2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ilk bebegin mi canım kac yaşındasın 13 kasım gorunuyor benim ama ben sezaryenli olarak 10 gun erken yaptim doğumları bunda da bir hafta 10 gun erken alir heralde

ilk hamileliğim kuzum ben 27 yaşımdayım. Maşallah sağlıklı olsun da 10 gün erken olsun bende de 13 kasım görünüyor ama tabi doktor doğum için tarih vermedi daha . Sen kaç yaşındasın

Ben haftaya keseyi görmek için dr a gidicem 4 haftalık hamileyim ilk hamileligim Bana bilgi verebilirmisiniz kese karından kaçıncı hafta görünür kalp atışını ne zaman duyabiliriz

Ben haftaya keseyi görmek için dr a gidicem 4 haftalık hamileyim ilk hamileligim Bana bilgi verebilirmisiniz kese karından kaçıncı hafta görünür kalp atışını ne zaman duyabiliriz
Ben 5. Haftamda görmüştüm 4. Haftamda görünmemişti beyb

Canım 5 haftalıkken kese görünür kalp atışı içinde 2 hafta gibi bir süre sonra tekrar çağırıyorlar

Dün yazmıştım nezaman gitmeli randevuya diye eski Dr umu aradım bugün yarın gelmemi söyledi randevu aldım yarın gidicem bakalım. 16. Hafta sanırım cok gec olucaktı.Özel bir klinik hastaneler riskli olduğu için bu şekilde tercih etiim. Umarım bir sıkıntı olmadan gider gelirim.Baya oldu evden cıkmayalı

evet geçirmiştim onları daha önce baktılar

Meraba k8zlar ruyamda bi tane oglum oluyodu emziriyodum cok guzel bir ruyaydi hayirlara ciksin insallah Rabbim herkesin gonlune gore sagliklisini nasip etsin insallahh
Anlamına baktınız mı hamilelikte benim hep tersi çıktı rüyalarım.. hormonlardan dolayı rüyalarım hep saçma sağan oluyor..

Ben sata göre 6+3 de gördüm kese bebek kalp atışı hepsini birden

Ay inşallah bende hepsini bir görüp rahatlarım beklemek zor geliyor ayrıca sürekli hastaneye gitmek istemiyorum
inşAllah şöyle sölim ben 5 haftalıkken gittim ultrasona almadı doktor şuan görünmeyebilir 10 gün sonra gel dedi 10 gün sonra gittimde gördüm

5+4 de hem kalp atışı hem de keseyi gördük biz karından ultrasonla hem de Kişiden kişiye değişiyor galiba☺
Tabiki kişiden kişiye değişir o konuda hemfikiriz ama şuan Virüs sebebi ile hastanelere çok gitmememiz öneriliyor ya o yüzden geç giderse hepsini birden görür ve fazla hastaneye gitmesine gerek kalmaz diye o şekilde söyledim ben. Çünkü biz gün hesabını sata göre yapıyoruz ama geç döllenme olup olmadığını bilmiyoruz sonra erken gidip kese yada yolk sac göremeyince Kendimizi yiyoruz şahsen ben öleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…