Doğru söylüyorsun her hamilelik ayrıBenim hamileliğimin birinde gogsumden süt gelmişti ve sızlıyordu öyle anlamıştım hamile olduğumu çok garipti 15 gunde sut geldiama 4 5 gün sonra geçti hassasiyet onun nedeni sanırım süt bezleri salgı yapıyor ilk günler yoğun şekilde ve kanallar dolunca hassasiyet azalıyor sanırım. Şuan hamileyim goguslerimde hiç hassasiyet olmadi herşey farklı oluyor mideye gelince midem berbat evet kaynıyor bulantı ayrı acı su ayrı bebek büyüyüp mideye baskı yapınca napcaz bilmiyorum Sağlığımız çocuklarımız ve karnımızdaki bebeklerimiz Allaha emanet olsun
8. Haftaya girdim canim gruba nazar degdi heralde insallah hepimizde guzel haberlerle geliriz Allaha emanetizKaç haftalıksın canım bolbol dinlen stres yapma inşallah atlatırsın sağlıcakla.
Ohh Maşallah güzel haberlerle gelmene sevindim .. diğer hamişlerde güzel haberler alsın İnşallahPiinkFiish Kızlar geldim evdeyim çok şükür iyi bebeğim kalbi de atıyomuş ama sesini duyamadım devlete gittim bu makinadan tam duyulmaz ses ama kalp atışı var dedi ekrandan gördüm minicik bebişimi boşa evham yaptım dün yavrum benimleymiş normalde bugün 7. Haftaya girdim ama 6+3 deymişim oğlumda da olmuştu ilk o sonra gelişiyo tamamlıyo gününü kendimize iyi bakıp fazla düşünmememiz kızlar
herkesden güzel haberler duymak dileğiyle sağlıkla kalın ❤❤❤
Evet sürekli gidiyosun sanırım ben bikere gittimsonra bana 25 gün sonra gel dedi bekliyorumGünaydın kızlar doktora gidenlerden güzel haberler gelsin inş dualarımız sizinle banada doktor cmrts gel dedi ama sanırım pazartesi gideceğim iyice büyümüş olsun diorum yoksa git gel kafayı yicem
Bn maydanoz da yiyorum az da olsa çok çok fazla yeöen gerekki sebep olsun her okuduğumuza inanmayalm bnceGünaydın kızla
Ohh Maşallah güzel haberlerle gelmene sevindim .. diğer hamişlerde güzel haberler alsın İnşallahkızlar yememeye dikkat ettiğiniz şeyler varmı maydonozu biliyorum ama başka birşeyler de varmı ?
Teşekkür ederim canım Rabbim sağlıklı doğumlar evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeGünaydın kızla
Ohh Maşallah güzel haberlerle gelmene sevindim .. diğer hamişlerde güzel haberler alsın İnşallahkızlar yememeye dikkat ettiğiniz şeyler varmı maydonozu biliyorum ama başka birşeyler de varmı ?
Benim de 2. Hamileliğim 2018 martda doğum yaptım çok olmadı ya daha unutmadım canım ☺ maydanoz ödem söktürür düşüğe de neden olur çok azdan bişey olmaz ama yine de dikkat etmek iyidir ☺Allah korusunAmin İnşallah Sağlıklı günlerde sağlıkla alalım kucağımıza İnşallah
Teşekkürler canım birde fesleğen okudum bende maydonozu bazıları yiyin demiş ama olumsuz yorum yapanlar da var 2 hamilelik de olsa kendimi yine tecrübesiz hissediyorum ara uzun unutmuşum
Hadi gözün aydın canımPiinkFiish Kızlar geldim evdeyim çok şükür iyi bebeğim kalbi de atıyomuş ama sesini duyamadım devlete gittim bu makinadan tam duyulmaz ses ama kalp atışı var dedi ekrandan gördüm minicik bebişimi boşa evham yaptım dün yavrum benimleymiş normalde bugün 7. Haftaya girdim ama 6+3 deymişim oğlumda da olmuştu ilk o sonra gelişiyo tamamlıyo gününü kendimize iyi bakıp fazla düşünmememiz kızlar
herkesden güzel haberler duymak dileğiyle sağlıkla kalın ❤❤❤
Evet insallah sabırla bekliyorum bulantim geçecek salgın bitecek rahatca dr a dışarıya çıkacağım diye hayal kuruyorumSenşn de göğüs hassasiyetinin geçip bebişin in seninle olmasına çok sevindim canımmide bulantısına kekik şekeri nane şekeri çok iyi geliyormuş. Benim de midem çok hassas, kaynıyor sürekli ama henüz midemdekileri boşaltma durumum olmadı ama bütün gün yatırıyor o ayrı senin geçmesine az kalmış olsa gerek değil mi 11-12 haftalarda geçer diyorlar ama?
İnşallah her şey yoluna girer en kısa zamanda hepimiz ve bebeklerimiz içinEvet insallah sabırla bekliyorum bulantim geçecek salgın bitecek rahatca dr a dışarıya çıkacağım diye hayal kuruyorum
2 çocuğum var bu 3. Hamileligim canimKac çocuğun var canım sezeryanla ilgili sormak istediklerim varda. Nasip de benim 2.dogum olacak ilki sezeryan 2.si hakkında soracaklarim varda
Benim midem de kötü ama anladığım kadarıyla progestandan kaynaklanıyor. Yoksa onu içmeden iyi gibiydi midem. Ne Ajdar daha kullanacağım ki ben progestanıEvet insallah sabırla bekliyorum bulantim geçecek salgın bitecek rahatca dr a dışarıya çıkacağım diye hayal kuruyorum
Bana o ilaclar hiç iyi gelmiyor hem.fayda etmiyor hemde felaket uyuşturuyor titreme.yapiyorDoktorum bana ılac verdı cok rahatlattı
doktorum bana ılac verdım prılam dr dıye benı cok rahatlattı sende doktoruna sor istersen
Ben çoğunu sağlık ocağında yaptırdım bi sor bence aile hekimini yada ebeni arayipEki Görüntüle 2617262
kızlar merhaba ben Aralık 2020 annesi olacağım büyük ihtimalle ama kasım anneleri aynı testleri yaptırmıştır diye size sormak istedim. Şu fotodaki tahlilleri istedi doktorum 2 hafta sonra, ancak özel hastane 632 TL gibi bir rakam çıkardı, bunları sağlık ocağında yaptırabiliyor muyuz yaptıran var mı aranızda?
Devlette yaptırdım ben birçoğunuEki Görüntüle 2617262
kızlar merhaba ben Aralık 2020 annesi olacağım büyük ihtimalle ama kasım anneleri aynı testleri yaptırmıştır diye size sormak istedim. Şu fotodaki tahlilleri istedi doktorum 2 hafta sonra, ancak özel hastane 632 TL gibi bir rakam çıkardı, bunları sağlık ocağında yaptırabiliyor muyuz yaptıran var mı aranızda?
Şu Sıralarda devlet hastanesine gitmeye korkuyorum açıkçası ama sağlık ocaklarında yapılıyor bazıları sanırımDevlette yaptırdım ben birçoğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?