Benim hamileliğimin birinde gogsumden süt gelmişti ve sızlıyordu öyle anlamıştım hamile olduğumu çok garipti 15 gunde sut geldiYaa sorma bence de dokuz doğurucazçok taktım, göğüslerim indi ama kasıklarımda batma ve ağrı oluyor ara ara. Bir de midem kaynıyor sürekli. Daha geçen cuma gittim doktora yine mi gideyim ki progestan kullanıyorum bir de kan sulandırıcı iğne. Onlardan mı ki bilemedim noldu
Lekelenme kahverengi mi kanla karışık miKizlar az once lavaboya gittim lekelenmem olmus yine igneyi vurmadim pregestan aldim yatiyorum yarin artarsa dr gidecem Rabbime emanetiz sizdd dua edin olurmu
Kahverengi canim normalde 17 kontrole g8dcektim dr olmazsa bugun gideyim sabaha kadar uyuyamadim kurdum durdum kafamda guzel haberlerle gelmek nasip olsun insallahLekelenme kahverengi mi kanla karışık mi
Merhaba bana doktorum gaviscon reni talcid kullanabilecegimi soyledi. Ben gaviscon kullaniyorumMerhaba arkadaşlar reflusü olan bununla ilgili ilaç kullanan var mı ?
Yerleşme kanamasıdır muhtelemen ama insan bazen doktora gitmeden rahatlamıyor bende gece hiç düzgün uyuyamadım bi ara rüyamda bir erkek bebek emzirdim anlamına baktım iyi değilmiş daha da korktum 9da randevum var geldim bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahKahverengi canim normalde 17 kontrole g8dcektim dr olmazsa bugun gideyim sabaha kadar uyuyamadim kurdum durdum kafamda guzel haberlerle gelmek nasip olsun insallah
Kahverengi akinti zaman zaman olacak canım sadece akintin yoğunlasirsa dinlen kendini yorma bunu kendine bir işaret olarak gör demişti doktorum bi süre ilişkiye girme yada bi süre kendini yorma diye mesaj gonderiyor bebegin dedi gecen kontroldeKahverengi canim normalde 17 kontrole g8dcektim dr olmazsa bugun gideyim sabaha kadar uyuyamadim kurdum durdum kafamda guzel haberlerle gelmek nasip olsun insallah
Bebeğin kaç haftalık cnm benimKahverengi canim normalde 17 kontrole g8dcektim dr olmazsa bugun gideyim sabaha kadar uyuyamadim kurdum durdum kafamda guzel haberlerle gelmek nasip olsun insallah
Bende normali beklerken bebeğimin günü doldu ve sezeryana girmek zorunda kaldım canım. Bu bebeğimin doğum tarihi 19kasım gözüküyor doktor bir hafta önce alırız dedi.Benimki son anda sezeryanla döndü canım sen 1hafta 10hun erken olur dedinya bu ne zaman belli olur acep
Kaç haftalıksın canım bolbol dinlen stres yapma inşallah atlatırsın sağlıcakla.Kizlar az once lavaboya gittim lekelenmem olmus yine igneyi vurmadim pregestan aldim yatiyorum yarin artarsa dr gidecem Rabbime emanetiz sizdd dua edin olurmu
Güzel haberlerle gel inşallah canım.Şimdi wcde az bi kan gelmiş tırnakmucunkadar pıhtı gibi koyu bordo gibi doktora gidiyorum dua edin
Güzel sonuçlarını bekliyoruz canım bizide haberdar et.Yerleşme kanamasıdır muhtelemen ama insan bazen doktora gitmeden rahatlamıyor bende gece hiç düzgün uyuyamadım bi ara rüyamda bir erkek bebek emzirdim anlamına baktım iyi değilmiş daha da korktum 9da randevum var geldim bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Yaaa kolay şekilde atlat inşallah canım. Bebiş içinde güzel haberlerle gelGünaydın kızlar bende doktora gidiyorum yoldayım genel kontrol için dua edin banada kalp atışını duyim yine bebişimin. Sabahta aile hekimi aradı şekerden şüpheleniyordu o normal çıkmış ama kum döküyormuşumböbrek çilem bitmiyordu bu 9. Kum döküşüm 2 kerede taş düşürdüm Allah yardım etsin ne diim
Saol canım Allah razı olsunYaaa kolay şekilde atlat inşallah canım. Bebiş içinde güzel haberlerle gel
Doktorum bana ılac verdı cok rahatlattıBenmalesef çok kötüyüm anlık iyi hissetmelerim oluyor sonra yine kabus o bi anlik iyi hissettigim anda çocukları doyuruyorum yemek yapmak azap gibi ev işleri cok zorlaniyorum sadece bulantıdan yani hamileliğime odaklanamiyorum bebege mutlu olamiyorum
doktorum bana ılac verdım prılam dr dıye benı cok rahatlattı sende doktoruna sor istersenBenmalesef çok kötüyüm anlık iyi hissetmelerim oluyor sonra yine kabus o bi anlik iyi hissettigim anda çocukları doyuruyorum yemek yapmak azap gibi ev işleri cok zorlaniyorum sadece bulantıdan yani hamileliğime odaklanamiyorum bebege mutlu olamiyorum
Canım doktora sordum ben gavıscon kullanıyorumMerhaba arkadaşlar reflusü olan bununla ilgili ilaç kullanan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?