorum.. maydonoz ya da soğan kürüne başlayayım diyorum bugün.. perşembe ya da cuma doktor randevum olacak o zamana kadar sökülürsem çok sevineceğim çok.. ben daha önce de kimyasal yaşamıştım.. bundan da kimyasal ile atlatırsam yumurta ve sperm kalitemize baktırmak en doğrusu sanırım.. temizlenmenin darısı da başıma inşaallah..
saglıkla kucağınıza almayı nasıp etsın hepımızın herkesın ınsallahMerhaba tekrar, ben de bir kimyasal yaşadıktan sonra ardından hemen hamile kalmıştım. Onda da kanamam oldu, o zaman Turkiyedeydim ve doktor progestanla durdurmuştu ama bu işe yaramadı kalbi durdu bebeğin 8. Haftada. Kürtaj oldum. Aslında sanırım en iyisi vücudu kendi haline bırakmak. Olan oluyor eğer sağlıksız gebelikse. 6 ay falan bekledik biz. Şimdi tekrar hamileyim 8+5. Bu sefer hiç kanamam olmadı, yerleşme kanaması da dahil. Şimdi yurtdisindayiz, doktora da istediğin zaman gidemiyorsun burda Nisan sonuna gün verdi. Kanamam olmadıkça korkmuyorum bekliyorum bakalım. Hayırlısı olsun. Ben sürece mudahele edemedigimi anladım. O yuzden sabırla bekliyorum. Iyi giden gebelik ilerliyor bir sekilde
Kendini sıkma inşallah bebeklerimiz görünür canım ben de çok heyecanlıyım bu konudaİnşallah cnmbenim 5+0da kese çok belli belirsizdi 6+0da kese göründü ama bebek yok haftaya tekrar gel dedi bende tedirgin oldum boş gebeliktir die
Çok sağol canım inşallah. Ben özele gidiyorum ama onlarınki detaylı olmayabilir mi?keseyi göremeyen arkadaşlar usg cihazıyla da çok alakalı bu durum. benim doktorun ki detaylı usg yapan makina. o yüzden 5.haftada gördük hem de karından.
o yüzden takılmayın stres yapmayın. bir sorun yoksa 7.hafta gibi hem kalp hem kese görülür
İyilik sağlık sen nasılsın :) ne kadar iyi sabretmişsşn ilk gebelikte canım ben sabredemedim 1 hafta gecikince hemen doktora gittim ama kese görünmedi bekliyorum şimdi cuma gününü dört gözleSelam kızlar nasılsınız...
Hiç hastaneye gidemeyenler denim bende.
İlk gebeligimde 9.hafta gidip hem kese hem bebek hem kalp atışı duymustum...herşey yolundaysa sakın kalmanızı tavsiye ederim şuan kalp atışı duyulmaması çok normal...
Üzmeyin kendiniziii
Olabilir Canım faydalı olduğunu duymuştum göğsün için araştır kalkanı canımAhh canım ne kremler kullandım bir bilsen hicbiri fayda etmedi o yüzden bu kadar kafaya takıyorum şimdiden lansinoh falan kullandım hattailk onu kullandim ona rağmen yara oldu sonrasinda bir suru bisiler denedim fayda etmedi bu göğüs kalkanı diye bisi cıkmıs onun bir faydası olur mu acaba
Maalesef özellerin hepsinde detaylı ultrason yokÇok sağol canım inşallah. Ben özele gidiyorum ama onlarınki detaylı olmayabilir mi?
Olabilir Canım faydalı olduğunu duymuştum göğsün için araştır kalkanı canım
Bende öyleyim canım ilk bebeği olanlar ister istemez daha heyecanlılar ☺☺Selam kızlar nasılsınız...
Hiç hastaneye gidemeyenler denim bende.
İlk gebeligimde 9.hafta gidip hem kese hem bebek hem kalp atışı duymustum...herşey yolundaysa sakın kalmanızı tavsiye ederim şuan kalp atışı duyulmaması çok normal...
Üzmeyin kendiniziii
Derinndn1234 silverette gümüş gögüs kalkanı diye birşey varmış onu methediolar ama çok pahalı avent in var bide onada bakmak lazım
Çok sevindim adınıza darısı başıma canım aynı şeyleri yaşamışız inşaallah vücudum kendiliğimden atar kürtaja gerek kalmaz.. kanamam ciddi boyutta arttı , ağrısız geçiriyorum şuan için.. kimyasala dönmesi için dua ediyorum bende bir daha asla başlardaki kanamaya progestan vs ilaçlarla müdahale ettirmem etmem, gerçekten sağlıksız olduğu için gitmek istiyorum bunu öğrendim.. tek isteğim sağlıklı hayırlı evladım olsun.. sizin temiz geçirmenize çok sevindim belki benimde üçüncü gebeliğim sizinki gibi güzel olur.. güzel haberlerle gel canım sende hep inşaallah..Merhaba tekrar, ben de bir kimyasal yaşadıktan sonra ardından hemen hamile kalmıştım. Onda da kanamam oldu, o zaman Turkiyedeydim ve doktor progestanla durdurmuştu ama bu işe yaramadı kalbi durdu bebeğin 8. Haftada. Kürtaj oldum. Aslında sanırım en iyisi vücudu kendi haline bırakmak. Olan oluyor eğer sağlıksız gebelikse. 6 ay falan bekledik biz. Şimdi tekrar hamileyim 8+5. Bu sefer hiç kanamam olmadı, yerleşme kanaması da dahil. Şimdi yurtdisindayiz, doktora da istediğin zaman gidemiyorsun burda Nisan sonuna gün verdi. Kanamam olmadıkça korkmuyorum bekliyorum bakalım. Hayırlısı olsun. Ben sürece mudahele edemedigimi anladım. O yuzden sabırla bekliyorum. Iyi giden gebelik ilerliyor bir sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?