- 28 Aralık 2014
- 1.592
- 1.819
- 333
bende gecen gun doktorun bana baktıgı ultrason cihazına bakıyrum googleden hayrdır diyo eşim ultrasondan mı aldırcan eveEşimde bana diyor kaç para bi ultrason cihazı alalım ya die
Bütün gün kalkamadım yataktan şimdi araştırdım bi rennie attım ağzıma bide ekmek peynir iyi geldi yoksa tüm gün mahvolmuştumBenmalesef çok kötüyüm anlık iyi hissetmelerim oluyor sonra yine kabus o bi anlik iyi hissettigim anda çocukları doyuruyorum yemek yapmak azap gibi ev işleri cok zorlaniyorum sadece bulantıdan yani hamileliğime odaklanamiyorum bebege mutlu olamiyorum
Aynen öyle canım erkekler rahat vallahadi yaaa valla almak lazımm biz iyice kafayı üşüttük zatenben alırmda eşim almaz kesin erkekler nden bu kdar rahat ya ben gunlerden beri randevuyu bile geri cekicektim bekletti beni evde kavga gürültü tam gününde götürdü valla biz kadnlar hepimizde panik atak var
Çok para yaaa biz baktık da niye bakmışız kiiEşimde bana diyor kaç para bi ultrason cihazı alalım ya die
15-16 ya oooo çok vaarKızlar o cihazı almanıza gerek yok bebek zaten 15 16 gibi iyice hissettirecek hareketlerini gerek kalmayacak herhangi birşeye emin olun
inşallah rabbim o gunleride hayırlısıyla gösterirAynen öyle canım erkekler rahat vallaAllah yardımcımız olsun inşallah 6. Ayda tekmelerini hissedersek rahatlarız
Öyle tekmeler yumruklar yiyeceksiniz ki cihaza falan gerek kalmayacak azıcık sıkın dişinizi15-16 ya oooo çok vaar
Ayyy olsun olsun kurban olurum minik ayakları verene yeter ki tekme atsınÖyle tekmeler yumruklar yiyeceksiniz ki cihaza falan gerek kalmayacak azıcık sıkın dişinizi
Bende aynı bütün gün yatıyorum midem çok kötü bulanıyor ve kusma da var. Bir tanede oğlum var onunla ilgilenmiyorum bir an önce bu dönemimizi atlatırız sağlıkla inşallah canımBenmalesef çok kötüyüm anlık iyi hissetmelerim oluyor sonra yine kabus o bi anlik iyi hissettigim anda çocukları doyuruyorum yemek yapmak azap gibi ev işleri cok zorlaniyorum sadece bulantıdan yani hamileliğime odaklanamiyorum bebege mutlu olamiyorum
Teşekkür ederim eklemissin bizi dekızlarr
listeye yeni arkadaşları ancak ekleyebildim.
bazı eksik olanlar vardı.
tamamlansın isteyen varsa bilgilere bakıp eksik olanları bana mesaj atarsa eklerim. ama özel mesaj atın burdan çok karışıyor. ,mşaallah unuttuğum olmamıştır
Kac çocuğun var canım sezeryanla ilgili sormak istediklerim varda. Nasip de benim 2.dogum olacak ilki sezeryan 2.si hakkında soracaklarim vardaIlk bebegin mi canım kac yaşındasın 13 kasım gorunuyor benim ama ben sezaryenli olarak 10 gun erken yaptim doğumları bunda da bir hafta 10 gun erken alir heralde
Gözün aydın canım çok sevindim adına darısı basimizaBugun kalp atısını duydum
İkili tarama için vaktin gelmiş canım bende 11.haftada gitmeyi düşünüyorumDün yazmıştım nezaman gitmeli randevuya diye eski Dr umu aradım bugün yarın gelmemi söyledi randevu aldım yarın gidicem bakalım. 16. Hafta sanırım cok gec olucaktı.Özel bir klinik hastaneler riskli olduğu için bu şekilde tercih etiim. Umarım bir sıkıntı olmadan gider gelirim.Baya oldu evden cıkmayalı
Benimde ikinci olacak. İnşallah ilki kadar kolay olur bu sezeryanımda.Kac çocuğun var canım sezeryanla ilgili sormak istediklerim varda. Nasip de benim 2.dogum olacak ilki sezeryan 2.si hakkında soracaklarim varda
Gözün aydın canım senin adına çok sevindim sarısı basimizakızlar bebeğimi gördüm 5,95mm minnacık kalbide güm güm atıyordu Allah hepinize nasip etsin
Benimki son anda sezeryanla döndü canım sen 1hafta 10hun erken olur dedinya bu ne zaman belli olur acepBenimde ikinci olacak. İnşallah ilki kadar kolay olur bu sezeryanımda.
olucaktı
Evet cnm 11.hafta iyidir bence Bidahaki seferde cinsiyet için giderim inşallah 1 ay sonraİkili tarama için vaktin gelmiş canım bende 11.haftada gitmeyi düşünüyorum
inşallah canım sizde duyun hayırlıısyla rabbim korusun meleklerimiziGözün aydın canım senin adına çok sevindim sarısı basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?