Tabiki kişiden kişiye değişir o konuda hemfikiriz ama şuan Virüs sebebi ile hastanelere çok gitmememiz öneriliyor ya o yüzden geç giderse hepsini birden görür ve fazla hastaneye gitmesine gerek kalmaz diye o şekilde söyledim ben. Çünkü biz gün hesabını sata göre yapıyoruz ama geç döllenme olup olmadığını bilmiyoruz sonra erken gidip kese yada yolk sac göremeyince Kendimizi yiyoruz şahsen ben öleyim
Burada doktorlar 8.haftada çağırırlar öncesinde bakmazlar benimki öyle denk geldi tamamen bende şaşkınım 8. Haftaya kadar da zaman geçmiyor ama tabi şuan durumlar her yerde çok fena, hastaneye ben tek gidiyorum eşim işten izin alıp oğlumla evde duruyor. Olabildiğince bende az gitmeye çalışıyorum Allah hepimize sağlık, kolaylık versin
Burada doktorlar 8.haftada çağırırlar öncesinde bakmazlar benimki öyle denk geldi tamamen bende şaşkınım 8. Haftaya kadar da zaman geçmiyor ama tabi şuan durumlar her yerde çok fena, hastaneye ben tek gidiyorum eşim işten izin alıp oğlumla evde duruyor. Olabildiğince bende az gitmeye çalışıyorum Allah hepimize sağlık, kolaylık versin
Amin biz eşimle gidiyoruz hastaneye 5 senedir bebek sahibi olmak istedik ama olmadı tek isteğim bebek olduğunda kalp atışını eşimle duymaktı ama virüs sebebiyle eşimi ultrason odasına almadılar çok üzüldüm videoya aldım ama onu çekerkende hemşire hanım sağolsun tansiyon ölçmüş ben farkında değilim kalp atışına tansiyon alet sesi karışmış riskli gebelik olduğum için ben sık kontrole çağırılıyorum yarın tekrar kontrolde Herşey düzgün giderde güzelce çekerim inşAllah.
Amin biz eşimle gidiyoruz hastaneye 5 senedir bebek sahibi olmak istedik ama olmadı tek isteğim bebek olduğunda kalp atışını eşimle duymaktı ama virüs sebebiyle eşimi ultrason odasına almadılar çok üzüldüm videoya aldım ama onu çekerkende hemşire hanım sağolsun tansiyon ölçmüş ben farkında değilim kalp atışına tansiyon alet sesi karışmış riskli gebelik olduğum için ben sık kontrole çağırılıyorum yarın tekrar kontrolde Herşey düzgün giderde güzelce çekerim inşAllah.
Ayy bu gereksizleri neden odada bulunduruyorlar bilmem ilk oğlumda da biz arkadaşlarımızla birlikte gitmiştik cinsiyet öğrenmeye biz daha içeriden çıkmadan çıkıp arkadaşlarımıza cinsiyeti söylemişti hemşire ona ne oluyorsa doktor çok kızmıştı hiç unutmuyorum
Meraba k8zlar ruyamda bi tane oglum oluyodu emziriyodum cok guzel bir ruyaydi hayirlara ciksin insallah Rabbim herkesin gonlune gore sagliklisini nasip etsin insallahh
Canim ben de rüyamda erkek bebek dogurdugumu gördüm. Hatta bebeği bile hatırlıyorum hala. Rüya yorumlarına baktım. Hamile kişiler erkek bebek dogurdugunu gorurse , sağlıklı bi gebelik geçirir falan yazıyordu. Inş hepimiz sağlıklı bi gebelik geçirip, sağlıkla kucağınıza alalım.ins.
Ayy bu gereksizleri neden odada bulunduruyorlar bilmem ilk oğlumda da biz arkadaşlarımızla birlikte gitmiştik cinsiyet öğrenmeye biz daha içeriden çıkmadan çıkıp arkadaşlarımıza cinsiyeti söylemişti hemşire ona ne oluyorsa doktor çok kızmıştı hiç unutmuyorum
ben sabah midemi 2 kere boşalttım. başağrısı da olunca tansiyonuma baktım yükselmişti. ancak kendime geldim. eğer tekrar yükselirse kardiyoloğa gideceğim
16 haftada gerekirse 3lu test yaptırırım ama bu sıralar dr gitmeyi düşünmüyorum ben canım normal hamilelik surecimizi bile yaşayamıyoruz bir an evvel biter insallah bu salgın
Bende tüp bebek doktoruma kanamam olunca gittim gelmeyin diyor hast çok riskli bana 14.haftaya kadar bekle dedi ama tabi 12.haftamda rahmime serklaj atılacak düşündükçe nefesim kesiliyor. Bir an evvel bitsin şu virüs yarabbim
Kızlar merhaba, benim göğüs hassasiyetim ve şişliğim geçti, midem kaynıyor ama bir de kasıklarımda arada kramp gibi oluyor hafif. Sizde durumlar nedir? Göğüs hassasiyetinin geçmesi normal mi ki?
Kızlar merhaba, benim göğüs hassasiyetim ve şişliğim geçti, midem kaynıyor ama bir de kasıklarımda arada kramp gibi oluyor hafif. Sizde durumlar nedir? Göğüs hassasiyetinin geçmesi normal mi ki?
ben sabah midemi 2 kere boşalttım. başağrısı da olunca tansiyonuma baktım yükselmişti. ancak kendime geldim. eğer tekrar yükselirse kardiyoloğa gideceğim
Varya biz bu bebekleri doğurana kadar dokuz doğurucaz heralde ilk olduğu için herşeye panikliyoruz valla Allah yardımcımız olsun benimde hep içimde acaba bişimi oldu ağrılar azaldı die bugün hiç bulantım olmadı mesela ona taktım Allah bize yardım etsin. Bişi yoktur Allahın izniyle hamilelikte günü gününe olmazmış