2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yaa sorma bence de dokuz doğurucaz çok taktım, göğüslerim indi ama kasıklarımda batma ve ağrı oluyor ara ara. Bir de midem kaynıyor sürekli. Daha geçen cuma gittim doktora yine mi gideyim ki progestan kullanıyorum bir de kan sulandırıcı iğne. Onlardan mı ki bilemedim noldu

Mide bulantın geçtiyse ne güzel, inşallah bulantısız hamilelik geçirirsin

Yok be kuzum ilaçlardan olabilir. Evet inşAllah bulantısız geçiririm tek duam o

Gogus hasaiyeti bel agrisi butun belirtiler bir anda kaybolur birkac gun sonra tekrardan baslar hic korkma canim

Canim onun ilk bebekle alakasi yok her hamilelek ayni geciyo hep elimiz yuregimizde benim iki hamileligimde 3 ay boyunca mide bulantim cok kotuydu bunda reflum var insallah seninkide son bulmustur mide bulantisi endiselenme insallah

Kızlar merhaba, benim göğüs hassasiyetim ve şişliğim geçti, midem kaynıyor ama bir de kasıklarımda arada kramp gibi oluyor hafif. Sizde durumlar nedir? Göğüs hassasiyetinin geçmesi normal mi ki?
Arada geçmiş gibi oluyor sonra geri geliyor falan zaman zaman değişiyor kuzum

Arada geçmiş gibi oluyor sonra geri geliyor falan zaman zaman değişiyor kuzum
Benim de ağrısın yeniden ya manyak oldum ama ben bir yandan korkuyorum bir yandan gülüyorum kendime inşallah dediğin gibi olur canım yine ağrısın pazartesi doktora giderim yoksa dayanamayıp

Benim de ağrısın yeniden ya manyak oldum ama ben bir yandan korkuyorum bir yandan gülüyorum kendime inşallah dediğin gibi olur canım yine ağrısın pazartesi doktora giderim yoksa dayanamayıp
Öyle valla kuzum hemen tedirgin oluyoruz. Benim de zaman zaman geçiyor sonra bakıyorum aynı

evet geçirmiştim onları daha önce baktılar

Anlamına baktınız mı hamilelikte benim hep tersi çıktı rüyalarım.. hormonlardan dolayı rüyalarım hep saçma sağan oluyor..
Benim ruyalarim genelde cikiyo ama Rabbim bilir tabi ogun bir arkadsi ruyamda gordum eli gobeginde bana mujde veriyodu aradim abla hamileyim dedi sok oldum hatta aramizda gulustuk keskecinsiyetinide gorseydin dedi bende 2. Bolumde artik dedim

kızlar mrb ben bugün 6+6 yım düne kadar karnımda hareketlenmeler hissediyodum acılar sızılar oluyodu arada hafif hafif, ama sabahdan beri hiçbir tepki yok midem hiç bulanmadı şimdiye kadar sanki hamile değilmişim gibi.. korkuyorum kalbi atmıyosa diye daha hiç hastaneye gitmedim korkumdan sabah 9 a randevu aldım.. siz de benim gibi hissediyor musunuz ?? beni rahatlatın lütfen

Kızlar merhaba, benim göğüs hassasiyetim ve şişliğim geçti, midem kaynıyor ama bir de kasıklarımda arada kramp gibi oluyor hafif. Sizde durumlar nedir? Göğüs hassasiyetinin geçmesi normal mi ki?
Bnmde çoktan geçti ama bu mide bulantısı kusma mideden gelen kötü kokular mahvediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…