2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bütün gün kalkamadım yataktan şimdi araştırdım bi rennie attım ağzıma bide ekmek peynir iyi geldi yoksa tüm gün mahvolmuştum

Aynen öyle canım erkekler rahat valla Allah yardımcımız olsun inşallah 6. Ayda tekmelerini hissedersek rahatlarız

Bende aynı bütün gün yatıyorum midem çok kötü bulanıyor ve kusma da var. Bir tanede oğlum var onunla ilgilenmiyorum bir an önce bu dönemimizi atlatırız sağlıkla inşallah canım

Teşekkür ederim eklemissin bizi de

Ilk bebegin mi canım kac yaşındasın 13 kasım gorunuyor benim ama ben sezaryenli olarak 10 gun erken yaptim doğumları bunda da bir hafta 10 gun erken alir heralde
Kac çocuğun var canım sezeryanla ilgili sormak istediklerim varda. Nasip de benim 2.dogum olacak ilki sezeryan 2.si hakkında soracaklarim varda

İkili tarama için vaktin gelmiş canım bende 11.haftada gitmeyi düşünüyorum

Kac çocuğun var canım sezeryanla ilgili sormak istediklerim varda. Nasip de benim 2.dogum olacak ilki sezeryan 2.si hakkında soracaklarim varda
Benimde ikinci olacak. İnşallah ilki kadar kolay olur bu sezeryanımda.

Son düzenleme:
Kizlar az once lavaboya gittim lekelenmem olmus yine igneyi vurmadim pregestan aldim yatiyorum yarin artarsa dr gidecem Rabbime emanetiz sizdd dua edin olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…