Yaa sorma bence de dokuz doğurucazVarya biz bu bebekleri doğurana kadar dokuz doğurucaz heralde ilk olduğu için herşeye panikliyoruz valla Allah yardımcımız olsun benimde hep içimde acaba bişimi oldu ağrılar azaldı die bugün hiç bulantım olmadı mesela ona taktımAllah bize yardım etsin. Bişi yoktur Allahın izniyle hamilelikte günü gününe olmazmış
Mide bulantın geçtiyse ne güzel, inşallah bulantısız hamilelik geçirirsinVarya biz bu bebekleri doğurana kadar dokuz doğurucaz heralde ilk olduğu için herşeye panikliyoruz valla Allah yardımcımız olsun benimde hep içimde acaba bişimi oldu ağrılar azaldı die bugün hiç bulantım olmadı mesela ona taktımAllah bize yardım etsin. Bişi yoktur Allahın izniyle hamilelikte günü gününe olmazmış
Yok be kuzum ilaçlardan olabilir. Evet inşAllah bulantısız geçiririm tek duam oYaa sorma bence de dokuz doğurucazçok taktım, göğüslerim indi ama kasıklarımda batma ve ağrı oluyor ara ara. Bir de midem kaynıyor sürekli. Daha geçen cuma gittim doktora yine mi gideyim ki progestan kullanıyorum bir de kan sulandırıcı iğne. Onlardan mı ki bilemedim noldu
Gogus hasaiyeti bel agrisi butun belirtiler bir anda kaybolur birkac gun sonra tekrardan baslar hic korkma canimYaa sorma bence de dokuz doğurucazçok taktım, göğüslerim indi ama kasıklarımda batma ve ağrı oluyor ara ara. Bir de midem kaynıyor sürekli. Daha geçen cuma gittim doktora yine mi gideyim ki progestan kullanıyorum bir de kan sulandırıcı iğne. Onlardan mı ki bilemedim noldu
Canim onun ilk bebekle alakasi yok her hamilelek ayni geciyo hep elimiz yuregimizde benim iki hamileligimde 3 ay boyunca mide bulantim cok kotuydu bunda reflum var insallah seninkide son bulmustur mide bulantisi endiselenme insallahVarya biz bu bebekleri doğurana kadar dokuz doğurucaz heralde ilk olduğu için herşeye panikliyoruz valla Allah yardımcımız olsun benimde hep içimde acaba bişimi oldu ağrılar azaldı die bugün hiç bulantım olmadı mesela ona taktımAllah bize yardım etsin. Bişi yoktur Allahın izniyle hamilelikte günü gününe olmazmış
Arada geçmiş gibi oluyor sonra geri geliyor falan zaman zaman değişiyor kuzumKızlar merhaba, benim göğüs hassasiyetim ve şişliğim geçti, midem kaynıyor ama bir de kasıklarımda arada kramp gibi oluyor hafif. Sizde durumlar nedir? Göğüs hassasiyetinin geçmesi normal mi ki?
Benim de ağrısın yenidenArada geçmiş gibi oluyor sonra geri geliyor falan zaman zaman değişiyor kuzum
Öyle valla kuzum hemen tedirgin oluyoruz. Benim de zaman zaman geçiyor sonra bakıyorum aynıBenim de ağrısın yenidenya manyak oldum ama ben bir yandan korkuyorum bir yandan gülüyorum kendime inşallah dediğin gibi olur canım yine ağrısın pazartesi doktora giderim yoksa dayanamayıp
bak dedim sana pozitif dusun diyekızlar bebeğimi gördüm 5,95mm minnacık kalbide güm güm atıyordu Allah hepinize nasip etsin
Bunu duyduğuma çok sevindim canım içim biraz rahatladı. Biraz takip edeyim ben de bir kaç gün. Evde ultrason olsa ben her gün bakardım da işte yokÖyle valla kuzum hemen tedirgin oluyoruz. Benim de zaman zaman geçiyor sonra bakıyorum aynı
Hehhhee valla olsa hergün bakarım ben deBunu duyduğuma çok sevindim canım içim biraz rahatladı. Biraz takip edeyim ben de bir kaç gün. Evde ultrason olsa ben her gün bakardım da işte yok
Benim ruyalarim genelde cikiyo ama Rabbim bilir tabi ogun bir arkadsi ruyamda gordum eli gobeginde bana mujde veriyodu aradim abla hamileyim dedi sok oldum hatta aramizda gulustuk keskecinsiyetinide gorseydin dedi bende 2. Bolumde artik dedimevet geçirmiştim onları daha önce baktılar
Anlamına baktınız mı hamilelikte benim hep tersi çıktı rüyalarım.. hormonlardan dolayı rüyalarım hep saçma sağan oluyor..
Gözünaydın canım darısı bana inşallah kaç haftalıksın tam olarakkızlar bebeğimi gördüm 5,95mm minnacık kalbide güm güm atıyordu Allah hepinize nasip etsin
Ben de isterdim deee baktık netten çok pahalı
Ünlü olsaydım inan alırdım
Ben de şimdi baktım el tipi dopker varmış, üç yüz küsür lira civarı. 12 hafta sonrası diyor. Ben o haftaya gelirsem kesin alırım bundan
Bnmde çoktan geçti ama bu mide bulantısı kusma mideden gelen kötü kokular mahvediyorKızlar merhaba, benim göğüs hassasiyetim ve şişliğim geçti, midem kaynıyor ama bir de kasıklarımda arada kramp gibi oluyor hafif. Sizde durumlar nedir? Göğüs hassasiyetinin geçmesi normal mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?