2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bulantısı olan var mı varsa ne yapıyor ben bütün gün yatıyorum midem ağzımda
Benmalesef çok kötüyüm anlık iyi hissetmelerim oluyor sonra yine kabus o bi anlik iyi hissettigim anda çocukları doyuruyorum yemek yapmak azap gibi ev işleri cok zorlaniyorum sadece bulantıdan yani hamileliğime odaklanamiyorum bebege mutlu olamiyorum

Bnmde çoktan geçti ama bu mide bulantısı kusma mideden gelen kötü kokular mahvediyor
Senşn de göğüs hassasiyetinin geçip bebişin in seninle olmasına çok sevindim canım mide bulantısına kekik şekeri nane şekeri çok iyi geliyormuş. Benim de midem çok hassas, kaynıyor sürekli ama henüz midemdekileri boşaltma durumum olmadı ama bütün gün yatırıyor o ayrı senin geçmesine az kalmış olsa gerek değil mi 11-12 haftalarda geçer diyorlar ama?

c
Reflün için ne yazdı ben gaviskon yazdı ama başladım daha çünkü ilerde ciddi lazım olucak çok içicem biliyorum şimdiden alışmıyyayım dedim
Canım gaviscon un hiçbir zararı yok, daha çok ilk üç ay ihtiyac oluyor ya da son aylar artık bebek iyice mideyi yukarı taşıdığında. Ben gaviscon'u reflü için kullanmıyorum. Bana aç karna bir hap yazdı, o feci mide yanmalarım hafifledi şükür ama yediklerime de dikkat ediyorum. Keza ne desem hala boğazımda takılı sanki bu his 3 aydan önce geçmiyor, öncekinden biliyorum

Aminn inşallah canımm, amann olmasın bulantın. Hayata küstüm resmen yaa

Ünlü olsaydım inan alırdım hatta bırak ultrasonu kişisel doğum doktoru alırdım yanıma asistan gibi sürekli gözetiminde olayım kontrol etsin diye
kız bu daha mantıklı sayısalı tutturursam öle yapım hiç aklıma gelmemişti. Gerçi istanbulda şans oyunlarıda iptal edildi korona sebebiyle. O kalp atışı dinlenen dopplerden sağlık ocaklarında var işteöle dinliolar

İşte ben alırım sanırım ondan 12. Haftaya gelebilirsem sağlıkla zararı yok fln yazıyor ama iyice araştırırım

İşte ben alırım sanırım ondan 12. Haftaya gelebilirsem sağlıkla zararı yok fln yazıyor ama iyice araştırırım
Bende zararı yok die biliorum 12. Haftayada Allahın izniyle sağlıkla gelicez şekerim artık alır bize havanı atarsın

Sağlıklı olsunlar inşallah canım yarın bende duyarım kalbini inşallah 7. Haftaya başlıyorum yarın bugün nedense tedirginim hiç hastaneye de gitmedim..
merak etme ben senden daha beterimm doktorun odasına aglayarak girdimm dur dur negatifliklerini bana sacma sakin ol kz bak ben pozitif bi insanım yat sen bak gorucez bebegi dedi bana sagolsun dediği gibide cktı bebek gorundu ben yolk kesesini soruyorum diyo bana sosyal medyadan arastrmıs gelmssn diyo kz bebegin var yolk kesesi olmazmı diyo ayy hem heyecan hem korku hem komedi tüm duyguları yasadım bugun merak etme sende duyarsın kalb atısını hayrlsyla korkma rabbiyesiri oku hep

Rahatlamana sevindim canım maşallah :) okuyorum hep sağolasın canım evde bebek kalp ritmi dinleme cihazı var intde 300 lira civarı almak lazım valla ondan

Rahatlamana sevindim canım maşallah :) okuyorum hep sağolasın canım evde bebek kalp ritmi dinleme cihazı var intde 300 lira civarı almak lazım valla ondan
hadi yaaa valla almak lazımm biz iyice kafayı üşüttük zaten ben alırmda eşim almaz kesin erkekler nden bu kdar rahat ya ben gunlerden beri randevuyu bile geri cekicektim bekletti beni evde kavga gürültü tam gününde götürdü valla biz kadnlar hepimizde panik atak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…