Yaa sorma bence de dokuz doğurucaz çok taktım, göğüslerim indi ama kasıklarımda batma ve ağrı oluyor ara ara. Bir de midem kaynıyor sürekli. Daha geçen cuma gittim doktora yine mi gideyim ki progestan kullanıyorum bir de kan sulandırıcı iğne. Onlardan mı ki bilemedim noldu
Benim hamileliğimin birinde gogsumden süt gelmişti ve sızlıyordu öyle anlamıştım hamile olduğumu çok garipti 15 gunde sut geldi ama 4 5 gün sonra geçti hassasiyet onun nedeni sanırım süt bezleri salgı yapıyor ilk günler yoğun şekilde ve kanallar dolunca hassasiyet azalıyor sanırım. Şuan hamileyim goguslerimde hiç hassasiyet olmadi herşey farklı oluyor mideye gelince midem berbat evet kaynıyor bulantı ayrı acı su ayrı bebek büyüyüp mideye baskı yapınca napcaz bilmiyorum Sağlığımız çocuklarımız ve karnımızdaki bebeklerimiz Allaha emanet olsun
Kizlar az once lavaboya gittim lekelenmem olmus yine igneyi vurmadim pregestan aldim yatiyorum yarin artarsa dr gidecem Rabbime emanetiz sizdd dua edin olurmu
Kahverengi canim normalde 17 kontrole g8dcektim dr olmazsa bugun gideyim sabaha kadar uyuyamadim kurdum durdum kafamda guzel haberlerle gelmek nasip olsun insallah
Kahverengi canim normalde 17 kontrole g8dcektim dr olmazsa bugun gideyim sabaha kadar uyuyamadim kurdum durdum kafamda guzel haberlerle gelmek nasip olsun insallah
Yerleşme kanamasıdır muhtelemen ama insan bazen doktora gitmeden rahatlamıyor bende gece hiç düzgün uyuyamadım bi ara rüyamda bir erkek bebek emzirdim anlamına baktım iyi değilmiş daha da korktum 9da randevum var geldim bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Kahverengi akinti zaman zaman olacak canım sadece akintin yoğunlasirsa dinlen kendini yorma bunu kendine bir işaret olarak gör demişti doktorum bi süre ilişkiye girme yada bi süre kendini yorma diye mesaj gonderiyor bebegin dedi gecen kontrolde kafana çok takıliyorsa doktoru ara benimde kontrolüm 17 sinde virüs olmasa 17 sini beklermiydim acaba
Bende normali beklerken bebeğimin günü doldu ve sezeryana girmek zorunda kaldım canım. Bu bebeğimin doğum tarihi 19kasım gözüküyor doktor bir hafta önce alırız dedi.
Kizlar az once lavaboya gittim lekelenmem olmus yine igneyi vurmadim pregestan aldim yatiyorum yarin artarsa dr gidecem Rabbime emanetiz sizdd dua edin olurmu
Yerleşme kanamasıdır muhtelemen ama insan bazen doktora gitmeden rahatlamıyor bende gece hiç düzgün uyuyamadım bi ara rüyamda bir erkek bebek emzirdim anlamına baktım iyi değilmiş daha da korktum 9da randevum var geldim bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Günaydın kızlar bende doktora gidiyorum yoldayım genel kontrol için dua edin banada kalp atışını duyim yine bebişimin. Sabahta aile hekimi aradı şekerden şüpheleniyordu o normal çıkmış ama kum döküyormuşum böbrek çilem bitmiyordu bu 9. Kum döküşüm 2 kerede taş düşürdüm Allah yardım etsin ne diim
Günaydın kızlar bende doktora gidiyorum yoldayım genel kontrol için dua edin banada kalp atışını duyim yine bebişimin. Sabahta aile hekimi aradı şekerden şüpheleniyordu o normal çıkmış ama kum döküyormuşum böbrek çilem bitmiyordu bu 9. Kum döküşüm 2 kerede taş düşürdüm Allah yardım etsin ne diim
Günaydın kızlar doktora gidenlerden güzel haberler gelsin inş dualarımız sizinle banada doktor cmrts gel dedi ama sanırım pazartesi gideceğim iyice büyümüş olsun diorum yoksa git gel kafayı yicem
Benmalesef çok kötüyüm anlık iyi hissetmelerim oluyor sonra yine kabus o bi anlik iyi hissettigim anda çocukları doyuruyorum yemek yapmak azap gibi ev işleri cok zorlaniyorum sadece bulantıdan yani hamileliğime odaklanamiyorum bebege mutlu olamiyorum
Benmalesef çok kötüyüm anlık iyi hissetmelerim oluyor sonra yine kabus o bi anlik iyi hissettigim anda çocukları doyuruyorum yemek yapmak azap gibi ev işleri cok zorlaniyorum sadece bulantıdan yani hamileliğime odaklanamiyorum bebege mutlu olamiyorum