2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Doğru söylüyorsun her hamilelik ayrı sizin ikinci sanırım tecrübeli olmak güzel bir şey bu konuda. Ben de bir şey olacak diye korkuyorum bebişime, anlayamıyorum da. Göğüslerim indi, midem de çok bulamıyor benim kaynıyor henüz. Ondan da garipsiyorum kendimi. Ben dayanamam sanırım haftaya bir doktor ziyaretinde bulunacak gibiyim kendi doktorum bana biraz kızabilir belki başka doktora mı gitsem acaba ilerde en azından anlarız hareket eder, tekmeler fln dediğiniz gibi Allaha emanet olsunlar

PiinkFiish Kızlar geldim evdeyim çok şükür iyi bebeğim kalbi de atıyomuş ama sesini duyamadım devlete gittim bu makinadan tam duyulmaz ses ama kalp atışı var dedi ekrandan gördüm minicik bebişimi boşa evham yaptım dün yavrum benimleymiş normalde bugün 7. Haftaya girdim ama 6+3 deymişim oğlumda da olmuştu ilk o sonra gelişiyo tamamlıyo gününü kendimize iyi bakıp fazla düşünmememiz kızlar
herkesden güzel haberler duymak dileğiyle sağlıkla kalın ❤❤❤

Günaydın kızla
Ohh Maşallah güzel haberlerle gelmene sevindim .. diğer hamişlerde güzel haberler alsın İnşallah kızlar yememeye dikkat ettiğiniz şeyler varmı maydonozu biliyorum ama başka birşeyler de varmı ?

Günaydın kızlar doktora gidenlerden güzel haberler gelsin inş dualarımız sizinle banada doktor cmrts gel dedi ama sanırım pazartesi gideceğim iyice büyümüş olsun diorum yoksa git gel kafayı yicem
Evet sürekli gidiyosun sanırım ben bikere gittimsonra bana 25 gün sonra gel dedi bekliyorum

Bn maydanoz da yiyorum az da olsa çok çok fazla yeöen gerekki sebep olsun her okuduğumuza inanmayalm bnce

Teşekkür ederim canım Rabbim sağlıklı doğumlar evlatlar nasip etsin inşallah hepimize

Nane, maydanoz bitki çayları, kahve, pastörize edilmemiş süt sakın, normal çayı da azaltmak da fayda var kansızlık için..

Kızartmalar ve Cips, şekerli gıdalar, az pişmiş yumurta çok tehlikeli, az pişmiş et de öyle.. kabuklu deniz ürünlerine dikkat..
Aklıma gelenler bunlar canım

Amin İnşallah Sağlıklı günlerde sağlıkla alalım kucağımıza İnşallah
Teşekkürler canım birde fesleğen okudum bende maydonozu bazıları yiyin demiş ama olumsuz yorum yapanlar da var 2 hamilelik de olsa kendimi yine tecrübesiz hissediyorum ara uzun unutmuşum

Benim de 2. Hamileliğim 2018 martda doğum yaptım çok olmadı ya daha unutmadım canım ☺ maydanoz ödem söktürür düşüğe de neden olur çok azdan bişey olmaz ama yine de dikkat etmek iyidir ☺Allah korusun

Hadi gözün aydın canım Devlette ben de dinleyemedim ama ekrandan gördüm

Evet insallah sabırla bekliyorum bulantim geçecek salgın bitecek rahatca dr a dışarıya çıkacağım diye hayal kuruyorum

kızlar merhaba ben Aralık 2020 annesi olacağım büyük ihtimalle ama kasım anneleri aynı testleri yaptırmıştır diye size sormak istedim. Şu fotodaki tahlilleri istedi doktorum 2 hafta sonra, ancak özel hastane 632 TL gibi bir rakam çıkardı, bunları sağlık ocağında yaptırabiliyor muyuz yaptıran var mı aranızda?

Evet insallah sabırla bekliyorum bulantim geçecek salgın bitecek rahatca dr a dışarıya çıkacağım diye hayal kuruyorum
Benim midem de kötü ama anladığım kadarıyla progestandan kaynaklanıyor. Yoksa onu içmeden iyi gibiydi midem. Ne Ajdar daha kullanacağım ki ben progestanı

Ben çoğunu sağlık ocağında yaptırdım bi sor bence aile hekimini yada ebeni arayip

Devlette yaptırdım ben birçoğunu

günaydın kızlar

benim tüp bebek olduğu için transfer öncesi bu tahliller istenmişti. aslında yine yaptırmamız gerekiyor ama doktorum hastanelere falan gitmemi istemediğinden erteliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…